Sparta mění generálního ředitele, Čupra nahradí Křivda

26.06.2023, 11:40
Aktuality

K jedné personální změně za několik dní dojde ve Spartě. Úřadující český mistr změní generálního ředitele, Františka Čupra ve funkci vystřídá Tomáš Křivda.

Střídání stráží je naplánováno na 1. července a Křivda nejde do neznámého prostředí, jelikož ve Spartě byl zatím zodpovědný za řízení komerčního úseku. V klubu bude pokračovat i Čupr, a to jako výkonný místopředseda představenstva.

"Velmi si vážím důvěry Daniela Křetínského a Františka Čupra. Chtěl bych jim poděkovat, že dostávám takovou příležitost. Mojí vizí je navázat na práci Františka a společně s kolegy pokračovat v rozvoji klubu, kterému od dětství fandím," říká nastupující generální ředitel Tomáš Křivda. "Cítím to jako závazek a odpovědnost vůči klubu jako takovému, fanouškům, obchodním partnerům a velmi výrazně pak i ke kolegům. Ve Spartě jde o týmovou práci a fungující kolektiv, v němž se může jeden spolehnout na druhého, což je zásadní pro to, abychom pokračovali správným směrem."

Křivda zastával od konce roku 2020 funkci ředitele komerčního úseku a člena představenstva. V minulosti byl marketingovým ředitelem, v klubu začínal v rámci studentské stáže už v roce 2005. Jako generální ředitel bude mít na starosti řízení klubu na denní bázi, povede nadále komerční úsek (sponzoring, marketing, klubové areály, bezpečnost a další). Na vedení Sparty v běžném provozu a na ekonomickém řízení klubu se bude nadále podílet finanční ředitel a člen představenstva Jakub Urbaník.

Autor: Tomáš Pavlík / sparta.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
Rothbard

Není horší pocit ve svém životě než když cítíte Křivdu.

Reagovat
Gedofrey

Přišel jsem sem pro tohle

Reagovat
jsemdement

Cype a já furt nic, přitom jsem se sekl jenom s Mejdrem.. a to to expertuju z gauče, si vemte, dybych byl tam na Strahově, co bych měl za možnosti.

Reagovat
noustres

Opravdu trefné příjmení.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ten článek vyšel jen kvůli tomu. Jinak by byla expreska.

Reagovat
Mönchengladbach

Hodil by se spíš do Slavie.

Reagovat
Salfovic

Po takovém zápase cítíme křivdu.

Proboha, Tomáši, jdětě se osprchovat.

Reagovat
PBLead

Tyjo, ta jsou jména... dříve byl na Letné Požár, pak to bylo Čupr a teďka cítíme Křivdu.

Reagovat
Bohemak12

To bude podle příjmení odchovanec konkurenční Slavie

Reagovat
dest1l

Reagovat
ACSeRw!n

takze stadion si bere na sebe Cupr nepochybuju, ze brzo bude stat

Reagovat
$dolar$

Zjevne Slavista

Reagovat
delfin

Do Sparty, nebo ze Sparty?

Reagovat
Salfovic

Asi už počítají se zářezem v předkole LM.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele