Rumunsko může přijít o trenéra, Iordănescu potřebuje odpočinek

03.07., 11:52
Aktuality
Edward Iordănescu (© AFP)

Rumunsko včera prohrálo s Nizozemskem (0:3) a dost možná se jednalo o derniéru u týmu pro jeho trenéra. Odchod zvažuje Edward Iordănescu, 46letému kormidelníkovi vypršela smlouva a sám přiznal, že potřebuje odpočinek.

"Já sám mám o všem jasno a jsem pyšný na vše, čeho jsem zde dosáhl. Tahle reprezentace může nadále růst," nepochybuje Iordănescu.

"Potřebuji odpočinek, už delší dobu spím každou noc jenom tři nebo čtyři hodiny. Čeká mě rozhovor nejenom se svazem, ale také s rodinou a abych byl upřímný, tak vůbec netuším, k jakému rozhodnutí dospějeme," přiznal.

Iordănescu se týmu ujal v lednu 2022, postoupil s ním na evropský šampionát a v Německu zvládl základní skupinu. Rumuni začali výhrou nad Ukrajinou (3:0) a postupový bod přidali v souboji se Slovenskem (1:1).

"V tuto chvíli mě rodina potřebuje více než národní tým. Máme za sebou několik let tvrdé práce, sebeobětování se a těžkých časů. Nebylo to snadné a zvláště pak pro mojí rodinu. Uvidíme, jak se rozhodneme," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
fabec1222

Asi se chce vratit do Hollywoodu

Reagovat
raduinho

Já taky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele