Probíhala spousta jednání, blízko je jeden přestup, uvedl Trpišovský

03.09.2023, 23:56
Aktuality
Jindřich Trpišovský (© slavia.cz)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (58)

Přidat komentář
Nadržený šimpanz

Neskutečný, kolik hráčů tam protočí a kolika se zkurví kariéra

Reagovat
F.Torres

Nikdo tam ty hráče nenutí chodit, ty to neplatis, tak o co ti jde? Kdo na to má, tak se prosadí. Kdo ne, jde na hostovacku a nebo na přestup. Klasika u větších celků.

Jinak co ten Ševčík u vás?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten zrovna včera nastoupil

Reagovat
doshcz

ten je tam par mesicu, zvyka si za becko a vcera dostal prvni minuty, potom jak vypadal na jare za Brno si snad nikdo nemohl myslet ze za nas bude hned hrat.. spis si vyber Danka kdyz uz chces neco porovnavat

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bartes

Nevidím velký rozdíl mezi top3. Jak píše F.Torres, je to na těch hráčích, co si dohodnou. A i když se neprosadí, tak Slávia začala ty hráče posílat ven na hostovačky, viz. naposledy třeba Talovjerov a nenechá je hnít někde v béčku nebo je neodstaví zrušením/pozastavením smlouvy, jak je v ČR běžná praxe, viz teď Jablonec.

Reagovat
Bakary3

Jo, ale...

Vždyť má taky pravdu...je par šťastlivcu, který to vystřelí dal, a pak pár takových, který skoro nedostanou šanci a pak se právě mrcasi někde po hostovackacz.

Teď se zas teda pokouší tahat několik hráčů ? Je to ujetý.

A když odbočím, s Mandousem to tedy bylo v plánu a uvidíme po repre... To je zase super ..

Reagovat
Rizek

Je to tak. Trpiš to točí jak na kolotoči. Někteří si vytočí nové angažmá, ale mnozí propadnou a kariéry se jim zastaví. Je to hnus.

Reagovat
Freedo

Ano, tak to ve fotbale funguje. Stejně tak jeden z tisíce malejch kluků, kteří fotbal začnou hrát, bude hrát ligu. Prosadí se jen ti nejlepší. Pořád se to ale těm mladým vyplatí zkusit, protože z Jablonce nebo Liberce se do top soutěže nedostanou.

Reagovat
El Cid z City

Netočí to až moc? Koukni na to jak jste dopadli poslední dva roky v lize. Může to být jen můj pocit,ale má tolik hráčů na lávce a pak při zranění někoho ze základu nedá šanci nikomu a radši tam šoupne "Masopusta".

Reagovat
Freedo

Podle mě se naopak tuto sezónu snaží sestavu stabilizovat. Jsou tam hráči, kteří hrají skoro vždy jako Zafeiris, Oscar, Holeš, Douděra (pokud je zdravý), Jurečka. Pokud nebude zrovna anglický týden, tak si myslím, že změn v sestavě nebude hodně.

Masopusta bych do úvozovek nedával. V mých očích je to důležitý hráč pro Slavii a myslím si, že si Trpiš uvědomil důležitost toho, mít tam zkušený český hráče s vítěznou mentalitou, jako jsou Maso, Bořil, Holeš. Když tam bylo až moc mladých cizinců bez lídra, tak to tolik nefungovalo.

Reagovat
bartes

taky si myslím, že mu došlo, že ty 2 roky doslova přetáčel tachometr, takže má nějakou stabilní kostru.

Reagovat
John Obi Mikel

Je to pravda, docela to funguje. Ale stojí to dost peněz, platit bambilión hostovaček, platit Fillu Teplicím, Berana Bohemce, Valentu Slovácku. Ale aspoň je už toho míň, než toho bývalo dříve.

Reagovat
Nuno čomes

Nejlepší ani ne. Je tam x faktorů kolem

Reagovat
bartes

dobře, ale je to jejich problém. Vědí, do čeho jdou a měli by si ujasnit priority. Na druhou stranu to není jen jejich chyba, protože na západ se chodí výhradně z pražských S, pak z Plzně a zbytek ligy nedá dohromady ani půlku přestupů. Takže je to o tom hráči, aby si alespoň zahrál v základu, když už tam nebude za hvězdu. Pak když nehraje, může se vrátit do slabšího klubu, viz třeba Matoušek, Drchal, Sýkora atd.

Všichni se nemusí zasekat tak, jak to udělal třeba Standa Tecl.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dontcallmeandre

Jasně, ale za to mrcasení po hostovačkách berou výrazně větší plat, než kdyby hráli někde jinde. Hronek má prý 3-5 násobek toho, co měl v Bohemians. (když nehraje ve slavii, tak spíš ten 3) Ten je z toho hostovacího angažmá happy jak hrom.

Reagovat
Bakary3

Hronek z toho může být v pozdějších letech jeho kariéry happy.

Ti mladší to taky daj, je pro ně velky lákadlo ty prachy neodmitnout a prostě doufají, že to zvládnou a oni budou tím dobrým příkladem.

Těm hráčům to nezazlívam, ale Slavii moc nechápu, její počínání je už az úchylný.

Kdyby se před každým příchodem Trpise někdo zeptal "a nutne toho hráče potřebuješ?", jo, on by to nějak okecal... Ale reálně většinu z nich prostě nepotřebuje.

I kdyby v létě nepřišel nikdo, pořád by měl pohodlně s kým hrát. Chápu snahu kádr upgradovat, ale často to je spíš nafukování - další a další...

Reagovat
Nuno čomes

Žili si prostě na vysoké noze a rozdávali šílené platy. A teď v létě musí vyhlásit, že platy nějak stabilizovali nebo jak to nazvali. Jinak Hronek je vysmátý, smlouva krásná, teď si to jen dokope po hostovačkách v poklidu a zarobene

Reagovat
dontcallmeandre

Je to výhodné téměř pro všechny. Pro Slavii (má výběr a nějakou zásobu do budoucna), pro ty fotbalisty (dostanou výrazně větší plat a mají velkou šanci se posunout na vyšší úroveň), pro kluby, ze kterých přestupují (dostanou dost peněz), i pro kluby, kam chodí ti méně úspěšní na hostovačky (mají levné hráče).

Nevýhodné je to většinou hlavně poro hráče, kteří jsou v těch klubech, kam míří hostovačky, protože jim někdo zabere pozici..

Reagovat
Bakary3

Samozřejmě, jinak by to Slavia nedělala.

Mladý to risknou, buď je to vystřelí ven, nebo tu budou dobře placený, ikdyz to sportovně nebude ono.

Ale za mě je to od Slavie prostě vychcanost, využívají nejsilnější pozice a prostě ty hráče v mnoha případech opravdu vodí, ať je nemá nikdo jiný s tím, že na to finančně mají.

Přitom ať říkají cokoliv, tak ty hráče fakt nijak moc asi sledovat nemusí a je to pro ně malý riziko je vzít.

Mně osobně se to moc nelíbi, každý přestup by měl mít smysl a ne jen "jo, nevypadá špatně, zkusíme to".

Reagovat
Losinho

Tak asi nechce, aby hrál vlevo Wallem přes nohu, případně skleněnej Provod. Kušej za mě potřeba není, to souhlas.

Reagovat
Bakary3

Tak mít provoda a wallema jako backup mi přijde v pohodě... Ale o jednom rumunovi to není, spíš tak obecne

Reagovat
Losinho

Wallem bych byl rád, kdyby dal občas odpočinout Zafeirisovi nebo Oscarovi, Hromadu jako náhradu neberu a Ševčíka pomalu ale jistě taky úplně ne. Provod v pohodě.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Z levý strany nam odešel Jurasek, Olayinka a i Oscar, který se přesunul do středu. A přišel jen Wallem.

Jestli ještě doposilit, tak určitě sem a ideálně leváky. Kusej i Rumun se hodej.

Reagovat
Losinho

Rumun se hodí určitě, Kušej ti wingbecka nezahraje. Teoreticky je to oukej náhrada za Lingra, zvládne obě křídla, podhrota. Ale nepotřeboval bych ho.

Reagovat
Bakary3

Jo, hlavně Ševčík je půlku sezóny mimo.

No teď by třeba ve středu mohl zahrát i provod, když přišel další levák na lajnu.

Reagovat
Losinho

Mohl, ale když tam hrál na jaře, tak byl strašně alibistickej. Na tom wingbecku se mi líbí a nečekám, že by Rumun šel nějak rychle do základu. Spíš v něm vidím hráče pro jaro a dál.

Reagovat
Freonový_duch

Ty šimpanz...doufám, že nejsi fanda Chelsea, jinak bys tohle nemohl nikdy vyblít

Reagovat
esmuellert

Dělá, jako kdyby tohle Sparta roky nedělala...

Reagovat
žrout

Hlavně že Daněk nebo teď Ševčík u nich válí, přitom to jsou jedni z nejnadějnějších českých kluků. A Prisek tam točí furt Birmančeviče nebo tragéda Minčeva. Karabec u nich taky stagnuje a vůbec s ním neumí pracovat, přitom je rok co rok vychvalovaný, jaký to je megatalent. Někteří lidi si prostě nevidí do úst. Jednou udělali díky pár penaltám a nemohoucnosti Slavie vstřelit góly titul a už jsou zase strašně chytří

Reagovat
doshcz

Reagovat
Y.Cabaye

Reagovat
Greny

Však Sevcik své kvality ukáže, do měsíce začne hrát víc a na jaře mu verim na zaklad

Reagovat
Nuno čomes

Vždyť nehrajou jeho post a z křádla to asi nepůjde ne?

Reagovat
Greny

Ale půjde ale co se ke mě dostalo největší problém byl trénink v Brně a Spartě, prý to totálně nedával, intenzitu atd...

Reagovat
bartes

v Brně se neběhá? Jako věřím, že Sparta nebo Slávia budou mít intenzivnější tréninky, ale moc nevěřím tomu, že o tolik, když celá naše liga je založená na dobré fyzičce a soubojích.

Reagovat
Greny

Nebeha vždyť nestíhají ani v druhé lize ...

Naposledy se nakonec za Šustra

Reagovat
ratusek

Kterýho odstřelili

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Ještě dodám tam nikdy nezapomenu na tu tiskovku po zápase,kdy někoho přejeli a on vystoupil úplně jinak než všichni čekali na dotaz o tom zda můžou jít na pivo nebo tak neco

Reagovat
žrout

Však proč nemít 3 nejnadějnější české kluky na daný post, když ho vůbec nehraješ? V čem je problém? Ale nebudu tady kazit lidem diskuzi nehodícími se otázkami

Kvůli českému fotbalu bych mu celkem ale přál, aby se fakt prosadil.

Reagovat
žrout

Já bych si to kvůli českému fotbalu taky přál, ale přijde mi úlet, že si ho pořídili, přitom vůbec nehrajou jeho primární post a mají tam už Karabce a Daňka, který teď jde slavně hostovat do Pardubic.

Reagovat
Pablos

Půl hodiny pohodového čtení ( komentářů - články se nečtou ) na EF a pak někam kliknu a přečtu si takovej zapšklej úplně mimoňskej příspěvek

Reagovat
žrout

Jojo, pohodový čtení, dokud ti ho někdo nezkazí kritickou neodpoví na účelový bullshit ohledně Slavie, což je zrovna teď poslední dobou v módě. Tak se nenech rušit

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
verv

a někdo je strašně chytrej a ani ten titul už 2 roky nemá

Reagovat
Losinho

Reagovat
žrout

Co byste dali za to, abyste byli jenom 2 roky bez titulu

Reagovat
verv

V současné době nic.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ne asi

Reagovat
Losinho

Reagovat
Nadržený šimpanz

Hele, ale je pravda, že kdybych byl třeba v Dynamu a bral 50 a najednou mi Slavia nabízela 500, tak bych tam asi taky šel, i kdybych byl xtej náhradník a ten klub nesnáším

Reagovat
Freedo

Tak Dumitrescu na LB prej hotovo. A teď ještě dotáhnout Vasila.

Reagovat
Mass

Twl zrzavýho Rumuna sem snad ještě neviděl

Reagovat
delfin

S Rumunama to zatím bylo, tak 50/50, nějakej skill tam asi je, ví se a kolik?

Reagovat
Losinho

Milion euro.

Reagovat
Sigma Olomouc

vůbec mu nevěřím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele