Shearer se novým manažerem Blackburnu nestane

12.06.2008, 09:01
Aktuality
Alan Shearer se do Blackburnu zatím nevrátí. Bývalý kanonýr Rovers a Newcastlu byl jedním z kandidátů na funkci nového manažera klubu z Ewood Parku, z boje o tuto práci se ale sám vyřadil...

"Situace byla a je taková, že jsem velice potěšen telefonátem od výkonného ředitele Rovers Johna Williamse. Zeptal se mě, jestli bych nechtěl být zařazen na užší seznam ohledně práce manažera, což jsem zdvořile odmítl," prohlásil Shearer.

"Při posledních dvou volbách nového manažera udělal dvě skvělá rozhodnutí a jsem si jistý, že učiní i třetí. Přeji mu hodně štěstí," dodal bývalý kapitán anglické reprezentace.

Blackburn je bez manažera od minulého týdne, kdy se Mark Hughes dohodl na smlouvě s Manchesterem City. Hlavními kandidáty na tuto funkci jsou Sam Allardyce, Paul Ince a Steve McClaren.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Alana byl si skvělej fotbalista Myslím,že se ještě na Premier necítí..

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo pekne v pi*i. doufam, ze ho co nedrive uvidime ve spolupraci s magpies

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele