Trenér Horváth končí v Domažlicích, zamíří do Českých Budějovic?

12.06., 16:55
Aktuality

Trenér Pavel Horváth v úterý po vzájemné dohodě skončil na lavičce třetiligových Domažlic. Západočeský klub oznámil klub na svém webu, že důvodem je zájem o devětačtyřicetiletého kouče z vyšších soutěží. Bývalý reprezentant by se po úspěšném působení v České fotbalové lize (ČFL) chtěl vrátit do profesionálního fotbalu.

"Hlavním důvodem skončení jeho angažmá je zájem o Pavla Horvátha z vyšších soutěží. Byl v Domažlicích spokojený, ale samozřejmě pokukuje po možnosti trénovat v profesionálním fotbale. Pro Jiskru bylo ctí, že tady hrála a poté trénovala dnes již fotbalová legenda. Zanechal v historii klubu nesmazatelnou stopu," ocenil prezident klubu Jaroslav Ticháček.

Horváth byl asistentem ve Viktorii Plzeň, jako hlavní trenér vedl mimo jiné Příbram. Podle serveru iSport.cz jedná s Dynamem České Budějovice, které první ligu zachránilo až v baráži proti Táborsku.

Domažlice mu poděkovaly za odvedenou práci a profesionální přístup. "Celkové druhé místo v tabulce považujeme za úspěch," dodal Ticháček.

Jiskra soupeřila o první místo ve skupině A s B-týmem Slavie. Rezerva vršovického klubu si dnes a v sobotu ve finále o postup do druhé ligy zahraje s Velvary, vítězem skupiny B v ČFL.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Modi6

Koho bude ten nešťastník u nás trénovat? Těch asi šest hráčů, kteří zbyli, plus dorostenci a hráči z B týmu? To by byl pro Horvátha pořádný risk!!

Reagovat
Bayernista18

Že se od Dynama v příští sezóně nic nečeká pro něj může bejt spíš výhoda.

Reagovat
Modi6

To je pravda.

Reagovat
Salfovic

Tak to je blázen, jestli půjde do toho Koubkovo bordelu.

Reagovat
Uwe háže buly

Navíc z toho co dneska říkal Podroužek myslím, tak by tam měl dělat jenom asistenta?!

Reagovat
Pablos

Asistenta Koubka ?

Reagovat
iamek

Daniel Vašulín opustí Hradec Králové a nakonec se stane novou posilou Viktorie Plzeň. Útočník na západě Čech úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a brzy bude představen jako nejnovější posila, suma za transfer se bude pohybovat mezi osmi až deseti miliony eur.

Hradec skoro zaplatil stadion

Reagovat
Coutinho10

po nás chtěli milion eur a Plzni ho nechají za půlku

Reagovat
delfin

Právě Plzni ho dají 8x dráž, jestli fakt v milionech eur.

Reagovat
Coutinho10

no, jo dobrej překlep v tý expresce

Reagovat
didosh

Reagovat
delfin

Osmi až deseti miliony eur.

Reagovat
Axelrose

Tvl, jestli za něj dali 10 mega v eckach, tak to kuuuuurva přestřelili

Zřejmě se mělo jednat o koruny , páč to by dost degradovala přestupy největších talentů ČR do zahraniciz

Reagovat
Coutinho10

ale vtipnej překlep

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele