Trpišovský si výhry 4:1 cenil o to víc, že musel improvizovat se sestavou

10.03.2022, 23:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To byl válec skoro s béčkem

Sor sorry jako

A co ten Sima? Po zranění vůbec nehraje, to jsme udělali megakauf

Reagovat
wyqinac

spis megaverkauf

Reagovat
Axelrose

Už jsem to psal jinde, ale pro mě je poslední dobou nejlepší na place Oli.

Já ho dřív nějak nemusel, ale teď mu přicházím na chuť čím dál víc.

Sor bude muset udělat takových zápasů víc a nejlépe v řadě - na druhou stranu, pokud by přišla hodně slušná nabídka, vystřelit, ať nedopadne jako Sima. A tím nemyslím to jak dopadl v Anglii, ale jeho postupné uvadání už u nás.

Reagovat
Remt

S Olainkou souhlas, take jsem mu hodne dlouho nemohl prijit na chut, cloveka i ted porad obcas nastve kdyz jde do dvou hracu a ztrati. Jenze obcas mu to vyjde a to jsou presne ti hraci, co delaji rozdil a o ktery maji zajem vetsi kluby

Reagovat
Mass

Co má jinýho dělat? Současnej útok Slavie Sor-Olayinka-Lingr-Schranz neni nijak extra kombinační, spíš sou to všechno velmi rychlý hráči, v záloze vytrvalci Holeš s Traorém taky nic extra, většinou se hraje tak na dvě tři přihrávky od krajních beků, když se nepovede rychlej přechod, tak to prostě někdo zkusí individuálně. Až se vrátí Ševčík s Provodem, tak se zase může začít hrát tiki-taka, Madsen se Samkem by taky někdy mohli hrát spolu od začátku.

Reagovat
Mass

Jako že Sima měl odejít dřív než po jedný sezoně ve Slavii? Podle mě spíš naopak, to že si mladej kluk po jedný povedený sezoně v český lize začne myslet, že oslní Anglii, to se může pěkně vymstít. Každopádně pořád je Sima hodně mladej a ještě neřekl poslední slovo.

Reagovat
Axelrose

Tak nějak jsem to myslel, proto tam píšu o jeho postupném uvadání - asi jsem se blbě vyjádřil.

Reagovat
Dufan

včera dobrej výkon. sice byl u důležitých situací, který v útoku řešil dobře - gól, břevno, ale taky daroval gól Lasku, hráč jeho kvalit toto musí řešit líp. jinak kvalita na balonu, párkrát se dobře vracel dozadu zdvojit, to jsem nečekal a za to velkej palec nahoru.... obdobně bych ocenil Holeše a Ousua, Plavšičovo sebevědomí, Maxiho hlavičky....celkově zodpovědný výkon, ikdyž někdy se mi zdálo, že zbytečně Slavia odevzdává nákopama balon

Reagovat
Bakary3

Nejlepsi konstantně Bah, to je top hrac.

Po nem podle me Holes.

Olayinka se zlepsil, ale obcas by zaslouzil proplesknout, a ted jeste s paskou mi prijde, ze mu zas narostl hrebinek. Vcera uz v první puli tam vytvářel nejaky nesmysly kolem vapna slavie, pak udelal tu golovou chybu uplnou hlouposti a jeste se tam rozkrikoval na ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Tie rady, čo dal na Linz Trpišovi Mads Madsen na ihrisku výborne fungovali

Reagovat
GrimeBaller98

Ackoliv tomu hraci nemuzu prijit na jmeno, tak velky big up pro Plavsice, vcera byl vybornej a tahle pozice mu dost vyhovuje proti takovym tymum.

Olayinka taky super, to je proste hrac do Evropy, prijde mi ze v lize casto hraje tak na 25% oproti zapasum v Evrope. A podobne to vidim i u Traoreho, v Evrope je to taky uplne jiny hrac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele