Premier League - preview 8. kola: Eagles chtějí první výhru

19.10., 08:43, aktualizováno včera, 08:21
Previews
City Ground, Nottingham (© Nottingham Forest)

Crystal Palace stále čeká na první letošní výhru a další šanci dostane v pondělí večer. V dohrávce nastoupí na půdě Nottinghamu, který má možnost posunout se ho horní poloviny tabulky.

Nottingham Forest - Crystal Palace

pondělí 21:00

Program osmého kola anglické nejvyšší soutěže uzavře duel mezi Nottinghamem Forest a Crystal Palace. Domácí hráče kvůli karetnímu trestu nebude v pondělí z lavičky vést trenér Nuno Espírito Santo.

I bez portugalského stratéga jsou ale Tricky Trees považováni za mírné favority. Nottingham se pohybuje okolo středu tabulky, v neúplné tabulce mu patří dvanácté místo a v případě vítězství se může vyšvihnout až před sedmý Tottenham Hotspur. Na domácím hřišti se mu ale nepodařilo zvítězit od dubna, naposledy si všechny tři body odvezl londýnský Fulham.

V zápasech s Crystal Palace se na každý pád Nottingamu nadmíru daří, od postupu do nejvyšší soutěže v roce 2022 inkasoval od Eagles jen dvě branky a ani jednou neprohrál.

Svou sérii by chtěli domácí prodloužit o další utkání. Navíc svěřenci Olivera Glasnera nezažívají povedený start do sezóny, stále čekají na své první vítězství a po sedmi kolech se krčí na osmnácté pozici v tabulce. Letos na jaře sice porazili vysoko Aston Villu, Manchester United i Liverpool, po letním odchodu klíčového záložníka Michaela Oliseho do německého Bayernu se však hra Crystal Palace rozpadla jako domeček z karet.

V pondělí bude hostům chybět dlouhodobě zraněný Matheus Franca či brankářská dvojka Matt Turner, který v Crystal Palace hostuje právě z Nottinhgamu. Tricky Trees budou kromě svého šéfa lavičkya postrádat také Jamese Warda-Prowse a Morgana Gibbse-Whitea, kteří si také odpykávají své tresty.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels; Aina, Murillo, Milenkovic, Moreno; Yates, Dominguez; Hudson-Odoi, Anderson, Elanga; Wood

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Guehi, Chalobah, Lacroix; Munoz, Wharton, Lerma, Mitchell; Sarr, Nketiah, Eze

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.31 - 3.04

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester City

neděle 15:00

První místo v tabulce Premier League by mohlo minimálně na pár hodin patřit Manchesteru City, pokud by v neděli odpoledne porazil Wolverhampton Wanderers. Úřadující šampioni si před přestávkou poradili v pětigólovém zápasu s Fulhamem, zatímco jejich hostitelé, kteří se nacházejí v dolní části tabulky, prohráli osmigólovou bitvu s Brentfordem.

Porážky jsou už několik měsíců jediným známým výsledkem na stadionu Molineux, protože dvacátí Wolves přivítají šampiony s drtivou sérií pěti proher ve všech soutěžích a deseti zápasů bez výhry v Premier League. Svěřenci Garyho O'Neila měli před čtrnácti dny na Gtech Community Stadium tu čest podílet se na jednom z nejzajímavějších zápasů dosavadního průběhu sezony, ale jejich zranitelnost v defenzivě se opět ukázala, když nakonec po přestřelce prohráli 3:5.

Zatímco Manchester City může tento víkend překonat rekordní klubovou neporazitelnost, Wolves hrozí, že poprvé v historii prohrají první čtyři domácí zápasy v ligové sezoně, ačkoli vedení prý stále plně věří O’Neilovi. Jedenačtyřicetiletý kouč Wolves stál v minulé sezoně za tím, že Wolves v tomto utkání porazili City 2:1. Od začátku sezony 2020/21 však mistři vyhráli ostatních sedm vzájemných střetnutí, včetně květnové demolice 5:1, kdy Erling Haaland vstřelil fantastické čtyři góly.

Během reprezentační přestávky se dostaly do novin spekulace o možném angažmá Pepa Guardioly u anglického národního celku. Ten ale nakonec převzal Thomas Tuchel. Na hřišti mezitím úřadující šampioni Premier League zůstávají od začátku nové sezony ve všech soutěžích neporaženi, i když naposledy to neměli vůbec snadné s Fulhamem, který se před dvěma týdny na Etihadu dostal do šokujícího brzkého vedení zásluhou Andrease Pereiry. City ale nakonec vyhráli 3:2.

Díky tomu, že Manchester City přerušil sérii dvou remíz v nejvyšší soutěži, zůstal jen jeden bod za současným lídrem Liverpoolem. Ten navíc v tomto kole doma vyzve silnou Chelsea. Guardiolovi svěřenci však mají veškerou potřebnou motivaci, aby se v neděli ve West Midlands vyhnuli neštěstí. Pokud získají alespoň bod, vytvoří nový klubový rekord 31 zápasů Premier League v řadě bez porážky, přičemž v nejvyšší soutěži neprohráli od prosince 2023.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Semedo, S. Bueno, Toti, Ait-Nouri - Bellegarde, Lemina, Andre, Gomes, Cunha - Larsen.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Lewis, Akanji, Dias, Gvardiol - Kovacic, Gundogan - Silva, Foden, Doku - Haaland.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.47 - 5.70 - 1.35

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC

neděle 17:30

V neděli odpoledne se na Anfieldu v rámci návratu fotbalové Premier League po mezinárodní přestávce střetnou v souboji titánů Liverpool a Chelsea. Reds vedli před tímto kolem tabulku, když porazili 1:0 Crystal Palace. Blues jen remizovali 1:1 s Nottinghamem.

Od chvíle, kdy Nizozemec Arne Slot nastoupil na místo opěvovaného Jürgena Kloppa, padají trenérovi Liverpoolu rekordy a bývalý šéf Feyenoordu si před dvěma týdny v Selhurst Parku připsal osmou výhru z devíti zápasů. Tehdy rozhodl brzký zásah Dioga Joty, ale výsledek částečně zastínilo další vážné zranění dlouholetého gólmana Alissona Beckera, a tak hubené vítězství mezi třemi tyčemi pohlídal třiadvacetiletý debutant Vítězslav Jaroš.

Tento úspěch sice zajistil, že Reds budou čtrnáct dní lídrem v čele tabulky, ale Manchester City, který v neděli v 15 hodin porazí Wolverhampton Wanderers, by je před výkopem mohl sesadit na druhou pozici. Slot a spol. se však takovými hypotetickými situacemi zabývat nebudou, protože Liverpool se žene za sedmým vítězstvím ve všech soutěžích, a defenzivní základy Reds zůstávají stejně pevné jako kdykoli předtím. V současném ročníku Premier League inkasovali pouhé dva góly. Defenzivní schopnosti Reds ale budou v neděli extrémně prověřeny gólově potentními hosty.

Nejhorší obavy Liverpoolu ohledně Alissona se potvrdily ihned po jeho odstoupení ze zápasu proti Crystal Palace a Brazilec bude nyní mimo hru až do listopadové reprezentační přestávky. Caoimhin Kelleher ho zastoupí poté, co kvůli nemoci zmeškal úspěch v Selhurst Parku. Alisson se připojí k Harveymu Elliottovi, který utrpěl zlomeninu nohy. Stav Federica Chiesy zatím není jasný, ale bývalý hráč Juventusu by pravděpodobně stejně nenahradil Mohameda Salaha, který se předčasně vrátil od egyptského národního celku.

Poté, co se Slot stal teprve čtvrtým manažerem v historii Premier League, který vyhrál každý z prvních čtyř venkovních zápasů v soutěži, se jeho protějšek Enzo Maresca může stát pátým členem tohoto exkluzivního klubu, když o víkendu zastaví rozjetý Liverpool. Blues mohli před čtrnácti dny požádat Nottingham Forest, jediného přemožitele Liverpoolu v této sezóně, o radu, jak Slotův tým porazit, ale jejich strhující střetnutí s Tricky Trees se místo toho na Stamford Bridge během 105 minut zvrhlo v chaos.

Góly Chrise Wooda a Noniho Maduekeho znamenaly dělbu bodů, a tak skončila pětizápasová vítězná série Chelsea, ale den bezpochyby patřil mužům v rukavicích, protože Robert Sanchez a Matz Sels, poslední obranná linie desetičlenného týmu Forest, předvedli řadu skvělých zákroků, aby zachránili bod pro své týmy. Ani výhra Chelsea by nevylepšila její čtvrté místo v tabulce Premier League, ale Blues přijíždějí na Merseyside s druhým nejlepším útokem v Premier League. Jejich šestnáct vstřelených gólů je horších pouze než sedmnáct gólů Manchesteru City.

Hosté nyní mohou vyhrát každý ze svých prvních čtyř venkovních zápasů poprvé od sezony 2008/09, ale devět zápasů bez vítězství proti Liverpoolu, který neprohrál s Blues od března 2021, jim příliš velkou naději nedodává. Navíc, když Blues utrpěli dvě disciplinární ztráty. Wesley Fofana a Marc Cucurella oba obdrželi páté žluté karty v ročníku a budou chybět v bitvě na Anfieldu. Reece James se vrátil do tréninku poté, co si před sezónou poranil podkolenní šlachu a byl pro tento zápas uznán fit. V pořádku se zdá být i dánský brankář Filip Jorgensen, přestože se během poslední reprezentační pauzy potýkal se zraněním.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Jones, Gravenberch - Salah, Szoboszlai, Gakpo - Jota.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Gusto, Disasi, Colwill, Veiga - Caicedo, Fernandez - Madueke, Palmer, Sancho - Jackson.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 4.52 - 4.59

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United

sobota 13:30

Anglická Premier League se v sobotu krátce po poledni vrátí po další reprezentační přestávce. Program osmého kola otevře londýnské derby mezi favorizovaným Tottenhamem Hotspur a West Hamem United. Spurs před dvěma týdny prohráli s Brightonem, zatímco Hammers naposledy porazili na domácím stadionu nováčka z Ipswiche.

Svěřenci Angeho Postecoglua byli na Amex Stadium blízko šestému vítězství v řadě. V prvním poločase se prosadili Brennan Johnson a James Maddison, a Spurs tak získali dvougólový náskok proti týmu Fabiana Hürzelera. Na začátku druhého poločasu ale přišel nevídaný kolaps a domácí fotbalisté dokázali během 15 minut otočit průběh utkání díky gólům Minteha, Ruttera a Welbecka a sklapla tak Csaplárova past.

Tottenham tak nedokázal navázat na působivá vítězství s Brentfordem a Manchesterem United a po sedmi odehraných ligových kolech klesl až na devátou příčku se sedmibodovou ztrátou na první trojici Liverpool, Manchester City, Arsenal. Australský kouč ale i přesto věří, že jeho svěřenci mají dostatečnou kvalitu na to, aby vyhráli v této sezoně nějakou trofej, což se Tottenhamu naposledy podařilo v roce 2008, kdy vyhráli ligový pohár.

Zatímco Tottenham po sérii úspěchů před čtrnácti dny utrpěl nečekanou porážku, West Ham naopak přerušil svou sérii špatných výsledků jasným vítězstvím nad Ipswichem, jehož zadní řadu prolomil Michail Antonio už po 48 sekundách.

Na nejrychlejší gól Hammers v historii Premier League sice dokázal v šesté minutě odpovědět Liam Delap, od té doby byl ale na hřišti jen jeden tým. Střelecky se zvládlo prosadit trio Mohammed Kudus, Jarrod Bowen a Lucas Paquetá a Hammers tak mohli slavit první výhru v nejvyšší soutěži od konce srpna.

Při závěrečném hvizdu se na londýnském stadionu nemohlo nikomu ulevit více než Julenu Lopeteguimu, protože jeho svěřenci ukončili pětizápasovou sérii bez výhry ve všech soutěžích a posunuli se v tabulce na 12. místo, pouhé dva body právě za Tottenham.

West Ham je v této sezóně ostře kritizován, Hammers ale ještě na venkovních stadionech neprohráli, o body obrali Crystal Palace, Fulham i Brentford a rádi by na to navázali i v sobotním utkání.

Domácím bude chybět pouze zraněný francouzský mladík Odobert, West Hamu naopak nepomůže jen Němec Füllkrug.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Kulusevski, Bentancur, Maddison; Johnson, Solanke, Son

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Rodriguez, Souček; Bowen, Paqueta, Kudus; Antonio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 5.40 - 6.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

Ačkoliv jsme ještě v rané fázi sezony, může duel Newcastlu s Brightonem hodně napovědět o tom, kdo se příští rok podívá do pohárové Evropy. Ambice na to mají oba kluby, v našlapaném poli ovšem nebude místo pro každého.

Magpies nešli do reprezentační přestávky zrovna v nejlepší rozpoložení, když z posledních tří ligových utkání získali jen bod. Domácí remíza s Manchesterem City je rozhodně pozitivním výsledkem, ne už tak venkovní zápisy. Ze hřiště Fulhamu odcházel Newcastle s prázdnou, v Goodison Parku vybojoval bod za bezbrankovou remízu. Vše přitom mohlo být jinak, kdyby Gordon proměnil v první půli pokutový kop.

V případě Brightonu je to o něco pozitivnější, navíc v poslední době bavil všechny diváky, kteří si jeho zápasy zapnuli. Čtyři soutěžní zápasy, celkem dvacet gólů na obou stranách, pokaždé alespoň po dvou gólech v každé síti, to je dozajista atraktivní bilance. Z té Seagulls vytěžili postup v Ligovém poháru a čtyři ligové body z těžkého losu - po remíze s Nottinghamem a porážce na Stamford Bridge doma skalpovali Tottenham, přestože o poločase prohrávali dvougólovým rozdílem. Po pauze bleskově korigoval Minteh, na nějž navázal Rutter a obrat už v šestašedesáté minutě dokonal Welbeck.

V minulém ročníku sice tabulkově dopadl výrazně lépe Newcastle, vzájemné střety ovšem vyzněli pro Racky. Ti na domácím hřišti zvítězili poměrně v poklidu, vedli i v odvetě v St. James‘ Parku, na Veltmanův gól ale těsně před přestávkou zareagoval Longstaff.

Oba výběry se potýkají s poměrně četnou marodkou. Domácím se sice vrátil do tréninku Callum Wilson, avšak na zápas to zřejmě ještě nebude. Kdo by naopak mohl nastoupit, to je Alexander Isak, zato comeback Kierana Trippiera je stále v nedohlednu. Brighton může opět počítat Janem Paulem van Heckem, představit by se měli i Georginio Rutter a Simon Adingra. Mimo hru zůstávají Joao Pedro, Adam Webster, James Milner i Matt O’Riley.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Livramento, Schär, Burn, Hall - Tonali, Guimaraes, Joelinton - Gordon, Isak, Barnes

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, van Hecke, Dunk, Kadioglu - Minteh, Wieffer, Hinshelwood, Mitoma - Rutter, Welbeck

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.20 - 4.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leicester City

sobota 16:00

Společně z Premier League sestoupili, společně se do ní zase vrátili. Aby tyto rychlé přesuny z jedné soutěže do druhé nepokračovaly, potřebují Southampton i Leicester sbírat pravidelně body. Zatím se to lépe daří Liškám, ale Svatí mají ve vzájemném zápase výhodu domácího prostředí.

Saints v dosavadním průběhu ligového ročníku získali jeden jediný bod, a to když přivítali třetího do party nováčku Ipswich. Jinak zatím strádají jak ofenzivně, tak defenzivně - útok mají úplně nejhorší ze všech týmů, co do počtu obdržených gólů jsou na tom hůře jen Wolves. Překvapivý bod si mohli připsat před reprezentační přestávkou na hřišti Arsenalu, kde je Archer poslal do vedení. To ale dlouho nevydrželo a Southampton opět odcházel s prázdnou.

Foxes jsou na tom podstatně lépe v ohledu vstřelených i inkasovaných branek, ale především v bodovém zisku a tabulce. Se šesti body aktuálně okupují patnáctou pozici, k čemuž jim výrazně pomohl i poslední zápas, jenž přinesl premiérovou výhru v sezoně. Ta se zrodila nad Bournemouthem a postaral se o ni jeden ze čtyř dvougólových střelců Buonanotte.

Přestože spolu tyto dva celky dlouhodobě sdílí stejnou soutěž, skončil naposledy Southampton před Leicesterem v sezoně 2016/2017. V minulé sezoně si navíc Lišky uzmuly oba vzájemné zápasy suverénním způsobem s celkovým skóre 9:1.

Svatí se naposledy musí obejít bez potrestaného Stephense, zranění nepustí do hry ani Stewarta. Vrací se naopak Smallbone i Sulemana. Hosté hlásí vyléčení Vestergaarda, řada dalších hráčů včetně Daky však zůstává mimo hru.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Sugawara, Harwood-Bellis, Bednarek, Walker-Peters - Aribo, Downes, Fernandes - Dibling, Archer, Fraser

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hermansen - Justin, Faes, Okoli, Kristiansen - Ndidi, Skipp - Buonanotte, Ayew, Mavididi - Vardy

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.60 - 3.34

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester United - Brentford FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne je na programu duel mezi trápícím se Manchesterem United a londýnským Brentfordem. Bees dokázali naposledy na Old Trafford zvítězit v roce 1937, tentokráte by ale mohli být více než vyrovnaným soupeřem.

Manchester United se totiž bude v utkání po reprezentační přestávce snažit ukončit svou pětizápasovou sérii bez vítězství ve všech soutěžích. Není to ale poprvé, co se pod nizozemským trenérem Erikem ten Hagem rozhoupala židle, přeci jen Manchester United zažívá nejhorší start do sezóny Premier League v historii. V úvodních sedmi zápasech získali Red Devils pouze osm bodů, vyhráli jen dvakrát a v tabulce jim patří až 14. místo, jsou navíc blíže sestupovému pásmu než první čtyřce, přičemž na vedoucí Liverpool ztrácí po sedmi kolech již 10 bodů.

Od vítězství 7:0 nad Barnsley v EFL Cupu v polovině září nedokázal Man United vyhrát žádný z posledních pěti zápasů ve všech soutěžích. Na Old Trafford vstřelili v ligových zápasech pouze jednu branku.

V tabulce je na tom lépe i Brentford, který naposledy vyhrál na domácím stadionu proti strádajícímu Wolverhamptonu Wanderers 5:3 a přiblížil se první polovině tabulky. V posledních čtyřech ligových zápasech dokázali svěřenci Thomase Franka skórovat v úvodních dvou minutách, překvapili obranu Manchesteru City, Tottenhamu, West Hamu a před dvěma týdny odstartoval gólové hody ve druhé minutě stoper Nathan Collins.

Frankovi svěřenci ale nasbírali v letošní sezóně Premier League všech 10 bodů na domácí půdě, na soupeřových hřištích bodovali naposledy v polovině května. A dobré vzpomínky nemají ani na Old Trafford, kde prohráli všechny své zápasy v rámci Premier League.

Oba týmy se naposledy střetly v březnu, kdy na Gtech Community Stadium skončilo utkání remízou 1:1. Skóre otevřel až v 96. minutě Mason Mount, v samotném závěru ale dokázal dramatickým vyrovnat dánský stoper Kristoffer Ajer.

Domácím bude v sobotu chybět kvarteto defenzivních hráčů, mimo hru je Maguire, Malacia, Yoro a Mainoo. Hostům nepomůže například Aaron Hickey či Rico Henry.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Dalot, De Ligt, Martinez, Evans; Eriksen, Casemiro; Garnacho, Fernandes, Rashford; Zirkzee

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Van den Berg, Collins, Pinnock; Ajer, Damsgaard, Norgaard, Janelt, Lewis-Potter; Schade, Mbeumo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.47 - 4.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Ipswich Town - Everton FC

sobota 16:00

V sobotu se na Portman Road střetnou v rámci osmého kola Premier League dva týmy, které se nacházejí těsně nad sestupovým pásmem, Ipswich Town bude hostit Everton. Bude to první setkání obou klubů po více než 20 letech a Tractor Boys neprohráli posledních pět vzájemných duelů.

Návrat do nejvyšší soutěže trval Tractor Boys 22 let a v osmém kole této sezony stále ještě čekají na premiérové vítězství. Ještě nikdy se nestalo, že by Ipswich na začátku sezóny v nejvyšší soutěži odehrál osm zápasů bez výhry, takže manažer Kieran McKenna se zde bude snažit vyhnout nechtěnému zápisu do historie.

I přesto mohou být fanoušci Ipswiche s aktuálním stavem spokojeni. Celek z východního pobřeží totiž již dokázal obrat o body Fulham, Brighton, Southampton i Aston Villu a se ziskem čtyř bodů jim patří sedmnáctá příčka.

Jen o bod víc má navíc také trápící se Everton. Svěřenci Seana Dychea se před reprezentační přestávkou dokázali vyšvihnout ze sestupových pozic, jsou v posledních třech zápasech neporaženi a zlepešnou formu chtějí ukázat i v sobotním důležitém souboji.

K dispozici jim ale nebude hned čtveřice mladíků, mimo hru je kromě Garnera a Iroegbunama také Armando Broja a Chermiti. Domácím bude chybět dlouhodobě zraněný Donacien či odchovanec Manchesteru United Axel Tuanzebe, který si během reprezentační pauzy poranil prst.

Ipswich Town - pravděpodobná sestava:
Muric; Johnson, O'Shea, Greaves, Davis; Morsy, Phillips; Burns, Hutchinson, Clarke; Delap

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford, Young, Tarkowski, Keane, Mykolenko; Gueye, Doucoure; Harrison, McNeil, Ndiaye; Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.53 - 3.12

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Fulham FC - Aston Villa

sobota 16:00

Aston Villa se v sobotu odpoledne bude snažit dostat zpět mezi nejlepší čtyři týmy Premier League, když se na Craven Cottage utká s Fulhamem. V posledním střetnutí s Cottagers získali Villans všechny tři body, když Ollie Watkins v únoru zajistil vítězství 2:1.

Poté, co Fulham v období od 24. srpna do 28. září nasbíral 11 bodů v pěti zápasech bez porážky, utrpěl před reprezentační přestávkou porážku 2:3 od obhajujícího mistra Premier League Manchesteru City. Přestože Fulham klesl v tabulce Premier League na osmé místo, na pátou Aston Villu, která je jeho sobotním soupeřem, ztrácí pouhé tři body a trenér Marco Silva doufá, že porážka se City dodá jeho hráčům odvahu a sebevědomí.

Fulham přivítá návrat na Craven Cottage, kde v letošní sezóně Premier League získal sedm z dosavadních jedenácti bodů, což zajistily výhry nad Leicesterem City 2:1 a Newcastlem United 3:1 a remíza 1:1 s West Hamem United, ačkoliv v tomto klání Cottagers vedli až do 95. minuty.

Od konce srpna, kdy Aston Villa prohrála doma 0:2 s Arsenalem, zaznamenala ve všech soutěžích osm zápasů bez porážky, včetně tří po sobě jdoucích výher a dvou remíz v Premier League. Vítězství 1:0 v Lize mistrů nad Bayernem Mnichov vložili Lvi mezi remízu 2:2 s Ipswich Town a 0:0 s Manchesterem United, přičemž s posledně jmenovaným týmem se o body podělili v posledním zápase před mezinárodní přestávkou.

Před sérií tří po sobě jdoucích domácích zápasů proti Boloni, Bournemouthu a Crystal Palace cestuje Aston Villa na stadion Fulhamu, kde prohrála pouze jeden z posledních dvanácti zápasů Premier League v Londýně. Jejich osm výher pod Emerym za tuto dobu je tolik, na kolik Villans dosáhli v předchozích 48 zápasech nejvyšší soutěže v hlavním městě.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Andersen, Bassey, Robinson - Berge, Pereira - Traore, Smith Rowe, Iwobi - Muniz.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Carlos, Torres, Digne - Bailey, Barkley, Tielemans, Rogers - Duran, Watkins.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.51 - 2.97

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Arsenal FC

sobota 18:30

Možnost proniknout dočasně do čela tabulky a dostat své nejbližší dva konkurenty pod tlak má v sobotu Arsenal. Nastoupí totiž na hřišti Bournemouthu, který se zatím pořádně nerozjel. Kanonýři se však musí vypořádat s četnými zdravotními problémy.

Těmi aktuálně trpí zejména ofenzivní část hry a chybět může celý ofenzivní čtyřlístek. Stoprocentně bude mimo hru Martin Ödegaard, na upřesnění se čeká v případě Bukaya Saky, Gabriela Martinelliho a Kaie Havertze. Nejpravděpodobněji přitom vypadá start anglického křídelníka. S potížemi se však Mikel Arteta musí vypořádat i na pozici pravého obránce. Znovu se zranil Takehiro Tomiyasu, s drobnějšími zádrhely laborují také Jurrien Timber a Ben White. Alespoň že Thomas Partey už se Arsenalu dal do kupy.

To Cherries jsou na tom po zdravotní stránce podstatně lépe, ne už ovšem co do výsledků. Nedá se rozhodně říci, že by na tom byli bídně, ale za očekáváními trochu zaostávají. Chybí jim především tři body z posledního zápasu před reprezentační přestávkou, kdy na hřišti Leicesteru umožnili domácím zapsat první vítězství v sezoně. Už počtvrté z osmi soutěžních zápasů navíc vyšli gólově naprázdno.

Gunners naopak stále hledají svého prvního přemožitele. Dlouhou domácí šňůru čtyř zápasů na přelomu září a října zakončili bilancí čtyř výher, přičemž těch si musí obzvláště cenit. Po úvodním hladkém měření sil s Boltonem přišly dva zápasy s nováčky a k tomu duel Ligy mistrů s PSG. Paradoxně proti Pařížanům to měl Arsenal asi nejlehčí, zato proti Leicesteru rozhodl až v samotném nastavení, se Southamptonem zase musel otáčet.

Fanoušci Kanonýrů mají na Bournemouth dozajista jen ty nejlepší vzpomínky. Od návratu Třešní mezi elitu uspěli jejich hráči ve všech čtyřech zápasech. Třikrát šlo o bezproblémové vítězství s čistým kontem, ve zbylém případě pak o památný obrat, který završil až v úplném závěru Reiss Nelson.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Kepa - Araujo, Zabarnyj, Senesi, Kerkez - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Tavernier - Evanilson

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Timber, Saliba, Gabriel, Calafiori - Havertz, Partey, Rice - Saka, Trossard, Martinelli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.08 - 3.74 - 1.77

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
7
6
0
1
13 : 2
18
2
Manchester City
7
5
2
0
17 : 8
17
3
Arsenal FC
7
5
2
0
15 : 6
17
4
Chelsea FC
7
4
2
1
16 : 8
14
5
Aston Villa
7
4
2
1
12 : 9
14
6
Brighton & Hove Albion
7
3
3
1
13 : 10
12
7
Newcastle United
7
3
3
1
8 : 7
12
8
Fulham FC
7
3
2
2
10 : 8
11
9
Tottenham Hotspur
7
3
1
3
13 : 8
10
10
Brentford FC
7
3
1
3
13 : 12
10
11
Nottingham Forest
7
2
4
1
7 : 6
10
12
West Ham United
7
2
2
3
10 : 11
8
13
AFC Bournemouth
7
2
2
3
8 : 10
8
14
Manchester United
7
2
2
3
5 : 8
8
15
Leicester City
7
1
3
3
9 : 12
6
16
Everton FC
7
1
2
4
7 : 15
5
17
Ipswich Town
7
0
4
3
6 : 14
4
18
Crystal Palace
7
0
3
4
5 : 10
3
19
Southampton FC
7
0
1
6
4 : 15
1
20
Wolverhampton Wanderers
7
0
1
6
9 : 21
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (967)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Havertz/Saka jsou tedy fit a budou hrát? A jak vidíte ofenzívu Live, zase Diaz-Salah-Jota nebo jinak?

Reagovat
eder

V základu nejspíš takto, v průběhu zápasu nastoupí i Darwin a Gakpo, otázkou je jak brzy...

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem kto bude hrať lebo z Artetovej tlačovky sme sa ako vždy nič nedozvedeli

Reagovat
Seydou Doumbia

četl jsem nějaké šity že u obou se rozhodne podle posledního tréninku nebo něco takového...slušný grc

Reagovat
SunFells

To stejné co proti PSG

Reagovat
Seydou Doumbia

kdo je hlavni kopač penalt v arsiku letos? bukake nebo havertz?

Reagovat
SunFells

Saka

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Error

bukake, hahah haha hah jsi velmi vtipny

Reagovat
Neutron

Ty si tu prvy raz? Vsak on kazdemu prisposobuje meno.

Reagovat
Seydou Doumbia

A tu se to vyloženě nabízí, nemůžu za to jak se jmenuje.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to nemění nic na tom, že je to extrémně nevtipné

Reagovat
Neutron

Ak to jeho bavi tak mu moze byt uplne uprdele co tebe pride vtipne a co nie.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a? nikdo mu tu nemůže napsat, že je to trapné, bez toho abys ses urazil?

Reagovat
Neutron

Ja som sa neurazil, ja som ti napisal ako to je. Ked mi nieco nie je smiesne tak to neriesim. Zvlastne, ze ste sa ozvali az ked zhovadil Sakovo meno

Reagovat
Kiss Me Polka!

sleduješ každý můj koment, že víš kdy jsem se ohledně toho ozval?

někoho baví třeba trumpuv primitivni humor, taky kolem toho musím uctivě naspalovat a nemůžu rict, že je to trapná blbost??

Reagovat
Neutron

Jeeezis

Mozes si povedat co chces a to je zhruba tak vsetko co s tym urobis. Ak ti to urobi lepsi den a zlepsi naladu…

Reagovat
Kiss Me Polka!

kdybys ses timhle ridil ty sam, tak tohle vlakno vubec nezacne.

Reagovat
Neutron

Teba tiez nikto nenutil reagovat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ja tu nemoralizuji o tom, ze by se na diskuznim foru nemeli vymenovat negativni nazory.

Reagovat
Neutron

A mna narozdiel od teba nezranuju banality co vypusti sem tam random uzivatel na internetovom fore.

Reagovat
eder

Mně to naopak přijde docela vtipné - oproti obvyklým infantilnostem některých nejmenovaných "takyfans" na tomhle fóru...

Reagovat
Nikikrew

Tie tlacovky su o hovne. Dobre vieme, ze hrat budu.

Reagovat
Seydou Doumbia

kdo je hlavní kopač pencli v arsiku letos?

Reagovat
Nikikrew

Saka

Reagovat
Modřín2

Dneska nás čeká předehrávka PL a zítra se můžete těšit na skutečně kvalitní týmy této ligy.

Reagovat
Seydou Doumbia

což je takticky skvělé udělané, protože po repre pauze se podíváš rád na kohokoli tak ty slabé dali na sobotu a člověk vezme za vděk i to

Reagovat
Seydou Doumbia

až na arsenal teda, ten porušuje dnešní pravidlo

Reagovat
Gunner14

Jako až vás Liverpool rozmete na Anfieldu?

Reagovat
eder

"Rozmete" je příliš expresivní výraz. Současný Slotův Liverpool jde zatím cestou těsných vítězství...

Reagovat
Bandita_Harry

Zatim

Reagovat
Bandita_Harry

Nič to nemení na veci že ich rozmetame 1:0

Reagovat
Ladas321

United dva týdny neporaženi a žádný obdržený gól, uvidíme jestli dokážou udržet formu i tento víkend.

Reagovat
eder

Ano, reprepauzu zvládli vskutku bravurně. A to se na ETH nadává...

Reagovat
oli9

Reagovat
SunFells

Erik ten Hag on McTominay doing great at Napoli: “I didn't want him to leave but it is the rules”.

“The clubs have to deal with the Financial Fair Play rules and the rules are not great”.

“The rules are, I would even say, bad... it forced us to make this decision”.

Další takový dement, co tam rozházel 600+ mega za 2 roky

Reagovat
EZ

Z neho sa stal slusny demagog, za toto by sa nehanbili ani v parlamente.

Reagovat
martin.b

Klasický Ericova hovna, asi přes pauzu moc nezrelaxoval.

Reagovat
bbbauch

hlavne ze ma Antonyho za 80.. uz bych ho fakt netrapil a dal mu jednu z milosti

Reagovat
Thelvin

Areola moc pěknej zákrok

Reagovat
lajka30

Souček naprosto tragický.

Reagovat
masly008

celý WHU špatný,ale Spurs hrají dobře.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
kolouch

Soucek neni o nic horsi ani lepsi nez zbytek tymu. Dneska je to o defenzive, tu plni zatim spolehlive. Ale nedal do polocasu dva goly, tak je "naprosto tragicky"

Reagovat
Jesfey

Reagovat
oli9

Reagovat
lajka30

A jaká je jeho přidaná hodnota pokud nedá gol?

Reagovat
kolouch

Pripominas mi vsechny ty pupkace v hospode u piva co nadavaji, kdyz soucek neprejde 1 na 1 Co treba vsechny ty vyhrane hlavicky pri obrannem rohu nebo v soubojich v poli? Proste vsechna ta prace, ktera neni na prvni pohled videt nebo neni tak libiva jako dribling nebo gol

Reagovat
lajka30

Jo dneska je to vidět. Půjde brzo na lavičku jako Zoufal.

Reagovat
kolouch

Ptal ses me na jeho pridanou hodnotu. Dnes hrajou spatne vsichni, pripada mi nesmyslne vypichnout jen Soucka. Ale je to takove spravne ceske

Reagovat
Bayern +

Spartansky kokot, klasika

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bayern +

A jaka je pridaná hodnota ostatných stredových zaloznikov WHU v tejto sezóne, ktorí na rozdiel od Součka ani nedali ten gól? Aspoň nemel sracky, pls.

Reagovat
Cotton

Ne všichni mají za úkol dávat góly

Reagovat
KnoxXx

vsak ziadnu defenzivu nemaju ...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Cotton

Reagovat
oli9

V čem je horší než Paqueta, Antonio nebo Bowen?

Reagovat
masly008

v to že je čech a na toho se plive přece.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Seydou Doumbia

bud plive a nebo hypuje do nebes

Reagovat
Bayern +

Souček je s prehľadom najužitočnejší a teda čítaj aj najlepsi záložník WHU tejto sezóny, s tým sa proste musíte zmieriť. Herne sú napicu všetci, on ma aspoň tie čísla.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

WHU je hrozny tým na sledování, oni musí být sami překvapeni že hrajou 1:1. Od nás je to taky hodně upocený ale jestli tady ztratíme tak to bude fakt mrzet.

Reagovat
oli9

Někdy bych doporučil se podívat na zápasy Evertonu to si člověk připadá, že sleduje nějakou sedmou ligu

Reagovat
jk

Ty mi taky stačí 2x za sezónu

Reagovat
Thelvin

Stačilo poslat Maddisona na lavičku

Reagovat
jk

Tady bych se nebál říct, že whu se poráží sám. Hrozný výkon.

Reagovat
Thelvin

J, ale teď tam od nás nikdo nevymýšlí pitomosti a prostě běžíme s míčem dopředu, což umíme nejlíp.

James byl dneska brzda. I ty rohy kopal zoufale

Reagovat
jk

Mě přijde že po té pauze celkově jedem na půl plynu. Naštěstí to dneska stačí.

Reagovat
DieFohlenBMG

Za co jako ?

Reagovat
masina_LFC

Lopetegui musí letieť, to je strašné čo hrajú celú sezónu

Reagovat
Thelvin

Reagovat
mistr129

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

To je šílenost od WHU

Reagovat
Seydou Doumbia

WHU nej přestupák v rámci celé ligy a takhle to kurví, Lope ven

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
DieFohlenBMG

Žlutá pro oba

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Miguel19

Jak po téhle situaci to může být žlutá karta pro de Vena a Kuduse

Reagovat
Geordies

Richarlison

Reagovat
Mates_Matesović

Kudus tam má 3 věci za červenou, tak snad si VAR vybere

Reagovat
masina_LFC

wtf? to boli aj 2 ČK pre Kudusa

Reagovat
mistr129

Reagovat
Seydou Doumbia

trochu do něj kopl (což dělal pepe taky) a dal mu facku (což udělal ribery na carvajala taky)...a myslím ani 1 nebyla redka

Reagovat
jk

Kudus je sice baller ale taky slušný nezvladajko…

Reagovat
KnoxXx

vsak tych zasahov do hlavy tam bolo viac

Reagovat
Miguel19

To bylo rovnou na 2 ČK

Reagovat
Thelvin

Tohle byl dobrý bizár, ještě že to VAR opravil

Reagovat
VTID94

To mi pripomenulo úplne Joeyho Bartona proti City. Ten to tam tiež rozdával každému kto mu prišiel do cesty

Reagovat
jk

Lopetegui ten tik v oku už měl nebo to chytil z dnešního výkonu WHU?

Reagovat
DieFohlenBMG

Za Moyese by se taková fraška nestala

Reagovat
I am Mancunian

De light

Reagovat
SunFells

Obraná čtveřice Brentfordu

Reagovat
r.mrazik

On má koleno vysoko, narve ho a černá svině pískne faul pro něj. To jsou tragédi

Reagovat
dantetomas

Ale no tak, ved mal koleno vo vyske pasu, odohral loptu a de light ho nabral hlavou, pretoze do toho isiel ako dement.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
r.mrazik

Ty máš pas u krku?

Reagovat
r.mrazik

Proč tam není, že soupeř je ve výskoku?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
r.mrazik

Děsná hra…

Reagovat
Grahf

30% possession proti brentfordu, not bad

Reagovat
r.mrazik

Ten rozdíl v pressingu je extrémně špatný i vůči brentfordu

Reagovat
kylo ren

Remku dame

Reagovat
EZ

Andreas, ta penalta

Reagovat
r.mrazik

Co víc chce?!

Reagovat
r.mrazik

Tým, kde jediný hráč, který dá dlouhý míč na křídlo je Rash…

Reagovat
kylo ren

Ten hagovi to stačí

Reagovat
MystycMac

Garnacho to je tragéd načo si to dva stále na lavu ked nevie strieľať...

Reagovat
dantetomas

Collins. Ten kontakt s Hojlundom ho asi zas tak velmi nebolel, ked dokazal zasprintovat v momente, ked mu horelo pod ritou. A akonahle sa bola hra prerusena, tak sa mu bolistka znova vratila.

Reagovat
Spikous

no len treba dať hlavne ďalší gól pretože to môže byť ďalšia zbytočná strata

Reagovat
VTID94

Celý zápas bohužiaľ pozerať nemôžem snáď pridáme ďalší... neskôr Buendia a Duran na plac

Reagovat
Spikous

hlavne nedostať hlúpy gól ...obrana je stále labilna a najväčšia slabina

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

striedal by som ale Baileyho ktorý je totálne z formy

Reagovat
Kincl

Bych mu dal pokut za to, že to kopl jak kdyby přežil vlastní potrat.

Reagovat
Seydou Doumbia

kamoš má raula ve fantasy a oni daji penclu nějakému lofasovi

Reagovat
VTID94

Bývalý hráč United čo ti poviem

Reagovat
r.mrazik

Bylo úplně jasný, že jakmile ho pošle za lajnu, tak dostaneme gól

Reagovat
TheGun

Taky jsem to čekal.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
MystycMac

Reagovat
I am Mancunian

Hahahah, tak snáď dnes už konci

Reagovat
VTID94

Reagovat
MystycMac

United no o zábavu vždy postarane...

Reagovat
eder

Nedej se Eriku, vždyť ty za to nemůžeš!

Reagovat
Mastný Chobot

Dalot toto keby som spravil svojho casu v doraste, tak si nezahram do konca sezony

Reagovat
vceradnesazitra

Dalot fakt musí být agent City, to není možný jak je slabej

Reagovat
masly008

Co má city s UTD?

Agent muže být tak spurs.

Reagovat
Miguel19

Já nechápu, jak tu o něm může někdo tvrdit, že to není průměrný hráč.

Reagovat
r.mrazik

To někdo říká, že není?

Reagovat
Miguel19

Někdo z fandů United mi tu jednou oponoval...

Reagovat
r.mrazik

obcas zahraje dobre, obcas marne...je to prumerny hrac PL

Reagovat
Seydou Doumbia

mě by zajímalo kolik dobrých hráčů PL by nebylo v United průměrnými

Reagovat
r.mrazik

pokud by byli opravdu dobry,tak by byli dobry i v MU

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to nefunguje, když si mistr v dobře fungujícím týmu neznamená to že budeš mistr všude

Reagovat
r.mrazik

To já neříkám. Jen říkám, že pokud je opravdu dobrý, tak bude dobrý i v United

Reagovat
kylo ren

ERIC!!!!!!!!

Reagovat
Seydou Doumbia

Akorát kamošovi píšu že doufám že dá Brendford gola když Ligta ošetřují a ono se to fakt stane kamoš brzy spacha sebevraždu

Reagovat
MystycMac

Nebol tam faul na Evansa ?

Reagovat
Skalda29

Dalot slabý , pár zápasů zpátky též tak vypustil roh a byl gól

Reagovat
masina_LFC

Bojuj Erik!

Reagovat
VTID94

Reagovat
Zaschrona

Keane by měl hrát v útoku

Reagovat
VTID94

Emi Martínez really blew a kiss to the Fulham fans after he saved Andreas Pereira's penalty

Reagovat
eder

Bravo Eriku, nastup do druhého poločasu byl taktický majstrštyk

Reagovat
r.mrazik

sundej hojlunda,ten tam mel snad jen jeden dobry moment

Reagovat
Freedo

Díky

Reagovat
r.mrazik

klasika

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Zaschrona

One thing that sums up the Moshiri era best is that the M Keane signed for £30m as a centre-back has eleven more Premier League goals for Everton than the M Kean signed for £30m as one of Europe's top young strikers.

It's so believably unbelievable.

Reagovat
Zaschrona

In alternate universe, Michael Keane is Everton and England's number nine and considered the best finisher in Premier League history. Meanwhile, Alan Shearer played 127 games for Newcastle at centre-back but was never really rated.

Reagovat
MystycMac

Podcenil to Brendford ani oni si nemysleli že to poleno by mohlo trafiť bránu...

Reagovat
MystycMac

Dobre ich United drti tak kedy da Brendford gol?

Reagovat
Miguel19

Bruno

Brentford strašně slabej.

Reagovat
vceradnesazitra

Tak si Mufani zařvali a ted to tým klasicky vypustí a dostanou na 2:3

Reagovat
VTID94

Issa Diop v 68' na plac...v 69' vlastný gól

Reagovat
Spikous

ja som s ním spokojný

Reagovat
VTID94

Nápodobne

Reagovat
KnoxXx

Welbz

Reagovat
Gunner14

Bez Saky, White zpátky v základu. Záloha Merino, Partey, Rice. Jsem zvědavý jak to bude vypadat

Reagovat
EZ

To smrdi jak pruser pre vas

Reagovat
Mastný Chobot

Tej zalohy a utoku sa bojim teda dost tam je strasne malo kreativity

Reagovat
Gunner14

Ale hrát bych proti nim nechtěl

Reagovat
Miguel19

Sterloš potahá.

Reagovat
Gunner14

Kai*

Reagovat
Miguel19

Někdo mu to musí připravit.

Reagovat
SunFells

Reagovat
unk

Jupii budeme moc sledovat TenHaga o nieco dlhsie

Reagovat
r.mrazik

Rash hraje dneska skvele

a tedy Zirkzee dela hrace kolem sebe lepsimi tim,jakym stylem hraje...

Reagovat
vceradnesazitra

Jakože tím že nezpracuje přihrávku?

Reagovat
r.mrazik

Jj. Přesně proto

Reagovat
Seydou Doumbia

Kamoš to popsal dobře : Zirkzee dostal perfektivní přihrávku od Rashe, ale vyhrál v něm vnitřní Lukaku

Reagovat
r.mrazik

To zakončení má divný, ale v mezihře mi přijde mnohem víc platný

Reagovat
Seydou Doumbia

Havertz snad hattrick dnes

Reagovat
Nikikrew

Hrali sme niekedy bez Saku a Odeho v lige? Nespominam si. Ako opat v ofenzive verim len Trossardovi a Havertzovi. Stred sialene nekreativny. Opat bude obrana nasa devizia

Reagovat
Nikikrew

Tak nehrali

Reagovat
Lovecour42

Dresy

Reagovat
xjert02

Reagovat
Gunner14

Zatím slušný brexit ball

Reagovat
xjert02

To je co za termin?

Reagovat
masly008

Merino vypadá že od začátku zápasu nemůže.

Reagovat
Nikikrew

Ach, to je zatial pekny shit

Reagovat
Lovecour42

Sterling ty jsi drahy i za těch 10% nebo kolik ti platíme

Reagovat
Gunner14

Má ještě Chelsea v sobě, do toho se dostane

Reagovat
masly008

A přitom zatím jediný schopný do útoku,ale chápu že Trosse sis ještě nestihl všimnout.

Reagovat
Lovecour42

Jako schopný tim. že dostane balón a tím to končí? Hmm tak to beru zpět...

Reagovat
Raff81

Hraje Arsenal nebo Blšany? Sterling zralej na vystřídání po 20 minutách

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
masly008

To jako i Cala bude házet minutu auty jako Ben?

Reagovat
Miguel19

Ten Merino tvl

Reagovat
Miguel19

To je ruda..

Reagovat
MystycMac

WTF však RED nie ?

Reagovat
masly008

Tross opět krásně

Díky rozhodčí

Reagovat
masly008

beru zpět trossarde ty demente

Reagovat
mistr129

Červená

Reagovat
Edgewalker

To bude redka

Reagovat
Nikikrew

Saliba tebe sibe?

Reagovat
TheGun

Však byl v ofsajdu ne?

Reagovat
Miguel19

To hrál Trossard

Reagovat
TheGun

Fakt? mám televizi daleko

Tak to bylo oboje nepochopitelný

Reagovat
Nikikrew

Hral nas hrac dozadu

Reagovat
avicii

Červená

Reagovat
Mastný Chobot

Heh tak to nemam chut asi ani pozerat uz... aj tak hrame strasnu sracku

Reagovat
Gunner14

Webb už tam telefonoval ať dá redku ne

Reagovat
avicii

Tak táto je dosť jasna a mal dat na prvú

Reagovat
mistr129

Měl, ale doufal jsem že pro změnu jednou taky letos potaha nás

Reagovat
avicii

Reagovat
Gunner14

Jo však nic neříkám, jen mi to přišlo vtipný, když ho ukázali. Vůbec bych se nedivil, kdyby tam dával noty

Reagovat
avicii

Reagovat
VTID94

Ten prestrih na neho vyšiel krásne

Reagovat
xjert02

Reagovat
KnoxXx

stoper, akeho svet nevidel

Reagovat
MystycMac

no na nejaký čas ani neuvidí

Reagovat
kitas

Všetci tí vaši stopéri mu môžu akurát tak chystať kopačky na zápas

Reagovat
Lovecour42

Já už si na ty redky začínám zvykat

Reagovat
Gunner14

Demence fakt

Reagovat
Nikikrew

Boha Saliba naco???????

Reagovat
masly008

Takže budeme bránit remzu no.

Reagovat
Rohlíček

S tema cervenejma uz to prestava bejt sranda, si normalne nepamatuju kdy by ji dostal souper

Reagovat
Nikikrew

Minulu sezonu sme nemali ani jednu samizda

Reagovat
Rohlíček

No a letos 3. zapas z 8 kdy hrajem v nevyhode, dohromady to je pres 3 a pul polocasu, neskutecny

Reagovat
Nikikrew

Njn opat na starej kolaji

Reagovat
LaVolpe

Tomiyasu na CP dostal dvě žlutý.

Reagovat
Minister

Trossard aj Saliba už 3. redka v sezóne

Reagovat
Seydou Doumbia

ceníme, známka slušného klubu goly umí dávat každý lofas, redky jsou cesta

Reagovat
Raff81

nastoupili sme vůbec do zápasu?? co je tady tohle za sračku? červená to jenom zpečeťuje

Reagovat
guestikor

Stupidní červená. Trossard zase picovina a z větší půlky to jde za ním, ale proč na něho proboha Saliba sahal? Celý zápas o desíti a ještě bude další 3 zápasy stát...

Reagovat
Gunner14

1 zápas

Reagovat
Gunner14

1 zápas

Reagovat
mistr129

Bude stat jeden zapas, bohužel zrovna Pool. I kdyby ale neměl stat vůbec tak debilni faul

Reagovat
BenB

Jak jeden? Za primou jsou tri ne?

Reagovat
mistr129

Jestli nic nezměnili, tak tři jsou za violent conduct, takticky faul by měl být jeden

Reagovat
BenB

Ahaaa

Reagovat
masly008

Takových šáhnutí bude i dnes neodpískaných hromada,ale prostě spadl a to je faul.Samo ho vůbec nemá chytat.

Z 90% to jde za Trossem.

Reagovat
Miguel19

To je mazec ta statistika ČK pod Artetou…

Reagovat
Gunner14

A 95% z nich úplná klukovina nebo bizár

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
avicii

Saliba nebude proti nám.. to je plus

Reagovat
Lovecour42

Bosák ty jsi zmrd... Si tak říkám, že Bourne bychom mohli dát i v 10, že to třeba nebude taková tragédie a ten parchant mi musí připomenout že příští týden Liberpool bez Odeho a ted i Saliby

Reagovat
eder

Jj, Bosák za to může...

Reagovat
Rohlíček

tohle je ale neskutecna picovina od Saliby, fakt nechapu co si jako myslel, Trossard teda solidni "asistence"

Reagovat
masly008

největší píčovina to byla od Trosse, u Saliby to byl spíše reflex.

Reagovat
masly008

tvl z 6 metrů netrefit ani kasu z bez tlaku.

Reagovat
Lovecour42

Tečované

Reagovat
xjert02

byla tam tec holene obrance

Reagovat
xjert02

ale i tak by to gol nebyl, max. tycka

Reagovat
KnoxXx

Sterling out, tak to potom im ta redka este aj pomohla

Reagovat
oli9

Jen aby Arsenal dnes vůbec vystřelil na bránu

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Rohlíček

drzet do nastaveni 0:0 a pak Gabriel z rohu

Reagovat
Kixi Syhimour

Wtf další červená?

Reagovat
Spikous

dnes sa tie červené rozdávajú jedna radosť

Reagovat
Gunner14

Se těšíš na fotbal po repre pauze a borci vymyslí takový scénář

Reagovat
mistr129

Kiwior to je bránění

Reagovat
Gunner14

Proč mu to nedá do nohy Merino

Reagovat
masly008

Tross je hrůzostrašný.on neudělal nic dobře.okamžitě dolů.

Reagovat
rominhoFCB

AKo hra Merino ?

Reagovat
xjert02

Zvyka si

Reagovat
masly008

špatně, po trossovi nejhorší,

Reagovat
Rohlíček

par peknych prihravek, ale prijde mi, ze moc nestiha to tempo, snad se postupne vyhraje

Reagovat
Nikikrew

Najhorsi polcasnv sezone. Absolutne nic do CK, nakopy na Havertza. Saliba pan stoper a urobi taku klukovinu, Trossard to posral epicky.

Nic, vidim to maximalne na nejaky brejk alebo roh. Remiza bude asi zlata

Reagovat
Gunner14

Měli jsme tam pár polo šancí po redce, Bournemouth to necháva poměrně otevřený, akorát toho musíme využít

Reagovat
Nikikrew

To je na 3 miesto v tabulke velmi malo

Reagovat
Gunner14

Tak chybí nám 2 nejlepší hráči dopředu, Saku a Odeho spolu nenahradíš

Reagovat
Nikikrew

A to je problem o ktorom sme hovorili pred sezonou

Reagovat
masly008

Taky si myslím že by jsme měli mít na střídačce náhrady typu Wirtze a Rodryga. Nechápu proč jsme je nekoupili.

Reagovat
Gunner14

Nwaneri a Martinelli my hřiště brzo, Merino je tam teď úplně zbytečně a kazí.

Saliba a Trossard se můžou navzájem profackovat, taková zbytečná redka..

Bournemouth to bude víc otevírat, nedostat gól a věřím, že tam něco vymyslíme vepředu

Reagovat
Gunner14

Na hřiště*

Reagovat
guestikor

Nevím,jestli je horší Bosák, nebo ten nas výkon. Laťka je vysoko....

Reagovat
xjert02

jsem toho blba normalne vypnul

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rohlíček

I do ty cerveny to byla brecka, ale Bournemouth byl uplne neskodnej. Martinelli na plac a doufat ze jim tam jednou utece nebo trademark Gabriel z rohu.

Reagovat
Rohlíček

Partey btw dneska velmi dobry, snad vydrzi zdravy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Gunner14

hraje fajn

Reagovat
masly008

Červená jasně za Trossem, Marino zbytečný a nestíhá a Rayovi jde dnes jenom omlouvání se po obrovských hrubicích.

Pokud nepůjde Gabi tak dopředu nic neuděláme.

Reagovat
Euphael

Za Trossem i Salibou, ktery zatahoval za ruku úplně zbytečně.

Reagovat
masly008

Hele u Saliby to byl spíš reflex než že by to nějak chtěl.

Ale jako co předvedl Tross se moc nevidí.

Dávat 20 metrů na polovině soupeře balon za stopery na střed hřiště?

Reagovat
Euphael

Já souhlasím, že to byl reflex. Ale takticky nezvládl. Jaká byla šance na gól? A i kdyby z toho padl gól, tak zápas je tím zabitý. Ale není nutno plivat na Salibu, borec též nespočne, když ho piča Deschamps hraje oba zápasy.

Reagovat
Euphael

tou redkou samozřejmě je zápas zabitý..

Reagovat
masly008

nad tím co je lepší nestihneš přemýšlet.tohle je prostě hlavně chyba Trosse který od začátku hraje hrozně

Reagovat
Gunner14

No jasně za Trossem.. posral to, ale Saliba úplně zbytečně, však šel z půlky a dost pravděpodobně by ho zastavil na tolik, aby z toho nebyl gól. A i kdyby ho dal, tak lepší prohrávat 1:0 než hrát v 10ti. Chyba obou

Reagovat
masly008

tam je to reflex tam nestíháš přemýšlet.

Reagovat
Gunner14

Tak by mu měl ten reflex Arteta vypálit z hlavy i když si pamatuji jak Arteta udělal úplně to samé proti Palace

Reagovat
SunFells

Krista

Reagovat
Euphael

To je v hajzlu proste. Hrajeme každý treti zapas o deseti ty vole

Reagovat
rominhoFCB

https://www.livesport.cz/zapas/ShJjaSDs/#/prehled-zapasu/sestavy

Tu je Merino najlepsie hodnoteny z Arsenalu ?!

Reagovat
xjert02

Reagovat
Rohlíček

nesmysl no

Reagovat
masly008

Jestli tohle hrajeme o 4 hráčích tak jsme dobří.

Reagovat
Mastný Chobot

No nic, ostava len dufat, ze Martinelli ma dnes dobry den, ak sa tam dostane, lebo ani rohy nam nejdu a ostatok je napicu

Reagovat
Mastný Chobot

Nah tak asi klasika

Reagovat
Rohlíček

Na co ceka s tim Marinellim boha?

Reagovat
Nikikrew

White riadne hori

Reagovat
masly008

bohužel

Reagovat
Gunner14

Raya dnes taky napitej

Reagovat
mistr129

Gabi

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
masly008

to byla ta šance no, bohužel.

Reagovat
r.mrazik

Martinelli má poslední rok formu jak Antony

Reagovat
masly008

Tak zase opatrně.

Reagovat
mistr129

Sice mi pije krev, ale zas bych nepřeháněl

Reagovat
r.mrazik

4.3

28.9.

Jeho góly v PL. Jasně, bylo léto.. ale i tak.

On fakt nehraje dobře.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
r.mrazik

Tak ne. Je skvělý

Reagovat
Kiss Me Polka!

buď jsi skvělý anebo "hraješ" jak antony

Reagovat
r.mrazik

Tady jo no

Reagovat
jk

A to sem podle jeho preassist za repre myslel, že už je on fire.

https://x.com/ms_muktar16/status/1844562424428474448

Reagovat
r.mrazik

pre assist?

neskutecna prace

Reagovat
SunFells

To sice ne, ale Garnacho je jeho level

Reagovat
r.mrazik

jo, to by se dalo

Reagovat
Rohlíček

Hm, tohle by zrovna Torssard asi dal

Reagovat
KnoxXx

konecne sa domaci dockali

Reagovat
Mastný Chobot

White este dostane redku dnes

Reagovat
Gunner14

Proč to nedal na tu druhou??? To by přečetl i Stevie Wonder do prdele

Reagovat
Lovecour42

Nedáš dostaneš... pekn signál

Reagovat
Kiss Me Polka!

hm. to bylo pěkný no

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Hm, to sehráli pěkně...

Reagovat
Miguel19

Hmm, i Arteta zatleskal...

Reagovat
Golasso

Dneska se sere fakt úplně všechno

Reagovat
Lovecour42

Úplně v hajzlu... čekal jsem ještě vlastnaka a penaltu

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Lovecour42

Už jen vlastnak

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

No mas ji tam

Reagovat
martin.b

ochutnali vlastní medicínu

Reagovat
Rohlíček

klasicky no, neodpustitelny od Martinelliho tohle

Reagovat
JakubOcko

Chudáci z Arsenalu

Reagovat
TheGun

Partey málem taky asistence

Reagovat
Kiss Me Polka!

Pěkná přihrávka od parteyho

Reagovat
Kiss Me Polka!

a pěkná přihrávka od polaka

Reagovat
Rohlíček

Kiwior

Reagovat
Edgewalker

Extrémní sračka výkon

Reagovat
masly008

Když se to má posrat tak ať se to sere vše v jednom zápase.

Reagovat
Nikikrew

Paneboze. Stary dobry Arsenal

Reagovat
TheGun

Tak zase za rok můžeme psát něco o titulu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
masly008

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bandita_Harry

Nejak rýchlo skladate zbrane

Reagovat
masly008

skládá je jedna dylina.

Reagovat
TheGun

Sám si, nevidíš smajlík na konci?

Že je něco ironie ti musí člověk napsat do závorek?

Reagovat
masly008

Sory, byl jsem celkem nasraný na zápas a smajl mi nějak ušel.

Ironii dle všeho nepochopilo více lidí.

Reagovat
Ladas321

Oni je ani nikdy nevytasili, takže nemají co skládat.

Reagovat
Freedo

V pořádku. Scouserům to dojde až za pár měsíců, ale nechme je v tom žít

Reagovat
Remt

Podle mě je většina scouseru naprosto v pohodě po posledních ročnících kdy to několikrát vypadalo část sezony docela nadějné a pak se to posralo protože nebyly kvalitně zdvojené posty, podle mě tu nikdo žádné trofeje a už vůbec ne vítězství v lize moc nečeká

Reagovat
eder

Scousers jsou povětšinou moudří lidé. Ti dobře vědí, že cílem může být i cesta...

Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

Teď to bude hurá fotbal.

Reagovat
Gunner14

Kiwior

Reagovat
masly008

Raya taky dnes tak na 2 známku

Reagovat
Miguel19

Dneska nějaké body neočekávám. Záloha nám ještě ve středu hrála zápasy někde v prdeli, což hlavně u Caiceda bude podle mě znát. Ten je aktuálně klíčový.

Navíc na Salaha bude Veiga, což by rychlostně nemusel stíhat. Ale uvidíme.

Reagovat
eder

To máte z toho, že nakupujete samé reprezentanty prdelí, alias "džungláky", jak zde před časem někdo z vašich fans psal...

Reagovat
MystycMac

Cítim to tak že dnes bude Liverpool zdemolovaný...Cold a Noni ich roztrhajú.

Reagovat
Remt

To ty cítíš vždy mám pocit a poslední dobou ti to k tvé smůle moc nevycházelo

Reagovat
MystycMac

No mne sa zdá že väčšinou áno, Tipsport by ti potvrdil...

Reagovat
Remt

Kdy byl naposledy Liverpool zdemolovaný ty joudo?

Reagovat
kaja900

pošli teda nejlepší tikety chytráku vždy to před zápasem píšeš naopak

Reagovat
pesky passer-by

Za tento komentár ťa pochválim ako naposledy Kim Čong-un pochválil severokórejského futbalistu za životný hetrik v tomto zápase:

https://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-sveta-kvalifikace-2026/reportaz/korejska-ldr-myanmar-906277/

Reagovat
Maximm9

Dneska to vidim na klasiku... chelsea zahodi nejake tutovky a Liverpool nas potresta. Uz ted vidim, co tam delas ten Sanchez mezi tycema

Reagovat
DidusIneptus

Liverpool jasný favorit. Chelsea nevyzpytatelný. Když byl Chelsea ruský klub, nikdo jim nefandil. Dneska je to už o něčem jiném.

Reagovat
Grahf

to hej, dnes sa idú všetci potrhať

Reagovat
Miguel19

Obrana City zase na párku

Reagovat
Modřín2

Jožko Nejlepší levý bek

Reagovat
SunFells

Olala, ultimátní hráč

Reagovat
Lovec

Nazdar. Chlapi, co máte zkušenost se sháněním lístků na PL. Kde lístky sháníte? Jsem v SC Arsenalu a tam nějaké možnosti máme, ale rád bych vzal taťku na ManU, kterým fandí. Díky předem za tipy.

Reagovat
SunFells

To vlastnímu tátovi nedělej, počkej ještě sezónu.

Reagovat
VTID94

Dúfajme že viac ako sezónu

Reagovat
Lovec

Já vím. Ale když už tam budu muset byt aj já, tak ať aspoň hrajou tužku.

Reagovat
SunFells

Reagovat
eder

Taťka tě pochválí už za "ManU"...

Reagovat
TopinB

Mám dobrý zkušenosti s vitasrpem odsud, nevím jak na ty větší zápasy, ale na menší tě tam dostane za rozumné ceny bez problémů.

Reagovat
Miguel19

Na toho Gundogana už se měl Pepek vysrat. Další naprosto o ničem výkon od něj...

Reagovat
Error

Reece James v zakladu? Tak to ho uvidime na poslednich 20 min letos

Reagovat
Miguel19

James a Lavia základ

Reagovat
Error

na konferencni ligu nejsou zapsani, tak kdy je mame rozehravat

Reagovat
Whitemedia

Jamese stejně nerozehraješ, se u toho rozehrání zraní. Prostě se smiřme s tím, že je k dispozici na pár zápasů do roka a střihne si je bez rozehrání.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasnš, na nás jsou ty skleněnky zdraví

Reagovat
R.Meireles

Nebude to lehký, ale věřím ve 3 body

Reagovat
VTID94

Tak dnes máme 2. výročie čo náš klub opustil Steven Gerrard. Vďaka Bohu za to

Reagovat
masly008

Masakr City.

Reagovat
MystycMac

Dobre zarezali Wolves

Reagovat
masly008

mě by zajímal ten souboj před tou serii rohů.

Mi přišlo že borec hrál první hráče a díky tomu získal míč, ale tohle je prostě City no.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kincl

Joooo uznali super sakra joooooooo

Reagovat
Modřín2

Smůla no.

Reagovat
Miguel19

Co tam chtěli vykouzlit?

Reagovat
SunFells

Kdo je u varu proboha

Reagovat
R.Meireles

Však mu bernardo vůbec nezavazel

Reagovat
masly008

jenže to prostě museli prozkoumat ne?

Reagovat
MystycMac

Dementi hlavne že nedavno takto dostalo gol City ešte z dialky a hneď to bolo zrušene ...

Reagovat
SunFells

Smaž se

Reagovat
avicii

Podvodníci majú fakt šťastie

Reagovat
penepi

Krása

Reagovat
MystycMac

Faul jasný na Guedusa na kartu a nič, každému bolo jasne skade voda tečie hnoj ostane vždy len hnojom...

Reagovat
ttopi

Vůbec nechápu proč VAR k tomuhle HR volal, to se báli mu tohle sami říct? ????

Reagovat
vitasrp

Protože je to subjektivní posouzení situace (postavení mimo hru, kdy hráč přímo nehraje balón, se takto řeší vždy).

A goll byl na hřišti zrušen, takže aby mohl být verdikt otočen, hlavní sudí musel jít k monitoru.

Reagovat
MystycMac
Reagovat
masly008

vždyť je to 10 let, nemyslíš že se třeba posunula pravidla?

Reagovat
ttopi

Tohle by podle mě neplatilo ani dneska.

Reagovat
MystycMac

Keby to dalo City tak platilo.

Reagovat
ttopi

Ta situace je v něčem důležitém odlišná, schválné jestli to tam vidíš

Reagovat
MystycMac

pointa je ta že ani tu offside hráč neclonil brankárovi...

Reagovat
ttopi

Takže to tam nevidíš. Tím bych debatu ukončil, protože jestli nejsi schopný analyzovat kus videa, tak to nemá cenu.

Reagovat
MystycMac

Nestrápňuj sa

Reagovat
Kinky7

Tady byl hráč v přímé lince střely . To dnes ani omylem

Reagovat
MystycMac

nedotkol sa lopty ...

Reagovat
Kinky7

To není podmínkou

Reagovat
ttopi

Samozřejmě že není. Jde o to že svým postavením ovlivňuje chování G. Bernardo Silva byl úplně mimo hru. Prosimtě nech ho, nevidí to, nepochopí to.

Reagovat
ttopi

Aspoň někdo vidí rozdíl

Reagovat
kissak

tvl božský Cheick

Reagovat
unk

To je manazment emocii Najprv nechaju City oslavit, potom to vyzera ze gol neplati, a nakoniec gol uznaju

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Haaland dnes...

Reagovat
MystycMac

Ešte teraz poďme zarezať Liverpool...

Reagovat
avicii

Tak poďme na to... som zvedavý ako nás Slot pripravil asi na najťažší zápas doterajšej sezóny, hráme doma, musíme ísť za výhrou.. útok Chelsea vo mne vzbudzuje rešpekt, budú strašne nebezpečný v protiútokoch, naopak obrana by mala byť ich slabina, tam ešte budú musieť preinvestovať ďalšie stamiliony...

Reagovat
MystycMac

Fofana neje strata a vrátil sa James Obrana Chelsey bude ok ...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
avicii

?

Reagovat
John Obi Mikel

Reece James a R. Lavia rovnou v základu! Gusto doleva, Veiga a Enzo na lávce, Chilly tribuna,

Sanchez - James, Adarabioyo, Colwill, Gusto - Lavia, Caicedo - Madueke, Palmer, Sancho - Jackson

Reagovat
eder

Haluziola...

Reagovat
avicii

Jasna ruka

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota klasik

Reagovat
r.mrazik

to bylo na cervenou ne? vsak tam uz nikdo nebyl...

Reagovat
Remt

Za mě jo teda

Reagovat
norton

to by musel mat dres arsenalu

Reagovat
r.mrazik

prave,s ohledem na to vcerejsi rozhodnuti mi to prijde extra podobna situace

Reagovat
dantetomas

Colwill bol kusok odtial a podla mna by tam v pohode bol.

Reagovat
avicii

Toshiba to asi zachránilo aj keď Colwill by mal problém ho dobehnúť

Reagovat
avicii

Tosina

Reagovat
r.mrazik

sice byl napravo, ale az za nima a teda Jotu by spis nedobehl

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
iamek

Červená ne?

Reagovat
avicii

ten Colwill tam nebol zas tak blízko

Reagovat
vitasrp

Ten balón nešel směrem k bráně, nýbrž víc do strany - proto nemohlo jít o zmaření jasné brankové příležitosti.

Reagovat
vitasrp

*přímo směrem k bráně

Reagovat
Greny

Za mě klidně mohlo otázka je nepomohl si první hráč Lpoolu rukama a pak hráč Chelsea .?

Reagovat
Modřín2

Vždyť to byl faul Joty

Reagovat
avicii

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Remt

Nebylo toto na redku? Dobíhající bránící hráč nebyl ani zdaleka na úrovni Joty, byl o něco za ním. Vytáhnul bych v tomhle případně klidně červenou

Reagovat
SunFells

Jojo, žádný var dnes

Reagovat
MystycMac

RED nič? ruka odpustená ??? no každý tuši odkiaľ voda tečie...

Reagovat
Kinky7

Bacha na chemtrails

Reagovat
Giwdul

Tohle byla snad jasná červená, ne?

Reagovat
MystycMac

Liverpool dnes vyhrať nesmie, pokyny zneli jasne.

Reagovat
Greny

Pokud to byl faul tak asi redka, otázka zda byl no

Reagovat
Miguel19

Však ten míč letěl k postranní čáře a ne na bránu, tak jaká rudá?

Reagovat
Modřín2

navíc Jota naskočil do Tosina a fauloval on.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Reagovat
norton

akoze z pohladu danusika arsenalu, zacinaju byt tieto rozhodnutia dakt haluz tespektive prestavaju… prakticky vsetky nase 3 cervene karty boli v inych zapasoch posudene len zltou. ano viem placem, ale kurva chcel by som vidiet vas ostatnych, keby sa to deje voci vasmu klubu, ci by ste tiez neplakali

Reagovat
dantetomas

No vcera isla ta lopta prakticky priamo smerom k brane, Kepa cuval a v blizkosti Salibu s Evanilsonom nikto nebol

Reagovat
norton

dobre dajme tomu. ale ze to var ani nepreskumaval ma byt co? u nas tie sporne situacie vzdy koncia proti nam, akoze nechcem byt konspirator ale uz to fakt vyzera vselijako

Reagovat
John Obi Mikel

Nechcem byt ..., ale ...

Reagovat
norton

ale zcinam byt, ked mam byt uprimny. neboli by prvi ani posledni co podplacaju rozhodcov

Reagovat
dantetomas

Ale to, ze rozhodca nesiel k TV predsa neznamena, ze to VAR neskumal.Takisto akl teraz skumali ten zakrok Trenta. Ja si fakt nejdem zastavat rozhodcov v PL, pretoze ich kvalitna je strasna a su hrozne nekonzistentni (takisto ako VAR), v com aj chapem fandov AFC.

Reagovat
norton

Reagovat
samson192

to je vôl

Reagovat
TopinB

To je kokot, ten Sanchez

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchezi

Reagovat
Modřín2

Sánchez už se rozjíždí

Reagovat
TactXak

Důvod proč nechává Liverpool hrát Chelsea? Za Jurgena by tlačili a nenechali Chelsea dýchat.

Reagovat
O.Giroud

trenujeme obranu na next year

Reagovat
avicii

Už by sme ale mohli začať hrať

Reagovat
iamek

To taky mohl pisknout jako penaltu

Reagovat
hitZor

Mohl? Měl, tohle byla úplně jasná - podkopnutí + šlapák

Reagovat
Modřín2

Tak ta by byla krutě přísná. Za mě ok souboj

Reagovat
samson192

to bol offside?

Reagovat
John Obi Mikel

Určitě ne

Reagovat
masly008

To pískli ofsajd?

Reagovat
Svatej

Ses naprosto posral Jamesi dopiči

Reagovat
Svatej

A salah naprosto stejnej kretén

Reagovat
Modřín2

Polo zatím vůbec netuší

Reagovat
Modřín2

*Pool

Reagovat
avicii

To hej ale není to vašou hrou

Reagovat
samson192

jak to skúsil

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Svatej

Reagovat
O.Giroud

tiež ma pobavil ten James, ale tak zbaštil mu to

Reagovat
Svatej

Reagovat
masly008

žlutá pro Salaha?

Reagovat
off-olda

Takovej bazéňák

Reagovat
Remt

Podle mě to nebyl ani tak skok jako spíš že ho rukama zboural ne? Žádnej skok jsem tam teda neviděl

Reagovat
masly008

vždyť se mu zlomily nohy bezdůvodně.Tohle byla jasná simulace

Reagovat
O.Giroud

Tak je to Salah, takže by som sa skôr prikláňal k tej simulácii

Reagovat
dantetomas

Ale ved si pockal na Colwilla a akonahle sa ho trosku dotkol, tak sebou placol jak losos na suchu

Reagovat
iamek

To byla výhoda jak cip

Reagovat
O.Giroud

nechápal som

Reagovat
vitasrp

Nemůžeš nechat výhodu a pak se nevrátit k tomu zákroku, to je totallně na hovno. Jakmile ho Colwill doběhl, měl odpískat ten původní faul, jinak ty výhody úplně ztrácí smysl.

Reagovat
samson192

odpískať faul a Salahovi kartu za ten pád

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

A teraz James tam absolútne nič nebolo a rozhodca nás pripravil o gólovku

Reagovat
hrundy

Brooks zatím fenomenální... Co to jako pískl na toho Jamese ?

Reagovat
Svatej

CO TO JE ZA PENALTU

Reagovat
Kixi Syhimour

Do něj kopnul

Reagovat
Svatej

Pak bych cekal neco i tady,.kdyz nam staci takový věci

https://ibb.co/RC2w6PS

Reagovat
SCELO

ani za mna nebola

Reagovat
Remt

Obránce útočníka ve vápně jen jasně podkopnul, jinak se tam nic nestalo

Reagovat
Jesfey

Sotva se ho dotkne a on se tam válí, jakoby mu dal šlapák na kotník. Takových penalt by v normální zápse mohlo být klidně 10.

Reagovat
fenixLFC

Uplne jasna

Reagovat
Svatej
Reagovat
Modřín2

Jak tohle může být pencle, když nebyl vůbec v souboji?

Reagovat
Modřín2

Ale jo, teď jak vidím opakovačku

Reagovat
SunFells

Lol, ani žlutou Colwillovi?

Reagovat
John Obi Mikel

Colwill

Reagovat
samson192

to ani keď ideš z krčmy tak takto nespadneš

Reagovat
iamek

Colwill matlak

Reagovat
R.Meireles

Toto není žluzá???

Reagovat
masly008

colvill

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez žluté

Reagovat
O.Giroud

bolelo by ma veľmi toto pozerať ako fanúšika Arsenalu a nie kvôli tomu, že LFC vyhráva

Reagovat
norton

ti rozhodci nas proste trolluju jak kokot

Reagovat
Luc-Luc

Co se divi ta pičinka colwill

Reagovat
Svatej

Jackson je tak hloupej člověk..

Reagovat
masly008

jenom on?

Reagovat
Modřín2

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Dement Jackson si samozřejmě nechá dát kartu

Reagovat
Giwdul

Hrozná kokotina od toho obránce. Podobné situace ve vápně na profi úrovni nikdy nepochopím.

Reagovat
iamek

Jackson

Reagovat
Modřín2

To už je taková klasika s Poolem. Naprosto marní a z náhody vyhrávají Aspoň to bude zajímavý zápas, když musíme alespoň srovnat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak určitě

Reagovat
Giwdul

Tak když máte v obraně dementy, nemůžeš se divit, že v klíčových zápasech selháváte.

Reagovat
Registrujisejenproto

Jj marni. Jsi deluded

Reagovat
Remt

Od začátku tu brecis u úplně jasných šanci

Reagovat
Remt

*jasnych věci

Reagovat
oli9

Jo stejně jako je klasika to jak pořád fnukate

Reagovat
EL Gringo

Colwill mal byt už minimálne 2x vonku.. Mo

Reagovat
Svatej

Přesně pro tyhle kretensky přeháňky nikdo nebude brát vážně ani tu realisticku variantu, gratulka

Reagovat
TopinB

jj, rovnou zavřít

Reagovat
O.Giroud

a to ti ako vyšlo?

Reagovat
John Obi Mikel

Asi popletl Tosina s Levim nebo nevim

Reagovat
avicii

To zas nepreháňajme

Reagovat
Luc-Luc

Mo krasně snad nás to zklidni

Reagovat
avicii

Ten Jackson je taaak hlúpy

Reagovat
Kejza

je to takovej ještěr, připomíná mi Balotelliho

Reagovat
Modřín2

Tak zas tak tupej není, ale dohání ho

Reagovat
avicii

Reagovat
Kejza

Jota zas zrakvenej.. ten taky nevydrží

Reagovat
hitZor

Mě by zajímalo, jestli někdy v nějakém zápase proti Poolu rozhodčí písknou nějakou hraniční situaci pro nás. Teď opět na obou stranách prakticky stejně pískatelné penalty, ale ta naše se neodpíská.

Reagovat
avicii

Dnes je skôr na vašej strane pre boha

Reagovat
hitZor

Kromě toho skoku Jamese jak?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
SunFells

Reagovat
Remt

Hned v nějaké sedmé minutě jste pravděpodobně měli jít do 10, nešli. Lehké fauly pripiskava spíš vám. Osobně bych piskl klidně všechny tři penalty, 2 pro lfc jednu pro Chelsea. V čem máte fans Chelsea problém?

Reagovat
John Obi Mikel

Tu Salahovu směšnou simulaci bys taky odpískal?

Reagovat
Svatej

Jj, a jeste ti to s biggrinem odklepne komický

Reagovat
Remt

Bylo tam pristrceni

Reagovat
Svatej

tak dneska jsi už skončil

Reagovat
Remt

Pokud ano tak tak tys skončil už před zápasem ty tragéde, nebyl jsem tu pořádně měsíce, přijdu a vše při starém - brečíš při každý situaci pade na pade, že se dějě nespravedlnost tvého týmu, je to otravný

Reagovat
Svatej

Kdyby aspon davalo smysl, proč bych měl skončit uz před zápasem, tak by se z toho dalo něco vzít. Takhle jsi jen na ty svoje hovna o Salahove dajvu dal podtrhnul, tak si udelejme laskavost a nereagujme na sebe

Ja fakt na tyhle debility už nemám věk

Reagovat
Remt

Budu moc rád. Co napíšeš, to sračka.

Reagovat
hitZor

Přistrčení neomluví to, že tam Salahovi úplně vypla zadní noha, jak kdyby mu ji podseklo lano na letadlové lodi...

Reagovat
John Obi Mikel

Však letěl už 4 vteřiny před tím

Reagovat
hitZor

Červenou bys tam vykouzlil kde? Byl tam ještě jeden obránce vedle souboje. Pískl bys tam ten Salahův skok, za který měl dostat žlutou on? Okej, to se asi nemáme vůbec o čem bavit

Reagovat
hrundy

Saliba včera stejná situace a červená, fakt buďte rádi, že ten frajer je na hřišti a nehadejte se o blbostech.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

kdyby ty situace byly aspoň stejný, to je fakt tak únavný tohle řešit s lidma, co tam nevidi zásadní rozdily

Reagovat
EL Gringo

2x žltá, zeby?

Reagovat
hitZor

???

Reagovat
John Obi Mikel

Jako 2 žluté za jeden faul?

Reagovat
EL Gringo

Myslím Colwilla za zákrok pred prenaltou a plus penaltový zákrok

Reagovat
vladis271

Reagovat
John Obi Mikel

Levá strana hrozně hoří, to byl výborný nápad dát tam hráče přes nohu

Reagovat
Svatej

Kopnutí do hráče, kterej ani nevi, ze ma pod sebou balon, je totálně ok penalta

https://ibb.co/RC2w6PS

Ale nad timhle se ani nepozastavej

Reagovat
Modřín2

Lol, tam by šlapák. Tak to mohli písknout. Myslel jsem, že tam jsou jen ruce.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Remt

Podkopnuty hráč je podkopnuty hráč. Vyser se na to

Reagovat
Svatej

?? Děláš si teď prdel?

Reagovat
Giwdul

Ok, tu situaci z fotky beru, to měla být penalta. Ale co zpochybňuješ na té penaltě Liverpoolu vážně nechápu. Naprosto stoprocentní, neoddiskutovatelná.

Reagovat
hitZor

Stejně tak neoddiskutovatelná byla ta na Sancha, ale nepískla se. To je to, nad čím se tu někteří bouříme

Reagovat
Giwdul

Však to píšu omg Akorát u té situace na Sancha podle mě ze hry neviděl tu nohu, měl si to přezkoumat, pak by to pískl. Kdežto penalta Liverpoolu byla úplně jasná na první pohled.

Reagovat
samson192

veď píska na našu stranu

Reagovat
Kixi Syhimour

Kopnutí do hráče je kopnutí do hráče, že neví, kde je balon, nehraje roli.

U té vaší situace by to chtělo video, pokud tam jenom položil nohu, tak za mě ok, pokud mu na ni regulérně šlápl, tak bych pískal.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Svatej

nemam co dodat

Reagovat
Svatej

Ale určitě bych za tenhle zakrok poslal 2x Colwilla ze hřiště

Reagovat
Giwdul

Ano, tohle si měl přezkoumat na videu, pak by penaltu pískl, ze hry tam podle mě neviděl tu nohu.

Reagovat
Modřín2

co už

Reagovat
Kixi Syhimour

Být to u nás, tak bych chtěl penaltu. Podle mého mohl, nicméně kolikrát se tohle pískne je otázka. U té naší mi to přišlo, že prostě kopnutí se píská vždycky.

Reagovat
John Obi Mikel

Já tu vaši nerozporuju, jinak už bych psal LiVARpool

Tahle byla jasná.

Reagovat
hitZor

Vždyť na Sancha to taky bylo podkopnutí Přišlápl mu nohu a pak tím pohybem mu ji i podsekl.

Reagovat
Kixi Syhimour

No a kolikrát tohle písknou... Mi přijde, že jsou v tomhle vcelku "shovívaví". Ale jo, být to u nás, chci penaltu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
dantetomas

Toto je presne ten moment, ked VAR rozhodnutie neotoci (skumali to). Ak by rozhodca na ihrisku piskol penclu, bola by. Za mna tam kontakt bol, ale z toho obrazku to vyzeralo horsie ako na videu.

Reagovat
hitZor

Šlápl a ještě to bylo do protipohybu, čímž ho zároveň podrazil. Byla úplně stejně jasná, jak ta pro vás.

Reagovat
Giwdul

Jo, jenže ten zákrok nebyl tak dobře viditelný, rozhodčí zřejmě ze hry viděl jen ty ruce, které neřešil. Měl si to přezkoumat no.

Reagovat
EL Gringo

Predtým mal Sancho ruku

Reagovat
vitasrp

Ty krávo, ten Sanchez je taková kalamita ty krávo. On vytváří takovou nervozitu v tom týmu.

Reagovat
TopinB

Cold hraje zatím strašné nic

Reagovat
TheGun

Menší dotaz, Trent, Virgil a Mo v létě zadarmo pryč?

Přeci jen prodat to v zimě zní jako úplná blbost

Reagovat
Error

vole

Reagovat
Svatej

Vyliz si prdel absolutně nemá problem jim pisknout fakt cokoliv, ale u nas se na to ani nepodiva

Vymrdana hra s vymrdanyma rozhodcima

Reagovat
TopinB

Reagovat
hrundy

Vy jste fakt děsivě ubreceny, však bylo jasný, že to zruší

Reagovat
Svatej

Totálně jasný asi tak jako totalne obratil toho Sancha

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hrundy

Ano bylo, brecite u naprosto každý situace. Když si James lehne a místo naší velký šance je po vaší rychlý rozehrávce šance vaše, tak jste se tak neozvali ...

Reagovat
Svatej

Svatej

20.10.2024

17:56

Ses naprosto posral Jamesi dopiči

Do prdele, kdyby jsi nebyl aspoň tak neuvěřitelně linej, tak bych zahmouril oko

.. ale napsat to zrovna přesně tomu člověku, co tady z toho blil, to chce fakt velkou dávku něčeho, co by v těle nemělo bejt. Pak to je od tebe těžký si brát k srdci.

Reagovat
hrundy

Ok, uznávám svou lenost

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Su fakt. V kazdom zapase toto predvadzaju.

Reagovat
iamek

Sanchez

Reagovat
iamek

No i když asi přes balon ne?

Reagovat
O.Giroud

wtf Jones, to čo stváral. On si snáď myslel, že je obranca Chelsea

Reagovat
Miguel19

To si dělá prdel ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ta obrana, to je něco hroznýho

Reagovat
TactXak

Tohle je závan Chelsea z posledních let, krása

Reagovat
Kixi Syhimour

Sanchez se ještě diví??

Reagovat
John Obi Mikel

A možná i oprávněně Už se jde koukat

Reagovat
Kixi Syhimour

Ahh, sorry, to vidím znova

Reagovat
hitZor

Vždyť to byl čistý zákrok.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
dantetomas

Za mna toto penalta nie

Reagovat
Miguel19

To není penalta ani náhodou. To mu měl jako uhnout?

Reagovat
SCELO

Reagovat
vitasrp

Sanchez nakopl míč

do hráče Liverpoolu, penalta ani náhodou. Ti sudí si dělají úplnou prdě už.

Reagovat
avicii

Ten dilino ma totálne šťastie

Reagovat
PP

Reagovat
Modřín2

Hmm, já fakt nevím. Asi pencle

Reagovat
Modřín2

I kdyby ji nechal, tak bych nic nenamítal

Reagovat
O.Giroud

ono je sranda jak to z jedného záberu vyzerá, že mu to prešlo a z druhého, že ju jasne trefil

Reagovat
r.mrazik

tak tohle penalta teda spis nebyla

Reagovat
iamek

Z toho pohledu zezadu asi ne

Reagovat
r.mrazik

ten kluk z liveru se s tim zbytecne moc sral

Reagovat
lajka30

To není na penaltu.

Reagovat
Luc-Luc

To byl dobrej tackle za me

Reagovat
Giwdul

Ano, za mě správně zrušená. Jones na pokutu, tohle musí dávat

Reagovat
John Obi Mikel

Zahrál balón, podle mne zruší penaltu

Reagovat
Remt

V tomhle případě nevím. Zboural ho ale podle záběru zezadu měl míč. Fakt nevím

Reagovat
fenixLFC

Ale posledny mal jones, inak lopta nemoze skoncit za brankarom. A telom mu zabranil pokracovat v akcii

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vladis271

tak. podla mna to bolo 50/50. Ale ze je zrusil beriem.

Reagovat
samson192

Týpek ani sa nesnažil uhnúť a nabehol do brankára

Reagovat
Error

Kartu nechal?

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně moc nevím, každopádně Nunez , Jones musí dávat

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Ma šťastie lebo tam šiel totálne šialene ale ok za mňa

Reagovat
TactXak

Za mě je tohle jasná penalta. Beal sice balón, ale podtal ho.

Reagovat
jitrnica

Ten dotek na tom nemění vůbec nic, jasný faul

Reagovat
TactXak

Reagovat
hitZor

Jak jinak by měl gólman chytat?

Reagovat
Svatej

Proste v najezdu kopni mic do golmana a nalet do nej, mas jistou pecku ..asi

Reagovat
TopinB

Sanchez měl asi uhnout

Reagovat
Giwdul

Ten Sanchez bude taky dobrý bezmozek. Naletí do Jonese celým tělem nohama napřed a pak ho ještě poplácává, aby vstal a nesimuloval

Reagovat
O.Giroud

ale Jones magor, nechápem čo vystrájal

Reagovat
fenixLFC

Jak situacia kde lopta skonci za brankarom a ten sunda protihraca nie je penalta?

Reagovat
TopinB

Tak, že brankář tam byl první a balón skončil za nešťastným odrazem?

Reagovat
fenixLFC

Prvy tam byt mohol ale potom to znamena ze posledny hral jones a sanchez mu zabranil pokracovat v akcii

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě že tak. Naše obrana je hrozně děravá

Reagovat
SunFells

VAR dnes válí

Reagovat
norton

len dnes?

Reagovat
Luc-Luc

Jones ale byl moc pomalej s tim balonem, but tam utocnik tak je gol

Reagovat
Jesfey

Brooks jede teda strašnou tlačenku

Reagovat
Miguel19

Tohle od Nuneze není faul? Však za to pískal penaltu...

Reagovat
iamek

To nebyl faul od Nuneze?

Reagovat
O.Giroud

tu má Hitzor splnený sen

Reagovat
hitZor

?

Reagovat
vitasrp

Tu kartu mu dal za to, že kopl do míče přesně 0 vteřin po odpískání faulu?

Reagovat
norton

Reagovat
Chittak_LFC

Bohuzel, ale spravne odvolana.

Vzdyck ai u pencle pro nas rikam, zda bych nadaval, kdyby se piskla pecka proti nam pri stejne situaci... No a tad bych hodne nadaval

Reagovat
fenixLFC

Ja by som teda za takyto penaltu nenadaval, respektive nadaval nasmu golmanovi ze tam siel blbo. Nemam rad ked sa piska kontakt len preto lebo hrac nabehne do brankara ale je to penalta.

Reagovat
Remt

Tak - brankář tam sel nešikovně, vlastně tam šel s úmyslem zbourat útočníka, což je na facku, nicméně trefil prvně míč, takže chápu neodpískání penalty

Reagovat
Kixi Syhimour

Za odkopnutí? Vždyť sotva písknul, když už měl nohu v pohybu.

Reagovat
vitasrp

Oni jsou úplně retardovaní, jak kdyby nikdy nehráli fotbal. Hráč asi musí počkat, jestli sudí odpíská a až pak hrát balón, aby neriskoval kartu.

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Cakam ci sa bude stopovat ci to bolo rychlejsie ako trossard

Reagovat
Giwdul

Ten zápas je klasická Liverpool - Chelsea sračka. Fotbalově naprosto o ničem. Chybí tomu souvislé tempo, spousta přerušení, rozkouskovaná hra a k tomu spousta kontroverzních situací a sporných rozhodnutí. Začínám mít k tomuto matchu-upu silnou averzi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Každopádně zcela tradiční wtf půle proti Chelsea

Reagovat
Remt

Zápas mě ale baví. Pořád se něco děje

Reagovat
Giwdul

No je to mnohem víc o rozhodčím a kontroverzních situacích, než o fotbale. Mně se ten zápas teda nelíbí vůbec.

Reagovat
Remt

Hele sice ano, ale co s tím naděláš, to prostě vyplývá ze zápasu, že tam vznikne několik sporných situací. S tím neudělá nic ani rozhodčí. Za mě pro rozhodčího dost nepříjemnej zápas, hafo kontroverzních situací

Reagovat
Giwdul

Jojo, rozhodčímu dnes nezávidím ani trochu.

Reagovat
Spasitel

Ale dobrý vyrovnaný zápas i ked Palmer totálne vypojený od všetkého. A inak Liverpool nemôže vyplakávať ohľadom penalty kedže na Sancha sa čistá penalta nepískala ...

Reagovat
O.Giroud

tam vyplakávať človek môže akurát tak na Jonesa, že asi chcel nechať dojsť loptu do brány ako keď obranca necháva loptu na odkop od brány

Reagovat
EL Gringo

Predtým mal Sancho evidentnú ruku predtým zákrokom A druha penalta Liverpoolu sa tiež správne nepiskala, udivuje ma len jedna vec, že Colwill obišiel pri penaltovom zákroku a pri zákroku tesne pred penaltu bez žltej karty

Reagovat
avicii

Rozhodcovia dnes pekný úlet

Reagovat
Jesfey

Reagovat
Modřín2

Když mu to oba týmy ztěžují

Reagovat
Modřín2

Zajímavý první poločas. Škoda, že se zatím hlavně řeší hraniční situace a že jich bylo.

Jinak věřím, že srovnáme. Máme více ze hry a jsme nebezpečnější. Může nás potopit jenom další hloupá chyba v obraně nebo demence Sáncheze.

Reagovat
avicii

Z hry mate viac ale nebezpečnejši ste neboli

Reagovat
John Obi Mikel

Příšerně děravá obrana, stopeři úplně mimo, Gustovi to vlevo vůbec nejde. Sanchez hrozně nejistý, Jackson další zbytečná karta. Do gólu to nebylo zlé, od té doby se nám nedaří. Nechápu, proč jsme nekopali penaltu, jasnej šlapák na Sancha. Podle mne to zkusí oživit Enzem místo Lavii.

Reagovat
Svatej

Zrovna Lavia se mi celkem libi

Reagovat
John Obi Mikel

Hraje fajn, ale tak Palmera ani Caiceda střídat nebude.

Reagovat
Miguel19

To je škoda. Do penalty naprosto pohodovej zápas. To je prostě od Colwilla píčovina.

Teďka už to bude těžký. Sere mi Sancho. Ten tam měl minimálně 5 situací 1v1 na Arnolda a nedokázal z toho vytěžit nic. Madueke na druhé straně zdvojují a je mnohem lepší.

Stáhnul bych jeho a Jacksona, ten je úplně mimo.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky se nabízí stáhnout jednoho ze stoperů, než dostanou červenou

Reagovat
Svatej

Akorát ideálně Mudrykem, ne Netem. Ten umi klicku jen doleva a kazdej bek to čeká 2 vteriny dopředu

Reagovat
Miguel19

Jenže Mudryk je zase takticky k piči směrem dozadu. A všechno od Live jde přes Salaha.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Mike Dean claiming it's a definite penalty due to "only the slightest touch on the ball but he's completely wiped out Jones" until the VAR orders a review and then changes his mind "momentum's always going to take him into him" despite looking at exactly the same piece of footage.

Reagovat
fenixLFC

Najlepsi argument pre to ze faul na jotu nebol na cervenu je, ze podla poborskeho to cervena je

Reagovat
O.Giroud

A Poborsky ohladom penalty?

Reagovat
fenixLFC

Tu collwillovu nekomentoval a tu druhu som nepocul jak mi vypadol signal

Reagovat
O.Giroud

Asi vedeli, že to nebudeš chcieť počuť

Reagovat
fenixLFC

Od poborskeho nechcem pocut nic no

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Sudi pekne taha Chelsea karicku.

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát nepískli 100% penaltu po faulu TAA

Reagovat
Talker

Sudí vám odpískal penaltu, co nebyla a nám neodpískal jednu, co byla.

Reagovat
O.Giroud

Jaka nebyla?

Reagovat
Talker

Ta druhá nebyla a var to opravil.

Reagovat
O.Giroud

A jo, už som sa zlakol že tá čo bola nariadená

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za otázku, když jste kopali jen jednu? Máš se ptát proč podle něj nebyla, tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, tak jsem dement já

Reagovat
Talker

Sudí odpískal 2, byl ale opraven.

Reagovat
O.Giroud

Ja som to pochopil, že tá z ktorej sme dali gól nemala byť

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Co že to je za pizdu ve studiu? Se neda poslouchat

Reagovat
Miguel19

Poborský.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Modřín2

Reagovat
TheGun

Dvě pizdy

Reagovat
Talker

Líbí se mi, jak dostáváme Caiceda mezi linie, kde má ohromné množství prostoru, to je asi tak všechno, co nám jde. V té předfinální fázi se trápíme dostat to do tutovky a v defenzivě jsme krásně shořeli.

Rozhodčí je naprostý dement, díky bohu za to, že tam je var.

Reagovat
vitasrp

Čekal jsem to od nás horší, ale nutno uznat, že se nehraje nějaký obzvlášť kvalitní fotbal. Je to v dost pomalém tempu, skoro tam není vysoký presink, spíše se hraje z bloku.

Nicméně do té penalty jsme byli ve hře, měli jsme převahu, jen jsme nedokázali vyrobit nic ve vápně. Bohužel Sancho je dneska dost slabý, oproti Maduekemu měl o dost víc situací 1 na 1, ale nedokázal z toho nic vyprodukovat.

Je dobře, že tam dneska Maresca hraje stabilní dvojici ve středu pole Caicedo - Lavia, sice je tam ve výsledku méně rotací a vytváří se tak míň příležitostí ke kombinaci, ale celkově je ta hra stabilnější i při ztrátě balónu.

Nicméně naši úplně největší slabinou jsou standardní situace. Ať už ty defenzivní, kdy prostě budeme inkasovat šance, protože nemáme úplně optimální výšku. Daleko větší průser jsou ale ty ofenzivní standardní situace, kdy si nedokážeme vypracovat nic zajímavýho, ale ještě z toho děláme kraviny a inkasujeme brejky a nebezpečné situace.

Však i ta odvolaná penalta vznikla z toho, že jsme nezahráli optimálně standardku, zvorali jsme odražený míč, který jsme měli na kopačce, přišla tam nejistá zpětná přihrávka a místo toho, aby se to fláklo na tribunu a došlo ke srovnání řad, tak se balón odevzdal soupeři a Liverpool šel do brejku a do obrovský šance.

Reagovat
avicii

Teraz jak vstudiu rozoberajú tu druhu penaltu tak začínam zastávať názor ze to nemal VAR otočiť..

Reagovat
PP

Nesouhlas.. brankář zahrál do Jonese. Posral to Jones. Kdyby to píchl první - bez debaty..

Reagovat
vitasrp

To studio je opravdu perfektní, to si tam ale fakt nikdo nevšiml, že kontroverzní situace byla i na druhý straně ve vápně Liverpoolu?

Reagovat
Svatej

Ja to musel ztišit šílená kejda

Reagovat
Modřín2

To jsou fakt "experti"

Reagovat
Deywid

Svitkova je blbá ako tago

Reagovat
TheGun

Proto hraje fotbal

Reagovat
kbtk23

Reagovat
stiflerovamama

Tosin červená, druhá penalta a je po zápase. Rozhodcovia nezvládli.

Reagovat
Talker

Tosin červená nebyla, penalta druhá měla být, ale pro nás.

Reagovat
Miguel19

To není offside.

Reagovat
John Obi Mikel

To bude těsná situace

Reagovat
Modřín2

VAR dneska má plno práce

Reagovat
dantetomas

Ah kurva aj s jeho dlhymi nohami

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté

Reagovat
Modřín2

Krása

Reagovat
avicii

Dobrý nastup

Reagovat
John Obi Mikel

Džeksn

Reagovat
Talker

Pěkně.

Reagovat
Svatej

Obrana plná klaunů

Reagovat
Sm0ker2

Jones!

Reagovat
Modřín2

Omg, proč to ten Sánchez nesebrali?

Reagovat
O.Giroud

Jones vystrelil

Reagovat
John Obi Mikel

Obrana na facku

Reagovat
samson192

pekne Salah

Reagovat
Maximm9

Sanchez muze po mici skocit, ale on rotzahne ruky

Reagovat
Modřín2

Taky to nechápu.

Reagovat
off-olda

James

Reagovat
Luc-Luc

Uz jsem myslel ze to posere Curtisek

Reagovat
Giwdul

Hlavou mi šly zcela totožné myšlenky

Reagovat
vladis271

Reagovat
vitasrp

Sanchez je neskutečně pomalej, ten dotyk nebyl optimální a do toho pak přece brankář musí vletět.

Reagovat
SunFells

Reagovat
krisa

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana Chelsea

Reagovat
avicii

Super reakcia ale hrajte poriadne do konca

Reagovat
AliDží

Reece James

Reagovat
Luc-Luc

James je dobrej klaun

Reagovat
Kiss Me Polka!

james

Reagovat
EL Gringo

Curtis hra dnes super Škoda tej nepisknutej penalty, tu šancu mohol inak vyhodnotiť ale inak super

Reagovat
Giwdul

Dnes se mi po sérii spíš průměrných výkonů moc líbí Salah. Až na ten trapný dive v prvním poločase udělal téměř všechno dobře. Navíc dal gól z penalty + skvělá gólová přihrávka.

Reagovat
vladis271

Nehrame dobre.

Reagovat
hitZor

My taky ne

Reagovat
Svatej

Cocto je za faul

Reagovat
Svatej

A tohle pustí, jezisi

Reagovat
off-olda

Caicedo naprosto ciste.

Vzdyt na to ty curaku cumis z metru.

Reagovat
vitasrp

Ty pičo, takovej faul. Ten sudí normálně fetuje.

Reagovat
vladis271

Co robi Gakpo v Liverpoolw?

Reagovat
vladis271

Rozmyslam, ci je vecsi traged Gakpo alebo madar.

Reagovat
PP

Tak ten aspoň pokryje prostor, Gakpo je k ničemu ve všech aspektech fotbalu

Reagovat
Giwdul

Nechápu, jak mohl být Gakpo pro Slota první volbou před Nunezem V repre je dobrý, ale v Liverpoolu nepředvedl zatím vůbec nic.

Reagovat
R.Meireles

To si dela prdel

Reagovat
Modřín2

Konečně něco písknul v druhé půli.

Reagovat
Remt

Gravenberch rameno na rameno ne?

Reagovat
hitZor

Taky bych to spíš nepískal.

Reagovat
O.Giroud

nn

Reagovat
Luc-Luc

čisty to bylo

Reagovat
mimi_united

Palmer ale tragický, onedlho ten hype okolo neho skončí

Reagovat
Svatej

to fakt není možný

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

Prostě přihraješ balon, soupeř tě zezadu nakopne do kolíků a je to tvůj faul

Reagovat
Svatej

Nebo kratší verze

Jsi nekde poblíž, tak zařvi a spadni

Reagovat
vladis271

Palmer 2:2

Reagovat
vladis271

Yes, este daj dole madara a mozno to dotiahneme.

Reagovat
Miguel19

Nunez

Reagovat
off-olda

Jak upad

Reagovat
Modřín2

Nunez

Reagovat
R.Meireles

To snad mela byt žlutá pro oba ne?

Reagovat
Svatej

Darwin mel bejt za poslední minutu tzv "na Colwilla" 2x už venku

Reagovat
Kiss Me Polka!

badiashile měl mít žlutou, zbytečně to vyprovokoval, Nunez se na něj ani nedíval a on do něj vrazi

Reagovat
dantetomas

Ale ten sklz co to zacal bol na zltu uplne v pohode. Tam isiel uplne akl dement

Reagovat
Kiss Me Polka!

měl jim dát karty oběma za faul Darwina a nesportovní chování pro toho z Chelsea. takhle udělal hovno a jen zapříčinil, že ten souboj pokračoval o minutu pozdeji nesnáším tady to domlouvání které k ničemu nevede ( ated když to píšu tak další jejich souboj..)

Reagovat
Svatej

Protože do nej Darwin najel tri vteřiny předtím

Reagovat
John Obi Mikel

Však ho sejmul skluzem

Reagovat
Modřín2

Pískej malou domů!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Darwin

Reagovat
Remt

Typický zápas kdy oba tábory fans budou na konci nasrani jak pískal rozhodčí proti nim

Reagovat
hitZor

Reagovat
dantetomas

To je kokot ten Nunez. Kludne mohla byt jeho druha zlta. Uz ten prvy sklz minutu dozadu bol podla mna na kartu.

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem se hodně divil proč ho dojíždí zezadu a proč za to nedostal kartu

Reagovat
Modřín2

Škoda Cold.

Reagovat
Remt

Měli bychom začít hrát, takhle si zbytečně koledujeme

Reagovat
Giwdul

No dnes bych to vážně nechtěl pískat

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté je dneska na drogách.

Reagovat
off-olda

Sanchez je neuveritelny zoufalec.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Modřín2

Njn. I dvojka Poolu je na míle kvalitnější gólman.

Reagovat
avicii

Reagovat
KnoxXx

trojkou Brightonu sa nestanes len tak nahodou

Reagovat
vladis271

Kokos..madar si tam vyklusava. Daj ho dole.

Reagovat
Modřín2

My máme v týmu tupce, ale Pool má zákeřňáky.

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Něco bych vystřídal, tohle je fakt hrozný

Reagovat
R.Meireles

Maca za madara

Reagovat
samson192

červeným fakt stačí spadnúť aby to bol faul

Reagovat
vladis271

cobved vam piska vsetko

Reagovat
Remt

Osobně mám taky ten pocit ale přesto je to málo, přesto jsou ublížení

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Remt

Jako to pristrceni že nebyl faul? Fans Chelsea se všichni vozrali před tímhle zápasem?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Remt

No mě to tak přijde Po každé drobné situaci tu reagujete, osobně bych tam našel stejné množství situaci, které prapodivně odpíská pro vás. Tak o co jde?

Reagovat
Miguel19

Jak všechny hodíš do jednoho pytle.

Taky můžu napsat, že si chlastal, když si chtěl rudou pro Tosina nebo penaltu za bazéňák Salaha...

Reagovat
Jesfey

Reagovat
O.Giroud

ved Salah padol a penalta nebola

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Calling it now, Neto je pruser

Reagovat
Svatej

Fakt nepamatuju predvidatelnejsiho hráče

Reagovat
vitasrp

Vždyť udělal největší šanci v druhý půli.

Reagovat
Svatej

To spis říká dost o zbytku týmu než o akci, která vzešla z části i kvůli štěstí v prostrčeni teda .. jako prima, ale chtel bych víc

Reagovat
Modřín2

Moc mi křivdíš.

Reagovat
Svatej

Sorry, jsi fajn

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Modřín2

Mělo by to skončit remízou, ať jsme nasráni všichni.

Reagovat
Giwdul

Reagovat
off-olda

Jak muze ukazovat na balon, kdyz ho asi o 2 metry netrefil?

Reagovat
772jozef

Reagovat
off-olda

Bez karty

Reagovat
Remt

Vždyť měl míč. Pokud za toto je podle tebe karta, pak na Jonese podle této logiky byla penalta. Tam byl tak prvně míč a pak podražení. Tahle logika se ti ale asi líbit nebude

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Remt

To je to pískání proti nim. Cokoliv co je proti nim je špatně. I tahle správně objektivně odpiskana situace je znovu špatně

Reagovat
Giwdul

Přesně to jsem chtěl napsat. Tolik brečení jsem nezažil, ani nepamatuji. Přitom je to z obou stran plné dost kontroverzních situací.

Reagovat
Remt

Tak.. Nechápu kde ty křivdy pořád hledají a nacházejí

Reagovat
off-olda

Ten faul na Gusta???

Reagovat
Remt

Zákrok na Gusta kde vzal prvně míč pak nohu. Ano ten.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Remt

Tak já už nevím jak by měl rozhodčí pískat aby se vám to líbilo, vy jste fakt banda Vše pro vás, jediné správné, cokoliv jinak je špatně a křivda

Reagovat
Jesfey

Jestli ti šlapák s kolenem při odehrání balónu přijdou stejné jako odehrání balónu a následné naběhnutí Jonese do gólmana... Ze všech těch tvých komentářů je ale celkem vidět, kam vítr (ne)vane

Reagovat
Remt

Odehrání balónu a následné naběhnutí Jonese, ok, přesně tak to bylo Jakože nebylo, ale vy to tak vidíte

Reagovat
Jesfey

Tak tenhle komentář je všeříkající. Otevři alespoň trošku oči.

Reagovat
Remt

Ok stejnou situaci vidíme oba úplně naopak

Reagovat
Remt

To že brankář nalitl do hráče nic? To tam nebylo?

Reagovat
Giwdul

Naběhnutí Jonese do gólmana, jebe ti? Vždyť Jones se téměř zastavil a chtěl udělat kličku, nebo nevím, co to tam vymýšlel, a Sanchez do něj naběhl oběma nohama napřed.

Reagovat
Remt

Útočící hráč se skoro zastaví, brankář mu skočí pod nohy a jeho jediné štěstí je že prvně trefí míč, jinak naprosto tupý zákrok (nicméně penalta být spíš neměla), a oni ti řeknou že si do brankáře hráč nabehl

Reagovat
John Obi Mikel

Srovnáváš hodně rozdílné zákroky

Reagovat
Giwdul

Nesrovnává. Oba srovnatelně nebezpečné, v obou trefený nejprve míč a následně bez jakýchkoli pochybností hráč. Navíc oba zákroky byly toho typu, že hráč už v momentě, kdy se zákrok rozhodne udělat, musí vědět, že tutově sejme i hráče.

Reagovat
John Obi Mikel

Srovnatelně nebezpečné?

Reagovat
Giwdul

A ne snad? Když naběhneš nohama napřed do hráče a sundáš ho takovým způsobem, že se přes tebe převalí, není to snad nebezpečný zákrok? Vy jste dnes vážně úplně na jiné planetě.

Reagovat
Jesfey

Že ti někdo postaví zeď a ty přes ni přepadneš (ještě s tím, že ten balón se snažil hrát dále po zásahu gólmana) je opravdu rozdílné oproti tomu, než když plnou svojí energií a vahou trefíš soupeře do jednoho místa.

Reagovat
Giwdul

Pusť si to, prosím tě, znovu, protože tohle jinak vážně nemá smysl. Šel do něj nohama napřed, tak jaké postavení zdi? V dominantním pohybu byl Sanchez, nikoli Jones, který naopak zpomalil a vymýšlel, co s míčem.

Reagovat
Jesfey

Co se snažil Jones? Doslova ten balón zahrál a následně naběhl do Sanchéze s tím, že tam lovil balón, který se odrazil zpět...

Reagovat
Giwdul

Ne, tohle je vážně příliš. Buďto si to už nepamatuješ, nebo jsi mimo.

Reagovat
oli9

Reagovat
Svatej

Jj,.moc fnukame a naprosto bez důvodu

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej tackle Maca

Reagovat
Giwdul

Reagovat
vitasrp

Jak toho Gusta nechtěl pustit zpátky. Já mám fakt dost už.

Reagovat
Luc-Luc

Ten Szobo je spatnej

Reagovat
772jozef

Není

Reagovat
O.Giroud

ale herne, ne vyzorovo

Reagovat
772jozef

Herne LFC dlho nemal pracovitejsieho a rýchlejšieho záložníka ...momentálne nemá top formu , nevie nájsť správny moment vystreliť ale inak maká vracia sa , Max spokojnosť

Reagovat
O.Giroud

Tak ja že sa bavíme o dnešnom zápase, inak celkovo jeho pôsobenie je určite ok, aj keď do max spokojnosti k tomu ešte niečo chýba no

Reagovat
vladis271

Formu nema uz rok.

Reagovat
O.Giroud

vráťte toho diváka v drese LFC naspäť do hľadiska krista

Reagovat
Modřín2

Dalších 7 minut trápení? No ok.

Reagovat
R.Meireles

7 minut?

Reagovat
John Obi Mikel

Co se ti nezdá? Však se přezkoumával náš gól.

Reagovat
Giwdul

Ten Szobo snad neudělal dnes ani jedinou věc dobře. Nechápu, že je stále na hřišti

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
772jozef

Jasné ešte že o zostave rozhoduje Slot a nie fans

Reagovat
Svatej

MacAllister po čtvrtý venku měl bejt

Reagovat
Giwdul

Konkrétně za jaké zákroky?

Reagovat
Svatej

Na Gusta a teď tenhle.

Přidávám tzv "Colwillovu daň".

Reagovat
Giwdul

Na Gusta byl podle logiky neodpískané penalty trefený první míč, takže žlutá ani omylem.

Reagovat
Svatej

To by ta logika musela mít nejaky společný body. Ty dva zákroky byly totálně jiný, to už to rovnou porovnavej s random skluzem bez míče a najdeš stejnej počet podobností..

Reagovat
Giwdul

Co je to za blbost, jakým random skluzem? Zákroky samozřejmě byly jiné, ale dle mě oba posouzeny správně.

Reagovat
Svatej

Tim neprilis slozitym zpusobem jsem naznacil, ze porovnavas totálně odlisny veci a stavis na nich obhajobu o stejnym výsledku.

Nebylo to posouzeny správně, takovyhle fauly jako od MacAllistera jsou žlutý neustále. Vzal ho jako šílenec ze strany pres obě nohy

Reagovat
Giwdul

A ten zákrok Sancheze snad šílený nebyl? Naběhl do něj nohama napřed s vědomím, že ho zcela jistě sundá - a dopnout to mohlo kdovíjak. Být to zákrok uprostřed hřiště od hráče v poli, a nikoli od brankáře, je to zcela jistě faul na žlutou a nikdo by o ničem nediskutoval. Rozhodčí to tak ostatně v první chvíli posoudil a jediné, co se pak řešilo, že trefil první míč, což je ovšem v konečném důsledku podobně irelevantní jako v případě MacAllistera, protože oba ty zákroky byly extrémně nebezpečné a mohly skončit zraněním.

Reagovat
Svatej

Proč to prostě úplně zabijes na startu totální lží? Jak ma potom taková diskuze pokračovat? Vždyť byl Sanchez v kleče, nohy složený aby zabíraly prostor na zákrok a ty to popises jak kdyby tam ve stylu Keana naletěl.

Co si mám pak dál myslet o tom, jak na ty zákroky nahlizis?

Reagovat
Giwdul

Netvrdím, že šel kolíky napřed, ale šel do skluzu a Jonese podťal nohama a následně sundal i tělem. Šel do toho jako totální idiot. Opravdu vidíš, co potřebuješ, je v tobě plno emocí, nemá to dnes s tebou smysl. Nemůžeš naběhnout do hráče a nechat ho přes sebe přepadnout, aniž bys riskoval, že ho tím zraníš. Vždyť to byl zákrok jak z hokeje.

Reagovat
Svatej

Vždyť ale ve skluzu nebyl, doslova i klečel na ty noze, tak se ani skluz delat. Nazvat tohle zakrokem totalniho idiota, to prostě neumim pochopit..

Co vic, jeho zakrok byl nebezpečnej vic jemu samotnymu, však tam šel jak cvicnej panak s rukama od sebe, tam jsem čekal, ze bude knockoutovanej on.

Jinak máš pravdu, že se mnou cloumaji emoce, ale upřímně ani bez nich si neumim představit, jak by mi slovankako "naběhl do nej nohama napřed s vedomim, ze ho sunda" nebo "do skluzu" měly změnit nazor o ty situaci, však to je totálně vzdálený od pravdy..

Reagovat
Giwdul

Tak pokud šel do tohoto zákroku bez vědomí, že hráče trefí (tím "sundá" jsem nemyslel, že ho chtěl zranit), je to ještě větší vyduněnec, než se zatím zdá.

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-13980769/Jamie-Carragher-claims-Chelsea-fortunate-not-concede-second-penalty-Robert-Sanchez-collided-Curtis-Jones-insists-Blues-keeper-did-not-ball-despite-VAR-overturning-decision.html

Reagovat
Remt

Vzdej to, to nemá smysl Obdivuji tě ze jsi to vlastně vydržel tak dlouho. Pár diskusí jsem s ním už tady historicky měl a vždy to končívá stejně. Ale hádat se pod tímhle článkem s tebou tady bude klidně ještě týden, to si buď jistý A v žádným případě nepřizná to, že hráč jeho týmu udělal úplnou volovinu, oargumentuje si vše přesně jak potřebuje a jak se mu to hodí

Reagovat
vitasrp

Takže tady má přiznat, že Sanchez udělal kravinu… Protože se snažil vychytat střelce?

Když jde hráč sám na brankáře, tak úkolem gólmana je udělat se co největším, čili roztáhnout se. Sanchez to udělal a má být za idiota? Dobře no, to je prdel celkem.

Reagovat
Remt

Úkolem brankáře je taky skočit po kolenou útočníkovi pod nohy a podrazit ho? Proto taky dostal rovnou žlutou, netrefit prvně míč tak si šel pro jasnou penaltu. Takže ano, je to idiot a zachoval se v té situaci jak idiot, rozhodne nestal ale šel aktivně proti hraci, to vždy smrdí. Ale pro vás byla i nepochopitelná penalta na Jonese, takže Škoda cokoliv řešit

Reagovat
vitasrp

Jj, pro mě byla určitě nepochopitelná penalta na Jonese, i když jsem se k tomu nikde nevyjádřil. Tak sis zase hodil všechny do jednoho pytle a zamachroval, gratulace.

A ano, úkolem brankáře je rozhodně skočit útočníkovi pod nohy, případně se před ním roztáhnout atd. Co je na tomhle zákroku brankáře jakkoliv idiotský, to mi fakt hlava nebere. Kdyby Jones vystřelil, Sancheze trefil, balón odletěl do strany a pak se ti dva srazili, tak nikoho vůbec nenapadne psát cokoliv o tom, že brankář udělal nějakou volovinu.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Miguel19

Fakt nevim, jak to měl Sanchéz udělat. Asi měl uhnout...

Reagovat
Giwdul

Ne, měl se roztáhnout kus od toho útočníka, v podstatě mu postavit zeď a ne mu doslova skočit pod nohy.

Reagovat
Giwdul

V čem byla nepochopitelná penalta na Jonese? Z hlediska debility toho obránce snad jedině, ne?

A v případě té penalty - tam je problém v tom, že ten aktivní pohyb učinil brankář proti útočníkovi, nikoli naopak. Kdyby se Sanchez roztáhl, tím zmenšil úhel (tak to bývá ostatně běžné, naopak že by se brankář rozběhl, skočil hráči pod nohy a ten přes něj přepadl, vážně zase tak často nevídáš, takže se z toho nesnaž dělat ordinérní zákrok) a Jones naběhl do něj, nikdo nic neřeší. Ale Sanchez mu doslova skočil pod nohy, a jak je psáno výše, jeho jediným štěstím bylo, že trefil míč. Sám bych to nepískl, jen vysvětluji, v čem podle mě spočívá kontroverze té situace. Je to o tom, kdo byl pohybově aktivnější a kdo naběhl do koho. Sanchez se měl půl metru před Jonesem zastavit a roztáhnout se, pak by to bylo správně a bez rizika. On do Jonese ovšem naběhl, neuhlídal už ten svůj pohyb (a bylo vidět, že o to zřejmě usiloval) a riskoval, že to bude penalta. Proto debilita.

Reagovat
vitasrp

Tyvado, tohle už je fakt síla. Ta penalta na Jonese nebyla vůbec nepochopitelná, však si z toho dělám prdel. Protože kolega nahoře mi cpe do pusy nějaká tvrzení, která jsem nikdy neřekl, tak se tomu směju. Snad není zas tak těžký to pochopit.

Proč by měl jako brankář stát jak nějaká trumpeta, když je před ním volný balón, který může odehrát? Co tohle je zase za logiku? Brankář útočníkovi skáče pod nohy ve spoustě momentů, kdy jde ofenzivní hráč sám na branku, balón má daleko od sebe a často z toho vznikají penalty, kdy si to útočník kopne do strany a gólman ho pak podrazí.

Tady Jones váhal se zakončením, Sanchez šel proti, a protože tam byl balón, který mohl odehrát, udělal nohou pohyb proti, aby ho kopl pryč. To taky udělal, bohužel pro něj smolně tak, že trefil Jonese a balón šel za něj, což z toho udělalo spornější situaci. Debilního na tom ale nebylo fakt vůbec nic.

Kdyby Sanchez zůstal stát, dal tu vteřinku navíc soupeři, aby mohl zakončit - a ten ho třeba přehodil a dal gól - tak ho tady budu kritizovat za to, že neudělal dost a byl pomalý - jako v případě druhé branky.

Reagovat
Giwdul

Můžeme se dohadovat do nekonečna a stejně se neshodneme. Většinou brankáři udělají to, co píšu já, tedy v maximální možné míře zúží prostor a zmenší úhel, aniž by přímým kontaktem s útočníkem riskovali faul. Správně píšeš, že když už ke kontaktu dojde, často z toho bývají penalty. I zde měl Sanchez obrovské štěstí, že míč vůbec zasáhl, takže to nebyl žádný zákrok na jistotu, jak se tady snažíš implikovat.

Já si myslím, že tu situaci mohl řešit lépe. Jones neměl už příliš prostoru k manévrování, kdyby se Sanchez zastavil před ním a v té poloze, jak ho sundal, se kontaktu vyhnul, Jones by neměl jak ho prostřelit. Spíš by ani nevystřelil a s míčem do něj naběhl. Lob? To by z té blízkosti a vzhledem k tomu, že se Jones snažil o kličku, snad fyzicky ani nešlo provést. Naopak při tom zákroku riskoval, že Jones tu kličku nakonec stihne, čím pádem by ho sejmul a míč nezasáhl. Naopak kdyby se před ním jen roztáhl, s velkou pravděpodobností by pokryl i tu kličku.

Případ druhé branky byl úplně něco jiného, protože míč byl v pohybu, útočník ho neměl na noze, takže tam, kdyby Sanchez udělal to samé jako v prvním případě, s velkou pravděpodobností by míč netrefil a pískala by se penalta.

Reagovat
vitasrp

Kde implikuji, že to byl zákrok na jistotu? Proč mi zas podsouváš něco, co vůbec neříkám?

Takže jsme se dostali od toho, že je Sanchez idiot, protože udělal naprosto idiotský zákrok (což ses prve snažil tvrdit) k tomu, že možná nezvolil optimální řešení a zbytečně riskoval.

S tím už dokážu žít, to mi přijde konečně i rozumný. Ale ten začátek, že to byl nějaký šílený či idiotský zákrok, to bylo totálně mimo.

Reagovat
Giwdul

Ale ten hlavní důvod, proč je ten brankář totální výmaz, je v mých očích to, co následovalo. Jones přes něj hodil salto, a zůstal šokovaně sedět na trávníku. Sanchez k němu hned přiskočil a poklepal mu na rameno, aby vstal a nesimuloval To mě celkem dostalo.

Reagovat
Miguel19

Hmm, jestli to nebylo spíš poklepání, zda je v pohodě, což se po soubojích i děje. Ale jenom hádám.

Reagovat
John Obi Mikel

MacAllister dnes hraje jako dobytek

Reagovat
Svatej

Nebreč furt!

Reagovat
oli9

Reagovat
Modřín2

Veiga

Reagovat
Remt

Maca vcelku normální zákrok a žlutá, spokojeni fans?

Reagovat
off-olda

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf jasná žlutá

Reagovat
Remt

Pro vás ano, vždyť fauloval hráč LFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
off-olda

To moc nevim co víc by chtěl na tu hlavu...

Reagovat
KnoxXx

Darwin nedostal druhu zltu?

Reagovat
Modřín2

lavička Poolu

Reagovat
Remt

Radují se, to jsou ale hajzlove, jak si to po vítězství vůbec mohli dovolit

Reagovat
Modřín2

No mě přišlo, že se hrozně vztekají při faulu Nuneze

Reagovat
O.Giroud

ne(faulu)

Reagovat
O.Giroud

ci opacne

Reagovat
pedroLFC

bylo to kvůli tomu

Reagovat
Svatej

Darwin se Slotem ted vypadali jak ja pulku zapasu

Reagovat
Remt

Darwin - opět situace rameno na rameno kterou piskl pro vás. Něco v nepořádku?

Reagovat
samson192

Ty to hodne nezvládaš

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jesfey

Reagovat
Remt

Četli jste tu své komentáře celý zápas jo? Já jen reaguji na vás

Reagovat
fenixLFC

To si bude s vami rozumiet

Reagovat
avicii

No nezvladate hlavne vy

Reagovat
John Obi Mikel

Proč píská konec, když jsme u vápna?

Reagovat
O.Giroud

faul

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, toho jsem si nevšiml

Reagovat
O.Giroud

Slot už spoznáva anglických rozhodcov no

Reagovat
eder

Porazili jsme výběr džungle. Svět je zase na chvíli v pořádku.

Reagovat
EL Gringo

Ja normálne tých niektorých hráčov od nich ani nepoznám, to je tak keď každú sezónu prídu 15 hráči

Reagovat
vladis271

tiez som mozno aj troch hracov od nich videl a pocul prvy krat.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
772jozef

Trocha mrzí Darwin za celý zápas nedostane jedinú prihrávku do šance,, takto to zas bude Max 10 gólov v sezone

Reagovat
EZ

Chelsea slusny vykon

Reagovat
vitasrp

Ale jo, s tímhle výkonem se dá žít. Na plichtu tam určitě možnost byla, škoda, že se to nesrovnalo, ale oproti tomu zápasu před půl rokem je tam jasný posun. On teda samozřejmě i Liverpool hraje jinak a teď už to není v jejich podání taková jízda, takže to pro nás v tomhle smyslu bylo asi jednodušší, ale i tak jsme se docela drželi, byl to zápas o detailech.

Nicméně ty detaily prostě musíme vypilovat, jinak to nikdy nebude stačit. Musíme zlepšit standardní situace, jelikož jsme z nich zatím v sezóně vytěžili hrozně málo. Zároveň musíme zlepšit defenzivu a některý laciný chyby.

U toho druhého gólu možná James vypadal jako jantar, nicméně obecně ani postavení stoperů a celý obrany nechápu. Jedna věc je samozřejmě ta, že nechcete zadarmo vytvářet velkou hloubku a nechat útočníky přijít až mezi penaltu a malý vápno. Když má ale Salah balón pět metrů před pokutovým územím, tak fakt není třeba stát na tý čáře jako jelita, protože tam pak stačí hráč nabíhající z hloubky, aby vyřadil všechny čtyři hráče ze hry. Obranná řada nemá žádnou rychlost, je na místě a jakmile přijde přihrávka a náběh z hloubky, tak tam v podstatě není šance, jak hráče zachytit.

Tam je naopak potřeba jít s hrou a posunout se o pár metrů níž, aby se takový centr za obranu dal odvrátit a hlavně aby pak James (kdyby se chytil s nabíhajícím hráčem) nebyl jediným, kdo půjde se hrou. Takhle ještě k tomu úplně zazmatkoval a šel proti hře, což bylo nakonec úplně to nejhorší.

Plus Sanchez na to prostě a jednoduše nemá a nikdy mít nebude. On dokáže mít dobrý zápasy, kdy podrží, ale my bychom potřebovali, aby byl konzistentní, aby trenér i spoluhráči věděli, co od něj čekat. Jasněže občas přijde chyba, to je normální, ale je prostě nutný vědět, že ten brankář bude v 80-90 procentech případů chytat spolehlivě.

No a pak je tam samozřejmě ta jeho slavná rozehrávka. Opět - on dokáže dát kvalitní míč, dobré přenesení hry, ale tak nějak člověk neví, co od něj zrovna přijde. Přitom je třeba mít brankáře, co hráče uklidní, když mu dají malou domů, aby si byli jistí, že bude vše v pořádku. U Sancheze naopak vždy trnu, jak to dopadne, protože je to trochu hod kostkou.

Reagovat
DidusIneptus

Ty Menčestráci dávají rozhodující góly až v nastavenym čase. Nechápu co je todle za příšernej zlozvyk.

Reagovat
Ladas321

Takhle to dělají šampionské týmy.

Reagovat
SunFells

Uuu, pěkný Eddieho pokus.

Reagovat
EZ

Eze uz mohol mat tuto sezonu 5-6 golov easy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele