Rusko chce před MS 2018 snížit počet zahraničních hráčů

28.04.2015, 17:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

nebol tu v januari clanok,ze sa to rozsiruje od novej sezony dokonca na 10 ?

Reagovat
FC Porto FC

dal bych to na 5 cizincu

Reagovat
pawelFCB

proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

stejně to nevyhrají, nevyhrálo to doma Německo ani Brazílie, tak nevidím proč by mělo Rusko

Reagovat
veikko

Protože ruská národní hrdost.

Reagovat
smazaný uživatel

True Communist

Reagovat
veikko

Co k tomu říci?

Reagovat
Murtago

Protože Rusko platí v dolarech.

Reagovat
celeb

to je uzasny argument. Cize je jedno, ci skoncia posleni v skupine alebo vypadnu v semifinale?

Reagovat
smazaný uživatel

drogy z OT

Reagovat
smazaný uživatel

Z ostravy vid, tam pridavaj hrozny sracky do drog, nejaky kuleharny co vytezujou v bani a pry to je nakej sveraznej druh narkotik

Reagovat
Murtago

Celá Ostrava jede na krokodýlu.

Reagovat
papanegra

Rusko

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
skat

jsou tam ještě nějací češi ? Třeba jsou, ale nehrajou a ti by se mohli vrátit do SL a trošku zvýšit kvalitu ( přeci jen u nás by byli všichni co si vydobyli přestup ven ligově nad průměrem) možná i nějaký ten slovák by se tu případně mohl objevit... jak to tam s takovýma fotbalistama od nás vypadá - jsou nějací?

Reagovat
Elliasson

Ani jeden. Pouze bratři Slováci mají Hubočana v Dinamu, Ďuricu v Lokomotivu, Tesáka a Muchu v Arsenalu a Jakubko v Amkaru.

Reagovat
cetto

Vždyť ten bývaly megatalent, co z nej jeste 2 roky zpátky dělali nějací zdejší fanoušci, Soman, tam hraje třetí ligu

Reagovat
Elliasson

Ahá, to jsem ani nevěděl, abych přiznal

Reagovat
Liquid

Jiránek je v Tomsku ne?

Reagovat
Elliasson

Ano, ale ten hraje druhou ligu. Ale ten postup snad dají. Jsou druzí za Anži.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by melo bejt ve vsech ligach, hlavne ve slavnym albionu

Reagovat
skat

nejsem si jistý, jestli tohle je hlavní příčina - třeba v Bundeslize toto omezení /alespoň ne nijak drastické/ myslím nemají a taky to šlo - taky měli problém s nároďákem, ale změnili systém výchovy mládeže a teď jsou tam kde jsou. A to je jejich liga taky prošpikovaná cizinci. Řekl bych, že i v Anglii je to hodně o práci s mládeží. Ale jak říkám, nejsem expert, je to jen moje domněnka.

Reagovat
smazaný uživatel

já s tebou souhlasim. němci si přiznali chybu že práce s mládeží byla špatná a systematicky na tom zapracovali. a na co tam teď tahat průměrný cizince když jejich domácí hráči dosahují stejný úrovně. a to doplnění o kvalitní cizince je jenom ku prospěchu

Reagovat
smazaný uživatel

omezení jsou a podle mě více než dostatečný. to že neni dostatečná základna a špatně se pracuje s mládeží je jiná věc. to snad maj hrát v anglii nekopové jenom proto že mají správnou národnost? už teď jsou na tom anglický týmy s konkurenceschopností dost bledě

Reagovat
Talker

Mě se hodně líbí návrh, který je teď na stole od FA - max 13 cizinců v týmu. Tam je třeba omezit ten "plevel", který zabírá místo na lavičce. Sice by se nezapracovávali hráči rovnou do základu, ale dostávali by se na lavičku a ve chvíli, kdy se zraní cizinec, tak by naskočili a třeba mu místo uzmuli.

Reagovat
Talker

K tomu ještě dodám, že kvalita týmů a ligy zůstane, což je taky důležitý prvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy sa už naučia, že limity a reštrikcie proste prinesú viac problémov ako úžitku. Keď sú hráči zo zahraničia dostatočne kvalitní a cenovo dostupní, tak prečo by sa mala dávať prednosť domácim hráčom. nechápem. Kvalita ligy týmto krokom môže ísť jedine dolu. nacionalizmus a patriotizmus bokom. Nech si tými postavia koho chcú, či už je to Rus alebo Brazílčan, hlavne nech je dobrý futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš tedy více Mostů v české lize? Se dvěma Čechy v kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, ja len chcem povedať, že každý klub by si mal zvoliť koncepciu mužstva, akú chce. Keď kluby ako Zenith alebo Lokomotiv sú atraktívnym pôsobiskom pre kvalitných futbalistov z celého sveta a sú schopní ich zaplatiť, tak nevidím dôvod prečo by mali doplatiť na nejaké pravidla ohľadom národnosti. Sa čudujem, že prečo to ešte nikto nenapadol, že sa jedná o národnostnú diskrimináciu. Pozri, Most si asi zvolil svoju vlastnú cestu, neviem ani nesúdim či správnu, ale v 1. lige sú mužstvá, v ktorých prím hrajú domáci hráči aj bez existencie nejakého pravidla, ktoré by zviazovalo ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nechci nic říkat, ale pokud daný zákon projde, tak je to na trest od FIFA/UEFA za nepovolené zasahování státu do fotbalu. Bylo by fajn, kdyby jim FIFA kvůli tomu odebrala MS

Reagovat
smazaný uživatel

naprostej nesmysl

Reagovat
REPLIKATOR

Na první pohled se to zdá jako vstřícný krok. Ale v Rusku nic není jen tak. Oni chtějí pravidlo zavést hlavně kvůli tomu, že jsou v ekonomických problémech a kluby neutáhnou platy zahraničních hráčů. Kvalita jejich ligy tím půjde samozřejmě o několik řádů níže.

Reagovat
smazaný uživatel

ha, byl jsi rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej nesmysl. Vypis mi prosimte kluby co maj ekonomicke problemy.

Zenit si muze koupit pulku planety, ty rozhodne nejosu ve finacni krizi.

Krasnodar svuj tym buduje nekolik let a nema tam jedinyho predrazenyho hrace. Je to nejlip finacne postavenej tym v cely lize. Vlastni ho miliaradr Galicky, ktery to mysli s fotbalem vazne, ne jak Kerimov s Anzi. Postavil nejlepsi fotbalovou akademii v Rusku, ktera svym zazemim, opakuji zazemim, zatim ne kvalitou je srovnavana s Barcou. Prijali uz 10 000 mladych kluku. Za svy prachy stavi i novej 36 000 stadion.

http://fckrasnodar.ru/academy/info/photo/

https://www.youtube.com/watch?v=6sGDGwCRoNQ

Tady je 10 minut stary video otrakarske prace deti : https://www.youtube.com/watch?v=StNYmbb23Co

O CSKA jsem v zivote neslysel, ze by meli finacni problemy. Jinak mne prijde, ze vetsina lidi si mysli, ze tam rusti hraci zerou suchej chelba a ti zahranicni dostavaj x krat vyssi platy. . Platy v CSKA Akinfejev: 2,5; Eremenko 2,4; Ignasevic 2; Fernandes 1,8 Bratri Berezuckej kazdej 1,6; Tosic 1,6; Dzagoev 1,5, Natcho 1,5.

Na to ze jsou ve finacni krizi ani nevypovida to, ze stavej novej stadak: https://youtu.be/WRR_xCFF5pc?t=2m13s

Dinamo je jeden z nejbohatsich klubu v lize. Vlastni ho spolecnost VTB. Stavi novej dvoj stadion s inrastruktoru okolo atd. https://www.youtube.com/watch?v=tt-YG1L3gUw

Hraci Dinama: Kuranyi, kterej ted odejde bral 5,7; Kokorin 5; Denisov 4; Zirkov 4; Valbuena 3,4; Samba 3,3; Naboa 2,7; Gabulove 2,5; Dzudzak 2,5; Sunin 2; Ionov 2...

O Spartaku toho moc nevim, ale taky mi neprijodu jako nejchudsi tym. Postavili novej stadion, i kdyz je mozny, ze to sponzoroval z nejake casti stat, jelikoz se na nem bude hrat MS. Platy hracu ve spartaku ani nebudu vypisovat, protoze jen Dzjuba bral vic jak 2 mega, a to 3. Zbytek ma pod 2. Jinak prestoupil k nim Promes u kteryho nevim jakej bere plat, protoze vychazim z udaju z prosince 2014. Kteryho koupili za 15 mega a je oznacovan, za nejlepsi nakup v lize za tuhle sezonu. Ted dostal nabidku od Juventusu, kterou odmitli. 22 zapasu 10 golu.Hulk 23 zapsu 12 golu.

Rubin ma novej stadak i pro MS. Ti se uz davno zbavili vsech predrazenych hracu. V posledm zapase se Spartakem nastupovalo 6 rusu. Karadeniz 2,5; Eduardo 2,2; Ryzikov 2; Navas a Devic 1,8;

O zbytku ligy toho moc nevim, ale ti ani nemaj zadny super drahy hrace (krome Loko teda). Loko, Kuban a Terek urcite nemaj problem s prachama. Zbytek ligy nevim, ale ten zbytek uz nikoho nezajima.

Jeste vypisu top zahranicnich platu a top ruskych:

Hulk 7 Zenit/ Kokorin 5 Dinamo

Kuraniy 5,7 Dinamo/ Denisov 4 Dinamo

Garay 5 Zenit/ Zirkov 4 Dinamo

Garcia 4,5 Zenit/ Dzjuba 3,3 Zenit

Corluka 4,4 Loko/ Kerzakov 3 Zenit

WItsel 4 Zenit/ Timoscuk 3 Zenit

Bousufa 3,9 Loko/ Sirokov 2,7 Krasnodar

Fernandes 3,8 Loko/ Gabulov 2,5 Dinamo

Danny 3,4 Zenit/ Akinfejev 2,5 CSKA

Valbuena 3,4 Dinamo/ Eremenko 2,4 CSKA

Rondon 3,3 Zenit/ Tarasov 2,4 Loko

Samba 3,3 Dinamo/ Pavljucenko 2,2 Loko

Je z toho jasne videt, ze nejvyssi platy platej Zenit s Dinamem, ktery si to muzou dovolit. K tem ruskym v seznamu neni Satov nebo Smolnikov budou po podepsani novych smluv v zenit brat urcite vic jak 3 mega. V tom seznamu, ze kteryho vychazim je celekm 80 hracu. Ten nejhur placenej bere 1,5 mega. A jsou zde pouze hraci klubu Zenit, Dinamo, CSKA, Krasnodar, Loko, Rubin. Zbytek tymu ma mnohem nizsi platy, ktery se sem nevesli.

Pokud se to pravidlo zmeni. Tak prsote kluby vyhodej hrace, ktery budou moct nahradit Rusy. A naopak se zvednou platy ruskych hracu, protoze budou "cennym zbozim" naprosto na nicem se vubec neusetri.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Timoscuk je Ukrajinec TIm padem by se tam dostal Ignasevic s 2 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to je dlouhy. Proste se snazim rict, ze o prachy tady vube nejde. Vysoky platy jsou jen v klubech co si to muzou dovolit.

Me spis sere, ze debilni lidi z vlady se serou do veci, kterym nerozumi. Ti hrac co hrajou za sbornou ted a budou hrat i za tri roky by pravidelne nastupovali k zapasam i bez pravidel, protoze na to proste maji. To, ze nejakej drevak dostane vic prostoru hrat proti dalsim drevakkum, naprosto nicemu nepomuze.

Reagovat
Elliasson

Nestraš, jestli má Vasil nastupovat stále za repre Sborné

Reagovat
Talker

To pravidlo přichází hlavně dost pozdě, no. 3 roky je dost krátká doba na to připravit si nové hráče. Na druhou stranu, ono to může znamenat, že dostanou šanci nějací mladíci, kteří se prosadí, vyšvihnou se a budou hrát důležitou roli v repre. Kterou by třeba nehráli ve chvíli, kdy by jim trvalo dostat se do týmu/základu déle.

Reagovat
Robochelsea

To je síce pekné ale keď je celé Rusko vo finančných problémoch tak nie je možné, aby sa tej kríze vyhol len futbal.

Reagovat
Kvooca

Dekuji, nektere veci jsem sam ani nevedel. Skoda jen, ze lide tady dnes jsou uplne slepy a plny nenavisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to spíš kvůli "odůvodnění" výprodejů zahraničních hráčů, které nastanou kvůli špatné finanční situlaci klubů?

Reagovat
oli9

klidně at dají 3, tak nudou mít negři akorát ruské občanství , ne kvuli MS ale kvuli penezum které tam berou

Reagovat
Murtago

Dneska jsem se ve škole nudil 3 hodiny. Možná bych taky mohl zkusit zažádat o ruské občanství. Nikdy nevíš, kdy se ti můžou hodin dvě občanství.

Reagovat
Elliasson

Možná budou sestavy ruských týmů vypadat víc slovansky, to ano, ale lize to uškodí jak nic jiného

Reagovat
Murtago

Už jednou kvůli tomu byla ruská liga přibržděná ve vývoji. A oni to musí ještě víc přiškrtit.

Reagovat
cetto

To jako čekaj ze za 2 roky vychovaji top generaci ??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedavy ktery ze to brazilec do te doby ziska rusky pas.. viz treba jejich basketbalovy tym

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jejich futsalisti.. To je nejvíc komický..

Reagovat
Murtago

Sergej Karasev, Dmitrij Sokolov, Jevgenij Valijev, Vitalij Fridzon, Jevgenij Voronov, Dmitrij Kulagin, Alexej Šved, Semjon Antonov, Sergej Monia, Dmitrij Chvostov, Aleksej Savrasenko, Anton Ponkrašov

ano, zasraný naturalizovaný černoši

Reagovat
smazaný uživatel

Jses retardovanej?

Jinak naprosto nikdo to netaji, ze Wanderson chtel hrat za sbornou, ale odmitli to s tim, ze nechtej zahranicni hrace. A Ari rikal, ze by s radosti sel reprezentovat Rusko. Uz davno ma ruskou manzelku. Takze mozna, ze se Ari stane prvnim brazilskym Rusem.

https://www.youtube.com/watch?v=ef1tK8O6cyM

Reagovat
Mr.Mike

stát jak kráva a fotbalisti na ho*no..liga aspoň trochu za něco stojí jenom díky šejkům

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsi jeste neslysel o statech jako Indie nebo Cina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hraci rozhodne nejsou na hovno, na hovno jsou ty retardovany pravidla, diky kterym ti hraci stagnujou. Dzagojev mel uz davno vypadnou z CSKA, Akinfejevm taky. A ted uz je pozde. Diky tem debilnim pravidlum a tomu ze maj ruskej pas, se nemusej bat o misto v sestave a pak hrajou hovno. Nemaj naprosot zadnej duvod se snazit. Kokorin se svymi 8 goly dostava 5 mega, na zapade by takovyho kretena uz davno vyhodili.

Reagovat
arsavin

Fanoušek CSKA a píše, že Dzagojev a Akinfejev měli dávno vypadnout ??

Reagovat
Elliasson

Protože je chtěli lepší týmy než CSKA. Je fakt, že lepší by bylo napsat "mohli", ale Igor a Alan jsou špičkový hráči.

Reagovat
milan78

chcou rusové to ms vyhrát ? ať povolí každému týmu, repre nevyjímaje max 7 cizinců v týmu, ok ať neporušují daná pravidla.., že tým může dohrát minimálně s 8 hráči.., a druhá varianta, že v rusku žádné MS nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Největší sracka. Ba ne. Je dobrej nápad umyslne snižovat kvalitu ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

krym patri ukrajine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele