Premier League - souhrn 4. kola: Londýnské derby pro Arsenal

14.09., 15:30, aktualizováno 15.09., 19:29
Komentáře a souhrny
Oslavující Gabriel Magalhaes (© AFP)

Jediná branka rozhodla o výhře Arsenalu na půdě Tottenhamu, v derby se o ni postaral Gabriel Magalhaes. Manchester City otočil nepříznivý stav proti Brentfordu a po čtyřech kolech má 12 bodů. Liverpool naopak poprvé ztratil, když doma nečekaně prohrál s Nottinghamem Forest, který zůstává neporažený. Manchester United zvítězil 3:0 v Southamptonu a ukončil sérii dvou po sobě jdoucích porážek. Aston Villa otočila s Evertonem a drží se v popředí.

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United 1:2

15.09.2024 17:30

Góly: 36. Mario Lemina - 75. Fabian Schär, 80. Harvey Barnes

Newcastle sice většinu utkání tahal za kratší konec provazu, v rámci čtvrtého kola Premier League ale nakonec dokázal na hřišti Wolves zvítězit 2:1. Straky udržely neporazitelnost v novém ročníku anglické nejvyšší soutěže díky zásahům Fabiana Schära a Harveyho Barnese ze závěrečné čtvrthodiny utkání.

Newcastle vyhrál každý z posledních sedmi zápasů po předcházející mezinárodní přestávce. V úvodních 10 minutách utkání vypadal plný sebevědomí. Jacob Murphy obstaral ostrý pokus, který Sam Johnstone vyrazil nad břevno. Hosté byli v průběhu prvního poločasu i nadále nebezpečnější. Od vedoucí branky je ale připravila smůla v zakončení Anthonyho Gordona, který jen o pár čísel minul vzdálenější tyč.

V 36. minutě Wolves potrestali Straky skvělým gólem z protiútoku. Jörgen Strand Larsen pohotově vystihl rozehrávku Joaa Gomese a dal Mariovi Leminovi jednoduchý úkol, z bezprostřední blízkosti prostřelit brankáře. Svěřenci Garyho O'Neila neusnuli na vavřínech a okamžitě se hnali za druhým gólem, hosté ale nakonec šli do kabin jen s jednogólovým mankem.

Stejně jako v prvním poločase začal Newcastle i druhou půli jako dominující celek. Bruno Guimaraes zkusil štěstí z dálky, Johnstone ale míč lovit ze sítě nemusel. Na druhé straně byli domácí blízko zdvojnásobení svého náskoku, když Strand Larsen z první napálil míč do tyče. Šance Vlků přicházely i nadále, ale hosty několikrát zachránil Nick Pope. Svěřenci Eddieho Howea byli za vytrvalost nakonec odměněni v 75. minutě, kdy se Schärův dalekonosný projektil otřel o obránce a zamířil do horního rohu.

Newcastle dokončil obrat o pouhých pět minut později, kdy si náhradník Barnes připravil míč z ještě větší vzdálenosti a zakroutil jej nechytatelně do vzdálenějšího rohu. Wolves se zoufale snažili uzmout v závěru alespoň bod, ale Pope znovu překonán nebyl.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Arsenal FC 0:1

15.09.2024 15:00

Góly: 64. Gabriel Magalhães

Bitva o severní Londýn v rámci čtvrtého kola Premier League mezi domácím Tottenhamem a Arsenalem skončila výhrou Kanonýrů 1:0. Derby dostálo svému jménu již v první půli, rozhodčí v ní totiž tasil hned sedm žlutých karet. Rozhodující moment pak nastal krátce po hodině hracího času, kdy se prudkou hlavičkou po rohovém kopu prosadil Gabriel, jehož zásah katapultoval Gunners na druhé místo za vedoucí Manchester City.

Vstup do utkání patřil ve všech ohledech domácím. Dominance Spurs na míči přímo vyústila v gólovou příležitost Dejana Kulusevskiho zevnitř vápna, David Raya si ale se střelou k tyči poradil na výbornou. Kanonýrům poté chtěl pomoci vytěžit z pasivní role maximum Kai Havertz, jeho hlavička však skončila v rukavicích Guglielma Vicaria. Následně zčistajasna běžel ze strany sám na brankáře Gabriel Martinelli, nicméně ukvapeným pokusem nechal zazářit Vicaria. Připsat si premiérový zásah v dresu Tottenhamu poté mohl několikrát Dominic Solanke, od návratu po drobném zranění však ještě nenašel herní pohodu.

Po výměně stran se poměry na hřišti zdály vzhledem k držení míče vyrovnané, vypracovaných šancí ale na obou stranách ubylo. Fanouškům hostí tak zajisté udělalo radost, že první příležitost druhého dějství byla v 64. minutě hned gólová. Nemilosrdná skrumáž v pokutovém území před rohovým kopem Bukaya Saky měla vítěze v Gabrielovi, jenž po uvolnění vyslal prudkou hlavičku pod břevno. Kohouti si následně nenechali srazit hřebínek a aktivně si šli za vyrovnáním. Organizovaná defenziva i špetka štěstí však znamenala, že Kanonýři tři body ubránili.

Derby o nadvládu nad severním Londýnem tak dopadlo lépe pro Arsenal. V příštím ligovém utkání 21. září přivítá Tottenham na vlastním hřišti další celek z hlavního města Anglie Brentford. Gunners vyzvou o den později ve venkovním zápase Manchester City.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC 0:1

14.09.2024 21:00

Góly: 86. Christopher Nkunku

Pozdní zásah, který zařídil střídající Christopher Nkunku, přinesl Chelsea na Vitality Stadium ve čtvrtém kole Premier League těsné vítězství 1:0 nad Bournemouthem a prodloužil její neporazitelnost ve vzájemných duelech na šest zápasů.

Chelsea má za sebou zatím smíšený start do sezony a na jih Anglie se vydala čelit Bournemouthu, který byl na koni poté, co před reprezentační přestávkou dohnal dvougólové manko s Evertonem. Třešně byly v úvodním dějství lepším týmem a už ve čtvrté minutě mohly jít do vedení, dalekonosný pokus Marcuse Taverniera se ale jen odrazil od břevna. Evanilson a Antoine Semenyo pak poslali své pokusy mimo branku, načež Robert Sánchez vychytal Justina Kluiverta a Lewise Cooka, ale největší příležitost Bournemouthu prolomit nerozhodný stav přišla krátce po půlhodině hry.

Špatná zpětná přihrávka Wesleyho Fofany dostala Sáncheze pod tlak, Evanilson jej předstihl při souboji o míč a donutil brankáře hostů k penaltovému faulu. Pokutového kopu se ujal sám faulovaný hráč, o jeho první gól po rekordním přestupu do Bournemouthu jej však připravil výborným zákrokem Sánchez. Následně se k ojedinělé šanci dostali také hráči v bílém, když po dobrém pasu Leviho Colwilla nebezpečně pálil Nicolas Jackson, ale toho v nadějné pozici vychytal Mark Travers. Ani tato situace ovšem nenapravila bezduchý výkon svěřenců Enza Marescy.

Po přestávce měl zpočátku navrch Bournemouth, přičemž Kluivertovi opět zmařil šanci Sánchez, Semenyo pak těsně přestřelil a Ryan Christie z hranice pokutového území trefil brankovou konstrukci. V reakci na to Maresca nasadil Joaa Félixe a společně s Jadonem Sanchem, který přišel na hřiště už v poločase, změnili obraz hry. Svěřenci Andoniho Iraoly se snažili hrozit z protiútoků, i když s malým efektem, a tento nedostatečný tlak na branku Chelsea se nakonec ukázal jako klíčový.

Nkunku, který začal jen na lavičce, obdržel povedený pas od Sancha, obešel pár obránců a střelou k tyči poslal sektor hostujících fanoušků do euforie. Chelsea tak v zápase, kde padlo rekordních 14 žlutých karet, zvítězila. Blues jsou tedy po třech kolech stále neporaženi, zatímco Bournemouthu se nepodařilo přidat druhou ligovou výhru v této sezoně.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC 3:2

14.09.2024 18:30

Góly: 36. Ollie Watkins, 58. Ollie Watkins, 76. Jhon Durán - 16. Dwight McNeil, 27. Dominic Calvert-Lewin

Everton v pátém kole Premier League už ve druhém po sobě jdoucím zápase ztratil dvougólový náskok a na hřišti Aston Villy padl po neuvěřitelné otočce domácích 2:3. O rozhodující trefu se postaral fantastickým dalekonosným pokusem Jhon Durán.

Villa, která zvítězila po každé z posledních pěti reprezentačních přestávek, vypadala v úvodu utkání plná sebevědomí, což málem přetavila v gól. Hlavičku Ollieho Watkinse nicméně na brankové čáře zablokoval Iliman Ndiaye. Byli to tak hosté, kteří se v 16. minutě navzdory průběhu dostali do vedení, když Dwight McNeil obral o míč bývalého hráče Evertonu Amadoua Onanu, poté se dostal až na hranici pokutového území a skvěle zakončil do vzdálenějšího rohu.

Everton, povzbuzen vedením, zdvojnásobil svůj náskok krátce před půlhodinou hry. Dominic Calvert-Lewin dokonale načasoval svůj náběh a hlavou proměnil McNeilův centr v přesný zásah. Tento gól konečně probral také domácí a po dvou neproměněných šancích Morgana Rogerse se situace chopil Watkins, který si na zadní tyči počkal na míč Lucase Digneho a snížil.

Villa si toto momentum přenesla také do úvodu druhé půle, ale pokus Rogerse zneškodnil dobrým zákrokem Jordan Pickford. Brankář Evertonu už však nic nezmohl o chvíli později proti Watkinsovi, jenž se dostal k míči uvnitř vápna a suverénním zakončením srovnal stav zápasu. Dosavadní vzrušující průběh sliboval strhující závěr, přičemž jako předkrm posloužily neproměněné příležitosti Watkinse a na druhé straně Michaela Keana.

S přibývajícím časem přidal Unai Emery do své přední linie další palebnou sílu, když do hry nasadil Durána a tento krok se ukázal jako klíčový. Kolumbijský reprezentant totiž v závěrečné čtvrthodině napřáhl ke střele ze zhruba 30 metrů a nádherným způsobem vymetl levou šibenici, čímž poslal Villa Park do euforie. Svěřenci Seana Dyche byli sice jednou blízko vyrovnání, ale Calvert-Lewin ztroskotal se svou střelou do břevna.

Více informací k zápasu

Manchester City - Brentford FC 2:1

14.09.2024 16:00

Góly: 19. Erling Haaland, 32. Erling Haaland - 1. Yoane Wissa

Manchester City sice v domácím utkání čtvrtého kola Premier League proti Brentfordu velmi rychle prohrával, díky dvěma gólům spolehlivého ostrostřelce Erlinga Haalanda ovšem vývoj duelu otočil a připsal si 32. ligový triumf na svém hřišti v řadě. Naposledy na Etihad Stadium podlehl v anglické nejvyšší soutěži právě Včelám, se kterými Citizens překvapivě padli v listopadu 2022.

Pouhých 22 sekund po úvodním hvizdu nastalo na stadionu v Manchesteru hrobové ticho, neboť Yoane Wissa využil propadlého míče a vstřelil nejrychlejší gól, který kdy City v Premier League inkasovalo. Vedení vlilo hostům krev do žil a Bryan Mbeumo mohl po chvíli přidat další branku, jeho pohotový pokus ovšem zlikvidoval Ederson.

Navzdory počátečním potížím se domácí v 19. minutě dočkali vyrovnání, když míč propadl k Haalandovi, jehož pokus z první se odrazil od Ethana Pinnocka a zapadl ke vzdálenější tyči. Pinnock poté hlavičkoval zpoza vápna, ale krátce nato ho překonal Haaland, který si naběhl na dlouhý míč od Edersona a chladnokrevně překonal Marka Flekkena, čímž dokončil obrat. Savinho a Jack Grealish pak sice ze svých šancí neskórovali, ale ještě před koncem poločasu přišla pro Thomase Franka další pohroma, když Wissa musel po zákroku Matea Kovačiče vystřídat.

Pep Guardiola o poločase provedl dvě změny, mimo jiné dal Rodrimu první minuty v nové sezoně. Domácí převzali kontrolu, aniž by zpočátku Flekkena výrazněji prověřili. Lewis-Potter byl na konci rychlého protiútoku Bees příliš zbrklý, více zaměstnaným brankářem byl však i nadále Flekken, jenž vytlačil Grealishův kroucený pokus a vyrazil Haalandovu ránu, čímž zabránil norskému útočníkovi ve třetím hattricku v řadě a udržel svůj tým v zápase.

Ten pak ještě trefil tyč, jeho následnou střelu zablokoval Collins a o chvíli později ho nepustil k dorážce Flekken, čímž zajistil, že o 13. výhře City v PL v řadě rozhodl nejtěsnější rozdíl. To může být pro Brentford mírnou útěchou, stejně jako fakt, že jediné dvě porážky z pěti soutěžních zápasů v tomto ročníku přišly proti Liverpoolu a nyní proti úřadujícím šampionům.

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Ham United 1:1

14.09.2024 16:00

Góly: 24. Raúl Jiménez - 90+5. Danny Ings

Střídající Danny Ings gólem v 95. minutě vystřelil West Hamu ve čtvrtém kole nejvyšší anglické soutěže na Craven Cottage alespoň bod za remízu 1:1.

Jizvy z minulé sezóny, kdy hosté na tomto hřišti prohráli 0:5, se projevily v úvodu utkání. S Lucasem Paquetou na lavičce se svěřenci Julena Lopeteguiho jen těžko dostávali z vlastní poloviny, zatímco Fulham dominoval. U všeho byl Adama Traoré. Nejdříve po rozhodčím žádal odpískání penalty po zákroku Maxe Kilmana a poté promarnil obrovskou šanci, když po centru Alexe Iwobiho hlavičkoval vedle.

Přesto se domácím povedelo prosadit jako prvním. Jiménez se prosadil u bližší tyče poté, co ho vybídl Emile Smith Rowe, a skóroval tak proti West Hamu v Premier League již pošesté.

Nepřekvapivě po otřesném prvním poločase, ve kterém se jeho svěřencům nepodařilo vystřelit na branku, se Lopetegui o přestávce rozhodl pro dvojitou změnu, na hřiště přišli Paquetá a Crysencio Summerville. Tato změna zahrnovala posunutí Jarroda Bowena dopředu, což se téměř vyplatilo po hodině hry, kdy anglický reprezentant skvěle zpracoval centr Mohammeda Kuduse a vystřelil na branku, ale Bernd Leno byl rychle venku a zmařil jeho pokus.

Když už se zdálo, že hostům vypršel čas, podařilo se jim v závěru vyrovnat. Bowenovi se přesnou zpětnou přihrávkou povedlo najít Ingse, který vstřelil svůj první gól od března. Fulham měl však poté ještě obrovskou šanci na vítězství, nicméně Calvin Bassey v poslední šanci utkání hlavičkoval vedle.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Nottingham Forest 0:1

14.09.2024 16:00

Góly: 72. Callum Hudson-Odoi

Liverpool doma poprvé po 55 letech podlehl Nottinghamu, když ve 4. kole Premier League senzačně padl 0:1. Poprvé pod novým manažerem Arnem Slotem tak ztratil body. I když byli Reds po celý zápas aktivnějším týmem, nedokázali využít ani jednu z velkých šancí, případně narazili na výborně chytajícího belgického gólmana Matze Selse. Nottingham naopak ani ve čtvrtém ligovém zápase v sezoně neprohrál a na druhý Liverpool ztrácí ze čtvrtého místa už jen bod.

První poločas se podle očekávání nesl v duchu velkého tlaku Liverpoolu. Luis Díaz však po zisku míče u rohového praporku a následném průniku před bránu trefil tyč. Poté v záklonu Díaz poslal hlavičkou vysoký míč na Selse, ten zřejmě oslněn Sluncem míč propustil za svá záda, ale těsně před brankovou čarou jej ještě stihl zachytit.

Když se nepovedl Liverpoolu start druhé půle jako té první, rozhodl se Slot hned ke trojímu střídání, ale byl to překvapivě jeho protějšek Nuno Espírito Santo, kdo měl při střídání šťastnější ruku. Anthony Elanga našel v 72. minutě za obranou Liverpoolu dalšího střídajícího hráče Calluma Hudsona-Odoie, který obstřelil bezmocného gólmana Reds Alissona Beckera.

Liverpool v závěru zápasu vsadil vše na útok, šance si však vypracovávali spíš hosté. Největší šanci Alisson zneškodnil po samostatném úniku Elangovi.

Liverpool může nečekanou ztrátu odčinit příští týden doma s Bournemouthem, Nottingham pojede na hřiště třetího Brightonu. Reds však už v úterý čeká vstup do základní fáze Ligy mistrů na hřišti AC Milán.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City 2:2

14.09.2024 16:00

Góly: 47. Jean-Philippe Mateta, 90+2. Jean-Philippe Mateta (pen.) - 21. Jamie Vardy, 46. Stephy Mavididi

Crystal Palace i Leicester po 4. kole Premier League nadále čekají na první výhru v sezoně. Přestože nováček z Leicesteru vedl v úvodu druhé půli o dvě branky, oba týmy se nakonec rozešly smírně po remíze 2:2. Oba góly domácího týmu vstřelil francouzský útočník Jean-Philippe Mateta, ten druhý v 92. minutě z penalty. Domácí Orli nedokázali vyhrát první čtyři ligové zápasy poprvé od sezony 2017/18.

Lépe do zápasu vstoupil hostující tým, Jordan Ayew, který po dlouholetém působení v Crystal Palace před sezonou přestoupil do Leicesteru, poslal koníčkem míč těsně nad břevno. Ve 21. minutě už Lišky udeřily. Wilfred Ndidi získal ve středu hřiště míč, vysunul za obranu Jamieho Vardyho a zkušený útočník obstřelil vybíhajícího gólmana Deana Hendersona. V závěru poločasu mohl vyrovnat Eberechi Eze, branku však těsně minul.

Neuběhla ani minuta druhé půle a Leicester už vedl od dvě branky. Ndidi vystihl v pokutovém území rozehrávku Nathaniela Clynea, posunul míč na Stephyho Mavididiho, který z voleje překonal Hendersona. Za 90 sekund však Mateta snížil, když usměrnil míč do branky po přihrávce Tyricka Mitchella. Vyrovnat mohl následně debutant v dresu Palace Eddie Nketiah, pokus někdejšího útočníka Arsenalu ale mířil jen o pár centimetrů vedle tyče.

V nastaveném čase však stoper Leicesteru Conor Coady sestřelil v pokutovém území Ismailu Sarra a Mateta se z penalty nemýlil. Oba týmy tak mají na kontě po dvou bodech a jsou na 15., respektive 16. místě tabulky. Crystal Palace bude příští týden bojovat o první výhru doma proti Manchesteru United, Leicester doma přivítá v zápase týmů z dolní poloviny tabulky Everton.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Ipswich Town 0:0

14.09.2024 16:00

Góly: -

Historicky první vzájemný prvoligový zápas Brightonu a Ipswiche přinesl remízu 0:0. To mimo jiné znamenalo, že hosté prodloužili čekání na svůj premiérový triumf po postupu mezi anglickou fotbalovou elitu. K dalšímu bodu pomohl outsiderovi především brankář Arijanet Murič, jenž výbornými zákroky přiváděl domácí hráče k šílenství.

Fabian Hürzeler, který se po vynikajícím startu do sezony stal trenérem měsíce, chtěl proti Ipswichi, jenž ještě nevyhrál, z tohoto úspěchu vytěžit maximum. Seagulls prohráli jen jedno z posledních 13 domácích střetnutí proti nově postoupivším týmům a nebylo těžké pochopit proč, neboť i tentokrát dominovali.

Carlos Baleba byl první, kdo otestoval Muriče, který musel vytasit dobrý zákrok, aby zabránil Kamerunci v jeho prvním gólu za Brighton. Domácí zůstali v prvním poločase na koni a s blížícím se závěrem se zdálo, že se podaří prolomit nerozhodný stav, ale Murič se opět vyznamenal a v rychlém sledu zneškodnil pokusy Georginia Ruttera a Kaora Mitomy.

Po návratu na trávník se Tractor Boys znovu dostali pod tlak. Míč doputoval k Rutterovi, který jej ovšem poslal mimo. I přes nedostatek důrazu směrem dopředu se však hosté nechtěli vzdávat, což trojnásobným střídáním potvrdil také jejich kouč Kieran McKenna. Přes veškerou aktivitu se Brightonu stále nedařilo otevřít skóre, což málem umožnilo Ipswichi dostat se do senzačního vedení díky střídajícímu Chiedoziemu Ogbenemu, jehož ránu levou nohou zablokoval Jan Paul van Hecke.

To pravděpodobně přesvědčilo Hürzelera k trojímu střídání, ale ani to nezabránilo Omarimu Hutchinsonovi vydat se na sólový nájezd, který ale k jeho smůle gólem neskončil. Převaha Brightonu se s blížícím se závěrečným hvizdem vytrácela, a přestože domácí nejednou ohrozili Muričovu branku, gól nepadl. Ipswich další remízou navázal na bod proti Fulhamu, na soutěžní vítězství však hosté stále čekají. Co se týče Brightonu, spousta promarněných šancí jej přinutila spokojit se jen s nerozhodným výsledkem.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester United 0:3

14.09.2024 13:30

Góly: 35. Matthijs de Ligt, 41. Marcus Rashford, 90+6. Alejandro Garnacho

Manchester United dal zapomenout nepovedeným zápasům a na hřišti Southamptonu zvítězil tříbrankovým rozdílem. Domácí šanci potrápit favorita v podobě pokutového kopu nevyužili, navíc zápas dohrávali v deseti. United naopak udeřili ke konci první půle dvěma rychlými góly, finální skóre zápasu čtvrtého kola Premier League se pak zastavilo na 0:3 z pohledu Svatých.

Ani jeden z týmů nemůže být se svým vstupem do sezony spokojený, větší tlak ale dozajista doléhá na giganta z Manchesteru. V úvodních třech kolech dvakrát prohrál a na trenéra Erika Ten Haga se valí kritika ze všech stran. Zápas s nováčkem byl tak velmi dobrou možností nepříznivou bilanci zmírnit.

Byli to ovšem domácí, kdo se jevil nebezpečněji. K prvnímu zákroku brankáře Andrého Onanu donutil hned v první desetiminutovce mladík Tyler Dibling. Na druhé straně štěstí zkoušeli postupně Joshua Zirkzee a Noussair Mazraoui, avšak Aaron Ramsdale změnu skóre nepřipustil ani v jednom případě. Ve 33. minutě se aktivní Dibling dostal přes Dioga Dalota a donutil Portugalce k faulu uvnitř pokutového území. Penaltu Camerona Archera ale dokázal Onana vystihnout.

Tento moment jakoby probral Rudé ďábly ze spánku. Dvě minuty po inkriminované penaltě se po rohu hlavičkou prosadil Matthijs De Ligt, který tak dal svůj první gól v dresu United. Krátce před poločasem pak zvyšoval technickou střelou Marcus Rashford.

United získané sebevědomí přenesli i do druhé půle. Ramsdale sice držel svými zákroky domácí celek nad vodou, nicméně útočné řady nebyly zdaleka tak nebezpečné jako v prvním dějství. Definitivně porážku stvrdil drsným zákrokem na Alejandra Garnacha v 79. minutě Jack Stephens, za který po zásluze viděl kartu červené barvy. Sám faulovaný Garnacho přidal finalní tečku za zápasem v nastavení.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
4
4
0
0
11 : 3
12
2
Arsenal FC
4
3
1
0
6 : 1
10
3
Newcastle United
4
3
1
0
6 : 3
10
4
Liverpool FC
4
3
0
1
7 : 1
9
5
Aston Villa
4
3
0
1
7 : 6
9
6
Brighton & Hove Albion
4
2
2
0
6 : 2
8
7
Nottingham Forest
4
2
2
0
4 : 2
8
8
Chelsea FC
4
2
1
1
8 : 5
7
9
Brentford FC
4
2
0
2
6 : 6
6
10
Manchester United
4
2
0
2
5 : 5
6
11
AFC Bournemouth
4
1
2
1
5 : 5
5
12
Fulham FC
4
1
2
1
4 : 4
5
13
Tottenham Hotspur
4
1
1
2
6 : 4
4
14
West Ham United
4
1
1
2
5 : 6
4
15
Leicester City
4
0
2
2
5 : 7
2
16
Crystal Palace
4
0
2
2
4 : 7
2
17
Ipswich Town
4
0
2
2
2 : 7
2
18
Wolverhampton Wanderers
4
0
1
3
4 : 11
1
19
Southampton FC
4
0
0
4
1 : 8
0
20
Everton FC
4
0
0
4
4 : 13
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (400)

Přidat komentář
iamek

Saints těžká zoufalost. S takovou to bude rychlý sešup zpět do Champu. U nás fajn Onana, De ligt a libil se mi Diallo. Ale během jednoho zápasu out tři obránci na ( Harry, Martinez a De ligt ) a možná i Maz je teda síla i na nás. Doufám, že v poháru teď bude totální rotace.

Reagovat
Hlahart

de Ligt je v pohodě, uvidíme co zbytek

Reagovat
MoonKnight

Výborně! Okamžitě prodloužit smlouvu s ETH o 5 let a navýšit dvojnásobně plat!

Reagovat
Breze

Reagovat
TenHagIN

Snad to byly jen preventivní střídání a nebudou to vážné zranění

Reagovat
TenHagIN

Matthijs de Ligt: “I’m fine. I just had a little cramp.”

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

jinak dneska špatný byl Bruno

Reagovat
Wazza228

až na asistenci hodně špatný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle bylo hodně špatný, absolutně neexistující záloha ve druhé půli, panika po gólu a hrozivé přihrávky, takhle zahodit vítězství nad United . Zpátky na zem, no.

Forest skvělý výkon.

Reagovat
celeb

tie prihravky v 2. polcase boli fakt prekvapenim. Tolko odovzdanych lopt superovi sa v PL az tak casto nevidi.

Reagovat
iamek

Pool

Reagovat
vceradnesazitra

Nechápu jak si kdokoliv mohl myslet, že Slut bude úspěšný. Vždyť je to 10Hag z Wishe a i ten v EPL shořel. Scouseři ještě chvíli pojedou ze setrvačnosti a top4 dají, ale pak bude následovat sešup tam, kam patří a sice do bojů o EKL.

Reagovat
Registrujisejenproto

0:3

Reagovat
MystycMac

Liverpool úbohosť to mohli radšej prehrať na OT a teraz vyhrať...Aspoň nenechali United v štichu a sú nasmiech celému svetu obaja.

Reagovat
Hachim Mastour

Nauč sa písať.

Reagovat
celeb

Not the right bold one?

Reagovat
TenHagIN

Reagovat
Seydou Doumbia

Live a Brajtn kdybych je nedal do fantasy tak oba 5-0...a fantasy dojebala čisté konta, naskočili body za ČK už v 65 min a zakřikli to a proto dostal alisson a robinson goly, prasata

Reagovat
MystycMac

Pokiaľ vydrží Haaland zdraví tak City kludne aj 114 bodov ak to nakonci nevypustia a budú šetriť na LM

Reagovat
masly008

S náma oba zápasy nevyhrají

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Greaber

Reagovat
J0EL

Tupci klasika minulu sezonu s nami dali bod no

Reagovat
Seydou Doumbia

holand nevydrží zdravý a pak jak si city poradí? není možný aby se cely rok nezranil, ale nepřeju mu to

Reagovat
MystycMac

tak ak sa zraní tak už budú mat obrovsky náskok tak si to ustrážia... zbytočne riešiť PL City vyhrá všelijako.

Reagovat
Seydou Doumbia

arsenal a live budou ještě kousat

Reagovat
Ladas321

City umí dobře hrát i s falešnou devítkou.

Reagovat
Seydou Doumbia

záleží jak dlouho a proti komu, ale ten holander/alvarez tam chybět podle mého bude

Reagovat
LaVolpe

Premier League je dnes hodně kvalitní na to, aby nějaký tým udělal 110+ bodů.

Reagovat
Jordi Alba

Tak to asi skoro každá liga.

Reagovat
Golasso

To je hodnej. Že taky zdravím.

Reagovat
avicii

To bola teda slušná bieda, hlavne druhý polčas, si nevedeli prihrať pred pokutovym územím ani na meter veľmi zle dnes, som zvedavý na reakciu od mužstva a Slota v ďalšom zápase..

Reagovat
emanuel habasko

Szoboszlai ten odkop za žlutou, ne?

Reagovat
772jozef

To bol center

Reagovat
emanuel habasko

Možná nejlepší za celej zápas…

Reagovat
Luc-Luc

Co to bylo za hruzu? naštěsti shitum odečtou body za korupci, takže keep calm

Reagovat
MystycMac

Nemaj strach nikto nikomu nič nebude odčítavať .. zaplatia pokutu 10 mega a vybavené.

Reagovat
Luc-Luc

Myslim, že kozomrdi z toho tak lacino nevyváznou

Reagovat
Seydou Doumbia

neodečtou to by si přece sám nechtěl, neměl by si z toho vůbec radost...uhrejte si to na hřišti

Reagovat
Registrujisejenproto

Jo chtel, aspon 50

Reagovat
Seydou Doumbia

já bych to live třeba nepřál, ani nikomu jinému...at si vymyslí jiné tresty než toto

Reagovat
Luc-Luc

To teda měl, že na ty svině konečně došlo.

Reagovat
Seydou Doumbia

přej a bude ti přáno

Reagovat
Ladas321

Si jako myslíš, že když City odečtou body, tak vy seberete titul?

Reagovat
Euphael

i kdyby, ty se nemusis vzrusovat... Pool neni relevantni title contender

Reagovat
fenixLFC

szoboszlai so salahom dnes naprosto zufaly vykon, to bola nepresnost za nepresnostou szoboszlai mal teda letiet, to bola v zavere totalna frustracia od neho a ma stastie ze oliver je proste debil ktory piskal dnes veci uplne nahodne.

bradleymu to vobec nesadlo, ale predpokladam ze macca siel dole kvoli tomu, ze pocas zapasu dostal od yatesa hodnekrat slusne narezano, tak ho bolo nutne trochu chranit aj na zvysok sezony. ale bohuzial nam to totalne zabilo cely zapas, stratili sme kontrolu v strede ihriska a prisli aj o pravu stranu

co ma ale mrzi najviac je ze ten zaver bol totalny krc, ziaden suvisly tlak, nic. nechcem furt odkazovat na kloppa ale jeho odchod bude najviac mrziet prave kvoli tymto momentom, pretoze tomu timu daval dalsi stupen presne v tychto zlomovych momentoch. uvidime, ci to dokaze ak slot a tobude jeho najvacsia vyzva. pretoze my sme posledne roky kopec zapasov vyhravali vyslovene na silu vole

vlastne si mozme povedat ze sme nottinghamu vratili pozicane- my sme u nich vyhrali v zavere sezony po asi 40 rokoch ci kolko, oni u nas teraz po 50..

jedine pozitivum dnes bol len gravenberch, ktory zas podal vyborny vykon

Reagovat
masly008

Fakt si myslíš že to někdo čte?

Reagovat
Kinky7

Já jo

Reagovat
masly008

Proč, já se ptám proč?

Reagovat
Whitemedia

Já to třeba čtu, protože jsem línej zapínat hajlajty a hledat si nějaké podrobnější info o zápase někde jinde. Ale čtu to teda jen, když Liverpool ztratí body, o popis vítězného zápasu nemám zájem.

Reagovat
masly008

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Reagovat
Lojzík

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bowie

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
icemike

Reagovat
krisa

Reagovat
Svatej

Já občas taky

Reagovat
masly008

Tvl tady se z principu nečtou články, ale hovna jo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
John Obi Mikel

Normálně bych to nečetl, ale teď si to přečtu.

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Bayern +

Emergency Ings! Dnešný bod má pre nás cenu zlata, Fulhamu mi bolo aj trochu ľúto, nezaslúžili sme si vôbec nič. Mizerný výkon. Víťazstvo na Crystal Palace som síce nevidel, ale vo zvyšných troch zápasoch je prejav Lopeteguiho ešte horší než ten Moyesov, ten aspoň na konci dokázal postaviť fyzicky najsilnejších hráčov a nejak to dotlačiť, Španiel zatiaľ nemá nič. Ešte aj tie posily okrem Summervilla a samozrejme Kilmana vyzerajú, že sme sa posunuli smerom dozadu.

Reagovat
kolouch

Zatim mam hodne rozporuplne pocity. Vzdycky, kdyz vidim pred zapasem sestavu, mam uzkosti. Sledovat tyden co tyden Antonia, jak si nezpracuje mic, neobejde hrace a spadne vzdy kdyz uciti ruku na zadech je psychicky i fyzicky narocne. Dnes jsem vubec nepochopil, co Lopetegui cekal od zalozni rady. Postavil dve sestky a z treti sestky udelal podhrot, protoze na sestce uz nebylo misto Tam muselo byt predem jasne, jak ten prvni polocas bude vypadat, kdyz nepostavi ani jednoho tvoriveho hrace. To same vepredu. Na prvni dobrou se pri zraneni Fullkruga nabizelo dat Bowena na hrot a Kuduse doprava. Tyhle veci vedel kazdy, ale Lopetegui k tomu potreboval ztratit cely polocas. Vsechno to postupne smeruje k sestave, kterou by kazdy fanousek West Hamu postavil od prvniho kola. Doufejme, ze se k ni Lope dopracuje co nejdriv

Reagovat
Bayern +

Ano, so všetkým súhlasím. V podstate to samé som dole napísal Cabayemu. Akurát sa trochu obávam či náš najlepší útočník nakoniec nebude Ings, pretože Fűlle je skôr typ pre Moyesov futbal a Lope evidentne chce hrať ináč a Antonio je už fakt v lese. Jeho najväčšia prednosť lietať vpredu ako osamotený hroťák je v háji a inak už tímu nemá moc čo dať, možno na závery zápasov kedy prejdeme na dva hroty a pod. Alebo ako píšeš, dať tam Bowena a Summerville s Kudusom krídla.

Reagovat
Svandik68

Z Trenta se stává pěkně nesympatický hráč. To je pořád nějaký gesto, ksicht, poznámky k rozhodčímu. Do toho je líný na krok. Jak ho Elanga na konci dojel, to odráželo všechno. Jinak výkon celého týmu, hlavně v druhé půlce, byl naprosto šílený. Střídání se nepovedlo ani jedno. Aspoň spadnou z hrušky zase na zem.

Reagovat
Seydou Doumbia

dlouhodobě mi je víc nesympatický robertson než arnoldík teda

Reagovat
Acquanni

Robertson je takový typický hráč, kterého ve svém týmu má člověk rád ale u týmu kterému člověk nepřeje je to nesympatickej parchant

Reagovat
masly008

Už se vidí v Realu. S tím tam zapadne.

Reagovat
Seydou Doumbia

Neměl Liverpool před LM už trochu více protočit sestavu od začátku zápasů? Vím ted se to říká, kdyby to trenér udělal a prohrálo by se tak by se zas psal opak že měl hrát základ co měl nedávno formu, ale i tak.

Reagovat
masly008

PL je většinou těžší než LM.

A hlavně je teprve začátek. Teď se ještě nerotuje.

Reagovat
Ranoth

Slotove striedania boli dnes doslova katastroficke

Reagovat
avicii

Hráči boli doslova katastrofálny, Slot mi príde ze reagoval dosť rýchlo a spravne a zvolil hráčov od ktorých sme všetci čakali viac..

Reagovat
EZ

Treba pochvalit aj Forrest. Ti su velmi neprijemny super, odkedy ich trenuje Santo, hlavne co sa tyka branenia.

Reagovat
EZ

Inak teda videl som uz asi 2. alebo 3. zapas Liverpoolu a pisal som to tu uz, ze mi pride, ze ak nieco nevymysli Salah, tak je to velke trapenie. Jota mi pride strasne mimo hru.

Reagovat
avicii

Uvidíme, už začínajú poharove zápasy, zostava sa bude viac rotovať, tak sa snáď viac hráčov rozohra, lebo takto keď nezahral základ tak to nevytrhli ani náhradnici

Reagovat
Kolly

Sorry fanouškům Liverpoolu. Změnil jsem na poslední chvíli kapitána ve fantasy z Haalanda na Salaha. Takže zcela logicky Salah vůbec nic, Haaland 2 fíky A ten Brighton taky slušně vypnutý - 21 střel na branku, 0 gólů.

Reagovat
VTID94

Duranovi j*be? gól sezóny v 4. kole? Maybeee

Reagovat
Spikous

Duran je blázon a zatiaľ mu to sype. Ollie sa konečne trafil a verím že mu to pôjde aj v ďalších zápasov. Za mňa nám ale chýba typický pravý obranca

Reagovat
VTID94

Som rád za Ollieho konečne sa presadil. Ta pravá obrana bude problem no

Reagovat
Hachim Mastour

To je na uterák. City už je teraz víťaz ligy ak im nestihnú body alebo niečo

Reagovat
Seydou Doumbia

vzdávat se po 4 kole? tak to ani lm nemusíte hrát ne? tam je real, city, to nemá smysl ani kukat, třeba zas za rok

Reagovat
Hachim Mastour

No má to zmysel. Tak ako má zmysel Bundesliga a Ligue 1. Ale vidím to realisticky. Kým neodíde Guardiola tak to asi nedáme

Reagovat
Seydou Doumbia

Já rád říkám - od doby co pomrdaný Lestr vyhrál titul se může stát vše, čili nějaké City s Hollanderem může klidně vykapat a nějaký Arsik nebo Live jím ten titul ukrást. A bylo by to menší překvapení než titul Lestru tehda, to se shodneme. L1 má zase solidní šanci OM i Monaco v boji o titul, Bundesliga tam mají soupeři taky šanci.

Reagovat
Whitemedia

Posílám gratulaci Taylorovi k rekordu a už třeba chcípni pls. Sanchez se Sanchem výborní.

Reagovat
$dolar$

Úplně mu jeblo. Nechápu, že si tohle dovolí.

Reagovat
Whitemedia

Opakovaně si odzkoušel, že mu v zápasech Chelsea projde všechno, tak si došel pro další super zářez, za to dostane nějaké pořádné nejbližší finále.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Chelsea totální klika.

Skvelej výkon Caicedo, líbil se mi i Collwil a dneska i Sanchez, ikdyz u něj vždycky trhu.

A Sancho taky vynikající. Snad takhle bude hrát dal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Nezasloužená výhra, ale pokud se máme posunout, tak tyhle zápasy musíme nějakým způsobem urvat.

Ze základní sestavy se dá pochválit snad jenom Sanchéz a hlavně opět Caicedo. Možná ještě Colwill. Ten ale k sobě potřebuje jinačího stopera než Fofanu.

Sancho povedený debut, ale nikterak neočekávám, že v tom bude pokračovat. Ale uvidíme.

Nkunku snad bude dostávat více prostoru, nechápu, proč po té přípravě je v té ofenzivě až poslední.

To, že je ten tým veden totálně na hovno, víme všichni. Ale může mi někdo vysvětlit, proč tam nikdo není schopný vyřešit to naše chování na hřišti? Loni suverénně nejtrestanější tým v lize a letos po 4. kole máme zase kolik, 15 karet? A z toho zase polovinu za kecy nebo zakopnuté míče. To je prostě na mastný pokuty.

Reagovat
bbbauch

ta nedisciplinovanost je fakt brutalni

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Godwinson

Nkunku nehrajici zaklad je taky prdel

Reagovat
Modřín2

Taylor dneska předvedl skvělý výkon. Při tolika žlutých nedat ani jednou druhou žlutou, to chce přehled a zkušenost.

Reagovat
Pepesma

Kdo jste viděli zápas, byl Taylor objektivně fakt tak špatnej jak si stěžujou fanoušci Chelsea?

Reagovat
$dolar$

Na obě strany.

Reagovat
Pepesma

dík

Reagovat
Greny

Řeknu ti to takhle Chelsea měla za zápas dle livesportu 9 faulu a má 9 zlutych

Domácí 15 faulu a 7

Jasný byli tam nějaký za nesportovní chování, ale dva momenty..

Cucurella a ještě někdo se tam mimo hru asi pětkrát zduchaji od vápna po půlící kruh a úplně v klidu vez karty

A pak bylo dobrý jak dělal že nevidí nesportovní chování nejdříve Kluiverta a pak Cucurelly a Colwila za co dával žlutý nebo faul před koncem zápasu na druhou žlutou pro domácí na druhé straně za to žlutou dával

Prostě si z toho zase udělají show a dělal si co chtel

Reagovat
Rimmer77

Dobře mi dneska klauni z Liverpoolu jako jediný podelali tiket a 33 000 v prdeli, díky

Reagovat
Manik...

Kurz 1,23

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Seydou Doumbia

třeba měl hdc, neřekl co přesně vsadil

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Transfermarkt

No a?

Reagovat
$dolar$

Mně Lipsko, co ještě nedalo penaltu

Reagovat
Neutron

Mne tiez, ale nevadi mi to

Reagovat
Zaschrona

Everton have lost back-to-back league games where they had a 2-goal lead for the first time in their history.

Příští víkend můžeme vylepšit rekord... minimálně to je docela zajímavý.

Reagovat
Zaschrona

Kdy je další repre přestávka a konečně zase nehrajeme?

Reagovat
Spikous

tak Everton vyzerá že tento rok to s tým zostupom myslí vážne.

Reagovat
Zaschrona

Díky, bez tohoto zjištění bych neusnul

Reagovat
Spikous

No ja ako fanúšik Aston Villy som videl ako Villa zostúpila a to bol jeden hrozný výkon za druhým a nakoniec zostup takže neber to ako výsmech

Reagovat
Zaschrona

Já to chápu, jen v tomhle už žiju roky zápas co zápas.

Reagovat
vodka

Dyche to zvládne, ale je pravda, že to teď vypadá, že se jeho aura musela nějak poškodit..

Reagovat
Zaschrona

Potřebujeme co nejdřív zpátky JB, s ním ta obrana vypadá úplně jinak než s Keanem. S ním jsem v pohodě snad leda v útoku.

Reagovat
Error

103. pro Chelsea, pro povodne... drzte se vsichni, kterych se tykaji. Zkurvena voda

Reagovat
VTID94

https://x.com/Football__Tweet/status/1835065395868250287?t=P9B1hRFH1nB2eFF1sRNlNw&s=19

Včerajší Duranov gól. Bože ako som rád že ten chlapec zostal

Reagovat
Seydou Doumbia

stejně odejde do chelsea pro svou nedisciplinovanost až mu dojdou nervy že nemůže hrát tolik, kolik by chtěl ne?

Reagovat
VTID94

No tých zápasov bude túto sezónu extrémne veľa. Tak si myslím že si zahrá viac než dosť ale uvidíme no. Každopádne si zaslúži hrať

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně at hraje v lize oli když ho mám ve fantasy, kdyby nehrál informuj mě

Reagovat
VTID94

Mám to rovnako

Reagovat
r.mrazik

takove to,kdyz ti tam v nejakym obdobi padne uplne vsechno

Reagovat
VTID94

To hej ale toto som fakt nečakal že tam pošle

Reagovat
r.mrazik

trefil to fakt skvele

Reagovat
TenHagIN

Everton Karma že nevzali 35 milionů za Branthwaita

Reagovat
Seydou Doumbia

karma že nám vzali jediného dobrého obránce a ten sedí v tom bordelu na lavici

Reagovat
Neutron

Tvl

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
avicii

Reagovat
Y.Cabaye

Souček s Coufalem dostávají neuvěřitelnou bídu všude na sítích. Tady to vypadá na konec jedný éry, a zas budeme mít brzo o stabilně hrající hráče v dobrý lize míň.

Reagovat
Neutron

Vsak si z nich robite neustale prdel tak vas to mrziet nemusi nie?

Reagovat
Y.Cabaye

Možná nějací nedonošenci, ne racionálně uvažující lidi.

Reagovat
Neutron

no...tu na EF to schytavali obaja dost

Reagovat
Y.Cabaye

Taky tu je hromada nedonošenců

Reagovat
Bayern +

Reagovat
avicii

Reagovat
Neutron

Reagovat
Bayern +

Reagovat
$dolar$

Je to jediná naděje, jak je dostat ze základu repre.

Reagovat
vodka

tak Coufal pře AWB nemá moc nárok, to je kvalitativně hráč jinde. Souček použití mít bude, ale zatím hrají sračku všichni záložníci.

Reagovat
Y.Cabaye

Coufal souhlas no, ale on je hlavně dost za výkony z minulý sezóny. Viděl bych to v zimě nějaký hostování po Evropě, nejpozději v létě odchod.

Reagovat
Bayern +

Ak bude Emersonovo zranenie vážnejšie, AWB pôjde doľava.

Reagovat
Bayern +

Hehe, to je ale riadne vtipné, zrovna po zápase, v ktorom sa AWB vysral na akciu ESR, ten loptu dobehol a dostali sme z toho jediný gól zápasu. A naopak Coufal, ktorý autovým vhadzovaním viac než rozumne rozohral na Bowena a defacto založil gólovú akciu Ingsa sa nadáva. Seems legit

Souček hral piču, ale celá hra záložnej rady ide včera za Lopeteguim. Nadávať na Součka vedia, ale postaviť ho na podhrot a za 45 minút neposlať na neho jediný center od Bissaku a Emersona je viac než smutné a to, že Guido s Alvarezom nedokázali ako "tvorcovia" hry za 45 minút preliezť cez vlastnú polku tiež nie je extra vizitka. Nebyť Paquetu a Summervilla, tak sa hrá na našej polke ešte teraz...

Reagovat
kolouch

Reagovat
MySch017

Som rád, že fanúšikom CFC sa výkon Sancha páčil aspoň je vidieť, aké šialene nízke nároky na svojich hráčov majú. Hráč, ktorý tvrdil, že má rád hru 1 na 1, nespravil v celom zápase snáď jediného obrancu, stal na mieste a posúval lopty na spoluhráčov, občas niečo aj dopredu. Za toto všetko bol v MU kritizovaný, nenávidený aj fanúšikmi súperov, ktorí sa z neho smiali....a on v tomto zápase s asistenciou MOTM darmo, nároky v trápiacom sa MU sú pravdepodobne vyššie ako v Chelsea len nech sa mu takto "darí" aj naďalej a do MU sa už nikdy nevráti.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Modřín2

Reagovat
$dolar$

Reagovat
TenHagIN

Reagovat
Miguel19

Ty nároky by měl zajímaly, když vám neustále hraje v základu Rashford...

Reagovat
MySch017

... ktorý na sebe maká, čo potvrdzujú mnohé videá z tréningov, kde si pridáva navyše, rozhovory s ním či s Ruudom, ktorý sa mu osobne venuje a drilujú finálnu fázu a zakončenie, čo včera už pramenilo v gól

... na rozdiel od Sancha, ktorý na tréningy chodieval pravidelne neskoro, flákal fyzičku, prípravy na zápas, hlavou bol 80% času niekde inde a vôbec na sebe nepracoval

Prístup je rozhodujúci, a ja radšej v základe uvidím hráča, ktorý sa snaží (aktuálne to Rashford je), ako niekoho, kto to má vyslovene na háku

Reagovat
Miguel19

Jo no, Rashford se v těch zápasech vyloženě trhá za tým

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
MySch017

Prepáč, ale že máš problém pochopiť písaný text, s tým ti ja pomôcť neviem. Ešte raz, skopírujem ti to, snáď ti na druhýkrát dôjde, o čom píšem: "... ktorý na sebe maká, čo potvrdzujú mnohé videá z tréningov, kde si pridáva navyše, rozhovory s ním či s Ruudom, ktorý sa mu osobne venuje a drilujú finálnu fázu a zakončenie, čo včera už pramenilo v gól... Prístup je rozhodujúci, a ja radšej v základe uvidím hráča, ktorý sa snaží (aktuálne to Rashford je), ako niekoho, kto to má vyslovene na háku."

Podčiarkujem slovo "aktuálne".... tvoje zostrihy sú v minulej sezóny, ktorú ja vo svojich komentároch nerozoberám ani slovom.

Teda ešte raz - Rashford na sebe AKTUÁLNE pracuje, včera dal gól a pracuje na sebe, na zlepšení formy a svojho prístupu. Verím, že si to už pochopil.

Reagovat
Miguel19

A viděl si ho včera kromě gólu?

Reagovat
MySch017

Videl... bohužiaľ, stále to nie je ono, ale gól už bol, dokáže spoluhráčov loptami nájsť tam, kde treba, ale je to málo... prístup ale zlepšil, začal naozaj na sebe pracovať, a preto ako odchovancovi šancu určite dám.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

ty sám meleš kydy o tom, ze nepřešel včera hráče a pak máš odvahu psat o pochopení textu. Když autorem takovýho textu je zjevně mimořádně hloupej jedinec bez schopnosti chápat hru obecně, natož prostej text, tak je pravda, že je těžší takovej text plně chápat.

Jinak sestřihy jsou z minulý sezony, stejně tak jako zdroje o tom, ze ma Sancho špatnej přístup. Hádám ale, že to se do tvý extrémně hloupy logiky taky nehodí, tak to jen prehlidnes, jako kdyby to tu nebylo Kouzelný

Reagovat
MySch017

Kúzelné sú skôr chvály fanúšikov CFC na fakt, že absolútne priemerný hráč, ktorý vo svojom prvom zápase prihral na gól, je niekto, z koho doslova všetci padáte na riť. Kúzelné je to, že to iba potvrdzuje fakt vašich žalostne nízkych nárokov na vašich hráčov. Kúzelné je tiež to, že pri debate o Sanchovi a riešení jeho herného výkonu sa dookola stáča debata na United (ako inak) a porovnávajú sa hráči, ktorí včera prispeli k pohodlnej výhre 3:0 (gólový Rashford, gólový Garnacho, asistujúci Diallo, všetko krídelníci, ktorí by Sancha do základu aj tak nepustili). Kúzelné je taktiež si naivne myslieť, že Sanchov prístup je už tento rok OK, pretože ak by to tak bolo, EtH a spol ho s jeho správnym prístupom na hosťovanie a prestup nepustia.... každopádne si mysli, čo chceš, teš sa, kým tento namyslený a bez štipky chochlesu hrajúci jedinec behá, prihráva... kúzelne

Reagovat
vitasrp

Tohle je brutální bla bla bla bla bla bla bla komentář.

Hráč, od kterýho se moc nečeká, zahrál při debutu dobře. Fanoušci ho za to pochválili. To je všechno.

A ty z toho tvoříš takovouhle sračku.

Reagovat
Miguel19

Topka.

Reagovat
Miguel19

A ještě dělá, že jsme mu to MOTM dali my nebo co...

Reagovat
Neutron

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Ty krávo, ty jsi vlastně u všeho demonstroval obdivuhodnej level ryzi hlouposti, to by se mělo studovat.

Že mam dobrou naladu, pojdme se spolu podivat, proč jsi tak tupej!

- staceni debaty na United jsi udělal ty sám, ty tupelo, uz v prvnim příspěvku. Dokonce i v tomhle komentáři, na kterej reaguju, o United zas mlcytahujes United z ničeho. Pak jses sam schopnej z toho narknout ostatní, "kuzelne".

- kdyby měl i tenhle rok přístup v hajzlu, tak je prece donebevolajici hovadina, aby ho po vyhození ze stejnyho duvodu ETH nakonec vzal zpátky, prostě na to v United. Vytahnout argument "soucasnej Rashford" vs "minulorocni Sancho" je samo o sobě stupidní, ale ještě na to poukázat je přímo ucebnicovej pripad střelení se do vlastní říti.

Miluju, pobavils mě a nejen mě, diky

Reagovat
Transfermarkt

Neztrapňuj se čobole

Reagovat
Svatej

Reagovat
Figurehead

len nech sa mu takto darí aj naďalej a do MU sa už nikdy nevráti.

Reagovat
Neutron

Reagovat
MySch017

Reagovat
vitasrp

Jj, neudělal akci 1 na 1, jenom tam asi pětkrát přešel protihráče. Ale pohoda.

Reagovat
MySch017

Tak ti odporúčam pozrieť si jeho štatistiky, ktoré hovoria o dvoch prípadoch... obe som si dohľadal, a akože na hráča, ktorý sa podľa svojich vlastných slov vyžíva v hre 1 na 1, je to úplne smiešne. Každopádne OK, len nech sa mu darí, aby CFC bola aspoň 14. a Sancho už nikdy viac v drese MU.

Reagovat
Miguel19

To je furt o 2 více, než co předvedla včera všechna kridla United

Reagovat
MySch017

Dve krídla United včera dali aj gól, takže nejaká štatistika 1 na 1 mi je v tomto momente úplne ukradnutá

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Taky je to o cca 2 více než ten šášula tvrdil, že tech obehrani bylo

Reagovat
Miguel19

Jn, nakonec je mu ta statistika jedno.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

vsak vcera hral docela dobre

dokonce se i vracel, preci jen zezacatku musis trochu vic makat

Reagovat
MySch017

Podľa flashscore výsledkovo 5. najlepší, z toho dvaja mali rovnaké hodnotenie ako on. Ja chápem, že fanúšikovia CFC sú vo vytržení, v porovnaní s Mudrykom by som aj ja bol poloboh. Ale ruku na srdce.... Sancho ukázal totálny priemer, za ktorý bol v MU všetkým na smiech, a to je proste fakt.

Reagovat
EZ

tak to su tie statistiky co si si dohladal ?

Reagovat
MySch017

Áno. Poznáš inú, lepšiu, výpovednejšiu pre obhajobu toho, že úplne priemerný hráč získal ocenenie hráča zápasu? Rád si počkám.

Reagovat
Svatej

tpč, pro tebe je hodnocení nejlepší a nejvíc vypovídající zdroj informací pro Motm? To je boží

Reagovat
EZ

ach, miško

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mihi

Podľa Flashscore hodnotenia zahral Veiga lepšie ako Caicedo, asi toľko k tomu

Reagovat
bbbauch

Treba Mudryk vypadal prvni zapas uplne fantasticky..

Reagovat
Whitemedia

Chelsea and Bournemouth will be fined £25,000 each by the FA for picking up six or more cards last night. Both Premier League clubs punished for ill discipline.

Snad je dostane Taylor, ten rekord se musí pořádně zapít.

Reagovat
Mastný Chobot

Parada, predchadzajuca strata bola zabudnuta. Stoperi znova ukazali, ze su absolutna svetova spicka. Naopak, Thomas je uplne mimo a moc uz nejako neverim, ze sa zlepsi. S nim v zaklade o titul urcite hrat nebudeme.

Reagovat
Trand

Výkon nic moc, ale s touhle sestavou jsou 3 body zlatý. První poločas mě bavil víc, druhý byla taktická nuda a ani žádná vyhecovaná situace.

Reagovat
Trand

Směrem dozadu ale skvělé teda, obrana dnes zahrála exkluzivně, hlavně oba stopeři. Gabriel navíc i rozhodnul.

Reagovat
mr.Silver

Všichni skvělí, Timber přidal i něco dopředu, Raya další super výkon, ta obrana je fakt geniální

Reagovat
Rohlíček

Timber fantastickej

Reagovat
jk

Tři body jsem fakt nečekal, ale že tu remízu ukopem aby sme doma neprohrál s woolwichem, to jsem tak nějak doufal. Výkon byl úplně klasika, dostat gól z rohu ještě po chybě to je taky celkem ohraná písnička. Letos to dost možná bude horší umístění než loni, ale furt věřím, že v nám to tam začne aspoň trochu padat, Odobert slušný cameo. In Ange We Trust.

Reagovat
Thelvin

Jak dlouhý ještě má období hájení? Protože mi přijde, že se z loňskýho jara nepoučil ani trochu a ta neforma útočných hráčů už začíná být příliš dlouhá na to, aby se tomu dalo dál říkat "neforma"... jestli to není systémový problém. Nejvíc se to projevuje na Kulusevskim...

Já mu furt věřím, ale už by to chtělo začít dělat změny...

Reagovat
jk

Nepoučil se ani hovno. Na druhou stranu bych neřekl, že ty zápasy hrajem hůř. Jen se proti nám prostě snadno hraje v nízkým bloku na což nepotřebuješ bejt zrovna real madrid abys zvládnul. Já docela čekám, že se nám bude hrát hůř než loni, neformální některých hráčů je taky vidět…

A jo, tohle prostě jde za ním a on s tím musí něco dělat, začít třeba trošku líp pracovat s těžištěm hry a využít ty přechody které máme fakt skvělý.

Reagovat
hightower

Já nechci být hysterka ale jestli se Ange nechytne za rypák a nezačne hrát trochu pragmaticky a na míru proti konkrétnímu soupeři, tak je do Vánoc na pracáku.

Reagovat
jk

Je to možný. Ale imo by to byla škoda. Tohle točení trenérů po dvou letech sme zkoušeli a to taky nefunguje.

Reagovat
Golasso

Tohle z naší strany fakt nebyl dobrý zápas, ty absence v záloze byly strašně vidět. Aspoň obrana nezklamala a jednoho jsme tam procpali.

Pozitiva: výhra, Nwaneri a obrana. Taky to, že mind games slepic nejsou na úrovni Brightonu

Negativa: Partey, Martinelli, Trossard (i když tam je to dáno hlavně pozicí). Jorginho byl taky marný, ale ten by hlavně v takové konstelaci neměl vůbec hrávat.

Jesus se Sterlingem měli přijít dřív, když se nám ještě dařilo rozehrávat brejky. Snad bude Saka ok

Reagovat
J0EL

Toto je skvele

Reagovat
Gunner14

Čtyři kola za náma a už máme výhry na stadionech Aston Villy a Slepiček

Gabriel a Saliba jsou nejlepší stoperská dvojice momentálně ve fotbale, Gabriel dneska MOTM.

Odmakaný výkon a skvělá obrana.

Tottenham úplně marný a neškodný, akorát v prvním poločase jsme jim vytvářeli zbytečně šance.

Ange je sympaťák snad tam vydrží nějaký rok, ale přeji mu pak normální angažmá.

3 výhry na stadionu Slepic v řadě, Arteta je král. By mě zajímalo kdy se tohle naposledy stalo, NLD pravidelně vyhrával domácí tým nebo byly remízy. Mikel tam teď jezdí pro povinné 3 body

Reagovat
Golasso

Ony slepice hlavně vypadaly, že nemají žádný plán B. Dokonce i ta střídání spíš posilovala silné stránky hry slepic, než aby řešila nějaké problémy. To chvíli dávalo smysl, ale ve druhém poločase se jejich hra dost rozmělnila a bylo jim to k ničemu.

Náš plán A je dominance, plán B je spoleh na pevnou obranu. Náš plán B nás dnes zachránil za 3 body.

Reagovat
Gunner14

oni hrají takový hurá fotbal, ale to jak jsme dneska mohli vidět vůbec nefunguje proti kompaktnímu týmu a výborné obraně.

V minulé sezoně doma jsme jim darovali remízu po strašné hrubce Jorginha a na jejich stadionu jim daroval Raya gól za stavu 3:0 pro nás a tím se dostali do varu a ještě z toho bylo drama.

Určitě mají na to sebrat body City, tak jak to dělají pravidelně, tak snad nám pomůžou

Naše bránění celého týmu je neskutečný, těším se na další zápas proti City.

Reagovat
Golasso

Akorát na City se venku netěším, to je vždycky o nervy .

Reagovat
Gunner14

Je na čase tam vyhrát

Reagovat
Golasso

Jako fanda tomu samozřejmě věřím, ale realisticky jsme měli větší šanci loni a to nás herně totálně semleli. Letos to bude jenom horší kvůli absencím a neformě některých hráčů.

Reagovat
Gunner14

Uvidíme kdo bude dostupný, minimálně tu lavičku snad budeme mít lepší.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
jk

Ten váš plán A sme tu ale dlouho neviděli…

Jinak je to tak no, nic jako plán B není a ta hra je kurevsky čitelná, takže není zas takový problém se na to připravit. Naštěstí Pep říká, ze Ange knows, takže na tom snad něco bude.

Reagovat
Golasso

Myslíš v derby nebo celkově? Máme ty starty do sezony takové pofidérní, ale i minule Brighton jsme část zápasu hráli svoje, jen se to bohužel pak podělalo.

Ange knows, ale je otázka, jaké má možnosti a jestli má hráče, které by chtěl mít. Ten systém není úplně jednoduchý a čím složitější systém hry, tím lepší hráči ho musí hrát, aby fungoval. A Ange mi připadá jako někdo, kdo bude drilovat plán A tak dlouho, dokud nebude perfektní. Pak až přijdou alternativy. Arteta to měl až na pár pragmatičtějších období víceméně podobně.

Reagovat
jk

Myslím celkově. Těch zápasů tolik nevidím, ale i podle komentů tady mi přišlo, že těch dominantních zápasů ubylo a daří se vám ty zápasy vyhrávat i když výkony třeba nejsou úplně top, což je i případ dneška.

Já bych neřekl, že ten Angeho fotbal je zas až tak složitý, hráče na to spíš má. Ale chce to trošku evoluce, což je normální a pokud se tomu Ange nebude bránit tak si to imo clickne.

Reagovat
PP

Reagovat
Nizzie

Tak hlavně už loni jsme se naučili vyhrávat i zápasy, kde se nám příliš herně nedařilo tím, jak říkáš, plánem B. Je dobře, že když vidíme, že to úplně nejde, neposereme se z toho a jsme schopni ten zápas nějak urvat. Byl to dost problém.

Reagovat
Golasso

Ještě by to chtělo plán C – hrát zjednodušeně tak, jak to uměl pod Kloppem třeba Liverpool, když je to potřeba. Takovej ten bypass buildup fáze, i když neovládáš střed hřiště nebo ho ovládáš a jen se ti to prostě hodí

Reagovat
Nizzie

Souhlasím.

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
$dolar$

Bleju, prohrat s temahle sracema jeste po golu, co nemel platit, to je fakt k bliti.

Reagovat
kitas

Sráči prehrali.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gunner14

Yum yum, sladké slzičky. Někdo musí nahradit ownyho, který sem chodí jenom když my ztratíme, jinak je v kanálu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
scvrklýangličan

Aha, tak ty ze sebe delas idiota napric vlaknama ruznych lig.

Reagovat
Nikikrew

ved ten predtym fandil Chelsea....

Reagovat
Bayern +

Ten by fandil aj Arsenalu a Bayernu kebyže ich trénuje Mourinho.

Reagovat
$dolar$

Arsenalu ne.

Reagovat
kissak

Tak teď už jen za chvíli fandit Magpies, který máš taky v oblíbených

Reagovat
$dolar$

Jo, ale skoda, ze nehrajou proti tem svinim z Arsenalu.

Reagovat
kissak

Taky budou

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Mada

Reagovat
PP

za konzistenci.

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Zdechlina

Totenhaim

Reagovat
Miguel19

Spurs potřebují, aby se chytil Solanke, jinak jsou v prdeli.

Johnson - Werner je fakt dvojka šmatláků.

Reagovat
EZ

Solanke bude golovy.

Reagovat
Svatej

Johnson je silenej, fakt definice prumeraka

Reagovat
jk

Naštěstí sme průměrný tým

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Skvelý defenzívny výkon.

Reagovat
Nikikrew

Na tu hernu biedu, zlate 3 body ale teda 2 polcas ma absolutne nebavil. Z nasej strany ziadna kombinacia, vypytany faul na polke supera. Spurs herne urcite lepsi ako minuly rok, ale viaze ich finalka.

Vacsi pruser ako zaloha by bolo zranenie Salibu alebo Gabriela, momentalne jedna z najlepsich stoperskych dvojic na svete. Oni s Rayom je hlavny dovod bodovych uspechov, vela golov asi skorovat nebudeme. Potesil aj Timber a Havertz, naopak dufam, ze Jorginho posledny rok u nas. Partey by sa mohol tiez zobudit, Martinelli pokracuje v zufalych vykonov z predoslej sezony.

City bude iny level, s takouto hrou to bude prehra

Reagovat
Golasso

Partey už se podle mě nevzbudí, tam je hotovo. Měli jsme ho nahradit už před minulou sezonou.

Reagovat
Nikikrew

Minuli sezonu bol 3/4 zraneny, nie je fer rozhodovat na zaklade par zapasov. V 22/23 bol perfektny.

Kto by tam hral ak by sme sa ho zbavili?

Reagovat
Golasso

To není na základě pár zápasů, prodával jsem ho tady už loni po podařených výkonech. Promarodil snad půlku angažmá u nás. S trochou štěstí mu aspoň letos vydrží zdraví, ale jeho výkonnost se odebírá na stejné místo, kam jde i výkonnost např. u Casemira. My ho měli prodat na jeho vrcholu, utržit peníze a za ně koupit náhradu

Reagovat
Nikikrew

Aeteta tvrdil na tlacovke nieco ine.

Navyse za tie zinkasovane peniaze by sme dobru nahradu tazko nasli.

Reagovat
Mastný Chobot

Arteta už tvrdil veľa vecí, podstatnejšia je ale realita, v ktorej je Thomas úplne mimo od začiatku sezóny

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Reagovat
Golasso

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Nikikrew

To ja nepopieramz sezona iba zacala

Reagovat
Golasso

Nevím, co říkal, ale tiskovky jsou o ničem. Je jasné, že tam Parteye neshodí. Tak museli bychom něco přidat, to je jasný, ale čím později to bude, tím víc budeme muset přidat.

Reagovat
dantetomas

Predat na jeho vrchole? Momentalne ma 23, jeho vrchol bol teda v 21 rokoch cca? Arsenal ho predavat nemusel a len tazko si dva roky dozadu niekto povedal: "Hm, typek ma 21, ukazuje sa vyborne, ale je na vrchole svojich schopnosti. Rychlo ho predajme, aby sme za neho dostali co najviac. A ked zacne po polroku vykonnostne upadat a byt coraz castejsie zraneny, tak sa dotycnemu klubu este vysmejeme, jak sme s nimi vy.ebali"

Reagovat
masly008

O kom píšeš?

Oni píšou o Thomasi Partey a ten fakt neměl před dvěma lety 21

Reagovat
Nizzie

Hádám píše o Gabim Martinellim. Věkově je to odpovídající, i co se týče popisu výkonnosti.

Reagovat
masly008

ale reaguje na koment o Partey.

Reagovat
Nizzie

Jo to vím, asi se spletl no.

Reagovat
dantetomas

Jo, nechapem, ako sa mi tam ten Martinelli dostal aj sa mi to zdalo s tym vrcholom vykonnosti divne. Sorac, pondelok rano

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Já mluvím o Parteyovi.

Reagovat
Gunner14

Arsenal have recorded three successive away league wins at Tottenham in the North London Derby for the first time since 1988.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Jesfey

Stejná ofenzivní tragédie jako vždy. Poziční Conte nemá sebemenší ponětí, co dělat ve finální třetině a neví, jak má správně hráče využít. Viz náš nejlepší střelec stojící celý zápas u lajny a pak tam pošle Sarra, aby nás spasil v útoku. Náš nejkreativnější záložník, co nám zbyl, stojí strašně daleko od brány, aby se vůbec dostal k nebezpečné přihrávce či střele, a křídla pouze centrují na obsazeného Solankeho. V neposlední řadě tam nadále bude držet své tragické oblíbence a užiteční fotbalovější hráči budou odstřelováni.

Frank ho snad po příštím zápase pošle balit kufry.

Reagovat
Gunner14

Poziční Conte

Reagovat
Mastný Chobot

Lampard? To by bolo super, aj by to korespndovalo s vasimi trenerskymi volbami v nedavnej minulosti

Reagovat
Jesfey

Stále lepší než tenhle šáša.

Reagovat
jk

Ano, dát Sona na střed a Solankeho na lásku by nám s těmi centrovanými míči opravdu pomohlo. Ty seš fakt klaun.

Reagovat
Jesfey

Svoji omezenost tady opět ukazuješ akorát ty. Nikdo neřekl, že by měl chodit do středu na centry, ale aby se tlačil do středu na střelu. Z kraje mohl centrovat Udogie, který byl kvůli špatné taktice dneska k ničemu.

Reagovat
jk

Co to je doprdele za teorii? Kdyby se tlačil do středu na střelu tak sme dneska jako vyhráli nebo co?

Rozhodně se nepovažuju za omezence ale naopak za hlavu otevřenou, možná proto ten fotbal nevnímá jak ty prismatem Pepy Chovance.

Reagovat
Jesfey

Hned svým první odstavcem jsi ji akorát dokázal. Za teorii tady platí všechno a můžeme se hádat, co je správné, ale jediné, co je očividné, je, že Postecoglouva v praxi nefunguje.

Začni se příště více zamýšlet nad fotbalem, než nad urážením ostatních.

Reagovat
jk

Nechutná vlastní polívčička?

Na jednu stranu voláš po tom, aby Ange svoje hráče správně využíval a kritizuješ ho za to, že to neumí a pak pošleš Sona do středu, tlačit se do střely… Tady na tom jde hrozně vidět jak kritizuješ něco co valstně vůbec nechápeš, ta izolace Sona na křídle má svůj důvod. A to pprávě využít jeho předností. Si snad myslíš, že Son běžně střílí góly po přihrávek na malý vápno? Proboha…

Reagovat
Jesfey

Ty tvoje komentáře jsou tak neskutečně vtipné ale nadále absolutně nic neříkající. Pokus o shazování a urážení nespočet, ale abys podal cokoliv alespoň trošku konstruktivního, tak to ne.

Dokud nepodáš konečně nějaký protiargument než ve smyslu "ty tomu nerozumíš", tak ti vážně šance už dávat nebudu.

Reagovat
jk

Son je nejgólovější z křídla, pokud mu dáš prostor před sebou ale ty bys ho radši šoupnul do vápna “číhat na střelu”. Jestliže nevidíš jak stupidně to zní, jako že asi nevidíš tak si tu šanci nech a dál si tu piš svoje teorie.

Proč ho izoluješ u lajny, když přetížíš střed hříště (IWBs) proto abys mi právě ten prostor vytvořil. A ne náhodou pak můžeš těžit i z toho, že pokud se nedostaneš do šance, máš na vzdálenější tyči druhé z drtivé většiny volné křídlo. Takhle sme hráli a dávali tak docela dost branek.

Reagovat
Jesfey

Konečně, děkuji za argumenty.

Ze Sona nedělám hroťáka, ale aby na křídle hrál tzv. Inside forwarda, aby se z křídla tlačil do středu hřiště na střelu (jako Salah a ne jako Johnson). IWB je na levé straně za mě nesmysl, protože Udogie se na to prostě nehodí a blokuje střed hřiště pro Sona. Kdyby Son chodil do středu, tak Udogie má prostor po lajně a více využije své rychlosti na centry. Na pravé straně to smysl s Porrem dává, protože ten umí vystřelit z dálky a je kreativnější, zatímco Johnson může běhat po lajně a centrovat.

Son v tuto chvíli hraje hrozně ze široka a k bráně se dostává pouze po pomezní čáře.

Reagovat
jk

To nejsou argumenty. To je realita, kterou nevidíš.

Popisueš tu něco co má dělat, přitom to pod Angem dělá, ale Angeho nazýváš nekompetentním. Co to je za mindfuck?

Udogie tam nikoho neblokuje, tohle není football manager aby si jel podle nějaký příručky. Udogie, Madders a Son jsou tam proto aby sme z křídla mohli zaútočit i jinak než centrem. Ten overload na krajích Ange prosazuje od začátku co přišel.

Diskutabilní je to, že je dost snadné se na to připravit a v bloku nás nechat hrát kolem vápna, tohle se nám velmi často dělo ke konci Pocheho, jenže furt tam byl Kane. A zdaleka se to neděje jen Angemu. Ta hra potřebuje nějaký vývoj a ty seš seklej na nějaké tvojí vizi, která popravdě nemá ani hlavu ani patu. Udogie využívá svojí rychlosti a centry. Udogie má snad super centry? A k čemu mu bude rychlost proti tomu bloku? …

Reagovat
Jesfey

Co dělá? Je vážně rozdíl, jestli se dostaváš k bráně po brankové čáře nebo před první linií obránců. To jsou kompletně rozdílné věci, co tady pleteš.

Udogie se v páru se Sonem blíží k vápnu, jenže když Udogie stojí blízko na středu, tak tím stahuje i hráče protihráče a střed pro Sona kompletně blokuje. Pak se tam přidá ještě Maddison a máme 3 borce, kteří stojí v absolutně nedůležitém prostoru. A v 90 % to skončí pouze centrem ze zoufalství. Proti bloku potřebuješ hru rozpohybovat a na to potřebuješ prostor, který tam očividně není. Takhle to vypadalo celý zápas s Arsenalem, tak se nepokoušej vymýšlet si něco jiného.

Problém byl, že jsme hráli hodně okolo vápna, tak jsme to vyřešili tak, že jsme tam poslali o borce navíc a hráli ještě více u kraje hřiště. Geniální...

Vývoj je nulový, výsledky stejné a do měsíce další tvůj oblíbený šašek vyletí. Asi bys měl začít hledat problém u sebe, protože tím druhým odstavcem si akorát klesl ještě hlouběji.

Reagovat
jk

Vypíchnu teda asi jen pár nesmyslů, třeba tě to nějak posune. Jinak ta debata je asi fakt o hovně.

“ Udogie se v páru se Sonem blíží k vápnu, jenže když Udogie stojí blízko na středu, tak tím stahuje i hráče protihráče a střed pro Sona kompletně blokuje”

Úplně nevím co tam vidíš za problém, snad si nemyslíš, že by se protihráči nestahovali směrem k míči pokud by tam běžel pouze 1 hráč (Např. Son). Hráč/i navíc ti dávají možnost kombinovat a posunout ten míč z přetížené strany na druhou a zaútočit. Možná je to trochu archaický prvek ale docela běžný. Pokud je pro tebe nedůležité prostor u vápna kde je míč, docela chápu proč tu hru nemůžeš pochopit.

“ Proti bloku potřebuješ hru rozpohybovat a na to potřebuješ prostor, který tam očividně není. ”

Další překvapivé zjištění. Ten blok se hraje právě proto, aby tam nebyl prostor. Ta tvoje teorie o rozpohybování je super, až přijdeš jak na to věřím, že top kluby se o to poperou.

Právě, že vyzrát na tento blok je tak těžký, snažíme se o úplně něco jiného a je to vytažení soupeře a pak až o rychlý přechod a útok za obranu. Proto taky Ange hraje ty hráče co hraje. To, že je to čitelný jako prase už víme. Ale pokud se to dobře udělá tak třeba zrovna ten Son z křídla je v tomhle jeden z nejlepších na světě. A loni nám to šlo docela dobře, hlavně že startu ligy.

Že máme v útoku problém je celkem očividný. Ale směju se tomu, jak si myslíš že jsi ten problém identifikoval a v mžiku vyřešil

Reagovat
Jesfey

Ty jsi vážně třída. Všechno jsi napsal tak, že se mnou souhlasíš, ale pak napíseš, že se mnou nesouhlasíš, aby se to jakoby hodilo do tvojí agendy.

Přes levou straně jsme se sotva dostali ke střele z kombinace (jsme v plné sestavě, šašek Postecoglou opět hovno vymyslel). A na zpětnou jednu přihrávku po lajně stačí jeden borec.

Sám napíšeš, že se protihráči stahovali k hráči s balónem. Teď se zamysli:

co to asi tak znamená? No, že se naši hráči uvolňovali někde jinde a byli v nadějných pozicích (ať již na nebezpečnější přihrávku či střelu).

5. odstavec bez komentáře, to je jak vysvětlovat retardovi, proč člověk potřebuje pít vodu. Přimět stáním soupeře, aby se pohnul, je opravdu hodno jediného člověka (vlastně dvou, Postecogloua každým příspěvkem čím dále dorovnáváš), naneštěstí ten trenérský chudák nadále sedí na naší lavičce.

Ten zbytek nadále podtrhuje tvoje cucání si z prstu. Prý "vytažení soupeře a rychlý přechod". S tímhle jsi stejný jak náš šáša, prostě další přání, že zaúřadují nějaké nadpřirozené síly, a že se ti borci bez našeho pohybu vytáhnou.O nějakém rychlém přechodu se ani mluvit nedá, poziční Conte ani neví, co to je.

"A loni nám to šlo docela dobře" tomu opravdu nasadilo korunku. Klaun tady žije z motivace z nového trenéra, kterou vždycky měli všichni hráči i pod Mourinhem a Contem (aby sis opět nevymýšlel, tak ti připomenu několik vyhraných zápasů ze zbytku sezóny, které nás dostaly do LM. Následující sezónu všichni vystřízlivěli a hrálo se opět tragicky.).

Dochází ti možnosti, jak se ztrapnit, ale pro mě za mě v tom pokračuj. To své dno, které hledáš, si kopeš hlubší a hlubší, a jen tvoje chování dokazuje to, že nejsi jakkoliv blízko tomu, abys použil zdravý rozum.

Reagovat
jk

Jak jsem už psal v druhé větě, tohle se mi jen potvrdilo Kritizuješ něco o čem očividně nemáš vůbec páru.

“ Sám napíšeš, že se protihráči stahovali k hráči s balónem. Teď se zamysli:

co to asi tak znamená? No, že se naši hráči uvolňovali někde jinde a byli v nadějných pozicích (ať již na nebezpečnější přihrávku či střelu).”

Tohle je skvělý. Uvědomuješ si vůbec, že ten blok se hraje zónově?

Jinak u tebe je (mimojiné) problém v tom, že opomínáš sledovat soupeře. Píšeš tady posměšně “poziční Conte”, což je nějaká rádobyfun slovní hříčka, tak trochu se bojím toho co to v tvojí hlavě vlastně znamená. A tenhle “poziční Conte” nehraje na rychlý přechod do útoku (podle tebe). Přitom od jisté doby se každý tým snaží tuhle naši silnou zbraň potlačit. Ale podle tebe nic takového neexistuje, protože naším plánem je hrát kolem vápna

Reagovat
Nizzie

Meltdown incoming

Reagovat
SunFells

Slabý výkon, i tak jsme je měli zabít už v první půli, tolik děr tam slepice měli. Málo jsme toho využili a i v tom málu Martinelli předvedl takovou klauniádu. S bezzubostí slepic a obvyklým podezřelým Romerem to stačilo, ale čekají nás teď dva těžší zápasy, tak snad se někteří hráči s Ricem stihnout vrátit.

Reagovat
SunFells

Since the start of the 2016/17 season, there have only been three occasions when an Arsenal midfielder or forward has won 8+ aerial duels in a Premier League game:

8 - Havertz vs. Burnley (2023/24)

8 - Havertz vs. Tottenham (2023/24)

8 - Havertz vs. Tottenham (2024/25)

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Dnes byl opět super výborný kauf

Reagovat
Thelvin

Ujde, no

Komplexní útočný hráč, je skvělej

Reagovat
herbage

super hráč, dneska TOP

Reagovat
Whitemedia

Se mi ta sekta Havertzova s takovou brzo pěkně rozroste.

Reagovat
jk

Doufám, že je pak všechny okradeš a hromadně se zabijí v nějaké zapomenuté džungli.

Reagovat
Mastný Chobot

To by si nam prial?

Reagovat
jk

Máš pravdu. Nemusí to být v zapomenuté džungli ale třeba v Brně.

Reagovat
Mastný Chobot

Ejj, a to zas bude náreku, keď sa v tebe ozve morálny maják nabudúce

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

Ježíš nebuď tak upjatej. Vzhledem k tomu, že narozdíl od tady tvého palcujícího kolegy, oplýváš alespoň nějakou inteligencí, čekal bych že tu nadsázku pobereš.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale veď ja ju beriem

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

O obránce slepic

Reagovat
Golasso

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

ale ten zaverecny "tlak" sliepok bol slusny bizar. furt sa to snazia hrat kombinacne ale od nejakeh 70.-80. minuty si povedia ze to budu nakopavat vsetko do vapna, kde maju troch, maximalne styroch hracov. ale ono dokial sa nechyti solanke, tak budu slusne v haji, pretoze zaboha nevedia premenit vylozene sance a na gol sa hrozne natrapia

kazdopadne koho by som zo spurs bral (a je strasna skoda ze sme ako nasho fanusika nedotiahli) tak je micky. jasne, na jeho pozicii je virgil ale bud by sa mohol skusit na druhom stoperovi alebo najma prist ako jeho dlhodoba nahrada. skoda ho, fakt skvely hrac

Reagovat
jk

No a tohle děláme úplně v každým zápase, teda pokud to není Everton, který se porazí sám. Posledních 10 minut je centrovaná jak za starejch. Což je docela logicky, protože pokud prohráváme tak to soupeř zavře a čeká na brejky. Popravdě to vypadá dost zoufale ale třeba proti Brightonu nám to loni vyšlo

Reagovat
Hachim Mastour

Fm style

Reagovat
avicii

Arsenal ma skvelú obranu ale aj tak od spurs som čakal dnes viac, strašne slabé od nich, vôbec nevyužili ze hosťom chýbali dvaja najdôležitejší zaloznici...

Reagovat
masly008

No nevyužili. Ten nás střed přehrávali slušně, ale dokázali hrát max po 16.

Reagovat
avicii

No potom narážali na tu obranu

Reagovat
Miguel19

Newcastle dobrý kusy. Hlavně Barnes

Reagovat
kissak

Oba góly moc pěkný sic u prvního pomohla teč Dawsona.

Reagovat
PP

3 body na Spurs v této sestavě mají cenu zlata.. Pravda, umožnila nám to docela impotence útočné hry Slepic, ale i tak. Špatný střed zálohy bych neřešil, to je prostě logické, když vypadne kompletní osa a souhra záložních hráčů. Jorginho na to už prostě nemá, ale gol přes ně nešel, takže za mě dobrý.

Co mě sralo, tak pozdní střídání Artety, kde Tross, Gabi či Jorginho měli jit o 15-20 minut dřív a co mě zabilo, tak Sterling.. Proboha proč..

Reagovat
SunFells

Protože jediný z možností nechodí na střední školu? Sterling byl jen zmatený, nebyl teď zvyklý hrát za vyhrávající tým.

Reagovat
herbage
Reagovat
masly008

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Čenda

Reagovat
Assassin

Reagovat
Gunner14

Reagovat
icemike

Reagovat
Neon

Reagovat
J0EL

Reagovat
krisa

Reagovat
Mada

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Sony26

Když to tak čtu, tak má Arsenal podle jejich fans nějakou slabinu (kromě slabiny v nevyhrávání velkých trofejí? :-D). Havertz nejlepší útočník, Rice a Odegaard nejlepší středáci, na lavičce genius Arteta → nejkomplexnější trenér v PL. Prostě nejlepší tým, který ale nedokáže urvat žádnou pořádnou trofej. To musí být fakt frustrace jim fandit :-(

Reagovat
Golasso

Slabiny: levé křídlo, úzký kádr, hodil by se top CM. Uvidíme, co Slot a Ange, ale Arteta je v současnosti dost možná druhý nejlepší manažer v PL hned po Pepkovi. O Havertzovi jako nejlepším útočníkovi tu nikdo nepsal. Rice je mezi top hráči na své pozici, ano. Není zač

Reagovat
Whitemedia

(y) Havertz druhý nejlepší útočník, Haaland je jinde a to v Manchesteru. :-D :-D

Reagovat
Golasso

Havertz celkově není součástí takové té "první vlny" útočníků (pokud počítám jen hroťáky, tak Haaland, Mbappé, Kane, ...), ale má podle mě hodně slušnou pozici mezi těmi, co po nich následují.

Reagovat
herbage

na levé křídlo jsou k dispozici 4 kvalitní alternativy. Věřím, že alespoň jedna si vydobyje pevné místo v základu Jinak vzhledem k vysoké univerzalitě hráčů máme na každou pozici 3-4 hráče, kteří jsou na daném postu kvalitně zahrát. Proto si myslím, že úzký kádr problém nebude

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Golasso

No nejsou právě .

Martinelliho úpadek není překvapivý. Ty věci, co dělá dobře, už má každý načtené a v těch věcech, co dělá špatně, se za roky nikam neposunul. A to jsou fakt věci typu: mít zvedlou hlavu a koukat kolem sebe, rozhodovat se správně, ... Teoreticky by ho mohl trochu probrat kvalitní hráč na LCM, uvidíme, co ten Merino.

Trossard jako alternativa je dobrý jenom kolem soupeřova vápna. Přechodová fáze s ním je tragédie a v obraně doplácí na fyzické limity.

Jesus je ok, ale IP a navíc alternativa zároveň na hrot. Navíc my bychom furt potřebovali gólového hráče do útoku a naše levé křídlo se vyloženě nabízí pro to, aby tam nějaký takový hráč přišel.

Reagovat
Golasso

Zapomněl jsem na Sterlinga. Tam uvidíme no, co z toho bude, ale není náš a i kdyby se chytil, tak jen oddálí problém o rok.

Reagovat
masly008

Teď s totáčem bylo vidět jak je i Saka v prdeli když mu tam nehraje Ode a takto to má Martinelli celou dobu.

Chápu že by každý chtěl křídlo ala Salah, ale takové prostě nejsou.

Ani City taková křídla nemá.

Reagovat
Golasso

Saka určitě přímo netrpí na absenci Odegaarda tak moc, jako Martinelli na absenci LCM, co by ho vysouval. Nepřímo samozřejmě trpěl na to, že se nám rozpadla záloha. Nicméně to Martinelliho omlouvám pouze částečně.

Reagovat
Golasso

*omlouvá

Reagovat
masly008

on nikdy nebude tak produktivní jako Saka, ale zase přináší super práci dozadu a furt je dost nebezpečný v přechodech, jen nemá ty čísla.

Reagovat
Jkb

Je to výborný pocit fandit Arsenalu. Po stavbě stadionu jsme upadali a dlouho jsme čekali na to až budeme moct soupeřit se špičkou ligy. A teď si spousta z nás užívá současný tým, hráče, trenéry, atmosféru kolem.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
herbage

Reagovat
Assassin

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
J0EL

aj ked neviem, ci tomuto to ma zmysel vysvetlovat

Reagovat
Golasso

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Bakary3

A jeee, zase tenhle frustrat

Reagovat
elChe

Reagovat
Gunner14

Cheers Ange, Son's crying

Reagovat
Transfermarkt

Nezapomeň Saliba Gabriel nejlepší stoperska dvojice současnosti

Reagovat
Salfovic

Dokud současnosti, tak je to ještě v pohodě.

Reagovat
Gunner14

s přehledem, taky jsem se divil, že to vynechal. To by se našemu skalnímu fanouškovi ownymu nestalo

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Azza

Reagovat
J0EL

Uplne v pohode prave

Reagovat
Nizzie

Senna28 pod tebou pro tebe má řešení.

Reagovat
Whitemedia

Sony Senna to je to samý.

Reagovat
Senna28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
forrest

Prijmy od sponzoru na dresech tymu PL:

https://www.givemesport.com/how-much-every-premier-league-club-earns-from-kit-sponsorship/

Sice hrajeme uz roky hovno, ale prijmy mame nejvyssi... To se pak utraci no...

Reagovat
Miguel19

To je ostuda tvl

Reagovat
Herbmeister

Tak když máš jednu z největších fanbase na světě, tak logicky musíš mít příjmy od sponzorů mezi nejvyššími.

Reagovat
Nizzie

Potoky slz vytékající z kurníku a od jejich bros, to je slast. <3

Reagovat
Miguel19

Po těch slzách od fans Arsenalu už to pomalu vysychalo, tak to chtělo doplnit

Reagovat
Nizzie

Jistě bro. <3

Reagovat
bbbauch

Po tech slzach z minulyho kola mi natekla voda do sklepa

Reagovat
Nizzie

To ses docela vysral na jakýkoliv zabezpečení ne?

Reagovat
Golasso

To je tím, že owny v kanále blokuje odtok.

Reagovat
jk

Spíš tam Arteta zaparkoval autobus…

Reagovat
Nizzie

Ten zaparkoval v tvý hlavě.

Reagovat
Svatej

Takže proto ty povodně!

Reagovat
Svatej

Reagovat
mistr129

Mně tedy přijde, že ty slzy jdou od starých známých bros a v kurníku je docela klid

Reagovat
Nizzie

Tak slušní fans z kurníku tu moc aktivní nejsou a jsou ti vidět hlavně jejich jednodušší fans a jejich bros.

Reagovat
jk

Průser je že si ty brečící smajly musel do diskuze nasázet fan woolwiche

Reagovat
Nizzie

Jé, tak už to veřejně přiznáváš, že nám fandíš. So cute.

"Průser je že si ty brečící smajly musel do diskuze nasázet fan woolwiche >>>> <<<< "

Reagovat
jk

Zajímavý, že na tyhle konspirace o přistání na měsíci, ploché zemi, jk fandící woolwichi a chemtrails vždycky přijdou úplý dementi…

Reagovat
Nizzie

Jak už neví kam. Hoď tam ještě Babiše, ať máš svoji protiúdernou sílu komplet. Btw. sám si to o sobě řekl tupelo.

Reagovat
Wazz Wazz

Když si vzpomenu že ten kokot co trenuje Liverpoop dával po zápase s United Ten Hagovi taktické rady jen aby ted prosral následující domácí zápas s Forrestem... Welcome to EPL dickhead

Reagovat
Hai

Reagovat
Trand

Liverpoop je velmi kreativní

Reagovat
EZ

ice spice type shii

Reagovat
vodka

jaké mu dával rady?

Reagovat
Svatej

Rady ne, ale vysvetloval proc se jim dařilo vas přehrát z taktickyho hlediska

Reagovat
Luc-Luc

Radši ponížit mrtky a pak prohrát s Nottinghamem než naopak

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

Len pekne papaj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele