Stojíme za trenérem, podpořil Melo Delneriho

03.05.2011, 15:46
Aktuality
Luigi Delneri před letošní sezonou převzal Juventus a nevede si s ním podle představ. Stará dáma má po včerejší výhře na půdě Lazia šanci na čtvrté místo, i tak nemá někdejší kouč Sampdorie místo jisté a po sezoně dost možná bude odvolán. Něco takového se nelíbí například záložníkovi Felipe Melovi...

"Stojíme za ním, jak tým, tak i celý klub. Když přišel, dodal mi sebevědomí a já jsem s ním. Šel bych za ním třeba až do moře..." prohlásil brazilský záložník.

Juventus je v tabulce na sedmém místě s 56 body a má ještě jistou šanci na čtvrté místo zaručující start v předkole Ligy mistrů, vedle vlastních výher ale bude potřebovat spoustu zaváhání ostatních konkurentů. Čtvrté Lazio má 60 bodů, o bod méně mají Udinese a AS Řím.

"Budeme věřit až do konce, ale musíme jít zápas od zápasu. Porazili jsme skvělý tým a ukázali tak svou sílu. Hráli jsme proti Laziu na Olimpico před šedesáti tisíci fanoušky, ale prokázali jsme chytrost, ustáli tlak soupeře a po vyloučení Cristiana Ledesmy dostali zápas pod kontrolu," pochvaluje si Melo.

Hráči a fanoušci Lazia po utkání nebyli spokojeni s výkonem rozhodčího Mazzoleniho. Ten v 81. minutě vyloučil domácím Ledesmu a ještě více si proti sobě římský tým poštval, když neodpískal penaltu po zákroku na Floccariho. Pokutového kopu se na druhé straně po faulu na svou osobu marně dožadoval i Melo. "Jestli to měla být penalta? Nerad mluvím o takových věcech. Byl to faul, na druhé straně se možná měla jedna pískat i po zákroku na hráče Lazia. Rozhodčí dělají chyby, tak jako my všichni," uzavřel Melo.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (69)

Přidat komentář
smetos

Od tohoto mančaftu čekám příští rok z mrtvýchvztání

Reagovat
Jajinek

Čím více lidí za ním bude stát a více lidí bude přesvědčovat okolí, že vlastně dělá dobrou práci, tím spíše tomu dokonce někdo opravdu uvěří. To stejné se pak týká vedení Juve. Pokud tam tihle lidé včele s Delnerim budou dál, Juve zůstane tam kde je, tedy v EL...né, že by mě to trhalo žíly, ale přeci jen bych největšího rivala chtěl vidět zase na pozici, že by Derby d Italia bylo soubojem o titul, který by samozřejmě vyhráli černomodří.

Reagovat
Pinturicchio

To je fakt neskutečné, co Delneri i Marotta za ten rok dokázali ... přeměnit Juventus na provinční mužstvo, kde se účast v EL bere jako úspěch. Blil bych z toho, velebnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Pavel Nedvěd. Bude mít v Juventusu nějakou práci?

Reagovat
Pinturicchio

Má, je členem správní rady. Naštěstí má Pavel dostatek soudnosti ( narozdíl od jiných ), aby trenování Juve zatím odmítl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc dobře. Vzhledem k jeho povaze a charakteru, by přijal místo trenéra až poté, co by si vydřel nějaké zkušenosti, znalosti atd.

Reagovat
Pinturicchio

Každopádně, časem získat licenci, dělat asistenta, sbírat zkušenosti. Pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale moc oblíbenej trenér to nebude. Jestli bude po hráčích chtít fyzičku, jakou měl on a bude po nich chtít stejné zapálení a chuť dřít do úmoru...nevím jestli se to setká s kladnou odezvou.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud ne, tak takoví hráči můžou zrovna jít. Kdo nechce nechat na hřišti 100% a neváží si toho, že hraje za takový klub, jako je Juventus, tak u nás nemá co dělat ( pokud by Pavel trénoval u nás, ale to ostatně platí, ať by u nás trénoval kdokoliv )

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že Pavel Nedvěd občas překračoval tu hranici jednoho sta procent. Asi jako komunisti při plnění plánu. Proto se obávám, že by občas narazila kosa na kámen. A nebo by ty hráče vycepoval a Juve by pak jezdilo jak fretka.

Reagovat
Pinturicchio

Doufám v druhou možnost. . Jako kondičního trenéra bych ho klidně vzal už ted.

Reagovat
Airus

hezky řečeno

Reagovat
Jajinek

ještě ve vztahu k tomu, jak jste tu Marottu před rokem oslavovali, se ani nedivím....

Reagovat
Pinturicchio

Právě, člověk byl rád, že jsou tam lidi, kteří tomu rozumí, do určité míry ( obzvlást vzhledem k tomu, kdo tam byl před Marottou ). Ale co je moc, to je moc, odlifrovat zpátky do Sampy, to je tým pro ně, pro oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Marottu ještě nezavrhuju on ještě neměl příležitost se ukázat . Až dostane 60 mega na nákupy ( jako Secco v jeho poslední sezóně ) , tak teprve uvidí . Bohužel tím že LM nebude se toho určitě nedočkáme .Také nesouhlasím že by z Juve udělali za rok provinční klub . Ten už začal budovat Secco . Marottovi bych o hlavu otřískal jenom Leovu a Martinezovu cenu a Cassana .

Reagovat
Pinturicchio

Exor má ted někdy zasedat a bude se rozhodovat o rozpočtu na příští sezonu ( mimo jiné taky o tom, zda Juventus oddlužit, nebo investovat do hráčů ).

Ono nejde jen o to mít peníze, ale umět je investovat. Podívej na Gallianiho, který těch peněz do hráčů letos taky nevrazil tolik a jaké vybudoval mužstvo.

Bonucci - 15, 5 ; Martinez - 12 ; Krasic - 15, Quagliarella - 4,5 ; Pepe - 2,6 ; Aquilani - 3,5 ( plat ) ; Matri - 2,5 (? ) ...

když tam připočítáš ty další hostovačky, tak to na těch 60 bude. Nehledě na to, že jsou to hostovačky ( takže pokud je uplatníme, tak to bude mnohonásobně vyšší číslo )

A když už nic, tak pod Seccem jsme byli dvakrát v CHL, okamžitě po návratu ze Serie B.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat zelenáče s starým lišákem není úplně fér . Marotta sice otočil velkou sumu , ale kompenzoval to prodejem či odchodem hráčů s velkým platem už si to přesně nepamatuju a nechce se mě to hledat , ale ta částka nebyla vůbec špatná na to kolik jmen přišlo .

No a ohledně Secca . To že jsme byli 2 X v LM je spíš práce hráčů , které přivedl Moggi a trenéra Ranieriho . Já ho hodnotím hlavně podle toho , kolik a hlavně za kolik přivedl hráčů . Jediný hráč který se mu v poměru cena výkon povedl byl Momo a Alex . Vzpomeň si kolik ten blázen dal za Amauriho a jaký mu dal plat . Taky ta částka za Mela byla neuvěřitelně přepálená . Nevěřím že by se v Evropě našel klub , který by dal tehdy Viole víc jak 20 mega .

Reagovat
Pinturicchio

No, není fér ... úplně fér asi ne, ale ono to jeho mercato vyznívá špatně, i když se s nikým srovnávat nebude.

Jinak ad to šetření na platech, i když to asi nebyly malé peníze ( kolem 20 mega? ), tak kam se poděly? Investovaly se do toho posilování - to, že je Marotta relativně schopný a dokáže ty peníze sehnat je nám k ničemu, když je pak nedokáže investovat do odpovídajících hráčů ( a v tom právě vidím to "budování" provinčního mužstva - Rinaudo, Motta, Traoré a další )

Vem si, co se stane, když bychom ted ty opce uplatnily - Alberto 16, Quagliarella dalších 10,5, Matri 18 ... to je 45 mega za hráče, kteří by měli hrát prim v takovém Laziu, Napoli, Viole, apod. ( sice je to nefér vůči Albertovi, ale pokud bychom za něj měli dát v současné formě 16 mega a on ty výkony opakoval i příští sezonu ) ... a nejhorší je, že nejlepší výkony podávají hráči, co jsou na hostování, Bonucci zatím provar, Martinez taky ( zvlást kvůli zraněním ), Milos si s formou netyká celou druhou půlku sezony.

Jinak Melo byl tenkrát risk, ale v současnosti se ukazuje jako Seccův nejlepší kup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začnu od konce Mělo je dobrý hráč , ale do dnešního dne mě nepřesvědčil že je jeho cena přes 20 mega .

Marottu bych nějak hodnotil až po letě . Přece jen v Juve proběhla revoluce Podle mě se všechny opce neuplatní . Rinaudo, Traoré byli pouze nouzovky . Motta byl omyl , ale omyl který nás nebude finančně bolet . Taky je potřeba ho pochválit za Sorensena ( to byl poměr cena výkon výborný kup ) .

Podle mě vedení naleje do Juve nějaké peníze , ale nebude to žádná sláva . Pravděpodobně přijde Bastos na LZ a Pirlo zadarmo na DZ , tím velké jména končí . Na kraje obrany se to bude zase látat jak se dá . Taky mě něco říká že se možná dočkáme odchodu nečekaného jména . Nevěřím že je to vše jen na Delnerim , bude tam pravděpodobně nějaký kabinový fantom .

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč ale zas jsem napsla Mělo místo Melo

Reagovat
Pinturicchio

Mě Melo určitě přesvědčil, první sezona hrůza, letos je to náš nejlepší, nejdůležitější hráč, na kterém ( jako jeden z opravdu mála ) jde vidět, jak strašně chce, rve se o každý balon. Kéž by si z něj vzali všichni příklad.

Za Sorensena velká pochvala, to byl parádní trefa. Jinak těma hostovačkama si na sebe Marotta upletl bič - uplatní je = přivede za velké peníze nerozdílové hráče, kteří by dřív byli mezi základem a lavičkou, kdoví kolik pak zůstane na ostatní posty, neuplatní je = budování mužstva začne prakticky od začátku, s tím, že ani ty hostovačky nebyly zadarmo a ty peníze budou zase chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen bych dodal nepochopitelny odchod Diega pod cenou, kterej fakt makal a klidne mohl byt podhrot s Alexem a nemusel vubec prichazet Martinez - starsi, pomalejsi, horsi ve vsech smerech..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu Diego byl pod cenou a byl dříč to je fakt . Ale ani u Vlků nijak nezáří a hlavně to jeho dlouhé držení míče se do Delneriho brejkového systému nehodí . Bůh ví jak by si rozuměl s Milošem .

Reagovat
Airus

Když Diego přicházel do Juve tak jeho hlavní náplň byla držet balón a běhat ze strany na stranu a prokombinovat se krajními záložníky k 16ce. Jenže Iaquinta neběhal, Trezeguet prudil trenéra a Amauri celkově hrál prd. A Captn. Alex nemůže hrát každej balón - takže nakonec celej neuspěch útoku padl na hlavu Diega protože útok nebyl zrovna ochotnej běhat za míčem

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak . Mu to pasovalo v Brémách kde se pohybovali všichni a neustále se někdo nabízel . Na druhou stranu ten systém byl dost často taky hodně velký průchoďák . V Italské lize by bylo něco takového úplně nemyslitelné . Jediná možnost byla pro něj v pětičlenné záloze . Bohužel Melo a Claudio tehdy nebyli schopni zachytávat brejky tak se to celé zhroutilo , ale i tak si myslím že to Ciro s tím 4-2-3-1 neměl tak brzo vzdávat

Reagovat
10

taky si to myslím...nejlepší zápasy sezony jsme hráli v 4-2-3-1, třeba s Dorií...

Reagovat
Pinturicchio

Jinak, jo, určitě to není jen Delneriho chyba, s tím souhlas.

Reagovat
DelPiero137

Co mas presne namysli pod "kabinovy fantom"?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč , který dělá v kabině dusno .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako sice měli Juventíni štěstí, ale letos s nimi moc dobrou bilanci nemáme.

Reagovat
Jajinek

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to má pořád velký náboj i tak.

Reagovat
Jajinek

Já na DdI letos byl, ten náboj bude obrovský vždy...to ale přece nic nemění na tom, co píšu.

Reagovat
Pinturicchio

OT: ( Část tiskovky Delneriho, z FCJuventus )

"Toto je mužstvo, ktoré ak má správnu rovnováhu, tak je schopné produkovať dobrý futbal. Chlapci sa toho držia v priebehu celého týždňa a som na to hrdý. Nikto nemôže povedať, že na ihrisku nedáme zo seba všetko. Dnes bolo ťažké dostávať sa dopredu, pretože Lazio v intenzívnom tempe, ale my sme si vytvorili viacero šancí. V druhej polovici sme naše tempo zvýšili a Lazio za to zapaltilo vylúčením. V prvej fáze zápasu sme mohli snáď lepšie napádať, ale Lazio hralo veľmi dobre. Niet divu, že v tabuľké sú hore a atakujú Champions League. Ak budeme hrať s kontinuitou aj vo zvyšných zápasoch, môžeme bojovať za náš cieľ, hrať v Európe, povedal Del Neri na záver"

Já už jsem na něj vysloveně alergický

Reagovat
DelPiero137

Opat budem posobit ako zarity pesimista a kritik (skutocne mi nejde o to si kopnut a nakladat na niekoho).

Toto prehlasenie mohol Gigi povedat tak v prvej polovici sezony ked sa naozaj darilo, hra mala myslienku, hraci boli vo forme a nebolo to o obrovskej nahode.

Uz len ta veta "na ihrisku nedame vsetko zo seba". Neviem aka je vysnena koncepcia DelNeriho ale tieto vysledky nie su kvalite ale skor nahode. O kontinuite nemoze byt rec!

Znesiem ked sa muzstvu nedari, hraci sa snazia ale skratka to nejde. Ale nech mi trener nerozprava kazdy zapas ze vsetko je v poriadku. Aj to ako Alex a Gigi su nervozny na spoluhracov lebo je to cele naprd, aj to je v poriadku?

Presne ako pisal Jajinek vyssie : este chvilu taketo zvasty a budeme najlepsi klub ktory skonci na 7-8 mieste.

Nebol by som takyto podrezdeny keby aspon klub(tym myslim aj samotnych hracov ktori poklonkuju vedeniu. Ma tam vobec niekto vlastny nazor, odlisny od vedenia? Mam tusaka ze v Alexovi a Gigim to strasne vrie...) priznal ze je to nafigu a nevedia ako sa z toho vyhrabat.

Posledne prianie, kiez by ta LM vysla....

Reagovat
Pinturicchio

Nedá se jen chválit a v současném Juve nejde pochválit prakticky nic. S Alexem souhlasím, na něm šla ta obrovská frustrace včera hodně vidět.

Jinak jak píše Jajinek výš, pokud bude všichni říkat, jak stojí za Delnerim, jak je všechno OK, jak věříme projektu, tak se nakonec stane to, že tomu uvěří i vedení a Delneri zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to takto pojde dalej juve moze skoncit velmi zle

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo připadá v úvahu místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

mancini, conte, lippi...

Reagovat
smazaný uživatel

je sice pravda ze tym potrebuje ziskat stabilitu... ale urcite si mysli ze je nejlepsi napad to delat s Del Nerim v cele?

na zacatku sezony sem toho od neho necekal moc... rikal sem si ze za prvni 3 mista budu rad a kdyz vyhrajou v kvalifikaci na LM tak at klidne skonci i 4.

ale to co Del Neri s Juve predvadi to je hrozny (nemusim snad opakovat to co uz tu bylo vic jak 100x vysloveno)

a ano, ty jeho pozapasovy rozhovory a conferenze stampa jsou opravdu velmi iritujici...

prijde mi ze si nedokaze priznat chyby... ano je sice pekne, ze ve vsem dokaze najit neco pozitivniho, ale tvrdit po zapase s laziem ze sme meli vic golovejch sanci a tudiz sme si vyhru zaslouzili je hola blbost...

Juve nedokaze udrzet vysoko branici linii a stahuje se dokonce se zaloznikama az k vapnu... problem je hlavne v krajnich obrancich, kteri absolutne nedokazi podporit utok a taky ve strednich zaloznicich... Melo sice vyborne dozadu ( i kdyz obcas prilis tvrde), ale dopredu nezahraje vubec nic (rozehravka je primo katastroficka)... Aquilani ten si tam beha s micem a obcas vysle mic za obranu nebo nahraje nejblizsimu hraci, ale ze by dal hre nejakej smysl a vymejslel akce to vubec... krajni zaloznici naopak spatna hra dozadu a dopredu hrat nemuzou protoze tam nehraje nikdo... utocnici to maj tezky a radsi je nechci hodnotit... jedinej silnej clanek Juve sou stoperi a golman , ale ani oni nejsou bezchybni...

strucne: chce to zkvalitnit hru na tech pozicich co sem vyjmenoval a vylepsit taktickou stranku tymu... takze se bud Del Neri a Marotta hodne vylepsi ve sve praci, nebo vymenit...

Reagovat
smazaný uživatel

Co má tak Felipe a ostatní říkat? Tohle je jejich povinnost. Je tu stále možnost, díky zpackaným zápasům soupeřů, že by se povedlo umístit na 4. místě. Ač teoretická, kdy by se musela spousta věcí sejít, ale je tam. A bylo by od něho neloajální a zcela mimo, říkat něco jiného. Zkrátka "stojíme za trenérem" a tečka. On a Delneri se mi zdají jako lidé, kteří si sedli a rozumějí si, což jeho výrok ještě umocňuje. Ať se stane co se stane, hráči musejí být do posledního kola letošní sezony za trenérem a věřit, že svými co nejlepšími výkony trenéra podrží. A je jedno, co si myslí kdejaký fanoušek o samotném trenérovi. Takže na 120 % do konce sezony a pak ať třeba přijde potopa.

FORZA JUVE, NEL CUORE PER SEMPRE!

Reagovat
Pinturicchio

"A je jedno, co si myslí kdejaký fanoušek o samotném trenérovi" ... perla, takže máme svorně všichni fanoušci říkat, jak je Delneri super, do konce sezony?

Reagovat
lnterista

fanousci at si rikaji co chteji ti ty tri zapasy nevyhraji...ti at fandi a jsou radi ze je tu moznost LM, ale v kabine ted hazet na nekoho spinu no nevim jestli je to ted zrovna nejlepsi doma...hraci se ted musi semknout a makat...problemy bych resil az potom

Reagovat
Pinturicchio

Ne házet špínu, ať se chovají jako profíci - zatnou zuby, zbytek zápasů odmakají a pak se uvidí. Nikdo nechce, aby sami hráči nějak hodnotili Delneriho vystoupení, ať už pozitivně nebo negativně, k tomu nejsou povinováni. Mně to v naší situaci přijde umělé ( zvlást, když všichni ví, jaká ta nálada v kabině je )

Reagovat
lnterista

jj souhlasim jenom nevim jaka nalada v kabine je

Reagovat
Pinturicchio

Tak ty rvačky Giorgia s Krasicem, Cenzem a Melem, pak to Momova vyjádření, že s ním Delneri zachází jako s kusem hadru, ignoruje ho, ale když jsme ho potřebovali na střed, tak se k němu choval jako milius. Na hřišti otrávený Alberto, Alex poslední dobou taky a zdaleka nejen oni. ( A ta nutnost pořád všechny přesvědčovat, jak je to v kabině v pohodě, viz to dnešní Pepeho prohlášení, které je jedním z mnoha )

Reagovat
lnterista

To vubec nevim!!!? To asi Krasic dostal ne?!!!

Reagovat
Pinturicchio

Těžko říct, Milos asi jo, spíš by mě zajímal výsledek bitky mezi Felipem a Giorgiem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přebírej si to vykládej jak chceš, je mi to úplně jedno. Pro mě jsou důležité následující 3 zápasy a víc neřeším. Budu fandit svém klubu, svému týmu, svým hráčům a svému současnému trenérovi, aby ty 3 zápasy vyhráli. Nebudu koukat dál, protože nikdo nemůže říct, co pak nastane. Může se toho stát ještě hodně. Takže zápas od zápasu do konce sezony. Pak vykládejme soudy.

Reagovat
Pinturicchio

Stejně jako já. Jen mi nejde do hlavy, jak spolu souvisí kritika trenéra ( od fanoušků, mimo jiné i od Tebe ), respektive sumarizace letoších výkonů / hry s tím, jestli fandím, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí mi to, jak se tu pořád soudí Delneri. V tuhle chvíli je mi jedno, co se stalo v dosavadním průběhu sezony a že dojebal třeba spoustu zápasů střídáními nebo už jen nasazením hráčů nebo totálně nemístnou taktikou. Protože se to neustále propírá dokola a vedou se tu nad tím diskuse. Svým způsobem na reakce fanoušků a médií reaguje Felipe. Takže to je ta souvislost mezi kritikou trenéra/týmu a fanděním. Už jsme myslím vedli všichni dost řečí nad tím, jak je Delneri "neschopný" a hráč jakou hrají tužku apod. Teď je nejlepší, s prominutím, "držet hubu" a podpořit tým co to jde. Však oni si to všichni slíznou na konci sezony, jak Delneri, tak každý hráč do jednoho, až po posledního člena realizačního týmu. Ale je to jen můj pohled Takže asi vynechám to čtení veškerých diskusí a připomínek až do konce sezony, protože mě to už leze fakt krkem číst ty pořád dokola ty samé kritiky. Ačkoliv Tebe, ostatní a mě nevyjímaje třeba nebaví pořád číst "příští zápas všechno zlepšíme", "jsme na dobré cestě", "projekt pokračuje". Nechávám to být.

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas. Ale tu frustraci je prostě potřeba nějak ventilovat, zvlást po takových tiskovkách, jako je tady ta, alespon pro mě teda jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrace tam je, to je jasný. Já už ta prohlášení po zápase ani nečtu. Když prohrajeme, je to o tom, že příště se to zlepší, že výkon nebyl zlý a jsme na dobré cestě. Když vyhrajeme, jsme opět na dobré cestě a příště to potvrdíme, načež se ukáže, že jsme opět prohráli, ale jsme na dobré cestě vrátit se na dobrou cestu... Jak zaseknutá smyčka... A ta smyčka běží už 4 roky stále dokola. Nejhorší okamžik přišel s Catanií, to jsem vybouchl a byl v ráži a měl co dělat, abych se uklidnil. Ale nic s tím nenadělám, protože je tam ta smyčka, kterou zatím nikdo nedokázal přehodit. Takže už frustraci házím za hlavu.

Reagovat
DelPiero137

Suhlas.

Rovnako ako Pintu, aj ja som strasne frustrovany a ked pridu taketo vyhlasenia mimo realitu, clovek to potrebuje niekde ventilovat. Nepotrebujem silou mocou kritizovat, fandit budem tak ci tak ale nabuduce budem miernejsi v kritike. Aj ked teraz som nekritizoval Gigiho pracu ale tie vyhlasenia.

Reagovat
Pinturicchio

Právě, ty Delneriho tiskovky mi vždycky hnou žlučí, když člověk vidí ty zápasy.

Prohra = viděl jsem zlepšení, příště do toho musíme dát všechno, kontinuita

Remíza = -ll-, kontinuita

Výhra - zasloužená, hráči makali, dali jsme ze sebe všechno, kontinuita

Reagovat
DelPiero137

Nieco v tom bude ze Melo a DelNeri si rozumeju, lebo tuto sezonu Felipe podava skvele vykony. A on potrebuje k dobrym vykonom psychicku pohodu ktoru mu Gigi da.

To je v poriadku ze hraci stoja za trenerom, aj to tak ma byt aby to nedopadlo ako v AS s Ranierim a Benitezom.

Ja by som ocakaval vyrok typu : snazili sme sa, super nas miestami prehraval, v obrane sme mali miestami problemy. v zavere sa nam podarilo vyuzit vylucenie. vysledok nas posilnil a v dalsom zapase podame 120% vykon.

Takto nejako by som si to predstavoval ja

Pamatam si podobe vyroky trenerov. Dufam ze dalsi zapas potvrdime 3body (konecne).

Reagovat
juveforever

Keď sa prebojojú do LM budem stáť za Del Nerim aj ja, aj keď neviem čo by sme tam uhrali . všetko ostatné je hanba, nie hodná tohto slávneho velkoklubu

Reagovat
DelPiero137

Otazka : myslite ze s tymto Juve by sa dal spravit tuto sezonu lepsi vysledok ako sucasne 7 miesto-56bodov? (pocitam do toho zranenia, prichody hracov).

Nie som o tom presvedceny ze nasi hraci su horsi ako muzstva nad nami. Ze by klucove posty (beci-utocnici) ten rozdiel v postaveni?

Reagovat
Pinturicchio

Letošní sezonu jednoznačně ano.

Reagovat
Jajinek

fanta Série C výsledky na fóru

Reagovat
stuff

melo je debil, to nevyvodzujem z tychto vyrokov, ale to musi byt kazdemu jasne. Treba sa ho zbavit kym este hraje tak ako hraje a nie ako hral minulu sezonu. Ziskat zanho peniaze a nech dostava cervene karty za iny tim. Pokojne na tom poste znesiem menej kvalitneho hraca, pri ktorom nebudem musiet trpnut cely zapas, ci mu zas nedrbne v hlave. A delneri musi prec, jednoducho musi. Vyhovaral sa celu sezonu pri prehrach na zohratost supera, hoc sme hrali proti poslednemu... a teraz ma za sebou celu sezonu a nehovorte mi, ze vykon proti Laziu bol lepsi ako niektory vykon zo zaciatku ligy. Proste treba ich poslat do psej. Pekne v jednom baliku s Marottom a priviest konecne trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

radsi nebudu rikat co si myslim o tobe

Reagovat
10

Podle Sky Sports se dneska sešel Marotta s agentem Pirla Tintim, jeho příchod do Juve je prý blízko. Nikdy bych neřekl, že se dočkám Pirla v Juventusu...

Reagovat
10

a nutno dodat, že jeho příchodu moc nevěřím ani teď...

Reagovat
Yanek

Tak bys měl začít, už je to tutovka.

Reagovat
10

asi jo, když to říkáš zrovna ty

Reagovat
Pinturicchio

... prý s platem kolem 3 milionů, to by bylo super ... a prý znovu zkusíme E. Eliu, z HSV.

Reagovat
DelPiero137

Nie je to riskantne vzhladom na jeho posledne zranenia? Tusim tie zranenia boli vazne, co ked sa z toho nedostane? Odohra 5 zapasov, zacneme byt zavisly na jeho hre a potom sa zrani.

Viem ze taku kvalitu len tak nezozenieme ale predsa je ikona AC.

Reagovat
smazaný uživatel

zlata sezona 2003

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele