Tottenham se s Villasem-Boasem dohodl na ukončení spolupráce

16.12.2013, 12:31
Aktuality
André Villas-Boas měl i po včerejším debaklu 0:5 od Liverpoolu původně chuť pokračovat na lavičce Tottenhamu, vše je ovšem zcela jinak. Vedení Spurs se dnes krátce po obědě s portugalským koučem dohodlo na rozvázání spolupráce a bude hledat náhradu...

"Klub může oznámit, že se se svým hlavním trenérem dohodl na rozvázání spolupráce. Rozhodnutí přišlo po vzájemné dohodě a v zájmu obou stran. Přejeme Andrému vše nejlepší do budoucnosti," oznámil Tottenham na svém facebookovém účtu.

Tottenham prošel bez ztráty bodu základní skupinou Evropské ligy a v tabulce Premier League je sedmý s osmibodovým mankem na vedoucí Arsenal, trnem v oku ovšem byly nevýrazné výkony, které nepřekryly ani výhry 2:1 na hřištích Fulhamu a Sunderlandu. Poslední kapkou byla včerejší domácí porážka 0:5 od Liverpoolu, která byla největším debaklem na domácím stadionu za posledních 16 let.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (469)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele