VALERON PŘIJDE O MISTROVSTVÍ SVĚTA

23.01.2006, 11:13
Aktuality
Noční můra fanoušků španělského národního týmu pokračuje. Během několika měsíců si totiž již třetí reprezentant země z Pyrenejského poloostrova vážně poranil koleno. Tentokráte tato pohroma potkala Juana Carlose Valerona. Záložník Deportiva La Coruňa by podle prvních zpráv měl být mimo hru minimálně šest měsíců a určitě tak přijde o účast na světovém šampionátu v Německu.

30letému záložníkovi se stal osudným závěr ligového utkání s Mallorkou (2:2). Valeron musel být dvě minuty před vypršením řádné hrací doby vystřídán kvůli zranění levého kolena a následná diagnóza byla pro něho i všechny fanoušky Deporu zdrcující - přetržený křížový vaz a minimálně šest měsíců bez fotbalu. La Coruňa přišla v duelu s celkem z Baleárských ostrovů vedle klíčového záložníka rovněž o dva body, protože již po 25 minutách vedla zásluhou branek právě Valerona a Tristana z pokutového kopu již 2:0.

Pro klub z Riazoru je celá věc o to nepříjemnější, že Valeron se v posledních týdnech dostával do své bývalé formy a opět tak pomýšlel na možnost rozšířit svou sbírku 40 reprezentačních startů. Trenér španělského národního týmu Luis Aragones ho začal přehlížet během loňské sezóny kvůli úpadku formy, teď má o vrásku na čele navíc.

Dobrou zprávou pro zkušeného kouče jsou naopak zdravotní stavy kapitána Raúla Gonzáleze a záložníka Xaviho. Oba tyto fotbalisty v loňském roce postihla podobná zranění jako nyní Valerona. Podle posledních zpráv však jejich rekonvalescence probíhá dobře a ani jeden z nich by na vrcholné akci sezóny neměl chybět.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je škoda, letos byl dobrý, ale zase je větší šance že pojede třeba Fabregas. Vůbec bych se nedivil, kdyby se do Seleccion ale vrátil třeba Tristán, zvlášť pokud se nerozehraje v Live Morientes.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně nevyrovnanej hráč, stavět na něm na MS by byl strašnwj risk...

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobne si neviem tu spanielsku zalohu predstavit. xabi alonso, baraja,albelda. xavi neviem neviem ci to stihne i ked sa pise, ze sa jeho liecba skrati o mesiac az dva, tak ja by som bol radsej keby pekne od zaciatku az po ligu trenoval len s muzstvom, sem tam nejaky ten pripravak. nech dobehne treningom a nie sup hned na tazke zapasy.

Reagovat
HOST*yarda

Baraja do repre? Možná jako náhradník...

Reagovat
smazaný uživatel

snad radši ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je nevyrovnanej?

Reagovat
smazaný uživatel

asi Valeron, no to je, ale v základu by stejně nebyl, střed zálohy i útok má doufám jiné kandidáty, ať už budou Xavi s Raúlem fit nebo ne, jako střídající hráč ale mohl být platný, takhle bude snad Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

No, Valeron, o něm snad byla řeč? :) Valeron má super pasy, ale buď odehraje super zápas nebo úplně propadne. A to není moc dobrý ani na střídačku repre, pak to třeba bude 1:1, trenér ho tam pošle aby něco předvedl a on to zes*re... Holt se musej modlit za Xaviho.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím i záloze Joaquín, Albelda, Xabi Alonso, Vicente (Reyes)

Reagovat
smazaný uživatel

.... ale tohle asi znamená velký comeback Gutiho

Reagovat
smazaný uživatel

na lavičku si zapoměl dopsat, to by šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak xabi uz hral cely mač tak by mnel byt v poho... su zvedav, co bude hrat za utocniky a koho pichne do kasy?

Reagovat
HOST*yarda

Poslední otázka je zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že taky myslíš, že Victora

Reagovat
smazaný uživatel

casillas, salgado, puyol, pablo, del horno, albedla, xabi alonso, vicente , jaoquin, reyes, torres.

Reagovat
smazaný uživatel

asi musím bez výhrad souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

reina, salgado, puyol, pablo, del horno, albelda, vicente, xabijoaquin, villa, garcia

Reagovat
Xavi

Bez Xaviho v základu jo??? Pili jste něco???

Casillas, Salgado(pokud ho nevytlačí Ciccinho), Puyol, Pablo, del Horno, Albelda (nebo Xabi), Xavi!!!, Vicente, Joaquin (Luis Garcia), Villa, Reyes (Torres, Raúl,... - v útoku to je těžký)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele