Slávisté chtějí v sezoně aspoň jednu trofej a hrát skupinu v pohárech

21.07.2023, 21:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
OnderCZ

Metrické údaje si mějte klidně nejlepší, to ať si Trpišák ohlídá, dělejte si co chcete, v EKL vám přeju postup ze skupiny, ale ligu zase pěkně prose*te jako loni a předloni. Za takovou Slavii budu rád. Jo a taky si konečně srovnejte trochu ty Řeháky a Houštecké na lavičce. Vždyť je to akorát ostuda. Že se to stane jednou, dvakrát za sezonu, když se hraje derby nebo nějaký jiný vyhecovaný zápas, tak to pochopím. Ale poslední dobou to vypadá, že si mohou dovolit vše a sympatie to Slávistům rozhodně nepřidá.

Reagovat
Mass

Na tiskovce Trpiš řekl, že dali nabídku za jakéhosi levého obránce ze zahraničí, ale ten klub ani neodpověděl. To by mě zajímalo, o koho šlo.

Reagovat
bartes

UŽ se tím ani netají. Už jim nejde ani tak o titul jako o pohárovou Evropu. Podle toho si vybírají hráče, tzn. žádné drahé na poháry, ale mladé, s výbornými statistikami, které pak díky pohárové Evropě prodají za velké prachy.

Je to trochu škoda, že už nemají ambice vylepšovat klub, ale asi to není v našich podmínkách kam vylepšovat, aby nebyl předražený kádr. Na LM to není a když se hráč ukáže v pohárech a prodá, tak dostanou zaplaceno téměř tolik, co v LM.

Reagovat
Mass

Vždyť přišli hráči za 80M Kč. V zimě dorazili hráči za 120M Kč, který už se zapracovali. Udrželi Jurečku a snad i Lingra. Ještě to teda chtělo náhradu za D.Juráska, ale když nikdo nebyl, tak co měli dělat víc jako vylepšení?

Reagovat
cr7sux

Tak holt nejsou finance, jako za mě teda zodpovědnost > přehnané ambice

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele