V sobotu po losu skupin začne prodej vstupenek na Euro pro české fanoušky

30.11.2023, 19:37
Aktuality
Logo UEFA EURO 2024 (© AFP)

V sobotu večer po losu skupinové fáze mistrovství Evropy v Německu odstartuje prodej vstupenek pro české fanoušky. Příznivci si budou moci pořídit lístky ve čtyřech cenových relacích od 30 eur (729 korun) do 200 eur (4858 korun). Fotbalová asociace ČR o tom informovala na svém webu.

V sobotu ve 22:00 po losu začne na webu www.fotbal.cz registrace žadatelů o vstupenky na zápasy českého týmu a potrvá do středy rovněž do 22:00. Pokud bude zájem o lístky převyšovat nabídku, proběhne los. Ve čtvrtek a v pátek rozešle FAČR úspěšným žadatelům unikátní kód, po jehož zadání v systému na portálu organizátora šampionátu UEFA budou moci fanoušci do pátku 15. prosince do 17:00 kupovat vstupenky.

UEFA nabízí lístky ve čtyřech cenových kategoriích za 30, 60, 150 a 200 eur. Pro fanoušky bude k dispozici nejvíce vstupenek v nejlevnější relaci, na většině stadionů půjde o místa za brankami. Případní neúspěšní žadatelé se budou moci zapojit na portálu UEFA ještě do druhého kola.

Česká reprezentace se v sobotu večer v Hamburku dozví trojici soupeřů pro skupinovou fázi a také stadiony, na kterých bude v Německu hrát. Národní tým figuruje ve třetím ze čtyř výkonnostních košů a má jistotu, že se v základní části vyhne Nizozemsku, Skotsku, Chorvatsku, Slovinsku a Slovensku.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Benfica

Celkom fajn ceny, to by som si mohol spravit vylet..

Btw boli ste uz niekto na MS/ME pocas celeho trvania? Minimalne teda 3 zpasy svojho timu + mozno pri postupe..

Reagovat
fabec1222

Hm,tak to je asi bez sance

Reagovat
Salfovic

To máme jako přednost, čím jsme si ji zasloužili ?

Reagovat
Witcher

Do říše bych v dnešní době uz nejel

Reagovat
Seydou Doumbia

tak ty se bojíš sníst i prošlý termix tak to je těžký potom

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JarousFCB

Snad se mi nějaký lístek podaří ukořistit ideál by asi byla skupina D a výlet do Berlína, ale vidět stadion Dortmundu by asi stálo za větší výlet. Los bude na ČT? Člověk jednou do roka přečte článek a prd se dozví.

Reagovat
Shevchenko

bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele