Stankovič: Věci se změnily

01.04.2008, 10:22
Aktuality
Dejan Stankovič přiznává, že jeho Inter Milán již není tím týmem, který suverénně vévodil Serii A a naháněl strach všem soupeřům. Za viníka tohoto herního úpadku označuje srbský fotbalista únavu a fyzickou kondici.

V podzimní části sezony byl Inter nezastavitelným strojem na vítězství, když v prvních 23 zápasech vyhrál hned osmnáctkrát a ani jednou neodcházel poražen. Vynikající výkony Nerazzurri pomohly k vytvoření luxusního jedenáctibodového náskoku na čele tabulky před římským AS.

Jenomže jakoby se přes zimu nezastavitelný kolos zadrhl a hra Interu začala upadat. Nejprve přišlo vyřazení v osmifinále Ligy mistrů, kde Nerazzurri dvakrát podlehli Liverpoolu a mizérie následně pokračovala i v domácí soutěži. Posledních osm ligových zápasů skončilo pro Inter naprosto katastrofálně. Pouhé dvě vítězství a čtyři remízy, což určitě není statistika hodná ligového mistra.

Těchto zaváhání dokázal beze zbytku využít již pravděpodobně jediný konkurent v boji o Scudetto AS Řím a náskok Interu snížil na pouhé čtyři body a pokud se bude italská nejvyšší soutěž v posledních zápasech vyvíjet podobně tomu bylo v posledních měsících, nejsou šance klubu z hlavního města Itálie zdaleka ztraceny.

"Mužstvo je trochu unavené a nyní to je znát," řekl pro Il Messaggero Stankovič. "Někteří hráči musí hrát s menšími zdravotními problémy, což znamená, že nemohou podat nejlepší výkon. Po pravdě řečeno, již nejsme ten tým, co tu před třemi měsíci dominoval a vyhrával."

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no kéžby tohle stíhání dotáhlo AS do zdárnýho konce - scudetta..., přeju jim to.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

AS jedeeeeem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele