Rozsáhlá barcelonská marodka má nového člena, až dva měsíce bude mimo hru Torres

Dnes, 14:26
Aktuality
Ferrán Torres (© Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia)

Útočník Barcelony Ferrán Torres si v nedělním zápase španělské ligy poranil zadní stehenní sval. Po dnešním vyšetření o tom informovali zástupci klubu. Čtyřiadvacetiletý fotbalista tak vypadl i z nominace na nadcházející zápasy Španělska v Lize národů s Dánskem a Srbskem, potvrdil reprezentační trenér Luis de la Fuente.

Katalánský klub neupřesnil, jak dlouho bude Torres týmu chybět. Podle odhadů španělských médií si léčba zranění, kvůli němuž odkulhal ze hřiště už po pěti minutách nedělního duelu s Alavésem, vyžádá šest až osm týdnů.

"Ferranovo zranění nám dělá starosti. Nemáme moc variant do útoku," posteskl si trenér Barcelony Hansi Flick.

Barcelonu trápí rozsáhlá marodka. Mimo hru jsou i Dani Olmo, Gavi, Fermín López, Andreas Christensen, Ronald Araújo a brankář Marc-Andre ter Stegen.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Beči

To už je hotová FC Nemocnice. Co tam s těmi hráči dělají?

Reagovat
Kluivert9

FC Hospitalet

Reagovat
Crustyq

Problém je to spíš pro rotaci, herně ho bohužel zastoupí skoro kdokoliv.

Reagovat
sergi

Prajem mu skoré vyliečenie, nech sa po zime vráti v novom klube silnejší.

Reagovat
whatever

jako prodat Ferrana a Fatiho, to bude docela narocny. To Decovi nezavidim.

Reagovat
DonAndres

Dle zpráv by už proti Seville měli pár minut dostat Gavi i Olmo

Reagovat
patas92

*Oh no! Anyway* meme

Reagovat
Jordi Alba

Konečně nějaká posila.

Reagovat
whatever

Po repre pauze by se meli vratit Olmo s Ferminem, takze predpokladam, ze Raphinha bude hrat LW a ti dva CAM.

Ferran herne nebude chybet, ale vzhledem k tomu, ze Fati nema duveru, mame s jeho zranenim dva kridelniky na dva posty. A 2 mesice jsou dlouha doba. Pripadne muze Olmo zaskocit na LW, kdyz bude CAM hrat Fermin.

Reagovat
whatever

Jinak nechapu, jak si nekdo muze urvat sval v paty minute zapasu… bud to ma uz chronicky (neni to poprve, co ma zraneny pravy zadni stehno) nebo se blbe rozcvicuje?

Kazdopadne pro me dalsi duvod ho v lete prodat. Herne spatnej, produktivita taky spis spatna, sanci uz dostal dost, do toho injury prone on top of that… je nacasr odepsat tech 55 mega, co jsme za nej poslali do City, a privest v lete nahradu. Spekuluje se o Sanem, protoze bude free agent, a pak samozrejme zustava Nico saga. Za me idealne Nico. A bude pred volbama, Laporta bude chtit privest hvezdu - plus doted preferoval odchovance a Spanely. Tak verim, ze colba padne na Nica. O Raphinhu bych se nebal, zapasu odehraje dost, protoze dokaze zahrat na trech postech.

Reagovat
whatever
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele