Svatek má namířeno do Teplic

18.06., 10:41
Aktuality
AGC Arena (© FK Teplice)

Úvodní trénink před novou sezonou absolvoval s fotbalisty Teplic i talentovaný Pavel Svatek. Severočeši na sociální síti X oznámili, že jednají s druholigovým Táborskem o přestupu devatenáctiletého útočníka.

Svatek patřil v minulé sezoně k objevům druhé nejvyšší soutěže. V dresu Táborska naskočil do 15 ligových duelů a vstřelil šest gólů, další tři přidal v domácím poháru. Zahrál si i v odvetě baráže o postup do první ligy s Českými Budějovicemi, jeho tým ale neuspěl.

"Skláři" už v pondělí představili další nové tváře v kádru před nadcházející prvoligovou sezonou. S týmem zahájili přípravu útočník Slavie Filip Horský nebo obránce Ostravy Jaroslav Harušťák. Po konci smlouvy v Baníku se v Teplicích připravuje i defenzivní univerzál Ladislav Takács. Forma jejich působení na Stínadlech se teprve řeší.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele