UEFA vyplatí českým klubům za reprezentanty přes 55 milionů korun

08.04.2022, 19:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
h8_sfatto

tak už víme, proč nastupoval tragickej Bořil místo Kadeřábka a nýmandi jako Masopust, jen další malá domů jako těch 90% nákladů na Covid

Reagovat
Hunt

Ty jsi vtipálek

Reagovat
h8_sfatto

teď už se ani pravověrné koblihy nesmějou

Reagovat
h8_sfatto
Reagovat
Mass

Nneí vtipné, jen hloupé.

Reagovat
OTASi

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Mass

Sám si nýmand. Slavii tyhle drobné nestojí za to, aby se jí v reprezentaci zraňovali hráči. Kadeřábek toho moc v klubu neodehrál, většinou byl zraněný a pokud hrál, tak napravo. Sám se rozhodl v repre kvůli zraněním skončit. Ale někteří z vás tady pořád o tom budou mlít, jak ho Šilhavý vyštval a podobné nesmysly.

Reagovat
dave30

A úplně stejně budou někteří slávisté říkat, že Bořil je (byl) lepší, než Kadeřábek...

A o tom zraňování? Tak proč posílali na poslední repre Masopusta a potom brečeli, že měl hrát jenom chvilku?

Reagovat
Mass

Bořil byl náš nejlepší levý obránce a narozdíl od pravého beka Kadeřábka, většinou zdravý. K tomu, že do posledního zápasu na euru ho nasadit byla možná chyba, už se Šilhavý vyjádřil.

Reagoval na ten nesmysl a nejspíš trolling, že Slavia posílá do repre hráče, aby se tam zranili a dostali odškodnění.

Nevím jaká byla dohoda ohledně nasazení Masopusta, jestli si ale Trpišovský stěžoval do médií, tak je to chyba. Já sem ale nic takového nezaznamenal.

Reagovat
dave30

Ten brekot Trpišovského jsem zaznamenal a vůbec se mi to nelíbilo. Toto si mají vyříkat osobně a ne si posílat vzkazy přes média. Šilhavý potom kontroval, že dohoda byla na Holeše a ne na Masopusta. Nevidím důvod, proč by to u zdravého Holeše dodrželi a u Masopusta po zranění ne. Ale jak to bylo doopravdy vědí samozřejmě jen oni dva...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele