Se Spartou neodjeli na soustředění Plechatý, Suchomel, Polidar a Souček

05.07.2023, 12:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
papanegra

Měli by skočit po Vaclikovi, jestli ze Kovář není jistý.. a sehnat hráče do obrany, jestli se chtějí pokusit o LM. Ta defenziva ten tým hodně sráží..

Reagovat
bartes

Obrana se od loňska moc nezměnila, ne? Hlavně vyřešit brankáře. Tohle vidím jako strašný fail od vedení, že už neshání dalšího brankáře, když je Kovář nejistý. Sice si myslím, že MU má brankářů 15, které si může stáhnout a nebude to lepit Kovářem, ale co by kdyby. Raději měli vzít někoho, aby se sžil s týmem a mít 2 kvalitní brankáře než být bez jasné 1.

Reagovat
Bechy1893

Průser je a celou dobu byl na pravý straně..Wiesner i Mejdr jsou k ničemu. Další věc co se obávám, že kdyby nevyšla LM, tak půjde Krejda ven. A to už by byl průser

Reagovat
bartes

tu pravou stranu chtějí řešit nějakým Američanem, myslím Richardson. A protože je pro Spartu drahý, tak se spekuluje o tom, že by ho koupil WHU a do Sparty by šel na hostovačku + se spekuluje o nějakém Norovi, možná je to ten, co se řeší níže.

Reagovat
Harley111

Je to nepochopitelný, v každým podcastu co jsem viděl od Rosickýho, Sivoka až po Priskeho tak všude říkali jak ví kde je tlačí bota a kde je třeba posílit. Tak nevím asi jsem si myslel špatně , že nás tlačí bota hlavně na pravé straně v podobě Mejdra a Wiesnera plus nevyřešený brankář .Za 14 dní začíná liga , hned na to LM a jediná posila je na post Haraslína tvl. Co tam tvl celý jaro do prdele dělají v těch kanclech.

Reagovat
papanegra

Hlavně by měl jet tým na takovéhle soustředění už kompletní a doplněný.

Nějaký přestupy týden před nejdůležitějším zápasem sezóny (LM) je hodně špatné řešení

Reagovat
kilobyte

S tím co na pravou stranu přivádíme, bude možná největší posila, když nikdo nepřijde.

Zatím bych byl ještě v klidu. Některé přestupy se dost táhnou a nejdou urychlit.

Reagovat
romeo351

Však Wiesner je snad Rosickýho oblíbenec, ne?

Reagovat
fabec1222

Chtěl ho Slovan Bratislava, ale odmítl. Do Sparty by prý šel.

Reagovat
r.mrazik

Vaclika uz nee

proste cekame,az MU privede Onanu a pusti nam Kovare zpatky na hostovani no

Reagovat
srbic13

Reagovat
Sigma Olomouc

Plechatého je škoda, i když na jeho pozici asi máte přetlak. Soucek naprosto bez kvality. Suchomel nadějnej, ale stejně ho po sezoně prodáte . Polidar to stejný. A toho Kamenoviče tam furt jako máte nebo už ne?

Reagovat
Bechy1893

Na Kamenovice máme hostovacku ještě půl roku s opcí, pokud vím. Ale co jsem ho viděl v Béčku, tak žádnej zázrak. Víc jsem zvedavej, jestli dostane pořádnou šanci Sejk, nebo si vedení po vzoru Slavie s Plzní bude chtít taky ulomit kousek čokolády a přivede Olatunjiho

Reagovat
Sigma Olomouc

Právě jsem si říkal jestli to hostování nemůžete ukončit. A Sejk nemá místo přes Kuchtu a Čvančarová nebo Olatunjiho. Ale je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Každé hostování se dá ukončit, ale otázka je, kolik mu Sparta hradí platu a kolik za hostování zaplatila a kolik by stálo případné předčasné ukončení ze strany Sparty. Pokud dali nějakou částku za hostovačku a třeba mu teď ani nehradí plat, byl by nesmysl se ho zbavovat, klidně si ho tam nechat jen jako nosiče vody nebo náhradního maséra

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Bechy1893

Tak mluví se o tom, že Cvancara chce hodně ven a Olatunji tu ještě není. Pak máš Kuchtu a křídla

Reagovat
smazaný uživatel

Našeptávač se nechal namlsat MFF KV

Reagovat
Sigma Olomouc

Já?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam Čvančarovou místo Čvančary

Reagovat
Sigma Olomouc

Aha to nebyl úmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver Villadsen, RB z Nordsjaellandu už je prý na cestě

Reagovat
Bechy1893

Tak tuhle špekulaci jsem ještě neslyšel. Snad to nebude druhej Vindheim

Reagovat
smazaný uživatel

třeba se pletu a budu rád když se budu plést, ale o tomdle frajerovi, že by šel do Sparty, jsem zaprvý z nějakýho pořádnýho zdroje nic neslyšel a zadruhý je docela evidentně mimo možnosti Sparty. Nordsjaelland prodává hráče za obrovský peníze do daleko lepších klubů většinou

Reagovat
žrout

Spíš bych si tipnul, že sis otevřel TM a vzal jen tak random druhého nejdražšího mladého RB z Dánska, abys vypadal za insidera. Samozřejmě tě napadlo napsat toho nejdražšího, ale to už by bylo moc okaté, protože je jasné, že z Kodaně by do Sparty nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chodíme s Křéťou občas na kafe, celá tvá teorie je mylná!

Reagovat
zelda

Všichni do Dukly, pojďte!

Reagovat
smetos

krome slavie jsou tohle hraci na hranici zakladu pro zbytek tymu nasi ligy a ve sparte se nevlezou do acka. Smutne

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Kromě Součka

Reagovat
rel7

Zase začínáme přípravu bez klíčových posil.

Hlavně že je Vaclík volný hráč a nepokračování Kováře není naší zásluhou...

Reagovat
RickNash

no ten kádr je vlastně fakt silnej, až na...

a) brankáře. podle mě je blbost, aby MU počítalo s Kovářem tak vysoko, že by ho pouštěli až po podpisu Onany, čili tam půjde o něco jinýho - buď mu chtěj dát hostovačku v Anglii (po roce ve Spartě by po něm někdo z L1 jít mohl), nebo chtějí, aby za další rok Sparta finančně přitlačila. Každopádně priorita č.1.

b) RB. v Česku momentálně nikdo dostupnej neni a i kdyby, brát dalšího Mejdra z našeho rybníčku je pro LM naprostá sebevražda. Takže tady bude potřeba najít dobrýho hráče z ciziny a pravděpodobně za něj i nadstandartně zaplatit.

c) útočníka. I pokud Čvančara neodejde, chybí tam jeden dobrej forvard. Což bude zřejmě Olatunji. Pokud Čvančara odejde, tak jednoho dalšího hráče, kterej nebude překážet v základu. Jak moc se počítá s tím, že druhýho útočníka občas zahraje nějaký z ostřejších křídel Haraslín, Ryneš, Pešek?

d) střed zálohy, pokud Krejčí odejde. A nikoho podobně kvalitního Sparta nemá šanci sehnat.

jinak je to dost dobrej tým, se spoustou mladejch odchovanců, s hráčema, co jsou před vrcholem a hladoví, vypadá to fakt slibně poskládaný a pokud zůstane Krejčí, dávám jim větší šance na titul než Slávii.

Reagovat
kilobyte

a) Pokud se nepletu, tak United teď mají Hendersona a Heatona, který je zraněný. Kovář je v hierarchii momentálně na druhém. Začali přípravu, tak by nedávalo smysl poslat Kováře pryč. I když s ním pravděpodobně nepočítají a přivedou na "jeho místo" někoho jiného.

b) S tímhle souhlasím. Tady se musí přivést někdo kvalitní, což prostě bude něco stát a zabere to čas. Pokud nikoho takového neseženou, tak radši nikoho a hrát s Wiesnerem a Mejdrem, než přivést dalšího Mejdra.

c) Asi nejvíce bych řekl, že se tam počítá s Birmančevičem. Trochu se obávám, že jeho příchod znamená odchod Haraslína. Naopak Čvančara by možná mohl zůstat (minimálně na předkola), když hrál proti Jihlavě. Kdyby jednali o přestupu, tak by asi nehrál.

d) Pokud budeme hrát na 2 střední záložníky, což asi ve většině zápasů budeme, tak Krejčí nebude hrát ve středu. Pro nás má asi větší hodnotu, než teď za něj může někdo nabídnout. Nemá moc dobré zdraví a část jeho přínosu je v leaderství, což by nemuselo být pro vetší kluby tolik zajímavé.

Celkově čekám, že odchody budou až po předkolech, pokud nedáme LM. Jestli bude nějaký dřív, tak jediné, kdyby to byla nabídka, kterou by nemohl odmítnou hráč ani klub.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele