Trenér Hašek oznámí další nominaci, do áčka má povýšit brankář Kinský

Dnes, 10:32
Aktuality
Ivan Hašek (© Profimedia)

Po víkendu se o slovo znovu přihlásí reprezentační přestávka a do akce půjde i český národní tým, trenér Ivan Hašek svou nominaci oznámí dnes po obědě.

Čechy čekají další dva zápasy Ligy národů, v Praze na Letné nejprve v pátek 11. října hostí Albánii a o tři dny později nastoupí proti Ukrajině. Druhý duel bude hostit polská Vratislav, obě utkání začínají ve 20:45 středoevropského času.

Národní tým minulý měsíc zažil mizerný start do soutěže a po špatném výkonu prohrál 1:4 v Gruzii. Dojem částečně vylepšil v následném domácím souboji s Ukrajinou, kterou porazil 3:2.

V dnešní nominaci by se mělo objevit jméno minimálně jednoho nováčka a na pozvánku se podle zákulisních informací může těšit brankář Antonín Kinský ze Slavie. Mladý gólman se při zranění Jindřicha Staňka ujal role jedničky mezi tyčemi sešívaných a do áčka povýší z jednadvacítky, kam byl v průběhu týdne původně povolán.

Tisková konference začíná ve 13:30.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
romeo351

Suchopár uznal, že na to nemá, takže áčko

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Určitě si to zaslouží, je dobrej

Reagovat
Roman 7A

Postup z Ligy národa z 2 . místa v nově zahrnout solidarity EU poskytování příspěvku na účet chudší evropských zemích světa a 26 zemi EU a celý svět.

Reagovat
Odborný diskutér

A viděl ho vůbec v zápase, ve kterém soupeř vystřelil víc než jednou na bránu? Třeba v Lille nebo v Dánsku za jednadvacítku?

Reagovat
kattos

Který 3 jiné gólmany by jsi tam teď radši viděl?

Reagovat
Lemond Laws

To spolu Hašek a Suchejpárek nemluví?

Tvl to je zase komunikace ostuda..

Reagovat
Kily

třeba chtěl Hašek povolat Staňka, včera zjistil, že je pořád zraněný a musel jednat ve spěchu

Reagovat
raduinho

Po skvělém výkonu Kinského proti Dánsku se není čemu divit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele