Serie A - souhrn 8. kola: AC Milán, Juventusu, Neapoli i Interu stačil jeden gól

19.10., 17:01, aktualizováno včera, 22:38
Komentáře a souhrny
Lautaro Martínez s kapitánskou páskou v utkání s AS Řím (© Filippo MONTEFORTE / AFP)

Monza v dohrávce porazila Hellas a jako poslední v Serii A zvítězila. AC Milán hostil Udinese a většinu utkání odehrál v oslabení, i tak si na své konto připsal výhru. Nejtěsnějším možným výsledkem skončil i duel Juventus - Lazio. Neapol zvítězila v Empoli a po třetí výhře v řadě si upevnila vedení v tabulce. Obhájce titulu Inter zvítězil na hřišti AS Řím a je nyní druhý s dvoubodovou ztrátou.

Hellas Verona - AC Monza Brianza 0:3

21.10.2024 20:45

Góly: 9. Dany Mota, 74. Dany Mota, 79. Alessandro Bianco

Monza zvítězila v osmém kole Serie A na hřišti Verony 3:0. Lví podíl na jasném triumfu hostů měl dvougólový Dany Mota. Ve svých posledních čtyřech vystoupeních za klub si tak připsal v průměru gól na zápas, díky čemuž pomohl dostat celek z Lombardie pryč ze sestupových vod. První ligovou výhru v roli trenéra Biancorossi mohl slavit bývalý obránce AC Milán Alessandro Nesta.

Při posledním vzájemném střetnutí těchto celků v únoru viděli fanoušci bezbrankovou remízu. Motovi stačilo pouhých 10 minut, aby se díky němu bezgólová situace neopakovala. Trpělivě sledoval dalekonosnou přihrávku, kterou vyslal Gianluca Caprari, a pak se z voleje prosadil. Odpověď Verony byla nevýrazná, ale v polovině prvního poločasu si vypracovala gólovou šanci. Daniele Ghilardi hlavou donutil Stefana Turatiho k chytrému zákroku.

Největší šanci domácích v prvním dějství vykouzlil z ničeho Casper Tengstedt. Dán pronikl u postranní čáry kolem dvou obránců, z úhlu ale přestřelil branku. Verona si tento zápal do hry přenesla i do druhého poločasu a po minutě znovu prověřila Turatiho, když Darko Lazovič vyslal nepříjemnou střelu.

Ještě větší šanci měl o chvíli později Giangiacomo Magnani, ale i když zůstal v pokutovém území nepokrytý, dokázal hlavičkovat pouze nad břevno. Krásu prvního gólu se poté pokusil předčít Georgios Kyriakopoulos, jeho pohledný pokus se ale nakonec odrazil od břevna.

Pablo Marí se následně musel vrhnout před Suata Serdara, aby zabránil jistému gólu. Jeho hrdinský čin umožnil Monze pokračovat ve hře na brejky a svůj náskok zdvojnásobit. Milan Djurič uvolnil Motu a ten chladnokrevně vsítil svůj druhý gól večera.

Jestli v tu chvíli nebyl zápas mrtvý, tak již určitě byl za stavu 3:0, kdy se po zmatku v obraně prosmýkl Alessandro Bianco a zajistil Biancorossi třetí gól v úspěšném večeru. S vědomím, že první vítězství v sezoně je jisté, hosté dohráli zbývající minuty s klidem a vymanili se ze sestupového pásma.

Více informací k zápasu

AS Řím - Inter Milán 0:1

20.10.2024 20:45

Góly: 60. Lautaro Martínez

Úřadující mistr Inter Milán se v osmém kole Serie A po výhře 1:0 na hřišti AS Řím vrátil na druhé místo tabulky, když utkání na Stadio Olimpico rozhodl brankou ze 60. minuty Lautaro Martínez.

Inter měl od začátku více ze hry a vyslal i první střelu na branku, když Martínez našel Marcuse Thurama, jeho střela ale mířila pouze do rukavic Mileho Svilara. Na druhé straně Yann Sommer vyrazil střelu Lorenza Pellegriniho mířící k levé tyči. Tempo hry nezpomalilo, neboť Henrikh Mchitarjan z voleje orazítkoval břevno brány Svilara. Když se první poločas chýlil ke konci, zlikvidoval Sommer Pellegriniho prudkou střelu.

Inter vypadal mnohem nebezpečněji, a nakonec po hodině hry udeřil. Nicola Zalewski přišel o míč, a přestože Davide Frattesi zdánlivě protiútok zazdil nepřesnou přihrávkou, chybu Zekiho Celika potrestal Lautaro, který se přesně trefil z hranice pokutového území.

Celik brzy poté svou chybu částečně napravil, když skluzem zabránil Federicu Dimarcovi zvýšit na 2:0. Ještě před tím útočník Říma Artem Dovbyk promarnil velkou šanci. Hosté mohli v závěru ještě skórovat, Svilar ale skvěle vychytal šance Denzela Dumfriese a Thurama.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Turín FC 3:2

20.10.2024 18:00

Góly: 38. Nicolas Viola, 74. José Luis Palomino, 78. Saúl Coco (vl.) - 41. Tonny Sanabria, 55. Karol Linetty

Cagliari zvítězilo v osmém kole Serie A nad Turínem 3:2, když o jeho vítězství rozhodl vlastní gól hostujícího Saula Coca v závěru. Prodloužilo tak sérii bez porážky ve všech soutěžích na čtyři utkání.

Po pěti zápasech bez porážky na začátku sezony šli Turínští do reprezentační přestávky se dvěma ligovými prohrami v řadě, čímž si pokazili svůj skvělý vstup do sezony. Hosté začali zápas perfektně, když se Ché Adams už po sedmi minutách dostal v šestnáctce do šance, ale skotský reprezentant zakončil mimo bránu. Jedinou střelu na branku v úvodní půlhodině vyslalo Cagliari, Nicolas Viola přímého kopu vyzkoušel pozornost Vanji Milinkoviče-Saviče, ale srbský brankář si připsal dobrý zákrok.

Šest minut před koncem prvního poločasu se ale už Cagliari ujalo vedení, když se Viola z přímého kopu tentokrát trefil přesně. Vedení však netrvalo dlouho a Turín o pouhé dvě minuty později vyrovnal. Gól vstřelil Antonio Sanabria. Paraguajský reprezentant vyskočil nejvýše a z otočky poslal rohový kop Valentina Lazara do levého dolního rohu.

Domácí začali druhý poločas lépe a během čtyř minut byli blízko k tomu, aby získali vedení zpět, když si Viola naběhl na přihrávku Roberta Piccoliho. Mířil k bližší tyči, ale brankář byl připraven a svůj tým zachránil. Další gól se ale podařilo vstřelit Turínu, který se ujal vedení zásluhou Karola Linettyho poté, co si polský internacionál dokázal udělat prostor a z hranice pokutového území vystřelil tvrdou křižnou ránu k tyči.

Cagliari se ale podařilo vyrovnat po gólu Josého Luise Palomina, který nejrychleji zareagoval na to, že Sebastiano Luperto vrátil míč do pokutového území, a z bezprostřední blízkosti zamířil přesně. Svěřenci Davideho Nicloa tím ale neskončili, protože se o pouhé čtyři minuty později dostali do vedení zásluhou vlastní branky Saúla Coca po centru Piccoliho.

Zápas skončil ziskem všech tří bodů pro Cagliari, které tým ze Sardínie vynesly ze spodních příček tabulky a posunuly ho na 15. místo. Turín se naopak po slibném začátku nadále propadá tabulkou, Il Toro se nyní nachází na devátém místě.

Více informací k zápasu

US Lecce - ACF Fiorentina 0:6

20.10.2024 15:00

Góly: 20. Danilo Cataldi, 34. Andrea Colpani, 45. Danilo Cataldi, 54. Andrea Colpani, 61. Lucas Beltrán, 72. Fabiano Parisi

Fiorentina zvítězila v osmém kole Serii A na hřišti Lecce přesvědčivě 6:0, když se o drtivé vítezství hostů postarala zejména dvojice záložníků Andrea Colpani a Danilo Cataldi. Dohromady se postarali o čtyři branky v síti domácích, kteří hráli po vyloučení na konci prvního poločasu o deseti. La Viola v posledních pěti zápasech napříč všemi soutěžemi neprohrála a jen dvakrát inkasovala.

Reprezentační přestávka přišla pro Lecce jako na zavolanou, protože za sebou mělo sérii pěti zápasů bez výhry. V tomto utkání však ke zlepšení nedošlo, neboť Giallorossi prohrávali už po 20 minutách. O gól se postaral italský reprezentant Cataldi, který vstřelil svůj první gól za Fiorentinu v této sezoně úžasnou ranou z první z hranice pokutového území.

Deset minut před koncem prvního poločasu prohrávali domácí již o dvě branky. Tentokrát se o gól postaral Colpani poté, co Wladimiro Falcone dokázal míč vyrazit pouze před sebe a Colpani z hranice pokutového území napálil odražený míč do pravého dolního rohu. Jakékoli naděje pro Lecce zhasly, když se tým Luky Gottiho ocitl před přestávkou o deseti poté, co Antonino Gallo dostal po faulu červenou kartu. Ta však nebyla jediným trestem. Cataldi se ujal volného přímého kopu a střelou do pravého horního rohu zajistil svěřencům Raffaela Palladina před přestávkou výrazné vedení.

Gotti udělal o přestávce tři změny v naději, že se mu podaří napravit problémy svého týmu. Ukázalo se však, že to příliš nepomohlo, a Fiorentina devět minut po přestávce vsítila gól počtvrté, když Colpani z voleje vypálil přesně pod břevno. Pátou branku přidala La Viola po necelé hodině hry, kdy se prosadil Lucas Beltrán z hranice velkého vápna.

Fiorentina pokračovala v útočení a necelých 20 minut před koncem utkání přidala šestý gól, když Fabiano Parisi poslal odražený míč pod břevno. La Viola od té chvíle utkání kontrolovala, připsala si třetí vítězství v Serii A v posledních čtyřech zápasech a v ligové tabulce se vyšplhala na páté místo. Lecce se naopak nadále trápí, Giallorossi se nacházejí na 18. místě a poslední tři ligové zápasy prohráli, aniž by vstřelili jediný gól.

Více informací k zápasu

Venezia FC - Atalanta Bergamo 0:2

20.10.2024 15:00

Góly: 7. Mario Pašalić, 47. Mateo Retegui

Atalanta si v osmém kole Serie A připsala první venkovní vítězství této sezony, když nad týmem z Benátek zvítězila brankami Maria Pašaliče a Matea Reteguiho 2:0. Domácí svěřenci Eusebia Di Francesca tak nadále zůstávají v tabulce na posledním místě.

I přes počáteční optimistickou náladu domácích fanoušků Benátky velmi rychle prohrávaly. Rohový kop se nepodařilo dostatečně odvrátit a míč ze vzduchu poslal z bezprostřední blízkosti do sítě Pašalič. Hosté pokračovali v tlaku a byli blízko k rychlému druhému gólu, Filip Stankovič ale tentokrát vytáhl skvělý zákrok a Charlese De Ketelaereho vychytal. Poté se osmělili i domácí, dvakrát byl blízko gólu Gaetano Oristanio. Nejprve jeho pokus proletěl těsně nad břevnem, i o pár minut později mířil z bezprostřední blízkosti nad.

Domácí začali přebírat kontrolu nad hrou, ale Oristanio promarnil další dobrou šanci, když z hranice pokutového území pálil vysoko nad břevno. Za to Benátčané nakonec zaplatili, protože Atalanta se krátce po návratu ze šaten znovu prosadila. Mateo Retegui zachoval chladnou hlavu, přehodil Stankoviče a zvýšil vedení na 2:0.

Domácí se stále tlačili dopředu, Mikael Egill Ellertsson ale nedokázal svůj pokus umístit mezi tři tyče. Závěrečný tlak domácích se nekonal, a tak si hosté odvezli z Benátek tři body. Po nevyrovnaném začátku sezóny posunulo vítězství Atalantu v tabulce na šesté místo, zatímco Benátky zůstávají na posledním místě.

Více informací k zápasu

Empoli FC - SSC Neapol 0:1

20.10.2024 12:30

Góly: 63. Chviča Kvaracchelija (pen.)

Hráči Neapoli si v osmém kole Serie A odvezli z Empoli tři body za hubenou výhru 1:0. Jedinou střelu na bránu v podání hráčů Azzurri obstaral z penaltového puntíku v 63. minutě Chviča Kvaracchelija. Navzdory odvážnému výkonu především z první půle tak domácí dostali lekci z efektivity, díky které svěřenci Antonia Conteho upevnili svou pozici na samotném vrcholu tabulky.

Ani porážka 2:1 v posledním utkání s Laziem nezabránila tomu, aby Empoli zaznamenalo nejlepší vstup do prvoligové sezony za posledních téměř dvacet let. Sebastiano Esposito před reprezentační přestávkou skóroval právě proti Orlům z Říma. Nebezpečně vystřelil i v úvodu střetnutí s Neapolí, jeho pokus z voleje ale Elia Caprile bleskově zneškodnil. Hosté, kteří se nacházeli na prvním místě, byli v průběhu poločasu stále nebezpečnější.

Jejich příval šancí vyvrcholil hlavičkou Amira Rrahmaniho, jehož pokusu zabránil v cestě do sítě improvizovaný zákrok Ardiana Ismajliho. Poté se o slovo přihlásili domácí. Esposito a Lorenzo Colombo oživovali hru, přičemž druhý jmenovaný byl na poslední chvíli zastaven Leonardem Spinazzolou. Tino Anjorin byl v závěru poločasu v inspirativní formě, ale ani on nedokázal zabránit tomu, aby Stadio Carlo Castellani vidělo další bezbrankový poločas.

Po výměně stran byla hra vyrovnanější a ani jedna strana si okamžitě nevytvořila žádnou jasnou šanci. To platilo až do nástupu Giovanniho Simeoneho, po jehož střele Matteo Politano po přistrčení Anjorinem vybojoval penaltu. Chviča Kvaracchelija poslal Partenopei do vedení a zajistil, že fanoušci v Toskánsku nebudou muset snášet čtvrtý domácí zápas po sobě, aniž by některá ze stran rozvlnila síť za zády brankáře.

V závěru se dalo očekávat, že se svěřenci Roberta D'Aversy vzchopí, ale díky několika neúspěšným střídáním a důrazné obraně Alessandra Buongiorna si Neapol udržela tři body a s nimi i vedení v čele Serie A. To bylo důležité po sobotním vítězství Juventusu nad Laziem, zatímco slibná sezona Empoli není v žádném případě vykolejena navzdory dvou po sobě jdoucích porážkách proti špičkovým soupeřům.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SS Lazio 1:0

19.10.2024 20:45

Góly: 85. Mario Gila (vl.)

Juventus získal v Serii A další tři body, když díky vlastní brance Maria Gily ze závěru duelu porazil na Allianz Stadium Lazio 1:0. Díky tomu navíc udržel ligovou neporazitelnost a v tabulce se díky lepšímu skóre posunul do čela před Neapol.

Turínský celek se v dosavadním průběhu Serie A prezentoval solidními výkony a vynikající defenzivou, která v úvodních sedmi kolech inkasovala pouze jednou. Na druhé straně však stálo Lazio, které mělo po Interu a Atalatně nejvyšší počet vstřelených ligových branek - 14, což naznačovalo, že půjde o těžkou zkoušku defenzivy Staré dámy. V prvním poločase však Juve nemělo se svým soupeřem problémy, i když si kromě pokusů Federica Gattiho a Dušana Vlahoviče samo nedokázalo vytvořit mnoho šancí.

Nejdůležitější moment úvodního dějství přišel v jeho polovině. Když se Pierre Kalulu řítil na branku, Alessio Romagnoli jej zřejmě na hranici pokutového území podrazil, a přestože rozhodčí Juan Luca Sacchi nejprve nechal hru pokračovat, nakonec ji po upozornění VAR přerušil. Po výletu k monitoru středního obránce Lazia vyloučil, a Juventus tak měl více než dvě třetiny hrací doby na to, aby zúročil svou početní převahu.

Po přestávce byli domácí nebezpečnější a kolem 60. minuty si vypracovali dvě obrovské šance. Nejprve Vlahovič z bezprostřední blízkosti trefil brankovou konstrukci a poté Douglas Luiz v pokutovém území hlavičkoval těsně vedle tyče po přihrávce střídajícího Timothyho Weaha. V dalším průběhu zápasu Lazio čelilo stále se zvyšujícímu tlaku. V defenzivě však zůstávalo kompaktní a organizované. Vlahovičův pokus navíc zlikvidoval brankář Ivan Provedel.

Nakonec potřeboval Juventus kousek štěstí, aby prolomil nerozhodný stav. Juan Cabal nacentroval do nebezpečného prostoru, ale než se k zakončení dostali jeho spoluhráči, uklidil míč do vlastní branky Gila. Lazio se v závěru ještě snažilo vyrovnat, nicméně jeho nevýhoda jednoho muže v poli byla znát. Díky tomuto výsledku se svěřenci Thiaga Motty posunuli do čela tabulky, i když Neapol má své utkání ještě před sebou. Lazio je s tříbodovou ztrátou páté.

Více informací k zápasu

AC Milán - Udinese Calcio 1:0

19.10.2024 18:00

Góly: 13. Samuel Chukwueze

AC Milán se na San Siru vrátil na vítěznou vlnu a vyhrál v 8. kole Serie A nad Udinese 1:0. Pro Rossoneri to bylo první vítězství po třech zápasech bez výhry. Domácí dostal brzy do vedení Samuel Chukwueze, ve 29. minutě se však nechal vyloučit Tijjani Reijnders a milánští se tak báli o výsledek. Udinese se dvakrát radovalo z gólu, ovšem předčasně. Nejprve se prosadil Kingsley Ehizibue, kterému VAR upřel gól kvůli ofsajdu. V závěru utkání pak systém neuznal kvůli ofsajdu ani branku Christiana Kabaseleho, a tak Milán uhájil tři body.

Vzhledem k tomu, že se oba týmy trefily v osmi z předchozích devíti vzájemných střetnutí, nebylo tedy překvapením, když úvodní gól přišel během úvodních 15 minut. Rossoneri potěšili domácí fanoušky skvělou týmovou akcí, která vyvrcholila trefou Chukwuezeho levou nohou k tyči poté, co dostal přihrávku od Christiana Pulišiče uvnitř pokutového území.

Udinese si na změnu tempa hry muselo počkat až do první půlhodiny, i když pro Milán to bylo za cenu ztráty jednoho hráče v poli. Reijnders dostal od rozhodčího Danieleho Chiffiho přímou červenou kartu za to, že zabránil Sandimu Lovričovi v jasné gólové příležitosti zakončit. Hostující Friulani však nedokázali využít početní výhodu a před přestávkou promarnili několik šancí. Ehizibueho hlavička se sice ujala, ale jako gól nebyla kvůli ofsajdu uznána.

Po přestávce měli svěřenci Kosty Runjaiče převahu v držení míče a poté i v šancích. Střídající Jurgen Ekkelenkamp ohrozil Mikea Maignana pohotovou střelou, ta však skončila nad břevnem. Pulišič pak na fruhé straně donutil Maduku Okoyeho k brilantnímu zákroku rukou z bezprostřední blízkosti a poté brankář Udinese chytil také střelu Rubena Loftuse-Cheeka u bližší tyče.

Po rohovém kopu v závěru utkání skóroval Kabasele, ovšem VAR situaci vyhodnotil tak, že gólu předcházel opět ofsajd. Hosté tak poprvé od loňského prosince utrpěli venku porážku. Svěřenci Paula Fonsecy si naopak připsali třetí domácí výhru s čistým kontem v Serii A v řadě, poprvé od května 2022.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 2:2

19.10.2024 15:00

Góly: 73. Andrea Pinamonti, 85. Andrea Pinamonti - 37. Riccardo Orsolini, 56. Jens Odgaard

Boloňa ještě 17 minut před koncem vedla na horké janovské půdě 2:0 a možná by i dotáhla zápas do vítězného konce, to by ale na hřišti nesměl být Andrea Pinamonti, který dvěma góly v závěrečné fázi zápasu vystřelil domácím remízu 2:2.

Prvotní iniciativu na svou stranu strhla hostující Boloňa. Skvěle hrál především útočník Riccardo Orsolini, který trápil defenzivu domácích od úvodních minut. Ve 20. minutě se protáhl středem hřiště a z dálky otestoval Nicolu Lealiho. Aktivní Boloňa si nadále tvořila šance a úspěchu se dočkala ve 37. minutě a znovu u toho byl Orsolini. Nikola Moro poslal útočníkovi dlouhý diagonální míč, Orsolini se prosmýkl kolem bránícího hráče a i za pomoci teče Johana Vásqueze poslal Boloňu zaslouženě do vedení.

Po změně stran se hra vyrovnala, nicméně gólu se dočkali opět hosté. K odraženému míči se dostal Jens Odgaard a nekompromisní střelou k tyči přiblížil svůj tým k vítězství. Boloňa se dvoubrankovým vedením nechala ukolébat a trest přišel z kopačky Pinamontiho, který v 73. minutě usměrnil přihrávku Jeffa Ekhatora k tyči, čímž zadělal na dramatickou koncovku.

S blížícím se koncem tlak Janova sílil a prakticky neustále se hrálo před brankou Federica Ravaglii. Kýžené vyrovnání nakonec přišlo po standardní situaci. Aarón Martín centrem našel Pinamontiho hlavu, kterou italský útočník poslal nechytatelně pod břevno. Přesným zakončením nejen zajistil Janovu remízu, ale také protáhl trápení Boloni s neoblíbeným soupeřem. Z posledních 11 vzájemných duelů totiž Boloňa vyhrála pouze jediný.

Více informací k zápasu

Como 1907 - Parma Calcio 1:1

19.10.2024 15:00

Góly: 45. Nicolás Paz - 20. Ange-Yoan Bonny

Como prodloužilo díky remíze 1:1 s Parmou sérii neporazitelnosti ve všech soutěžích na Stadiu Giuseppe Sinigaglia na 11 zápasů. V souboji nováčků Serie A se nejprve trefil hostující Ange-Yoan Bonny, na jehož branku odpověděl prvním gólem v sezoně Nico Paz.

Como inkasovalo úvodní gól v sedmi z posledních deseti zápasů na svém stadionu, přesto to byl brankář Parmy Zion Suzuki, který několika úžasnými zákroky vyrazil střely Patricka Cutroneho i Gabriela Strefezzy. Také Parma byla v úvodní čtvrthodině blízko k prolomení nerozhodného stavu, když Pontus Almqvist svým pokusem překonal Emila Audera, ale proti hostům stála tyč.

Parma se ve 20. minutě ujala vedení, když Bonny nádherným zakončením z bezprostřední blízkosti nedal Auderovi šanci. Alieu Fadera téměř okamžitě odpověděl, ale jeho pokus Suzuki skvěle vyrazil a kapitán Coma Cutrone byl opět vychytán japonským internacionálem.

Přestože se Parma dostávala pod stále větší tlak domácích, v prvním poločase podruhé trefila brankovou konstrukci, když Adrián Bernabé svým prudkým trestným kopem trefil stejnou tyč jako předtím Almqvist. Nicméně útočné snahy Coma se nakonec vyplatily, když v závěru první půle vyrovnal Paz, který se prosadil prudkým zakončením z hloubi pokutového území.

Druhý poločas začalo Como stejně jako ten první, když Ignace van der Brempt mířil přímo na Suzukiho, načež Cutrone nastřelil břevno. Pozoruhodné bylo, že krátce po hodině hry Parma potřetí trefila tyč po střele Valentina Mihaily zpoza pokutového území.

S blížícím se závěrečným hvizdem se Mihaila znovu pokusil dát gól, ale tentokrát jeho střela letěla mimo. To byla poslední příležitost odpoledne, Parma a Como se po dělbě bodů dál nacházejí v dolní polovině tabulky Serie A. Přesto mohou být oba týmy se startem do nového ročníku spokojeny.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
8
6
1
1
15 : 5
19
2
Inter Milán
8
5
2
1
17 : 9
17
3
Juventus FC
8
4
4
0
11 : 1
16
4
AC Milán
8
4
2
2
16 : 9
14
5
ACF Fiorentina
8
3
4
1
15 : 8
13
6
Atalanta Bergamo
8
4
1
3
18 : 13
13
7
SS Lazio
8
4
1
3
14 : 12
13
8
Udinese Calcio
8
4
1
3
10 : 11
13
9
Turín FC
8
3
2
3
14 : 14
11
10
AS Řím
8
2
4
2
8 : 6
10
11
Empoli FC
8
2
4
2
6 : 5
10
12
Bologna FC
8
1
6
1
9 : 11
9
13
Hellas Verona
8
3
0
5
12 : 15
9
14
Como 1907
8
2
3
3
11 : 15
9
15
Cagliari Calcio
8
2
3
3
8 : 13
9
16
AC Monza Brianza
8
1
4
3
8 : 9
7
17
Parma Calcio
8
1
4
3
11 : 13
7
18
Janov CFC
8
1
3
4
7 : 17
6
19
US Lecce
8
1
2
5
3 : 18
5
20
Venezia FC
8
1
1
6
5 : 14
4

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (29)

Přidat komentář
Morgue

Stále nechápu, proč tomu Udine v té 95 neuznali gól.. Za mě regulérní gól.

Reagovat
Savi

Ofsajd

Reagovat
Morgue

A viděl si tu grafiku? To bylo doslova o milimetr. Spíše mi přišlo, že vyloženě hledal..

Reagovat
Savi

Ono to bylo hodně nepřehledné. Možná tam mohli zároveň řešit i nějaký faul.

Každopádně aj milimetr je ofsajd

Reagovat
SpartaOvenka

Já spíš nechápu tu červenou

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pipo123

Este ze ten VAR vidi len to co chce.

Reagovat
FuckT

Tak ono mi to celkovo pride v poslednej dobe, ze sa vsetky timy vyrovnali, a takmer kazdy zapas co 'silnejsi' super vyhra, je vitazstvom na zaklade nejakej picoviny. Milimetrovy offside, milimetrovy slapak, milimetrova ruka...

Reagovat
Pozor skluz!!!

Slapak na Baldanziho nebyl milimetrovy..

Reagovat
Pipo123

Sú nejaké pravidlá, rozhodcovia majú VAR a pritom ho nevedia využiť, najhoršie je na tom že týždeň čo týždeň vidíš nejaké veci ktoré sa niekde pískajú a niekde nie, toto tu bolo vždy, ale príchodom VARU to je viac vidiťelné, ruky, prípadne tieto šlapáky, pre niektorého rozhodcu je to faul, pre niektorého nie. Človek už sám nevie čo je ruka, čo je faul, čo je faul na penaltu a podľa mňa ani rozhodcovia to často krát nevedia, pretože nemôžu pískať tak rozdielne

Reagovat
Pozor skluz!!!

Není absolutně žádný etalon.

Reagovat
Nuno čomes

Pískat na základě VARu minimální bezvýznamné kontakty ve vápně je absolutní zhovadilost

Ve vápně je to bezkontaktní sport zatímco mimo ještě ne. Od té doby co se pískají takové nesmyslnosti fotbal celkově ztratil na atraktivitě a je to spis směšné.

Reagovat
FuckT

To nebola pointa. Veci, kde sa niekto snazi poukazat na nekonzistentnost rozhodcov neriesim z dovodov, ktore uz napisal Pipo. Ocividne, ako takmer vzdy, sa VAR zaviedol predtym, ako sa poriadne dohodlo posudzovanie situacii. Alebo to je zase vysledkom toho, ze tie situacie su jednoducho komplikovane a mnohostranne a niekedy moze u daneho rozhodcu zavazit viac ten ci onen faktor.

Alebo mozme aj povedat, ze je to mafia ci nenavist voci AS, ak sa chceme bavit.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ne, to bych nenazval spiknutím proti AS, jen mě to sere. Než ty současné sudí bych radši Collinu který udělá jednou za rok krpu jak hovado ale ve zbytku je skvělý.

Reagovat
El Matador

Cataldi ::

Reagovat
danko10

Čo by mohlo Dana prinútiť vybudovať v Ríme štandardný športový úsek? Padáčik do béčka? Lebo ja by som teda z klobúka ďalšieho trénera nelosoval. Aj keď je tento úbohejší, než sa dalo čakať.

Reagovat
Maritazzi

S mrtvolama Pellegrinim, Cristantem, Mancinim, Celikem a Zalewskim v základu asi očekávaný. Ten strach, že Risovo trenér to bude dál stavět na nich, byl bohužel oprávněnej. Strašná letargie. Chudák Hummels, vlézt do tohodle a pak koukat na Manciniho.

Reagovat
pastal

V piči je ten Řím!! Trenér se bojí posadit lenochody a pak se každý diví že nás všichni přehrávají však to je hrozné sledovat

Reagovat
Pozor skluz!!!

Mats zimě rozváže kontrakt a stáhneme Kumbullu, který se zraní ve druhém zápase

Zdenek z lůžka a Saba z vozíku by to teď odřidili lépe, Friedkinům by se poslal pdf report v zimě. Ghisolfi může zůstat na Riviéře.

Reagovat
Interista_4ever

Smekám před tímto výkonem, kluci to odmakali parádně a nechali tam srdce. Absence Hakana byla cítit, o to víc si této výhry musíme vážit.

Snad se nejedná o nic vážného a vratí se s Acerbim co nejdřív.

FORZA INTER!

Reagovat
Truffaldino

Výkon dneska dobrý, bohužel je pravidlem, že dobré výkony proti silným soupeřům doprovází i velké individuální chyby. Zale to dneska grandiózně podělal a zaslouženě schytá výčitky, ale v zápase měl i pár dobrých momentů a brzy po jeho odchodu se z naší levé strany ke dvěma tutovkám dostal Dumfries. Hermoso je zatím trapný, jedna zmíněná šance zleva jde za ním, o gól se zase se Zalem dělí rovným dílem Celik, který krom áčka Lautarovi přispěl jen pár centry na tribunu.

Po odchodu Koného šla kvalita zálohy dolů, jeho výlety nijak nepálí, protože je dokáže zažehnat dobrým pohybem. Dybala odehrál zápas s velkým zápalem a líbil se mi, bohužel opět dostal za parťáka Pellega. Angeliňo dobrý, před vystřídáním byl vyždímaný, Ndicka měl rovněž několik dobrých momentů. Dovbyk celý zápas držený ale asi tomu chybí teatrální pády ...

Reagovat
Pozor skluz!!!

Akorát mi tam chybělo víc srdce, ale to bez koulí nejde s mongoloidem a Lol - lem.

Máme spoustu možností jak hrát, 4-3-3, 4-2-3-1, 4-3-2-1, 3-5-2, 3-4-2-1. Baldanzi - Soulé - Dybala se dají kombinovat vepředu, pod hrotem. Máme super levého beka/wingbeka, Ndicka oběhá co propustí záloha, máme borce, který v 34 dominoval v LM a má za sebou víc těžkých zápasů víc než Dani s Ferkem dokupy. Tři běhavé a agresivní záložníky, co chtějí hrát dopředu a vyhoví si pohybem, chtějí pořád míč. Vepředu kladivo. Mancini by klidně odehrál pravého beka, lépe než Celik.

Máme super gólmana.

Myslel jsem, že Juric v Turíně pi*oval do Caira, protože neutrácí prachy za hráče a že má průměrný kádr. Myslel jsem, že chce hrát agresivní vertikální fotbal. Má k tomu vše, co potřebuje.

Reagovat
Bily

dobře řečené.... ta chuť hrát u všech včerejších náhradníků byla do očí bijící.

no uvidíme na Viole a v pohárech, pokud i tam špatný výsledky/ a hra, hádám do Vánoc "metalák" půjde z kola ven.

P. S. Svilara horko těžko udržíme na konci sezóny, pokud vůbec i tam, s námi vydrží, chytá fantasticky.

Reagovat
Bily

jinak Hummels, nechápu proč už dávno nehraje, alespoň ho zkusit od základu na střed obrany, uvidíme zda Sérii ukaučuje /uběhá.... asi se čeká až se naučí více ITA slovíček, aby to vše ořval

Reagovat
Pharrell

Po tomhle víkendu šlágry jako matche : Juventus vs. Lazio & AS vs. Inter nakonec výsledkově a i herně nic moc extra zápasy teda . Ale to se dalo i očekávat no .

Reagovat
fantomas10

Tahle liga je slusne v hajzlu

Reagovat
Pharrell

To už je dlouho . Bohužel no .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele