V Bayernu bych mohl ukončit kariéru, prohlásil Van Bommel

06.03.2008, 16:40
Aktuality
Mark van Bommel by rád znovu oblékl dres nizozemské reprezentace a v úvahu v jeho případě přichází ještě jeden návrat. 30letý záložník možná znovu zakotví v PSV Eindhoven, vyloučena ovšem není ani možnost, že svou kariéru zakončí v Bayernu Mnichov...

Bavorskému velkoklubu se vůbec nepodařila loňská sezona, nekvalifikoval se ani do letošního ročníku Ligy mistrů a jednou z mála světlých výjimek byl právě Mark van Bommel, jehož fanoušci zvolili nejlepším hráčem Bayernu. "Prožívám zde skvělé období, takže bych v tomto klubu mohl i ukončit kariéru. Odpoví až čas," prohlásil Van Bommel.

Zkušený fotbalista dlouho hájil barvy PSV Eindhoven a v létě roku 2005 přestoupil do Barcelony. V Katalánsku pobyl pouze rok, než se stěhoval do Bayernu Mnichov. Pokud by se Van Bommel měl jednou vrátit do Nizozemska, zřejmě by se upsal pouze jedinému klubu. "Slíbil jsem panu Van Raayovi (bývalý předseda PSV Eindhoven), že jestli se vrátím do Nizozemska, tak bych do PSV šel. Jenomže on už předsedou není," naznačil Van Bommel možné komplikace svého návratu.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Kapřík

Je to sice od něj moc hezký, ale stejně bych rád viděl jeho návrat do PSV...myslím, že je jedno kdo tam bude předsedou, protože Van Bommela by uvítal každý...samozřejmě pokud mu to v tu dobu ještě půjde .

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel je vynikající fotbalista a má i jednu přednost--vyborně čte hru soupeře. bylo by skvělý kdyby zakončil kariéru v BAYERNU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele