Ronaldova budoucnost v nároďáku? Všechno je ještě příliš čerstvé, říkal Martínez

06.07., 15:36
Aktuality

Cristiano Ronaldo se smutně plahočil k týmovému autobusu. Superhvězda se napila vody a pak se zamyšleně sesunula na sedadlo v předposlední řadě. Konec. Sen o zisku dalšího titulu mistra Evropy se rozplynul. Legendární CR7 opouští velkou scénu evropského šampionátu bez trofeje. Po prohraném penaltovém thrilleru ve čtvrtfinále s Francií je Ronaldova budoucnost v portugalském dresu zcela otevřená.

"Teprve jsme dohráli, všechno je ještě příliš čerstvé," prohlásil reprezentační trenér Roberto Martínez, který po porážce Ronalda pevně objal: "Porážku neseme jako tým, v této fázi není možné rozhodovat individuálně." Jedno je však jisté - pro výjimečného hráče to bylo poslední mistrovství Evropy.

Jak ukázaly poslední dny v Německu, Ronaldo už není tím hráčem, kterým býval. Je mu už 39 let a síly mu také ubývají. Bylo to jeho šesté mistrovství Evropy. Ve finále nastoupil 30krát a vstřelil 14 gólů - to jsou všechno rekordy. Faktem ale také je, že je to poprvé, co Ronaldo dokončil evropský šampionát, aniž by sám skóroval.

Bojoval, běhal - Ronaldo si proti Francii opět vyzkoušel všechno. Ale útočník ve službách Al Nassru neměl proti urostlým středopolařům Williamu Salibovi a Dayotu Upamecanovi žádnou šanci. Jeho někdejší kouzlo? V Hamburku už nebylo patrné, Ronaldo působil jaksi unaveně.

Statistiky Ronalda v zápase proti Francii (©Opta by Stats Perform)

A přesto ho fanoušci po zápase dlouhé minuty oslavovali. Možná měl trochu vlhké oči, ale tentokrát se nekonalo žádné velké slzavé drama jako v zápase se Slovinskem. Místo toho se Ronaldovi v náručí rozplakal jeho o dva roky starší kamarád Pepe. Stroj na góly z minulých let byl povolán jako rádce, i když sám potřeboval utěšit.

Éra CR7 končí

Fanoušci vycítili, že v Hamburku skončila jedna éra. Mnoho příznivců na tribunách plakalo a skandovalo jméno svého idolu. Ronaldo si za Portugalsko připsal neuvěřitelných 212 mezinárodních vystoupení a vstřelil při nich 130 gólů. Za 7 329 dní, více než 20 let po svém debutu na mistrovství Evropy, dal opět vše do toho, aby mohl dál snít o titulu. Svou penaltu bezpečně proměnil, stejně jako všichni francouzští hráči, ale Joao Félix se netrefil k tyči. A tak nakonec slavil tým "Les Bleus" v čele s Kylianem Mbappém.

"Prohráli jsme, ale prohráli jsme s hrdostí, protože jsme do toho v každé minutě dali všechno, v pravém portugalském stylu," řekl Martínez. "Nehodláme se zastavit. V budoucnu do toho dáme všechno," dodal portugalský kouč. Pak už ale pravděpodobně bez Ronalda.

Autor: Livesport.cz / SID

Komentáře (112)

Přidat komentář
kylo ren

Reagovat
maria.parker

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ani on sám už se nebude chtít takhle ztrapňovat ne? To je jak tahat Jágra na olympiádu.

Reagovat
Salfovic

Ale bude.

Reagovat
Sosi

Vsak taky kolik let Jagr presluhoval a kolik akci nam zazdil....

Reagovat
Pablos

Zazdil ? Poslední jeho repre bylo MS 2015 např. byl vyhlášenej nejužitečnějším hráčem turnaje a byl druhej po Voráčkovi z našich v bodování a byl i v allstar teamu turnaje... ve 43 letech.

Tam byl spíš celkovej průser, že to bylo většinou období, kdy byl Červenka ještě na facku v nároďáku a zajebal každou šanci, kterou mu většinou Jágr připravil... to je spíš můj pohled tedy

A že bysme něják po Jágrovo konci tedy něják zářili... se mi úplně nezdá, že nám to kurvil a pak jsme to konečně váleli, když skončil... však nastala snad nejtemnější éra našeho hokeje

Reagovat
Sosi

no, zazdil... proste tym hral na nej, on jako individualita vynikal, ale tym trpel... kazdy ho hledal, vsichni na nej cekali jak na spasitele, coz rozklizilo cely tym

Reagovat
Pablos

Tohle téma fakt někoho zajímá jo ? To je vždycky vtipný jak se po tom pídí novináři (vždycky mi je trapně za ně) ...dohraje se a byl to váš poslední turnaj a bla bla bla. A je to všude i v lize a né jen při končení. Např. Krejčí a dotazy ještě na udýchaného hráče, byl to váš poslední zápas za Spartu ? Jděte do hajzlu tvl... vždyť to co se stane se prostě dozvíme no.

Reagovat
Benfica

no lebo toto vytočí najviac kliknutí, najviac komentárov s Ronaldom si to ešte vynásom stovkou.. mňa bavilo ako o Tomovi Brady 10 rokov po každej sezóne písali, že končí, pred sezónou, že je jeho posledná atď.. s Ronaldom to už začína byť rovnaké, ale oni raz budú mať pravdu, u Bradyho čakali 10 rokov kým to došlo, pri Ronaldovi budú o niečo menej, ale raz to príde a dovtedy je to vďačna téma na vytočenie dosahov.. je to síce nasilu, ale je to logické. Asi by som nerobil inak, vlastne ani som to nerobil inak, len s inými menami

Reagovat
Pablos

Ale to já i chápu samozřejmě... nejsem včerejší Ale nechápu to ptaní se hned po zápase, prostě hned a úplně vidíš jak jsou natěšení na tu otázku, ale rychle si odbydou nějaké předešlé, aby se neřeklo... ale přitom chtěj jenom okamžité vyjádření. A tedy já bych řekl, že ho ve většině právě nedostanou logicky... takže pak je článek o tom, jak vlastně nic

Reagovat
Benfica

ale zas v takom okamihu vie človek povedať nejakú blbosť, ktorá môže byť v určitom momente virálna. Človek je unavený, sklamaný/natešený, plný všelijakých pocitov, myšlieniek.. keď tak rozmýšľam, PR špacialisti sú pre tímy celkom dôležití ľudia

Reagovat
Neutron

Akurat Brady sa ku koncu kariery nestrapnoval.

Reagovat
Benfica

Ronadlo a Brady.. 2 najlepší športvoci ever

Reagovat
Neutron

To nemeni nic na tom co som napisal. Aby sme sa chapali, nie som Ronaldov hater za kazdu cenu.

Reagovat
Benfica

práve naopak..

strápňovať sa ho snaží každý za každú drobnosť, čo si u iných hráčov nikto nevšíma.. za prihrávku Brunovi (lebo si myslel, že bud offside a pdobne), za to, že nedal gól (aj keď tam mal možnosť 100%, a ak by dal sám, tak zas by to bolo o tom ako mu nezáleží na tíme, aký je sebec), za to, že si dovolil plakať.. z 90% to je len snaha zo strany novinárov najsť tému na článok aby sa dalo hateiť..

len sa mi to tu už nechce rozvíjať, lebo tým krmím len notorických haterov, ktorí sa pod tieto články schádzajú..

Reagovat
Neutron

Okej, podla mna ku koncu kariery stratil vsetku graciu, ktoru mal. Nejde o plac ani nepremenenie nejakej sance. Je to vec nazoru.

Reagovat
Benfica

za mňa tŕň v oku je ako končil v MU v 2022, čo sa potom prejavilo na MS tým, že sa to stále riešilo. Inak sa veci okolo neho dosť zveličujú, ale jo.. to je vec názoru..

Reagovat
Neutron

Ano, je to tak velka hviezda, ze proste kazda banalita bude tisickrat pod mikroskopom. To ako koncil v MU v 2022 ani nejdem komentovat, za to si zasluzi jednu na nos.

Reagovat
Benfica

Na druhej strane to ako koncil v MU nebolo iba jeho vinou.. ale k tomu uz bolo napisane snad viac ako bolo potrebne

Reagovat
Neutron

Reagovat
Seydou Doumbia

taky si to myslím...velkého hráče dělá i to, že ví kdy skončit...kdyby skončil po kataru tak ještě ok, ale takhle už 2 turnaje v řadě se trápi a vidí to celý svět a čím déle bude přesluhovat, tím víc si fans budou pamatovat jeho trápení než jeho hvězdění

Reagovat
Neutron

ako ja nechcem byt zly, ale normalne by ma pobavilo, keby teraz Ronaldo skonci repre karieru a proste Portugalsko vypadne v skupine na MS kde by boli vsetci ti co pchaju zatial nie velmi potentneho Ramosa do zakladu repre...

Reagovat
Seydou Doumbia

ramuš není tak špatný, souhlasím s benficou...oni a bicykel miami se rvali o místo + faktor mbappé, příští sezona ukáže jak na tom oba jsou ale jo sranda by to byla stejně jako kdyby to vyhráli

Reagovat
Benfica

Reagovat
Benfica

Radsej ani nehovor, ta kvalita skupiny MS bude hodne, ale hodne nizsia ako doteraz a postupovat budu 2, pripadne 3.. to by bol pruser

Reagovat
Seydou Doumbia

a bude průměr golu pod 2 i když tam bude stále více a více týmu

Reagovat
Benfica

Tak piremer golu zasa neni tak dolezity.. + ak budu vsetci hrat ako Slovinsko, tak sa cudovat nebudes moct

Reagovat
Uwe háže buly

Kdo je Brady?

Reagovat
Benfica
Reagovat
Uwe háže buly

jak jdou tyhle americký sporty mimo mě, tak jsem ho vůbec neznal.

Reagovat
Benfica

Reagovat
Neutron

South Park, season 23, episode 8.

Reagovat
Reggie

Reagovat
Me2win

Místo tragéda Félixe měl jít na plac Jota, Bruno měl zůstat na hřišti...

Na MS ještě pojede v roli hrajícího mentora, o tom nemám pochyb. Mohl by chodit do zápasů z lavičky, pokud se s tím teda smíří, takhle to určitě ještě neukončí.

Reagovat
Bakary3

Nehrající mentor už bez jakýkoliv kvality, kterýho ego neunese, že bude nehrající.

To je přímo skvělý řešení

Reagovat
Me2win

nauč se číst

Reagovat
Bakary3

Tyjo, omlouvám se, hrající mentor je ještě větší píčovina

Reagovat
Me2win

tak když jsi retard...

Reagovat
Bakary3

Na tebe nebudu vůbec vynakládat úsilí na nějakou intelektuální reakci, tak zareaguju ve tvém stylu:

Sám si

Reagovat
Me2win

Prosim tě, vždyť ty jsi rád, že se trefíš do klávesnice, tak tady nic nezkoušej

Reagovat
Me2win

prej v mým stylu, ale nadávat sem přijdeš ty, protože neumíš číst ani přemýšlet máma by na tebe byla pyšná

Reagovat
Bakary3

v prvním komentu jsem nenadaval,

V druhým jsem ten nápad, že by hráč, který byl už teď slabý, jel jako hrajici mentor, označil za píčovinu. Tím jsem tobe osobne nějak nenadaval, urazil jsi mě až následně ty.

Reakce s mámou, co na to říct

Reagovat
Me2win

Jak říkám, dopiluj čtení a pak tu něco komentuj. Říkáš, že se nechceš pouštět do diskuze, ale jako retard odpovíš na něco co špatně přečteš, to je pak těžký s lidmi tvýho druhu .

Reagovat
Bakary3

Nikde jsem nenapsal, ze se nechci pouštět do diskuse, to jen když jsme u toho umění číst.

Na tu kravinu, cos napsal, jsem odpověděl v opravené reakci úplně adekvátně.

Škoda, žes to neunes a začal s urážkami, no.

Reagovat
Novak.Usykovic

Bakary, vůbec na toho debila me2losera nereaguj.... je to zakomplexovaný frustrát.

Reagovat
Me2win

Nevtírej se

Reagovat
Kiss Me Polka!

bavíš se s nějakým Masopustem, který tu má asi 66. účet... ztráta času

Reagovat
Bakary3

Vždyť taky dle toho reaguju, baví mě, jak je chytlavej

Reagovat
Me2win

Koukám, že se tu sešli 3 retardi

Reagovat
Me2win

Ty jsi fanoušek Arsenalu, tam je diskuze marná, příšně nereaguj a pozdravuj mámu

Reagovat
Front hell

Tak hlavně že ty potřebuješ reagovat na všechny. Úžasné jak si seres do vlastní držky

Reagovat
Me2win

kňů

Reagovat
El Cid z City

Poslední dva turnaje je jenom na obtíž, na mundialu 5z a jeden gól, tady už vůbec nic, velká nula, a to hrál dvě prodloužení. Včera na mě proti Salibovi s Upamecanem působil jako kdyby se Vémola postavil Pereirovi, neměl absolutně šanci.

Reagovat
kattos

Tak zrovna minulé MS to bez něj nevyšlo a proti Maroku pamatuju že když nastoupil tak Portugalci začli něco hrát. Tam naopak jeho posazeni nevyslo.

Tohle Euro měl ale taky chodit z lavičky

Reagovat
El Cid z City

Vyšlo to proti Švýcarům famózně.

Reagovat
technecium

Na minulým MS hráli bez něj nejlíp, vždyť tam Ramos nasazel hattrick

Reagovat
celeb

Portugalci si sami musia ujasnit, co je pre nich dolezitejsie. Ci dalsi Ronaldov gol na zmenu par rekordov, alebo konkurencne muzstvo pripravene a schopne vyhravat trofeje. Nie vzdy je mozne mat vsetko a naraz.

Branit 39 rocneho hraca, na ktoreho MUSIA smerovat vsetky centre/prihravky je urcite lahsie, ako musiet si davat pozor na vsetkych utociacich hracov.

Taky Goncalo Ramos ani nemusel zabijat cas s POR repre.

Reagovat
Neutron

Ramos je druhotriedny utocnik, si tu niektori idete totalne odveci reci. Okrem Jotu Portugalci nemaju riadneho utocnika aj ten Jota je taky, ze moze ist aj z kraja.

Reagovat
Benfica

Ramos nie je druhotriedny útočník, to zas nie to by potom druhotriedných útočníkov bolo hodne veľa

Reagovat
Neutron

Vsak aj je. Rozhodne to nie je ziadna topka, vsak ani v tom Parizi nehral prve husle, 11 golov v Ligue 1, naozaj nic carovne. Taky level Peter Crouch.

Reagovat
Benfica

v PSG hral prvú sezónu, navyše v tieni Mbappého. Jeho ešte len druhá plnohodnotná sezóna, tá prvá bola (ešte u nás) bola dobrá.. veľa lepších útočníkov v jeho veku nie je.. vlastne povedal by som, len že Halland

Reagovat
Neutron

Ked myslis.

Reagovat
Benfica

tak daj niekoho lepšieho v U23

Reagovat
Bastaron

Sesko, Tel, Hojlund

Reagovat
Benfica

ani jeden..

Ramos oproti Seskovi už dál zopár gólov na veľkom turnaji, navyše spoznal som ho až na tomto Eure, ale povedzme.. povesť predbehla skutočný dojem zo zápasov..

oproti Hojlundovi aj viac ligových gólov v poslednej sezóne a to mal pred sebou Mbappého, v predminulej sezóne dal viac gólov ako Hojlund za posledné 2 + o gól viac v repre (a o 4 zápasy menej)

Tel, to je Telegram, Tokyo Electron alebo Telekom? To je čo mi našiel Google, ja vôbec netuším kto to je napíš celé meno

takže stále nemám niekoho lepšie okrem Haalanda v kategórií U23..

Reagovat
Seydou Doumbia

myslel matyáše, mathys tel z ef ce bajern mynšn

Reagovat
Benfica

Tak ten neni lepsi ani nahodou

Reagovat
Seydou Doumbia

to musíš napsat Bastonimu

Reagovat
Neutron

asi mysli Mathys Tel.

Navyse Mbappeho...no...jeho minutaz predsa isla dolu a odohral v lige o cca 900 minut menej ako sezonu predtym.

Kazdopadne za mna Ramos este zdaleka nie je top utocnik. Ze sa nim moze stat je vec druha.

Reagovat
Benfica

Zatial, za mna faj na to, aky priestor dostal, na to aby bol top musi vsak hrat viac.

Uvidime, snad v PSG nadviaze na Pauletu.

Btw ten Tel v Bayerne, to bude mat tazie, Kane tam asi len tak neskonci

Reagovat
Neutron

hej Pauletu som mal svojho casu radu, ale to bolo este stare priemerne PSG podla mna Kaneovi ide o to aspon daco v tej kariere vyhrat...chudak Bayern

Reagovat
Benfica

to ešte nebol ropovod z kataru do paríža

s Bayernom už v tejto sezóne ligu vyhrá.. ono neviem si teraz predstaviť, že Bayern ostane bez titulu 2 roky po sebe

Reagovat
Kluivert9

Snad tam bude brečet a škodit ještě za 2 roky

Reagovat
Rizek

Reagovat
Zyqen

Kľudne aj ďalšie EURO nech je sranda

Reagovat
Effenberg

Ale přes 200 zápasů za špičkový evropský nároďák je řacha, to se bude špatně překonávat

Reagovat
FC Porto FC

To je nemožný

Reagovat
mayday

Musíš hrát 20 let za reprezentaci, nebýt zraněnej, hrát závěrečný turnaje a ideálně postupovat v pavouku

To si myslím za našich životů nikdo nepřekoná.

Reagovat
Well

Přidají se zápasy.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak teď se neustále přidávají zápasy, ještě se rozšíří MŠ, takže klidně to ještě může někdo překonat.

Reagovat
mayday

Zápasů je víc než dřív, to jo, ale spíš je tam podstatný to, že musíš být cca 18-20 let top a bez zranění. Kdo se tomu přiblížil nebo momentálně se dá říct, že by to mohl ohrožovat? Modric má 178, ten těžko, Messi 185 a o dva roky mladší, ten by mohl.

Reagovat
oli9

možná někde v oceánii

Reagovat
fabec1222

Pořád by pro ně mohl bejt mega přínosnej, ale v jiné roli, než ve které chce být on sám. S jeho zkušenostma by mohl být geniálním mentorem a stmelovačem, kterej by chodil do hry v podobném rozsahu, jako třeba na letošním EURU Muller, ale mám obavu, že on tohle prostě nikdy nedokáže.

Reagovat
Benfica

ja by som ho rád videl v role Figa na MS 06..

Reagovat
fabec1222

Však tam hrál všechny zápasy, ačkoliv byl taky nějak nakřáplej a pak kvůli tomu nehrál ani zápas o bronz

Reagovat
Benfica

ale tuším ich nehral celé, neviem to si už také detaily nepamätám.. neviem to teraz dohľadať na rýchlo, ak niečo máš po ruke tak ma upresni

Reagovat
Benfica

aha, tak nič

díky

Reagovat
Benfica

ale Figo tam výril vodu tiež, lebo sa mu nepáčili striedania. Tak asi preto som mal dojem, že hral o dosť menej ako hral

Reagovat
fabec1222

jj, on tam už hrál taky docela bídu, v podstatě podobná situace jako s CR7

Reagovat
Benfica

tak on sa tuším aj vracal pred zápasom so Slovenskom v Lisabone, po remíze v Bratislave. Ale je to dosť podobná situácia, to hej.

Reagovat
oli9

Reagovat
Minister

bože ten Kane to je kkt

Reagovat
Minister

to som chcel vedľa

Reagovat
Bakary3

Ale i tak trefa

Reagovat
Witcher

Na Kristíně se už podepisujou ty dva roky u ropáků chytil úplně jiný návyky tady se z něj už nikdo neposere bylo vtipný jak mu už ani nenahrávali

Reagovat
milan78

Za mě určitě bude na MS . Možná i OH letos ( pokud se tam kudrnáči kvalifikovali) ? A na Evropu tomu dávám 70%. Ale za mě už by měl být jako střídající na posledních 20-30 minut, dle potřeby. Před rokem jsem měl dojem, že má portugalsko možnost postavit dva silný týmy a pak se podělají s francouzama v přestavbě.. Komickej mi víc přišel pepé, jak tam naháněl kudrnáče u lajny v prodloužení...

Reagovat
oli9

Už letos bylo vidět, že to prostě není na 90 minut, 120. atd. Prostě věk nezastavíš. Klidně by mohl v kvaldě na MS nebo příští šampionát jet, ovšem už v úplně jiné roli. Naskakovat na pár minut, vzít tu roli mentora, takovou prodlouženou ruku trenéra jelikož pro všechny Portugalce je Ronaldo asi ta největší persona a legenda na trávníku.

Ale na tohle je brzy, ukáže čas jak on sám na tom bude

Reagovat
El Cid z City

O tom že bude chtít jet nemůže bejt pochyb, jeho rozhodnutí je dopředu jasný na 100%. Role mentora? Pamatuješ jak se zachovali spoluhráči když dojebal pentli proti Slovincům? A jak se zachoval on, když nedal Felix?

Reagovat
Seydou Doumbia

co udělal po pencle felixe?

Reagovat
El Cid z City

Po rozstřelu si vodešel do kabiny, i Pepé se vydal utěšovat Felixe.

Reagovat
Seydou Doumbia

furt ho mohl zjebat přímo na hřišti no ronaldo vypadl tak nebyl důvod zustávat, feliše at si uklidnují jiní

Reagovat
Benfica

Ne neodosel bol aj na dakovacke vyvodzovat zaver z par zapasov v TV

Od teba, klasickeho hatera Ronalda, ocakavane

Reagovat
El Cid z City

Chyba se vloudila, omlouvám se, uznávám mýlku.

Pro Seydou D. Po tom co neproměnil Felix pentli se ho vydal uťěšovat Pepé, Mendes, a další, Ronaldo stál a přesto že jeho utěšovali po neproměněné penaltě a měl to k Felixovi pár kroků, páč šel jeho směrem, tak ukázal charakter a vysral se na něj.

Reagovat
Benfica

Aj tak je to len, z kratkeho zaberu v TV..

Reagovat
El Cid z City

Ne není.

Reagovat
Benfica

no ne není, ja som si to pozrel znova v archíve.. a tebou popísované momenty sa vôbec nevysielali dokonca na Félixa ani nejak veľa záberov nebolo že ti Ronaldo stojí za to, vymyšľať takéto veci.. keby si aspoň neklamal, a hlavne úmyselne neklamal

Reagovat
El Cid z City

Hej chlape, kopalo se na bránu, za kterou bylo tisíce fanoušků a jeden z nich měl asi mobil nebo kameru, na to to nějak dokázal natočil a byl to šikovnej člověk,poněvadž to celý video navíc ještě dokázal vložit do internetu, ta stránka se menuje YouTube, nebo tak nějak...fakt nekecám,čestný pionýrský!

Reagovat
Benfica

ak mysliš toto video, tak to si to celkom dosť prifarbil.. ty si jak ruská propaganda

https://www.youtube.com/watch?v=nrbfr25PwEU

Reagovat
Kiss Me Polka!

o te roli supersuba na 20 minut se mluví minimálně od začátku angažmá v United.. pokud to došlo jen trochu do situace, kdy se to začalo uskutečňovat, tak se urazil a chtěl si vybrecet konec trenéra (v United to nevyšlo, v repre ano).

on je prostě pořád přesvědčený, že patří k nejlepším na světě, a proto je pro tým nejpřínosnější, když je na hřišti celou dobu (samozřejmě taky neuškodí, že díky tomu má šanci na další góly a další osobní rekordy, což je pro něj droga)..

Reagovat
mayday

Když jsi 17-18 let naprostej top a jsi zvyklej, ze každej zápas dáš gól dva, vše se točí kolem tebe a miliardy lidí tě obdivují, tak se hrozně těžko kouše, ze už top nejsi a furt chceš navázat na ty výkony předtím, i když už to nejde.

Přejít do role nějakého mentora na 10-20 minut si troufám říct, ze z pozice Ronalda by to dokázal jeden člověk z deseti.

Na druhou stranu si myslím - Portugalsko má super tým. Kdyby hráli aktivně na co mají, tak mu tam musí z křídel sypat jeden centr jednu nahrávku za druhou a on by to ještě proměňoval.

Ale Portugalsko hraje sračku a oni mu nahrávat ani nechtěli mi přišlo.

Reagovat
LinDan

Nepochybuju o tom, že na MS bude chtít jet za každou cenu. Zisk trofeje a snaha "vyrovnat" se jejím ziskem Messimu budou silnější než soudnost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele