Titul s Plzní předčil všechno, protože to je hrozně nečekané, řekl trenér Bílek

12.05.2022, 19:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
xhejl

Tak snad to konecne jednou pro vzdy dokazuje, ze trener je to docela slusnej. Zadnej zazracnej mag, ale primerene nadprumernej trener, kterymu sedi role, kdy s podcenovanym tymem hraje na vysledky a nemusi se ohlizet na krasu hry.

Reagovat
Salfovic

Tak na české poměry je na tom o dost lépe než nadprůměrnej trenér.

Reagovat
Beči

Průměrně nadprůměrný trenér

Reagovat
Lemond Laws

Přiměřeně

Reagovat
Beči

Já umím číst, jen se mi tam to slovo hodilo.

Reagovat
Kincl

Ligu skoro vůbec nesleduji, ale jak se často píše o jeho stylu hry, opravdu to hraje jeho tým tak nekoukatelně? Něco jako Atletiko Madrid nebo zas až tak defenzivně ne?

Reagovat
Salfovic

Ale to víš, že ne. Třeba ve všech třech zápasech se Spartou rozhodně žádnej beton nehrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako nekoukatelně? Propracovaná defenziva a pořádné skluzy jsou ozdobou fotbalu. Góly jsou jen znakem chybující obrany.

Reagovat
Martin9719

Kolikrát jsme hráli po gólu vyloženě úsporný režim nebo jsme se nechali soupeřem zatlačit. Zlín venku, Hradec doma, Budějovice atd. Tam jsme např. měli štěstí. Ale plno zápasů rozhodně nudných nebylo. Slovácko doma i venku, Sparta doma i venku, Boleslav oba zápasy atd. V podstatě nejhorší fotbal jsme hráli opravdu asi na začátku sezony a půlce podzimu a většina zápasů byla spíš nezáživná. Ale mezitím jsme odehráli i skvělý zápasy, bylo to někdy na přeskáčku. Ale nutno říct že postupně vracelo nebo chytalo formu těch 8 hráčů z kraje sezony co nehráli. Náš výkon vygradoval v zápase v Boleslavi a od tý doby jsme až do konce drželi laťku vysoko a možná nejlepším výkonem proti Spartě v sezoně jsme si řekli definitivně o titul. My jsme výkony na konci ligy zlepšovali a zlepšovali a Slavie šla dolů a dolů. Předvedli jsme výsledkově i herně parádní finiš, nikdo nemůže říc ani popel. V nadstavbě jsme podávali nejen výsledkově ale i herně lepší výkony než Slavie.

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Beči

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Radek Voltr

Jasně že ne.. tohle záměrně vypouští O2, prostřednictvím cringe pořadu tiki taka, aby odvrátili pozornost od slaboučký hry Slávie.

Reagovat
kattos

Proti Slávce jo, jinak zandoura zas tak nehrajou

Reagovat
db18

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Divný patrón ten Bílek. Z jeho výrazu tváre sa takmer vôbec nedajú vyčítať jeho skutočné emócie. Znervózňujú ma takéto poker-face typy ako je on. Ale taký bol už ako hráč. Nečitateľný, no so železnými nervami v dôležitých okamihoch. Bol to myslím on, kto zoťal Portugalcov s Paulom Futrem v kvalde na MS 1990.

Reagovat
Martin9719

On se během zápasu občas dokáže rozčílit.

Reagovat
Beči

Jsem za něj rád. Konečně zavřel hubu pochybovačům a dokázal, že je kvalitní trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň přehrála moji Spartu nejlépe ze všech týmů v lize. Titul si zaslouží. :) Hlavně jsou sehraní, ale ten kádr je poměrně úzký. Když bude nastoupit třeba Káčer kvalita jde strašně dolů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele