Sudí v čele s Orlem nezvládli pohárové derby a vynechají nejbližší ligová kola

10.02.2022, 13:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Luft Jarda málo nasypal do korýtek nooo

Reagovat
Greny

Zapomel zaplatit za umístění v poharu

Reagovat
Mass

Twl a to si platíme, aby sme hráli pořád doma

Reagovat
smazaný uživatel

Celý rozhodcovský tým je velmi slabý. Komise tak musí snad kolo co kolo někoho trestat a suspendovat.

Asi už by se měli zamyslet, co s tím. Proč nepovolat nějaké rozhodčí z ciziny, to snad nemůžou bejt větší amatéři než na co teď koukáme. A ty naše povinně někam na školení.

Reagovat
Pablos

do Portugalska hrát různé dovednostní soutěže

Reagovat
kilobyte

Jaké rozhodčí z ciziny? Buď bychom je museli přeplatit a nebo vzít "druhou" ligu. Takže bychom na tom byli asi podobně. Navíc když nebudou členy FAČR, tak je ani nemůžou nijak potrestat. Taky se tím vytvoří závislost na cizině, protože tím, že pošleš rozhodčí na školení je kvalitně pískat nenaučíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam cely to hned vymenit. Ale myslim, ze treba 3 kvalitnejsi arbitri z ciziny by to tu mohli trochu posunout. Klidne at jsou z druhy Bundesligy, to je fuk. Samozrejme je potreba je pak zaplatit, ale tak je to se vsim, kdyz chces neco/nekoho kvalitnejsiho. Nepochybuju, ze by se na to penize nenasly. Prospet to pak casem muze vsem nasim rozhodcim, treba by tyhle rozhodci nasadili nejakou latku a ty nasi zacnou delat svou praci lepe a budou za ni pak treba taky lepe ohodnoceni.

Nevim, kde presne je u nas teda chyba, ale myslim, ze nektery chyby jsou fakt skolacky a skoleni by jim neuskodilo. Samozrejme do toho ale nevidim a klasicky jen pisu co si myslim. Nevim jestli treba nemaji skoleni na nejaky pravidelnejsi bazi.

Reagovat
dave30

Rozhodčí mají těch školení dostatek. Neustále a pořád se jim přehrávají vzorové situace. Ale asi stejně jako naši hráči nejsou schopni vzorové akce vykonat na hřišti v rychlosti, tak ani naši rozhodčí je nedovedou v té rychlosti vyhodnotit a posoudit.

Více mě ovšem zaráží, že ani VAR rozhodčí to nezvládají. A ti mají toho času habaděj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak jsem tušil, že to tak bude, ale nechtěl jsem tomu uvěřit

To, že takhle funguje i VAR, to mě taky zaráží nejvíc.

Úplně mě pak ale dostane tenhle alibismus, kdy furt čteme, jak je na jedno kolo potrestaj a pak stejnej vzorec opakovat další kolo..

Reagovat
jackinho10

Ty vole to jsou blaboly

Reagovat
kilobyte

To se mi jenom zdá, nebo vždy když je Ratajová u videa, tak VAR celý zápas mlčí

Reagovat
pobody's nerfect

S druhým videorozhodcim celou dobu píchá

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

přemýšlí co bude vařit

Reagovat
Mass

Nebyl náhodou Berbr nejdřív proti VARu než pochopil, jak skvěle se dá využít? Když potřebuješ pencli, tak se vždycky něco najde, když jí brankář chytí, tak stál 2 cm mimo čáru a pod. Jindy zase nic nevidí, když nechce nic vidět.

Reagovat
kilobyte

Tak to se dá dělat i bez VARu a lépe. Jen musíš na to mít koule.

Reagovat
Mass

Nj ale s ti VARem má divák lepší pocit.

Reagovat
pobody's nerfect

S když už to je do očí bijící, svede to na ženskou.

Reagovat
Firkraag

Počkat...on tam ten VAR fakt byl :D????

Reagovat
RuneSKS

Ja taky myslel, ze nebyl a rikal jsem si, ze okey pohoda, nemohl to videt.. ale jak mohl ten zakrok Wiesnera na Plavšiče projít pres VAR??

Reagovat
Firkraag

viz kolegu výše

Reagovat
kilobyte

Tak ono to není pořádně vidět ani na videu. Aspoň teda na těch záběrech, co ukázali.

Reagovat
RuneSKS

Jako ze ho trefil do kouli videt mozna neni ale ten umyslnej uder úplně jasnej.. fakt tomu nerozumim.. pritom si nemyslim, ze by se snazil pripiskavat Sparte.. spis rozdaval karty jak se mu zrovna zachtelo.. ze dohral Krejčí s Wiesnerem je pro me nepochopitelny kdyz vyloucil Kacharabu (správně)

Reagovat
kilobyte

Za co by měl vyloučit Krejčího?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za otázku? Krejčí je v každém derby přemotivovanej a chodí do soubojů jak psychopat. Nechápu, proč mubto sudí tolerujou

Reagovat
verv

Takže ho měl jako vyloučit z principu? Však tam neměl nic na žlutou, ani to za co ji dostal nebylo v tv pořádně vidět.

Reagovat
kilobyte

Dobře a můžeš mi říct v kterém souboji to bylo na červenou a nebo v kterých 2 to bylo na žlutou? Nebo bys mu dal červenou i kdyby nenastoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá minimálně za to naskočení loktem ze zadu do nic netušícího ševčíka a kopačku do držky tobě za zaslepenost

Reagovat
kilobyte

Až na to že měl loket u těla. Kdyby tohle bylo na žlutou, tak by nedohrálo více hráčů.

Reagovat
RuneSKS

Ono by mozna nebylo od veci vyloucit vic hracu a nastavit takovej trend aby derby jednou treba i pripominalo fotbal..

Reagovat
kilobyte

Ale vyloučit hráče jenom protože ho nemá někdo rád je blbost.

Kdyby rozhodčí v derby vylučoval za drobnosti, tak ty zápasy vypadají ještě hůře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže je rozdíl mezi tvrdou a zákeřnou hrou. Já ho nemám rád právě proto, víš?

Reagovat
kilobyte

A v derby hrál zákeřně? Podle mě teda určitě ne.

Reagovat
doshcz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Třeba si řikali, že Orel je tak dobrý, že pomoc od VARu nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tzv. neuč Orla lítat

Reagovat
Salfovic

Orel není Ostříž.

Reagovat
Martin9719

Měli jsme rozhodčí před lety kteří za něco stáli, ale ti se nechali buď ovládat Berbrem nebo skončili kvůli němu úplně. A nábor to je taky katastrofa. Ale chápu to, ono kdo by dobrovolně šel do tohohle chlíva. Odměny v nižších soutěžích jsou stále k smíchu. Ještě když dávají reklamu, že zaplatí vybavení atd. Lži to jsou, a když vám už OFS vybavení nabídne tak je daleko dražší než když si to člověk sežene sám, takže začínající rozhodčí pak píská X zápasů zadarmo. A dostat se do ligy, to aby člověk začal v 16ti nebo se tam prochlastal - což někteří bývalí ligoví rozhodčí i bez problému potvrdili. Věřím tomu že třeba v ČFL se dost dobrých rozhodčích najde ale nejsou oblíbenci tak výš nepůjdou, protekce hraje velkou roli.

Reagovat
Greny

Já nějakej pátek pískal asi po sezoně a půl jsem mohl výš v 18 letech ale nechceš když zároveň hraješ fotbal a nevyjdou ti už v kraji vstříc a musíš se rozhodnout...tak jsem hrál radeji dále ..

Reagovat
Martin9719

Já cca 4 sezony, z toho muže tak 3,5 roku. Ve chvíli kdy si do kraje prosadili svoje koně, kteří každou chvíli způsobili někde na okrese nějakej průser, tak jsem měl dost toho čekání, zvlášť když lidi co měli na starost okresní školení a pískali buď na hraně divize nebo kraje tak kvůli malýmu počtu rozhodčích ani okresem neprošli a šli do kraje na začátku. Sami věděli hovno jaký je to pískat okres. Zrovna Orel byl jeden z těch kdo měli tlačenku pěknou v začátcích. Znal jsem i lidi co sundali z kraje že jim na fyzičkách prostě pustili stopky dřív, kdo se jim nehodil, dál nešel. A za ty pokuty, kde když seš trochu nepozornej v zápise jim kolikrát někdo vysypal půlku odměn zpátky, to nestojí.

Reagovat
Martin9719

A jeden z těch kdo potvrdili onu chlastací tlačenku do ligy byl Arnošt, byl tam s ním tak před 7 lety na školení i druhej a ten už myslím tý době nepískal.

Reagovat
Liquid

2.derby a podruhé správně vyloučený slavista Ousou / Kačaraba a nechopitelně 2x nevyloučen sparťan Pavelka / Wiesner a komise rozhodčích prý sudí nepískal tendenčně, tendenčně je asi podle komise 8x udělat chybu na jednu stranu vyloučení či penalty jsou klíčové rozhodnutí, takže došlo v obou utkáních k výraznému ovlivnění ve prospěch Sparty, která v 1.zápase lepší nebyla, ale v tom pohárovém ano

Reagovat
jsemdement

Njn, tak si to par let platila Plzen, pak Slavie a ted Sparta. Vsak se nic nezmenilo Milane, ne?

Reagovat
jsemdement

Teda pardon, ne Plzen, Slavia a Sparta, ale jejich modry kone. Nemuzu napsat bily, pac bych byl rasista.

Reagovat
John Obi Mikel

Stěžovat si nebudu. Nám zase pomohl arbitr se Zlínem, i když tehdy aspoň neměl VAR. Tady nevim, co tam Franěk s Ratajovou dělali, že Orla nezachránili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele