Vedoucí Slavia se představí v Teplicích, Plzeň zase na Slovácku

17.02.2023, 16:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (67)

Přidat komentář
meno

Sparta Jablonec bude doufám skvělej zápas. Hrozně to bude lepší než naše holomajzna s Teplicema

Reagovat
smazaný uživatel

to EF: doufám že jste spokojeni když články už nikdo nekomentuje, protože ten web je neskutečně hnusnej paskvil bez ladu a skladu ;)

Reagovat
Martin9719

Moderní doba, aneb žádný barvy, všechno usedlý a co se týče programů a webů, v ničem se nevyznáš na první pohled.

Reagovat
Lukáš_6

Ja na to reagoval i jinde . EF diskuze umřely . A nemyslím si , že by se to s nějakým dark modem a dalšíma kokotinama zlepšilo . Je smutný že většina hodně komentovaných článků nemá víc jak 25 komentů nebude trvat dlouho a diskuze zanikne úplně.

Reagovat
ratusek

Řekl ybch, že hodně lidí komentovalo z mobilu. Včetně mě. A teď se sem na mobilu ani nedá chodit. Ale kvůli dementům, kteří si stěžovali, že se to z mobilu nedá používat, máme te´d tohle

Reagovat
Lukáš_6

já třeba ntb na eurofotbal vubec nepoužívám . používám výhradně mobil . starý EF se mi zobrazoval krásně , ale tenhle novej paskvil ( optimalizovanej pro mobily ) se mi zobrazuje na mobilu tak hrozně , že na články , úvodní stránku a vše, si to musím v chromu přepínat na zobrazení stánky pro pc , a na diskuze zase zpět na klasicky zobrazení . no prostě šaráda. takže si myslím že to odradí většinu uživatelů a diskuze tady umřou . což je škoda , protože diskuze bylo to hlavní co dělalo Eurofotbal Eurofotbalem . kdybych chtěl číst sterilní obsah , tak k tomu můžu použít milion jiných nudných a nezáživných stránek

Reagovat
ratusek

Přesně tak je to velká škoda.

Reagovat
Imos

přesně tohle je dobrá parodie optimalizace pro mobily

Reagovat
Lukáš_6

i parodie na web

Reagovat
Salfovic

Holt z toho vznikla optimalizace pro promítačku.

Reagovat
Imos

na to je to moc světlý, ta bílá všude kolem je šílená na to se nedá dívat dlouhodobě

Reagovat
Cotton

A nepsal tady někdo, že se to právě ještě bude vylepšovat?

Reagovat
ratusek

největší problém je v té roztahanosti a velikosti písma. A s tím tady nikdo nic dělat nebude. Takže se to vylepšovat nebude. Abych viděl na mobilu 2 příspěvky a na PC cca 4, to je pro mě dost nepřijatelné. Navíc na mobilu při vlákně o 5 reakcích nevidím ani kdo píše aneb optimalizace pro mobily v praxi

Reagovat
fabec1222

Ono ani na tom PC to neni ono. Já používal v podstatě výhradně PC, ale prostě tohle už nemá tu duši, a je to i tak nepřehledný ta diskuze. Tam jsi hned věděl, kdo píše, všechno bylo vidět. Tady mi trvá, než najdu nick autora Na mobilu je to nepoužitelný absolutně, v jakékoliv formě. I nalezení toho, jeslti na tebe někdo reaguje, zabere na mobilu asi 5 kliknutí.

Za mě prostě, se majitel rozhodl, mít z toho takový ten klasický moderní web, v rámci moderních trendů, kde ti člověk stráví na webu max pár minut, a za tu dobu ti má udělat co nejvíc prokliků. Ono jak psal PJ, že komunita je jen cca 10% ze všech návštěvníků, tak jestli ztratíš třeba její polovinu, tedy 5%, a nějaký marketér či někdo vypočítal, že novým webem získá 10-15% nových návštěvníků, tak prostě měl majitel jasno...Ono jako, moc těch komunitních webů dneska už vážně neni, všechno to postupně zaniklo, zpravidla tím, že se nedokázala získat nová generace uživatelů, nebo potom právě přechodem na nový styl webů, který už komunitám jako takovým nebyl moc svým pojetím nakloněn

Reagovat
ratusek

ještě z toho do roka udělají web s premium obsahem, jak je ted moderní a půjde to do kytek uplně a my ztratíme jakousi náplň života, kde se diskutuje o všem, zanadáváme si, vypičujeme se tu a stejně se sem vracíme a diskutujeme dál.

Reagovat
fabec1222

Jo no. Já měl EF jako takovou "domovskou stránku", furt tam ta záložka byla víceméně otevřená, a vždycky jednou za čas jsem jí proklikl, co je kde za nové komenty a jestli se něco řeší na chatu (v nové verzi úplně zrušen). Teď to mám taky, ale pak vždycky najedu na EF, a řeknu si jen, "jo vlastně...."

Reagovat
ratusek

Tím, že ty diskuze jdou do kopru nebo uplně zaniknou ten web přestane mít pro mě a řekl bych, že i pro hodně dalších, tu přidanou hodnotu. Důvod abych sem chodil. Ten obsah je z 80% stejný co jinde a těch 20% tvoří unikátní pohledy, komentáře, příběhy. Ale bez toho přežiju. Ovšem ty diskuze to tu dělaly jedinečné. Ale my "staří" pardálové (a to sem přispívám chvíli oproti ostatním, ale sledoval jsem o mnoho let dříve) to už nevytrhneme a cílem majitelů jsou ti noví, mladí trendy uživatelé

Reagovat
Cotton

Mladí uživatelé stejně získávají fotbalové info z twitteru nebo instagramu, zpravodajské weby už nikdo nečte.

Reagovat
fabec1222

A discordu a redditu

Reagovat
Imos

EF>Twitter, Instagram

Reagovat
Hasan Šáš

Je taky otázka času, kdy se ti tady na to vyserou domingo, fantomas aspol, když nebudou mít zpětnou vazbu na ty svoje umělecký kousky o Afconu, účastnících šampionátů atd, který sme tak rádi četli (já vim, BAN). Tohle vypadá na úplně ukázkovej pád do kanálu, kdy nejdřív vyženeš dišputéry, díky tomu časem autory a nakonec čtenáře, protože kdo ti sem bude chodit čumět na hoffna převzatý z ČTK.. Plíživej konec do tří let.

Reagovat
ratusek

navíc si myslím, že je otázka času, kdy sem začnou dávat "premium" sekci a to už bude poslední hřebíček do rakve

Reagovat
smazaný uživatel

No a po vypíčování se na nový vzhled tu budeme zase pořád. Jen mám dojem, že to teď některé staré firmy nějako bojkotují.

Reagovat
ratusek

No nebudeme. Jak v české sekci přestanou určití lidi přispívat, tak to budou následovat další a ve finále tam bude diskutovat 5 lidí, u každého kola bude 20 příspěvků a bude vymalováno. No uvidíme

Reagovat
fabec1222

Většina lidí tu v nějaké formě asi bude. Jenže ty diskue byli něco navíc. Měli velkou informační hodnotu, fungovala tu spousta running joke, ikonické hlášky, diskuze o spoutě jiných věcí než fotbal...Teď se z toho může stát úplně obyčejná diskuze, kde ti libovolný týpek napíše názor na článek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budoucnost předpovídáš ty, tak je fakt na pováženou. Dokonce předpovídáš, že se tu budou vyskytovat lidi, co čtou články

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Imos

Reagovat
andrew96

Zrovna tento předzápasový článek si jindy zasloužil sotva jediný koment. A teď tu má desítky. A já teda za ty 3 dny nepozoruju brutální pokles.

Reagovat
vaala

já jsem tu sice dlouho a nekomentoval jsem, za to jsem četl několikrát denně.. to teď opadne, protože cesta se kterou se rozhodli vydat se neshoduji.. je to otřesné.

Reagovat
twl

Už to říkám posté,že vyhrajou hosté..Slovácko-Plzeň 1:3

Reagovat
Martin9719

Neprohra Slovácka za mě jistá s tím co hrajeme, na jaře jsme herně podle mě jedno z nejhorších mužstev ligy. Museli bychom se hodně probrat.

Reagovat
Pablos

Slovácko taky neválí mi přišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc budou bez Svědíka, to bude plzeňská klasika 1:2, u vítězného gólu Chorý sejme brankáře loktem.

Reagovat
smazaný uživatel

neúmyslně

Reagovat
Pablos

A po tomhle zákroku s penalty sám promění

Reagovat
Pablos

*z

Reagovat
Frank Lampard 8

a Příhoda pak řekne, že to byla hraniční situace

Reagovat
Mass

Případně nebyla tam taková intenzita.

Reagovat
Martin9719

Budějovice už vůbec a druhou půli si dělali co chtěli. My bychom museli nejdřív provětrat tuhle chodící sestavu a vyřešit průchoďák uprostřed pole. Navíc se už poněkolikátý ukázalo (což se táhne už od LM), že nejvíc příležitostí nabízíme soupeři v prostoru před stopery kde to v LM nezvládal Kalvach a Modou už vůbec teď. Bucha hraje jen když se mu chce. Pokud máme šanci uspět tak za mě sestava:

Staněk - Holík, Perňa, Hejda, Havel - Květ, Bucha - Jirka, Sýkora, Vlkanova - Chorý (Durosinmi)

Mosquera se musí na chvíli posadit, Vlkanova na lavičce je vražda fotbalu. Jemelka totál z formy. Květ je pro nás pod hrotem herně k ničemu (góly dal ale jinak nic). Navíc pokud je v sestavě Chorý, tak kolem sebe musí mít v záloze hráče kteří budou běhat. A v současnosti otrávený Mosquera s ne moc fotbalovým Květem a stále pomalejším Kopicem mě prostě absolutně nedává smysl.

Reagovat
twl

Já bych posadil Chorého nemůže hrát jenom kvůli tomu že dal goly,když byli všichni zraněni a už vůbec ne 90minut vkuse,to se potom nevydá,když ví že ho trener nevyndá.Mosquera bída. Já jsem rád že záloha je teď průchoďák díky Moduovi se začlo ve hře Plzně něco dít a není to nuda,protože být kalvach na hřišti v Brně a Budějovicích tak jsou to dvě remízy..Za mně nejhorší na jaře Duo horvát-Bílek s nerotací kádru a jsem rád že Šádek po budějovicich vlitnul do kabiny

Reagovat
Martin9719

Upřímně posadit bychom teď mohli asi uplně všechny, ale to nejde. Co se týče defenzivy a soubojů tak na tom je Modou nejlíp, ale pozičně pořád nic moc a proto je před stopery volno. Záloha při soupeřovo držení míče couvá s obranou strašně nízko a za to můžou trenéři. Chorý běhat navíc nebude, v podsatě naše špatný bránění začíná už u něj, protože se nepřesouvá a stopeři mají na všechno 100 let času. Potřebujeme hlavně rychlost a techniku u křídel a pod hrotem, začal bych tím.

Reagovat
Pablos

No vím, že s Budějkama to byla bída (i když jsem to neviděl tak dle komentářů a sestřihu to bylo slabota), přesto si myslím, že cokoliv než vaše výhra by bylo překvapením, pořád hrajete o titul (jestli minule bylo podcenění i, tak teď určitě do toho půjdete lépe). Jediné čemu bych ještě věřil, že to Slovácko ubojuje na 0:0.

Reagovat
Martin9719

O titul už právě moc nehrajeme. Prosrali jsme si to sami koncem podzimu a začátkem jara. Pokud chceme mít byť jen teoretickou šanci tak musíme začít především makat a ne chodit po hřišti. Kurz na titul Slavie je už skoro jako na Pavla prezidentem týden před výsledky. Dosáhlo se tady prostě nějakýho zvláštního uspokojení i ze strany trenérů a teď se to snažil Áda zachránit včasným vlítnutím do kabiny. Což je paradoxně asi jediná věc která by nám reálně mohla zachránit zápas na Slovácku.

Reagovat
Pablos

Neblázni, liga nekončí tohle kolo. Nic rozhodnuto neni. Slavia si taky ještě sem tam klopýtne.

Reagovat
Pablos

Plus ještě dodám, že hrát o titul neznamená, že ho vyhrajete…. Ale prostě o něj hrajete a to bych bral jako velkej úspěch, asi bych neměl zase tak vysoké nároky, užívej si to.

Reagovat
Martin9719

Hele jsem tady dost dlouho na to, abych poznal kdy je zle. A i dle Šádka v kabině nejsem jedinej kdo to tak vidí. On tam totiž chodí vždycky výhradně když je průser, kvůli nasazení a prezentování se doma. Není blbej, pokud se prohraje a není to odchozený, vezme to. Ale tady vytáhl fén po vyhraným zápase.

Reagovat
ratusek

pravda, ale ty to přeháníš. Máte holt trochu krizi a i tak vyhráváte a držíte se furt v reálném boji o titul a Slavia taky nepřesvědčuje, takže klidně ještě ten titul můžete v pohodě vyhrát. Je otázka času, kdy začně klopýtat Slavia, zejména venku

Reagovat
Dru Zeree

Týmy jako Baník nebo Slovácko se vyhecují jen na pražská S. Čekám, že to proti Plzni tradičně odchodí.

Reagovat
Mass

Nevim jestli to tu už někdo psal, ale nový vzhled webu je děs. Za mě kdyby se aspoň o 50% vertikálně zmáčkl, tak by by l trošku přehlednější. Příliš mnoho volného místa mezi řádky a ještě více prázdna mezi komentáři.

Reagovat
fabec1222

Jsi jedinej, všichní chválíme, neumíš se přizpůsobit změnám

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi ještě mladý a máš dobré oči. Já pamatuji konec 90. let, kdy se na webu používalo droboučké písmo. Dneska bych to už nedával a jsem vděčný právě za větší písmena a vzdušnější vzhled

Reagovat
Salfovic

A psali jste to do toho dotazníku? Z reakce PJ to nevypadá, že by nějaké zhušťování bylo v plánu.

Reagovat
Bakary3

V pohodě, na starým ef jsem během chvíle prorokoval i třeba 1000 příspěvků, tady to nebude potřeba, protože jich tu tolik už nebude.

A všichni budou zřejmě spokojený.

Jsem neskutečně nasranej.

Na zpětnou vazbu se úplně vykašlali, udělali hnus, který se nelíbí 99,9% - a to nemluvím o tom, že většina věcí ještě ani nefunguje, jen o vizuální a uživatelsky neprivetvymu prostředí.

Ale pořád budou mlyt, jak je to vlastně super.

Ať se na me nikdo nezlobí, ale kdybych předal takový výstup v práci, tak snad letim na hodinu.

Reagovat
ratusek

přijde mi, že to vůbec netestovali a na zpětnou vazbu se vysrali uplně. A ten stav je šíleně uspěchanej. To chtělo minimálně ještě měsíc

Reagovat
Bakary3

Já si myslím, že to není o času navíc.

Jo, některý věci by byly funkční, ale dokážu bez toho žít, kdybych věděl, že se zabývali zpětnou vazbou a je tu fakt snaha to udělat uživatelsky přívětivé. Měl bys vidinu toho, že není vše 100%, ale bude to dobrý.

Jenze to prostě nevidím, to je to nejhorší.

Já se třeba i po tom testování na nový ef těšil, o to větší moje zklamání - a nasrání - bylo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
braveheart

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Imos

Reagovat
Cotton

Počkat, on je nový vzhled webu? Jsem si nevšiml.

Reagovat
oli9

Chtěl jsem reagovat nahoře na příspěvek twl ale než jsem sjel těch pár komentů dolů tak jsem nevěděl ani kdo na koho reaguje... Nedovedu si představit, že během kola tu bude tolik komentářů jak bývalo

Reagovat
Kepy_FCB

HaDR foto

Reagovat
Ahoso Widaho

Dneska s Baníkem za tři body a jsem klidný. Bod beru taky, ten mi ale na klidu nepřidá.

Reagovat
Imos

Slovan dneska za každou cenu musí porazit Sigmu, jestli nevyhrajeme tak už to bude jen plácaná kolem devátého místa a s tím ať jde Luboš do háje, Hoftych i Zsolt dokázali vždycky tu top 6 urvat nějak, Luboš možná hraje pohlednější fotbal ale na to mu kašlu když nedáváme góly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele