Ten Hag zůstává v Manchesteru United, v anglickém klubu prodloužil smlouvu do roku 2026

04.07., 12:36
Aktuality
Erik ten Hag (© AFP)

Prakticky celou minulou sezonu se spekulovalo, zda i do té nové povede Manchester United trenér Erik ten Hag. A byť se vzhledem k matným výkonům Rudých ďáblů i konečnému osmému místu v tabulce Premier League zdály jeho dny na lavičce dvacetinásobného anglického mistra sečteny, opak je pravdou. Nizozemský kouč prodloužil smlouvu o další dva ročníky.

"Jsem velmi rád, že jsme se s klubem dohodli na pokračování spolupráce. Když se ohlédneme za uplynulými dvěma roky, můžeme s hrdostí prohlásit, že jsem získali dvě trofeje a zaznamenali jsme znatelný pokrok oproti době, kdy jsem do klubu přicházel," uvedl po podpisu smlouvy pro klubový web s odkazem na FA Cup a EFL Cup, které United pod jeho vedením vyhráli.

"Musíme si však také uvědomit, že nás čeká ještě spousta tvrdé práce, abychom dosáhli úrovně, která se od Manchesteru United očekává. To znamená bojovat o tituly v Anglii i v Evropě," dodal. "Při mých rozhovorech s klubem jsme našli jednotu v naší vizi k dosažení těchto cílů a všichni jsme pevně odhodláni tuto cestu společně absolvovat."

V podobném duchu hovořil i sportovní ředitel Dan Ashworth. "Přestože klub při hodnocení minulé sezony upozornil na oblasti, které je třeba zlepšit, dospěl také k jasnému závěru, že Erik je pro nás tím nejlepším partnerem při zvyšování standardů a výsledků," uvedl Asworth, jenž byl po odchodu z Newcastlu jmenován do funkce na začátku července.

Ten Hag načal trenérskou kariéru v Go Ahead Eagles, poté vedl i B-tým Bayernu Mnichov nebo Utrecht. Nejúspěšnější období, které mu vyneslo angažmá v Premier League, zažil v letech 2017 až 2022 v Ajaxu. S amsterdamským celkem vyhrál třikrát Eredivisie, dvakrát Nizozemský pohár a postoupil s ním do semifinále Ligy mistrů.

Autor: Livesport.cz / manutd.com

Komentáře (133)

Přidat komentář
VersaceChain

Jak vyjde de Ligt tak výhra v LM už letos

Reagovat
elChe

No this is not possible....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
zurix_new

Neskutečné

"Když se ohlédneme za uplynulými dvěma roky, můžeme s hrdostí prohlásit, že jsem zíksali dvě trofeje přemýšlet a zaznamenali jsme znatelný pokrok oproti době, kdy jsem do klubu přicházel,"

Southgate II.

Reagovat
zurix_new

Mimochodem ten překlad je taky úžasný

Reagovat
Bakary3

Jako mluvit v tomhle případě o hrdosti je opravdu drsný

Reagovat
Busby babes

tak porad jsme vyhrali 2 trofeje, prvni sezona velmi dobra, druha podprumerna

Reagovat
zurix_new

Tak jako počítat Mickey mouse cup jako trofej, ale OK.

3. místo v lize a čtvrtfinále, finále FA cupu a v EL nazývat velmi dobrou, to mi přijde trochu pod úroveň United, ale chápu že standardy klesly, to je ale za mě velmi dobrá sezóna pro Aston Villu, ne United.

No a nevím, za mě 8. místo, záporné skóre, v LM vypadnout z posledního místa ve skupině, kde se mělo postoupit, je úplně tragická sezóna i přes tu výhru v FA cupu. A prostě rozumovat jak udělal velký pokrok a přišel vyhrávat trofeje s tímhle hovnem...

Reagovat
Busby babes

takze domaci pohary nemam pocitat? nerikam nikde, ze to je Liga mistru, ale je to proste domaci pohar. dva roky po sobe jsme byli i ve finale FA cupu.

"3. místo v lize a čtvrtfinále, finále FA cupu a v EL nazývat velmi dobrou" zas tyhle kecy... vsiml sis jak na tom jsme poslednich 10 let? to jako cokoliv co neni titul mame rovnou rikat, ze je na hovno sezona? idealne i vyhodit managera, ne?

Reagovat
fabec1222

Tak zas nic

Reagovat
iamek

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Mastný Chobot

"many examples of progression from where we were when I joined"

No, to si hádam aj mohol odpustiť

Reagovat
J0EL

Mohol by niekto pls skusit pomenovat tie priklady? Naozaj ma to zaujima Umiestnenia horsie, predvadzana hra tiez horsia, vacsi pocet zranenych, prestupy rovnako nahovno. Ale tak aspon ta trofej no

Reagovat
Top5scout

Jeho hra je doslova odkázaná na to, aby mal zdravého Martineza.

Reagovat
kissak

OT: Paul Mitchell novým sportovním ředitelem Magpies.

Někdo nějaký reference, plís?

Reagovat
O.Giroud

Neznám

Reagovat
Wazza228

Tak proto jste Dana nakonec pustili

Reagovat
fenixLFC

asi najlahsie by bolo keby si anjdes clanok na athleticu ktory ho zhrna. mne sa to zas nechcelo vypisovat tak tu mas 4 klucove odstavce co sa ho tyka a ake prestupy spravil

Mitchell, a former EFL defender, first moved into recruitment at Milton Keynes Dons, before joining Southampton in 2012. He started working with Mauricio Pochettino on the south coast, before following the Argentinian to Tottenham Hotspur. Subsequently, he has enjoyed spells at RB Leipzig as head of recruitment and development, before joining Monaco as sporting director in June 2020.

the role Mitchell played in securing talents as jaw-dropping as Sadio Mane and Dele Alli, Christopher Nkunku and Vanderson, as well as restructuring and revitalising recruitment departments around the globe, has ensured he is mentioned in dispatches whenever a Premier League club decide there might be something in this self-sustainability lark after all.

Mitchell oversaw the arrivals of Dusan Tadic, Toby Alderweireld, Ryan Bertrand, Shane Long, Graziano Pelle and, perhaps most startlingly of all, Mane (for £10 million from Red Bull Salzburg) as replacements. Koeman’s team went on to come seventh in 2015. Following Pochettino to Spurs in November 2014 he secured Dele, whose candidacy was pushed by the club’s former manager David Pleat, for £5 million from MK Dons and also brought in Alderweireld, Kieran Trippier, Son Heung-min and Victor Wanyama, all of whom proved integral to the team which challenged for the title in 2016 and 2017. Their quality easily counter-balanced those signings — the likes of Clinton Njie, Vincent Janssen and Georges-Kevin Nkoudou

Within the game, his reputation still precedes him. Mitchell is considered an innovator. A workaholic. An organiser. As he has publicly acknowledged, recruitment is not an exact science and there is no sporting director out there who can claim to be infallible or to have entirely mastered such a volatile and competitive market. Rather, it is about risk management and, in that context, the most eye-catching of his signings still set him apart.

Reagovat
kissak

Reagovat
Nihilister

Se bude starat o vlasy?

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Vsadim gule

Dává to smysl, takže

Reagovat
Müllered

ETH s MDL budou nezastavitelní , nečekal jsem, že budu MU něco závidět

Reagovat
pobody's nerfect

Kdo je mdl? Těch zkratek je tolik, že se v nich nedá vyznat.

Reagovat
Blackprince

De Ligt

Reagovat
pobody's nerfect

Aha. Z kontextu jsem předpokládal někoho ve vedení. No nevím, jestli zrovna de ligt to vytrhne.

Reagovat
LyEX

Ešte RVN tam chýba Hakeho asi už angažujú a RVN príde tiež? Z toho vyplýva otázka, či E10H ma byť hlavný kouč, alebo len bude robiť "křoví" aby neboli za kok.tov, že vyhadzujú ďalšieho neschopáka

Reagovat
pobody's nerfect

Chtěl jsi napsat do MU k ETH kromě RH má přijít i RVN a MDL.

Reagovat
LyEX

"lidé jsou tak líní, že už ani neumí používat celá slova"

Reagovat
AC torino

Z PLR do MLR jel jsem přes ČSSR...

Reagovat
Likan7

U nás v práci se to ujalo jak mor...to je samý JHA, MKR, MRI. Pak člověk jak kokot přemýšlí kdo to vlastně je, když ten email čte.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Effenberg

Já jsem zklamaný, ale asi fakt není alternativa. Pořád si myslím, že MANU má udávat trend a ne hrát na brejky a zatím jsem od něj nic jiného neviděl, i v minulé relativně úspěšné sezoně.

Reagovat
Herbmeister

Když máš hráče na breaky, tak hraješ na breaky. Já chci, aby ETH dostal pořádnou šanci s podporou kompetentního vedení. Musí mít někoho nad sebou, kdo bude mírnit jeho přestupový rozhodnutí a rozumět fotbalu. S vedením, co se teď tvoří si dovolím tvrdit, že žádný Mount ani Antony by nebyl (minimálně ne za ty ceny). Možná ani Onana by nebyl, protože byli priority na jiných postech.

Reagovat
LyEX

A kto si tieto hračky vybral a aj napriek tej sume mu ich poriešili? To zbavovanie sa zodpovednosti pri trénerovi sa tu riešilo už niekoľkokrát, nikdy to nepochopím

Reagovat
Effenberg

Přesně, je tam 4 přestupáky, tak si to měl postavit jinak. A Antonyho mu nezapomenu nikdy, i když jsem tu se zájmem sledoval tu ságu, že měl údajně odsouhlasenou cenu 15m a kvůli nějakým posilám, které nevyšly se za něj dalo 5x více.

Reagovat
Herbmeister

Ale tady nejde o to, že nemá žádnou zodpovědnost. tam jde o to, že máš kompetentní lidi okolo něj, kteří mu řeknou tohle bude, tohle nebude, protože to stojí tolik atd. podívej se k vám do klubu a uvidíš, že meleš pěkný hovadiny. Pep neměl nikdy nad sebou dva bankéře, kteří nerozuměli fotbalu a nechávali se vo*ebávat že všech stran - hráčů, jiných klubů atd.

Reagovat
Člen_zlořádu

Furt doufám, že Mount se ještě ukáže. Přeci jen neměl moc možnost se pořádně rozjet.

Reagovat
Herbmeister

Já si myslím, že ještě má co ukázat. Jen nechápu, že to byl velký přestup na pozici, kterou vlastně nepotřebujeme, protože Bruno hraje vše.

To stejné Onana. Koupíš gólmana, co hraje nohama velice kvalitně, ale nemáš na to vůbec nachystanou obranou řadu. Maguire s Lindelofem v tom nejsou komfortní. A místo, aby se přivedl stoper, co to umí, tak máš Evanse. (i když to byl jeden z našich lepších hráčů v sezóně.) To jsou věci, co prostě kvalitní a kompetentní vedení nedělá

Reagovat
Člen_zlořádu

Nevím, zda se Mount nekupoval do trojice s Brunem a Casemirem na pozici, kterou si momentálně uzmul Mainoo. To, že místo něj měl přijít stoper, o tom se absolutně nepřu. Zranil se Licha a Varane byl ze skla. Lepit to znovuzrozeným Maguirem, důchodcem Evansem, nebo Kambwalou, kterej po zápase píše úkoly, není nic co by ti pomáhalo.

Reagovat
Herbmeister

Když bude Mount bez zranění, tak si myslím, že nám ukáže, co umí.

Ten můj původní koment byl ohledně strategického rozhodování při přestupech. I když to čtu po sobě znovu, tak to tak vůbec nevyznělo

Reagovat
r.mrazik

i pod mountem musi hrat dva hraci...takze je na pozici bruna

coz teda nevim nevim

Reagovat
Freedo

Jo, kupoval, měl v tý středový trojici nahradit Eriksena. Ale celý je to nesmysl, protože do obrany by to bylo strašně prostupný.

Reagovat
Man__United

Proč furt má někdo potřebu shazovat příchod Mounta, když byl prakticky celou sezónu zraněný a nemohl se naplno ukázat..

Reagovat
Herbmeister

Já neshazuju jeho jako hráče. Já shazuju jeho přestup. Koupíš hráče na pozici, kde nás netlačí bota. Bruno není nikdy zraněnej a když by náhodou byl, tak tam je Eriksen. Pak máš jen jednoho útočníka celou sezónu

Reagovat
Man__United

Očividně nepřicházel na post Bruna ale měl hrát níž, což bylo vidět první zápasy sezóny, věřím že kdyby odehrál na té pozici víc zápasů a nezranil se tak by tam byl dobrý

Reagovat
Herbmeister

jen jeho hlavní pozice byla ta Brunova pozice. A kupovat hráče, co pak přechovávaš na jiný post je taky zvláštní přístup. Proč za ty peníze nekoupit rovnou tu pozici, co hledáš. Ale tuhle konverzaci mělo mít vedení s ETH, když ho chtěl. Já věřím, že Mount bude ještě platným hráčem. Jen se zbavit těch zranění

Reagovat
r.mrazik

asi prave proto?

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Busby babes

Mount byl v dobe prichodu hrac za 100 mega, co prisel za 50. tam moc nechapu nadavani na cenovku.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Herbmeister

Nejde o cenovku. Jde o to, že kupuješ "drahého" hráče, kde je jeho hlavní pozice pokrytá. Když se podíváš na priority, tak se ty peníze daly utratit líp - útočník nebo stoper

Reagovat
Busby babes

S vedením, co se teď tvoří si dovolím tvrdit, že žádný Mount ani Antony by nebyl (minimálně ne za ty ceny

doslova pises o cenach... tak nemuzes pak rict: nejde o cenovku

Reagovat
Herbmeister

Pravda se už motám v tom, kde jsem co psal

Reagovat
r.mrazik

Mount byl hráč za 50, který přišel za 50

Reagovat
Neutron

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Swarley

My nehrajeme ani na ty brejky

Reagovat
sensei25

Chystam sa na Man City-Man Utd.Ma zmysel ist na ten Community Shield?

Reagovat
iamek

Jasný ze má.

Reagovat
sensei25

Tak je to po eure a tesne pred sezonou,tak mam trosku strach aby top hraci nemali este dovolenku:-)

Reagovat
fenixLFC

tak to riziko mas pri kazdom priatelaku

Reagovat
sensei25

Priatelaku?

Reagovat
fenixLFC

CS je proste priatelak, glorifikovany, ale priatelak

Reagovat
Jordi Alba

Však je to superpohár, ne?

Reagovat
pobody's nerfect

Tak superpratelak

Reagovat
Jordi Alba

Nemít co dělat a bejt ten den v Manchesteru, tak asi jo, jinak spíš ne.

Reagovat
fenixLFC

hra sa to vo wembley

Reagovat
Jordi Alba

Tak tam je víc zábavných věcí, jak přátelák.

Reagovat
thewall

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
ratusek

Reagovat
TopinB

Reagovat
vceradnesazitra

Bald fraud to vyhrál. Udělá 8. místo, potupně vypadne z Evropy a to vše s týmem, jehož minimem by měla být top4. A dostane novou smlouvu. Kdo z vás to má

Reagovat
Engerau15

Suhlasim, ale situacia na trhu manazerov je taka, ze asi nemali velmi na vyber

Reagovat
Busby babes

nedostal novou smlouvu, aktivovali jsme opci v te stavajici

Reagovat
Man__United

Jsem strašně rád že vyhrál zdraví rozum a ještě dostane šanci!

První sezóna s kompletním kádrem udělal top 4 a vyhrál jeden pohár

Druhá sezóna změna stylu hry po příchodu Onany, která se i kvůli zranění Lichy úplně neprojevila + dalších asi milion dalších zraněných, skoro každý zápas jiná stoperska dvojice! Nakonec stejně porazil City a vyhrál další trofej a zajistil místo v Evropě

Moc mu fandím a snad už bude jenom líp s novým boardem a zřejmě i novými asistenty.

Reagovat
hodoňa

Ta hra měla nějaký styl?

Reagovat
Me2win

zábava na další sezónu by byla vyřešena.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

no, lonska sezona byla herne naprosto silena a otocila se jen diky tomu,ze na posledni mesic ustoupil ze svoji taktiky a zmenil hru

do te doby to tlacil porad stejne bez smyslu

uvidi se,co pohyb v kadru...de ligt vypada ze prijde, do toho mozna ugarte a zirkzee...i tak by ten kadr chtel ale vice vymenit

s novym vedenim doufam,ze nebudeme kupovat jen silene drahe hrace,ale vratime se k nakupu hracu typu forlan a chicharito,kteri nestali velke penize, ale byly dobre vyskautovani a vytipovani

Reagovat
janinho
Reagovat
Benfica

Takže MU bude ešte 2 roky na srandu

Reagovat
Tomanatura

Tak se ukaz. Letos to musi byt minimalne LM a hlavne uz konecne aspon nejale dominantni vykony proti tymum ze spodku tabulky.

Reagovat
Greaber

Spíš se spolu popereme o střed tabulky a ještě budeme rádi

Reagovat
Tomanatura

To je mozne, ale to uz by tam EtH tezko mohl zustat.

Reagovat
Tomanatura

Jenom ten De Ligt… Velky talent v Ajaxu, nepresvedcil trenery naplno v Juventusu ani v Bayernu, casto zraneny, sedi v nizozemske repre, kde radsi hraje nahradnik z Interu De Vrij. Plat obrovsky, cena velka. Je to vazne nutnost? Chapu, ze je to overena kvalita a svoje si odehraje, ale presvedceny hlavne jeho motivaci a fyzickym stavem vazne nejsem.

Reagovat
Me2win

Reagovat
Man__United

V Bayernu právě přesvědčil a dost fans je nasranych že ho prodávají

Reagovat
O.Giroud

Su nasrani preto lebo im tam kvôli tomuto zrejme ostane Kim, Dier alebo Upamecano.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
fenixLFC

on je proste taky typicky united prestup- najvacsie dostupne meno, respektive hrac co ti v FM vyskoci ako prvy ked das hladat jeho post...

Reagovat
Busby babes

akorat ze vubec no. jen ty kecy okolo jsou klasicky. nevim, zrovna u de ligta je to fakt divny, co se tu okolo nej deje

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Busby babes

hele v Juve se kazdej rok tocil novej manager, presto tam hral zaklad, kazdej rok pres 2000 ligovych minut. v Bayernu v prvni sezone v sestave roku cele bundesligy... loni kdyz nebyl zranenej, tak taky vetsinou hral v zakladu...

Kde se to porad bere, ze je nejakej provar?

Reagovat
81Tomas

Takze se prodava po dvou letech se snizenou cenou podruhe, protoze je to opora tymu?

Reagovat
Busby babes

v Bayernu je dve sezony. v prvni jeden z nejlepsich stoperu v lize. v druhe kdyz byl zdravej, tak hral v zakladu a casto patril k nejlepsim. Fans Bayernu jsou spis nasrani, ze odchazi. Proc ho Bayern prodava za relativne malo, to nevim. ale oni taky uplne neprodavaj hrace za bambiliony, jejich rekordni prodej je asi 45 mega. za posledni 2 sezony se tam podruhe meni trener, tak asi hraje roli tohle.

Nic z toho neznamena, ze bude u nas hrat dobre. PL je jina soutez, rekl bych ze narocnejsi, my jsme loni hrali stylem, ktery stoperum rozhodne nepomaha, spis naopak. ale rikat, ze je to propadak, kdyz hral zaklad v Bayernu naprosto pravidelne... no nevim.

https://www.transfermarkt.com/matthijs-de-ligt/leistungsdatendetails/spieler/326031/plus/1?saison=2023&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=

nehral na zacatku sezony, pak vypadl na dva mesice s kolenem a po navratu prakticky porad v zakladu

Reagovat
Tomanatura

Nikdo o nem nerekl, ze bude propadak.

Reagovat
Busby babes

ok, tak "nepresvedcil trenery naplno v Juventusu ani v Bayernu" coz neni pravda ani v jednom pripade

Reagovat
jitrnica

Proto ho pouští a vždy za míň než přišel

Reagovat
Busby babes

proste se bude ignorovat vsechno a resit jen castka? ze se v obou klubech tocili v te dobe manageri kazdou sezonu je uplne jedno... ok.

hele v pohode, klidne ho povazujte za prumerneho stopera...

Reagovat
Transfermarkt

Ale on je průměrný stoper. Se slzou v oku budeš vzpomínat na Varaneho

Reagovat
Busby babes

again, PL je jina soutez, je klidne mozny,ze se neprosadi. jeste u nas, kde to loni bylo pro obrance dost peklo.

Ale prumerny stoper? prosadil se v Juve, prosadil se v Bayernu, loni byl jeden z nejlepsich v bundeslize, mozna nejlepsi. Prumerny, ok.

Reagovat
r.mrazik

jestli je prumerny, tak za 35 mega to je dobry nakup...byt to prumerny anglican,tak by chtel ten tym 70 mega liber

Reagovat
81Tomas

Ja ho absolutne nechci shazovat, naopak jsem si ho driv hrozne pral do Live, ale v dnesnim zvracenem svete - vime za jake castky se prestupuje - je tohle proste trosku zvlastni..

Reagovat
Busby babes

ja moc nevim, co na to rict no. Nevim,, proc se ho chce Bayern zbavit, jejich fans jsou z toho spis nastvani.

a kcene. kdyz nakoupime draze, je to na vysmech. kdyz levne, je to dukaz, ze je hrac spatnej...

Reagovat
Tomanatura

Ja ale nerikam, ze to bude provar, to u nej asi nehrozi, prece pisu, ze nepresvedcil naplno. Na to, jake se za nej davaji castky, se ho ty kluby/treneri radi zbavuji, coz je dost podezrele. V Juve si pamatuju, ze mel ve hre casto velke problemy. Zas na druhou stranu je to stoper, o kterem se vi, ze umi hrat za velkoklub, nepotrebuje cas na aklimatizaci, takze ano, z toho duvodu to propadak byt nemuze.

Ale nechtelo by to spis nekoho, kdo tu obranu potahne? Skalu jak Dias/Van Dijk atp? Takovy v kadru neni (mel jim byt Harry, ale bohuzel) a prichod De Ligta to nevyresi.

Reagovat
Busby babes

Ale nechtelo by to spis nekoho, kdo tu obranu potahne?

no presne pro to ho bral treba Bayern a on tu roli splnil. je to lidr, v 19 kapitanoval ajaxu...

Reagovat
Tomanatura

Vazne nevim, jak ti mam odpovedet. 24 leteho lidra obrany za 65 mega, s obrim platem, nikdo dobrovolne nepusti za mensi castku do bohate Anglie. Nevim, co na tom hledas. Mel 5 let na to, stat se prvnim stoperem ve dvou velkoklubech a nestalo se, proc by jim mel byt u United?

Reagovat
Busby babes

stal se prvnim stoperem jak v Juve tak v Bayernu. vsude se menilo vedeni a manageri. chteji asi jit jinou cestou.

A znova, rekordni prodej Bayernu je 45 mega eur.

Reagovat
Busby babes

jinak ja taky moc nevim, co odpovedet na tyhle teorie co neodpovidaji realite no. nechpau, proc si to tak popisujete ale ok, asi se s tim jen musim smirit.

Reagovat
Busby babes

btw Koemanuv nazor na to kdo je lepsi stoper bych nebral v potaz

Reagovat
Bakary3

Tak zrovna koeman jako pan stoper si myslím, ze to posoudí lépe.

A tipl bych si, že nehraje proto, že je pomalejší, tezkopadnejsi.. a hra a výsledky Holandska bez něj zrovna netrpí.

Reagovat
jenage

Reagovat
Ross Geller

Absolutně nepochopitelné, jak se takovýto dřevák může držet v Manchesteru United. Nepostoupil s nimi ani do LM a oni s nim prodlouží. Zlaté časy sira Alexe.

Reagovat
Hlahart

[Rob Dawson] Man United have triggered the existing +1 option in Ten Hag's contract rather than negotiating altogether fresh terms. Keeps his title and his transfer veto, which was part of the agreement when he moved from Ajax.

Tenhle teda spíš píše, že jsme ji jednostranně prodloužili my

Reagovat
Busby babes

stejne to pise Ornstein

Reagovat
Hlahart

mi přijde takový zvláštní, že se to (i tady) reportuje, že došli ke společnému podpisu, manutd.com dokonce píše, že "ETH extends"

Reagovat
Busby babes

pritom mi to prijde celkem logicky reseni. po sezone mu koncila smlouva, aktivovala se opce, ma nejakou jistotu. a zaroven, kdyz to bude blby, tak nebudem vyplacet tak velky odstupny

Reagovat
kylo ren

Tak zase lepší varianta než southgate

Reagovat
VTID94

Aj tréningový kužeľ je lepší ako Southgate

Reagovat
owny✨

Reagovat
Ladas321

Za mě dobré rozhodnut. První rok měl u United dobrý, druhá sezóna byl průser, ale trosku to zachránil trofeji. Myslím si, že ten Hag se ještě zvedne s United, vůbec bych je neodepisoval a hlavně se konečně United rozhodli dát trenérovi potřebný čas.

Reagovat
Golasso

Super!

Reagovat
Busby babes

btw neni to zadna nova smlouva, na te jsme se prave s ETH nedohodli. Aktivovali jsme opci v te stavajici.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Neutron

Asi fajn rozhodnutie. Respektive neviem koho namiesto neho, keby ho vyhodia. Uvidime, aky vplyv bude mat nove vedenie, necakam, ze to hned od zaciatku bude vidiet. Kazdopadne musi nastat velka zmena co sa hry tyka, aby nas prestrielali druholigisti je uplny nonsens.

Reagovat
Man__United

It's crazy that Woodward practically handled all the roles now split between Berrada, Ashworth, Wilcox, and Vivell. Meanwhile, #MUFC was overstaffed on the commercial side, leading to over 250 people being now made redundant. This highlights how the Glazers prioritised commercial success over football success.

They overemployed in commercial areas while under employing in sporting roles, with two "bankers" doing the work that top clubs assigned to four or five professionals.

INEOS finally making changes that prioritise sporting success before financial been needing this for years.

Reagovat
Talker

Tak ono co si budeme povídat, on tam Woodward měl pod sebou 200 minionů stejně jako budete mít teď, jen místo role "lead/manager" to bude "director".

Reagovat
VTID94

16-ročný slovenský reprezentant Samuel Lusale je blízko k prestupu z Crystal Palace do Manchestru United.

Reagovat
Wazza228

Manchester United in talks with Ajax for goalkeeper coach Jelle ten Rouwelaar, two months after he was appointed

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele