Slávisté čekají boj o titul do posledního kola, uspět chtějí i v poháru a EKL

03.02.2022, 17:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Kornovec

Pekne povidani, je treba ukazat respekt k souperum a pokoru. Ale jinak mame jasne nejlepsi kadr a musime pred nastavbou vest aspon o 6 bodu, to my proste jinej nevymluvi. A at nikdo nerika, ze jsme oslabili o Kuchtu a Stancia, v ceske lize proste nemame konkurenci navic je tam velky navrat Provoda. Takze titul v suchem triku

Reagovat
dave30

Aha, takže takto se vyjadřuje respekt a pokora (tvůj příspěvek). Tak to potom jo...

Reagovat
Kornovec

Ja nejsem zastupce, ja jsem jen fanousek. A proto muzu napsat, co si myslim. Samozrejme, ze lidi v klubu by meli mluvit s pokorou. Ja zadnou nemam, podle me liga neni rozhodnuta jen proto, ze jsme ztratili par zbytecnych bodu a nepochopitelne prohrali na Sparte. Kdyz srovnam cele kadry i zakladni 11, jsme o level vys.

Reagovat
dave30

Neboj, nejsi jediný fanoušek, kterému respekt a pokora chybí. A to se bavím o fanoušcích téměř jakéhokoliv klubu (samozřejmě ne všichni fanoušci).

Reagovat
dave30

No, a teď je zde prostor pro tu pokoru a respekt...

Reagovat
dave30

Ono je to totiž kulaté.

Reagovat
Kornovec

Ja psal,ze budeme mit pred nadstavbou naskok 6 bodu, ne ze porazime Karvinou. To je jinej oddil!

Reagovat
dave30

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Úspěch a neúspěch se bude lámat spíš v Evropě. Podzim byl v tomhle ohledu spíš zklamání, tak snad se podaří min. vyřadit Fenerbahce. Turecko aktuálně okupuje 15. příčku pořadí zemí, která poslední má nárok na 2 kluby v LM. O to bude tenhle dvojzápas důležitější.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele