Sánchez po vyřazení s Argentinou skončil na lavičce Ekvádoru

05.07., 10:19
Aktuality
Félix Sánchez (© AFP)

U reprezentace Ekvádoru skončil jen několik hodin po prohře s Argentinou na penalty ve čtvrtfinále Copy América trenér Félix Sánchez. Vedení ekvádorského svazu nečekaně oznámilo, že španělského kouče propustilo. Osmačtyřicetiletý Sánchez přitom vloni v březnu podepsal čtyřletou smlouvu.

Ekvádor postoupil do čtvrtfinále jihoamerického šampionátu potřetí z posledních čtyř turnajů. S úřadujícími mistry světa Argentinci hrál po základní hrací době nerozhodně 1:1, na pokutové kopy ale prohrál 2:4.

Po zápase Sánchez nechtěl svou budoucnost komentovat a novinářům říkal, že se těší na zářijové zápasy kvalifikace o postup na mistrovství světa. "Postoupili jsme ze skupiny. Musím hráčům pogratulovat, i když jsme nedokázali projít dál. Podle mého názoru si zaslouží uznání. Jsou velmi mladí. Výsledek možná nebyl spravedlivý, ale tomuhle týmu věřím," řekl.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
veikko

Nebylo to nečekaně, už pár dní se o tom v médiích spekulovalo. Prý má být Sánchez už domluvený i někde v Kataru na novém angažmá. Každopádně proti Argentině to byl suverénně nejlepší zápas pod jeho vedením a výsledek byl stejně nakonec nepříznivý. Stýskat se po něm v Ekvádoru nikomu nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele