Slávisté v generálce na jarní část sezony porazili Ostravu

30.01.2022, 18:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
braveheart

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč nefoukl pecku na kuzmu když už teda neuznal gol. Ale přátelák ok.. Snad se nikdo vážně nezranil.

Reagovat
braveheart

Nijak jsem se nerozčiloval, ale ten první poločas byla hrůza. To si chlapci měli radši zahrát na Vistě s Vítkovicema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra priprava, mame na cem stavet, ctvrte misto bychom mohli urvat. Tym vypada dobre pripraveny, jen se vyvarovat pruseru s tymy ze spodku tabulky.

Reagovat
lichna.

Dobře připravený? A to na základě čeho z dnešního zapasu?

Ja tam teda viděl šílený první poločas, kde nefungovalo téměř nic. Kdybychom prohrávali 5-6:0, tak se nemůžeme ničemu divit.

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělal bych žádné velké závěry. Klasický přípravný zápas, kdy se prorotuje 20 hráčů, v nohách je těžká příprava. Je tam vztyčený prst, ale ještě žádná tragédie.

Reagovat
Spalovač šancí

Trpiš udělal z Plavsice dělo. Ještě ho v příštím týdnu prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Plavsič

Neskutečný nárůst formy. Stejně tak Krmelec. Oba budou na jaře patřit k nejlepším hráčům ligy. Co dokáže jedno kvalitní soustředění...

Reagovat
smazaný uživatel

Kapesníčky?

Reagovat
smazaný uživatel

shoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

To musí opravdu 7-8 zápasů z 10 v Praze na S + S dopadat jako ostuda ? Minimálně z poloviny zápasu ? Zase budou řeči - víme, co bylo špatně, víme, na čem pracovat, jsme na počátku cesty ....?? Už nééééé, boha jeho ....

Neviděl jsem, ale dle ohlasů a názorů = Budinský bez pohybu, s nadváhou, mimo .... Svozil si důrazně řekl o lávku ..... hra převážně zase jen s překopy ala Páník .... Asi zmatení Jarolíma, nebo co.... Občas mám pocit, že jen baňky vědí, co to je hrát za Baník, bohužel ....

Reagovat
John Obi Mikel

Takže s Alijagičem se nepočítá a nám tam bude strašit Tecl.

Reagovat
žrout

To může znamenat jediné a sice že Fila jde do SKS

Reagovat
Coutinho10

trochu zklamani no, ale nemyslim si, ze by odchodem do Bolky si nejak pomohl

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píše žrout nad tebou. Jedině, že by jim odešel Fila, protože přes Škodu a Filu se nebude lehce dostávat.

Reagovat
žrout

Zase jim ještě odešel i Kadlec a ten taky nastupoval, takže... ale on myslím hrál i křídlo, což není případ Denise. Každopádně i Trpiš teď v rozhovoru řekl, že je ve hře příchod útočníka, takže za mě prostě ten Fila, vše by tomu nasvědčovalo.

Reagovat
Coutinho10

j, ale toho Filu ani nějak moc nechci...nevím, nepřijde mi jako někdo super pro náš tým....pak by samozřejmě ta situace byla lepší pro něj tam...no uvidíme, co z toho bude, ale toho Alijagiče jsem chtěl, ale jak píšeš, tak pokud počítáme s Teclíkem, jako žolíkem za Krmelce, tak asi to pro Alijagiče teď nemá u nás cenu a my počkáme, až se prosadí i v 1. lize a pak po něm šáhnem

Reagovat
John Obi Mikel

Já právě čekal, že dostane šanci tenhle půlrok. Krmenčík jednička, Alijagič dvojka, Tecl trojka, kdyby byl Denis špatný a případný záskok na hrotu Schranz, Olej a Lingr. Ale asi teda chceme nejprve ligovou hostovačku.

Reagovat
Coutinho10

presne tak jsem si to taky predstavoval, ale bohuzel no...asi si to tak vyhodnotili, ze ty kroky musi mit postupny, takze se neda nic delat a budeme muset cekat

Reagovat
Mass

Reagovat
Lof

Reagovat
žrout

Pro Višinského zajímavá destinace a pod panem Kozlem by mohl hrát pravidelně, ten chce hrát kombinačně a má rád tyhle technické typy, navíc s mladými umí. Hodně dobrá příležitost

Reagovat
Freedo

" V této sezoně má herní vytížení zatím pouze 13 procent"

Konečný

Reagovat
Kepy_FCB

Výsledek a fotbal není podstatný ale nechápu že tam nepustili vůbec diváky ani tu povolenou nesmyslně trapnou tisícovku. To si čínoslávisti hrají na nulovou toleranci slabé rýmy dle své své otčiny či co? Fakt už se běžte odprásknou všichni co tuhle křivárnu schvalujete

Reagovat
vonavka

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
iamek

Trpišovský: Bořil? Je v rekonvalescenci v Německu po operaci, která dopadla dobře. Předpoklad je za 4 měsíce mohl začít s běháním, za 6-7 měsíců se připojit k týmu. Prognozy u něj nebyly vůbec dobré, ale operace mu dala naději a má příslib, že se k fotbalu vrátí.

Reagovat
AnthonyR

toho už ve Slavii neuvidíme

Reagovat
Mass

Bejt v 31 rok bez fotbalu, to je hodně špatný, zvlášť u hráče spoléhající hlavně na dobrou fyzičku

Reagovat
Witcher

Spíš naopak nabrat kondici jde vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to netrvá týden

Reagovat
Mass

První poločas s áčkovou sestavou jasně Slavia ukázala, co umí, hlavně skvěle překvapil Plavšić na beku, sypal tam jeden centr za druhym. V druhym poločase Baník přitvrdil a mladý slávisti dostávali za uši hlavně ze standartek, velká škoda zranění Prebsla, snad bude v pořádku. Za Baník hrál dobře Ekpai.

Reagovat
KingMaster13

Plavšič je dělo

Reagovat
braveheart

Spíš mu to (ne)obrana hodně zjednodušila.

Reagovat
ratusek

jen ať hraje dál, my nejsme proti vám měřítko, navíc u vás. vypadáme jako okresní dorostenci

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem se zaměřil na Baník. Fandím Smetanovi a byl sem na výkon chacharů zvědavý. No.... stoperska dvojice naprosto tragická, smutné je, že Chlumecký v té dvojici byl tím lepším Kaloč, Budinsky? Z těch si tam hráči SKS dělali trhací kalendář. Kaloč, že je kapitán U21?To je žert ne? Jenom protěžovanej odchovanec. Toho zoufalce by Janos posadil s prstem v prdeli. Další příšerný výkon - Buchta, tak ten absolutně nestíhal

Reagovat
Wyrda

Nutno podotknout, že Svozil nehrál vedle Lišáka a Kaloč vedle Tetoura. Tam si troufám tvrdit, že by ty výkony šly s klidem hodně nahoru. Co se týče Buchty tak on málo kdy je na hřišti viditelný nebo lepší ale má dar se nachomýtnout do těch nejdůležitějších akcí a a gól nebo asistenci v klíčový okamžik udělat. Výsledek ani výkon bych nebral jako směrodatný. Za týden Bouli v klidu porazíme a na výkon proti Slavii všichni zapomenou.

Reagovat
hilarious

Ostraváci, co říkate na Jirku Klímu?

Reagovat
frankiefcb

Pozitivní překvapení. Jsem za něj rád.

Reagovat
Puskas

Teď jen, aby to nebylo chvilkového rázu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už když přicházel, tak jsem jeho příchod kvitoval, jelikož má dobrou typologii. Nicméně i přes má vysoká očekávání je ještě překonal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele