Premier League - preview 7. kola: Snadná práce pro Arsenal a City?

Dnes, 08:32
Previews
Anthony Gordon (© AFP)

Crystal Palace v uplynulých sezonách obral o body nejednoho favorita a o další podobný kousek se pokusí v neděli odpoledne, doma hostí Liverpool. Arsenal je favoritem proti Southamptonu, totéž platí o Manchesteru City před soubojem s Fulhamem.

Crystal Palace - Liverpool FC

sobota 13:30

Program sedmého kola anglické Premier League otevře v sobotu krátce po poledni duel mezi Crystal Palace a Liverpoolem. Reds ve středu prodloužili svou vítěznou sérii na pět utkání, naopak Eagles se letos trápí a v dosavadním průběhu ligové sezony ještě ani jednou nevyhráli.

Arne Slot v týdnu dosáhl něčeho, co se nepodařilo ani jednomu z jeho předchůdců na lavičce Liverpoolu. Tím, že ve středu večer jeho svěřenci dokázali v utkání ligové fáze Ligy mistrů vyhrát nad Boloňou, se Slot stal historicky prvním trenérem Reds, který vyhrál osm z prvních devíti soutěžních zápasů.

Bývalý manažer Feyenoordu sice připustil, že Liverpool neměl proti temperamentnímu italskému soupeři vše ve svých rukou, díky brankám Mac Allistera a Salaha ale získal další tři body a udělal další důležitý krok k postupu do vyřazovací fáze milionářské soutěže.

Minulý víkend se navíc Liverpool dočasně posunul na první místo tabulky Premier League, Slotovi svěřenci nyní posledních pět zápasů na hřišti soupeře, přičemž nastříleli 15 gólů. Na čele tabulky mají Slotovi svěřenci bodový náskok na dvojici Manchester City, Arsenal a v závěsu je také Chelsea a Aston Villa.

V naprosto rozdílném rozpoložení se nachází londýnský celek, hráči Crystal Palace v této sezoně ještě v ligovém utkání nevyhráli. Minulý týden dokonce prohráli na půdě Evertonu, kterému předtím patřila poslední příčka. Seagulls tak klesli na sestupové pozice. Marc Guéhi v 10. minutě otevřel skóre, následně se ale dvakrát střelecky prosadil Dwight McNeil a otočil průběh utkání, které skončilo 1:2.

Trenér Oliver Glasner ale má důvěru vedení, přeci jen v loňské sezoně dovedl Crystal Palace k pohodlné záchraně v nejvyšší soutěži a stojí za ním i fanoušci. V dubnu jeho svěřenci porazili také Liverpool překvapivě na Anfieldu 1:0.

V sobotu nebude domácím k dispozici hned pětice fotbalistů, mimo hru je Holding, Riad, Richards, Doucouré a Matheus Franca. Trenér Slot naopak nebude moct využít pouze dlouhodobě zraněného Harveyho Elliotta.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Lerma, Guehi, Lacroix; Munoz, Wharton, Kamada, Mitchell; Nketiah, Mateta, Eze

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Diaz; Jota

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.90 - 4.72 - 1.54

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester City - Fulham FC

sobota 16:00

V sobotu od 16:00 je na programu utkání mezi Manchesterem City a Fulhamem v rámci šestého kola anglické Premier League. Citizens se budou chtít vyhnout třetímu po sobě jdoucímu ligovému utkání bez vítězství, proti sobě ale budou mít ve formě hrající Cottagers.

Poté, co Manchester City minulý víkend podruhé za sebou remizoval v anglické nejvyšší soutěži s Newcastlem United 1:1 a klesl v lize na druhou příčku, si svěřenci Pepa Guardioly bez problému poradili v úterním utkání Ligy mistrů se Slovanem Bratislava a vyhráli vysoko 4:0.

V prvním poločase jednostranného utkání měl Manchester City 28 střeleckých pokusů, 73% držení míče a třikrát Citizens trefili brankovou konstrukci. V osmé minutě otevřel skóre navrátilec Gündogan, střelecky se následně prosadil i Foden, Haaland a mladičký McAtee, pro kterého to byl první gól v dresu anglického celku.

Manchester City čeká ale před reprezentační přestávkou čeká o poznání náročnější utkání na hřišti Fulhamu. Úřadující mistři s Cottagers vyhráli všech 16 posledních střetnutí ve všech soutěžích, což je rekordní statistika v rámci celé historie anglické fotbalové ligy. Citizens mají také šanci prodloužit svou pozoruhodnou domácí sérii bez prohry na 50 zápasů.

Fulham ale zažívá nejlepší vstup do Premier League od roku 2003, v úvodních šesti zápasech nasbíral 11 bodů a v tabulce se posunul na průběžné šesté místo, pouhé tři body za druhou příčkou. Od prohry s Manchesterem United o úvodním víkendu nové sezóny se Cottagers v nejvyšší soutěži dočkali série pěti zápasů bez porážky, přičemž poslední dva zápasy proti Newcastlu United a Nottinghamu Forest dokonce vyhráli.

Raúl Jiménez minulý víkend vstřelil svůj 50. gól v Premier League, třetí v této sezoně, a pomohl Fulhamu k těsné výhře 1:0 na hřišti Forestu.

Domácím bude v sobotu chybět kromě dlouhodobě zraněného Rodriho a mladíka Bobba také dvojice Aké, De Bruyne. Hostům nepomůže brazilský útočník Carlos Vinícius a Jorge Cuenca.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson; Walker, Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovacic; Bernardo, Foden, Grealish; Haaland

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Tete, Andersen, Bassey, Robinson; Berge, Pereira; Traore, Smith Rowe, Iwobi; Jimenez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.55 - 12.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Leicester City - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Tři remízy, tři porážky. Taková je zatím bilance Leicesteru po návratu do anglické Premier League. Dalším soupeřem je přitom tým, se kterým by se Lišky rády měřily, Bournemouth však rozhodně není snadným oříškem.

Foxes dokázali dosud o body obrat Everton, Crystal Palace a vedle toho také hned na úvod Tottenham. Na úkor severolondýnského klubu přitom sahali po úspěchu i před týdnem. S Arsenalem sice po zásazích Martinelliho a Trossarda o půli prohrávali, nicméně netradiční střelec Justin dvěma góly vyrovnal. O body připravil Leicester až smolný vlastenec Ndidiho v nastavení, vítězství domácích následně ještě pečetil Havertz.

To Cherries si zatím vedou podstatně lépe. Naprázdno vyšli jen z duelů s favority Chelsea a Liverpoolem, vítězně naopak zakončili utkání proti Evertonu a naposledy i Southamptonu. Jiného z nováčků sestřelili už v první půli, kdy se prosadili Evanilson, Ouattara a Semenyo, hosté po pauze už jen korigovali.

Ačkoliv v sestupové sezoně Leicester nezískal proti svému nadcházejícímu soupeři ani bod, povedlo se mu v letošním únoru na jeho úkor postoupit do čtvrtfinále FA Cupu. Nyní však Steva Coopera trápí četnější marodka, chybět mu budou Choudhury, Daka, Opoku, Stolarczyk i Vestergaard, zatímco hosté by měli postrádat pouze Adamse.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hermansen - Justin, Faes, Okoli, Kristiansen - Winks, Skipp - Buonanotte, Ndidi, Mavididi - Vardy

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Kepa - Smith, Zabarnyj, Senesi, Kerkez - Christie, Cook - Semenyo, Tavernier, Ouattara - Evanilson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.79 - 2.09

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

West Ham United - Ipswich Town

sobota 16:00

Nováčci z Ipswich Townu budou chtít v sobotu využít trápení londýnského West Hamu. Oba týmy se střetnou poprvé od ledna 2012, kdy Tractor Boys v Championship zvítězili na domácím hřišti nad Hammers 5:1.

West Ham nasbíral z úvodních šesti zápasů Premier League pouhých pět bodů a v tabulce se krčí na 14. místě, jen dva body nad sestupovým pásmem a šest bodů za první šestkou. Hammers mají proti sobotnímu soupeři z Ipswiche slušnou bilanci, neboť z předchozích devíti střetnutí v Premier League prohráli pouze jedno.

Na nového trenéra West Hamu Julena Lopeteguiho, který vyhrál jen dva z úvodních osmi zápasů ve všech soutěžích, ale začíná být vyvíjen tlak. V posledních týdnu utrpěl West Ham porážky s Chelsea (3:0) a Liverpoolem (5:1), s nímž prohrál v EFL Cupu, a minulý víkend pak zajistil Hammers bod za remízu 1:1 na hřišti Brentfordu Tomáš Souček. Český reprezentační kapitán si pod novým trenérem, zdá se, opět vybojoval místo v základní sestavě, naopak Vladimír Coufal vysedává především na lavičce náhradníků.

Ipswich se poprvé po 22 letech účastní nejvyšší soutěže a v posledních týdnech začal postupně stoupat ligovou tabulkou. Poslední čtyři ligová utkání totiž svěřenci trenéra McKenny remizovali, o body obrali například Brighton či Aston Villu. Ipswich se nachází na 15. místě tabulky, nicméně stále čeká na své první vítězství v sezoně.

V sobotním utkání pravděpodobně nenastoupí v dresu West Hamu německý útočník Niklas Füllkrug, hostům naopak bude chybět Švéd Jens Cajuste, kterého trápí koleno. Nejistý je také start Harryho Clarkea a Nathana Broadheada, kteří se nedávno vrátili do tréninku po zraněních.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Alvarez; Bowen, Souček, Paqueta, Kudus; Antonio

Ipswich Town - pravděpodobná sestava:
Muric; Tuanzebe, O'Shea, Greaves, Davis; Morsy, Phillips; Ogbene, Hutchinson, Szmodics; Delap

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.92 - 4.25

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Brentford FC - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

Horší než všichni tři nováčci i jiné trápící se týmy je zatím Wolverhampton. Ten by na sedmý pokus už rád zapsal premiérové vítězství a odlepil se ode dna, Brentford ovšem rozhodně není lehkým soupeřem.

S Bees se los pro úvod ročníku vůbec nemazlil a schytali už tři z pěti nejlepších celků uplynulého ročníku, přičemž se všemi prohráli. Naopak se jim ale dařilo proti papírově slabším celkům, když si vyšlápli na Crystal Palace i Southampton a naposledy remizovali s West Hamem. Opírají se přitom o skvělé vstupy do utkání, ve všech třech posledních zápasech vstřelili gól hned v první minutě.

Zato Wolves nemají dobré ani vstupy, ani další fáze zápasu. Byť nutno podotknout, že jejich uplynulý program byl snad ještě náročnější. Tři účastníci Ligy mistrů, k tomu Chelsea a Newcastle, není pak divu, že už mají na kontě pět porážek. Ta poslední byla přitom nevynucená, s Liverpoolem se jim dokonce povedlo srovnat, nakonec ovšem těsně padli.

Obě mužstva trápí četné marodky, domácí tak jistě vítají návraty Norgaarda se Schadem, hosté se zase mohou těšit na Buena.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - van den Berg, Collins, Pinnock, Ajer - Damsgaard, Norgaard, Janelt, Lewis-Potter - Mbeumo, Carvalho

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Semedo, Bueno, Toti, Ait Nouri - Lemina, André, Gomes - Cunha, Larsen, Bellegarde

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.70 - 3.54

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Southampton FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se na Emirates Stadium střetne Arsenal se Southamptonem. Domácí fotbalisté ještě v letošní sezoně v Premier League neprohráli a daří se jim také na evropské scéně, naopak Saints mají po šesti kolech na svém kontě jediný bod a patří jim 19. příčka.

Svěřenci Mikela Artety si v týdnu připsali na své konto další důležitou výhru. Na domácí půdě s přehledem porazili francouzského mistra, hráči Paris-Saint Germain si na Emirates Stadium nevytvořil jedinou stoprocentní brankovou příležitost a kvůli dvěma chybám brankáře Gianluigiho Donnarummy si z Londýna odvezli jen prohru 0:2. Italský brankář nejprve nedosáhl na centr Leandra Trossarda a umožnil Kaiu Havertzovi potvrdit jeho střeleckou formu, a následně jej překvapil z přímého kopu Bukayo Saka.

Arsenal tak dokráčel ke svému třetímu domácímu vítězství v řadě. Gunners před dvěma týdny nejprve porazili v ligovém poháru druholigový Bolton a minulý víkend pak v dramatickém utkání přestříleli Leicester City a v tabulce se posunuli na průběžnou třetí příčku, a to se ztrátou jediného bodu na první Liverpool. Zároveň také Arsenal neprohrál soutěžní utkání od poloviny dubna, kdy nestačili ve čtvrtfinále na německý Bayern Mnichov. V sobotu navíc mohou svěřenci Mikela Artety dosáhnout historického milníku, pokud porazí trápící se Southampton, stanou se po Manchesteru United teprve druhým týmem v historii Premier League, který zvítězil ve 400 ligových zápasech.

A Southampton v současném rozpoložení rozhodně nevypadá na konkurenceschopného protivníka. Minulý týden v zápase proti rivalům z Bournemouthu prohrávali Saints už ve 39. minutě o tři branky a přestože Taylor Harwood-Bellis na začátku druhé půle snížil, tak se žádný velkolepý obrat nekonal.

Southampton v nejvyšší anglické soutěži vyhrál naposledy v březnu 2023, kdy na domácím hřišti porazili Leicester City. V letošní sezoně je na tom po šesti kolech hůře pouze Wolverhampton Wanderers, nicméně trenér Russell Martin má stále podporu vedení a jeho odvolání údajně v nejbližší budoucnosti nehrozí.

Proti Arsenalu se ale Saints v poslední době daří, z posledních tří vzájemných střetnutí získali pět bodů a s Gunners neprohráli od prosince 2021.

V sobotu bude Artetovi chybět kvarteto důležitých hráčů, mimo hru je kromě kapitána Ødegaarda také Tierney, Tomiyasu a Zinčenko. Southamptonu nepomůže brankář Bazunu a křídelník Sulemana.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya; Calafiori, Saliba, Gabriel, Kiwior; Havertz, Partey, Rice; Saka, Trossard, Martinelli

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale; Sugawara, Harwood-Bellis, Bednarek, Taylor; Downes, Aribo, Lallana; Fernandes; Dibling, Brereton Diaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.06 - 19.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Everton FC - Newcastle United

sobota 18:30

Everton se bude v sobotu snažit navázat na první vítězství v letošní sezóně Premier League, v Goodison Parku přivítá nevyzpytatelný Newcastle United. Toffees minulý týden porazili Crystal Palace a vyšvihli se z posledního místa na průběžnou 16. pozici.

Po velmi nepovedeném začátku sezony, kdy Everton nevyhrál jediný z úvodních pěti utkání, spadl minulý týden trenéru Seanu Dycheovi kámen ze srdce. Ve velmi špatném rozpoložení sice Toffees odehráli první poločas a zaslouženě s Crystal Palce prohrával 1:0, po změně stran ale dvěma brankami v rychlém sledu otočil průběh utkání Dwight McNeil a zajistil první vítězství klubu v sezoně. Everton navíc vyhrál utkání, ve kterém prohrával, poprvé od října 2022.

V minulém ročníku nastartovalo Everton dubnové vítězství s Burnley v Goodison Parku. Ve zbylých pěti domácích zápasech dokázali Toffees pětkrát vyhrát s čistým kontem a na poslední chvíli se zachránili v anglické nejvyšší soutěži. Fanoušci Evertonu doufají v podobný efekt i tentokrát.

Zápas proti Newcastlu ale rozhodně nebude jednoduchý. Svěřenci Eddieho Howea zažívají nejlepší vstup do sezony za posledních deset let, v lize jim patří sedmá příčka a na první Liverpool ztrácí Magpies pouhé čtyři body. V tomto ročníku klopýtli pouze v Craven Cottage, kde prohráli s ve formě hrajícím Fulhamem 3:1, minulý týden pak dokázali o body obrat úřadující mistry z Manchesteru City a v úterý postoupili do dalšího kola ligového poháru, když na svém hřišti porazili zásluhou švýcarského stopera Fabiana Schära Wimbledon 1:0.

Evertonu se v minulém kole navrátil po poranění třísel nadějný stoper Jarrad Branthwaite a nastoupil do svého prvního soutěžního utkání od poloviny května. V týdnu si ale přivodil další svalové zranění a jeho start v sobotním utkání je nejistý. Mimo hru je také zkušený Seamus Coleman a útočné duo Chermiti, Armando Broja.

Velkou marodku má také Newcastle, trenér Howe nebude moct využít služeb kapitána Lascellese či stopera Botmana. Nenastoupí ani klíčový švédský útočník Alexander Isak.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Young, Tarkowski, Keane, Mykolenko; Mangala, Doucoure; Harrison, McNeil, Ndiaye; Calvert-Lewin

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope; Trippier, Schar, Burn, Hall; Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton; Murphy, Gordon, Barnes

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 3.67 - 2.25

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
6
5
0
1
12 : 2
15
2
Manchester City
6
4
2
0
14 : 6
14
3
Arsenal FC
6
4
2
0
12 : 5
14
4
Chelsea FC
6
4
1
1
15 : 7
13
5
Aston Villa
6
4
1
1
12 : 9
13
6
Fulham FC
6
3
2
1
8 : 5
11
7
Newcastle United
6
3
2
1
8 : 7
11
8
Tottenham Hotspur
6
3
1
2
11 : 5
10
9
Brighton & Hove Albion
6
2
3
1
10 : 8
9
10
Nottingham Forest
6
2
3
1
6 : 5
9
11
AFC Bournemouth
6
2
2
2
8 : 9
8
12
Brentford FC
6
2
1
3
8 : 9
7
13
Manchester United
6
2
1
3
5 : 8
7
14
West Ham United
6
1
2
3
6 : 10
5
15
Ipswich Town
6
0
4
2
5 : 10
4
16
Everton FC
6
1
1
4
7 : 15
4
17
Leicester City
6
0
3
3
8 : 12
3
18
Crystal Palace
6
0
3
3
5 : 9
3
19
Southampton FC
6
0
1
5
3 : 12
1
20
Wolverhampton Wanderers
6
0
1
5
6 : 16
1

Zbývající zápasy

06.10. 15:00
Chelsea FC - Nottingham Forest
06.10. 15:00
Aston Villa - Manchester United
06.10. 17:30
Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (27)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Diaz teda bude hrát? Nebude místo něj Gakpáč?

Reagovat
avicii

Ťažko povedať...

Reagovat
Seydou Doumbia

Slot neříkal na tiskovce? On vůbec nemyslí na hráče fantasy to je hnus

Reagovat
avicii

Nevidel som tlačovku ale to by asi aj tak neprezradil takto dopredu..

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný, co mu je po nějakých lidech co hrají hry pro děti, proč by prozrazoval soupeři s čím do zápasu půjde

Reagovat
Pták Jebák

Nevim, Liverpool ho potřebuje

Reagovat
avicii

Dnes čakám veľké komplikácie proti CP aj keď nehrajú teraz dobre, doma sú skoro vždy veľmi nepríjemný..pred tým programom po repre pauze by bolo neprijemne stratiť body každopádne

Reagovat
Seydou Doumbia

CP se už musí konečně chytit, začátek sezony se jím nepovedl, ale dá se počítat že dřív nebo později se Ezečko, Matkateta a další proberou, tým mají celkem kvalitní. Skoro až mě svrbí ruka na 1 kolo vyndat Mohameda Salata a dát tam Palmera.

Reagovat
kitas

A Palmer si zmenu mena nezaslúži?

Reagovat
Pták Jebák

Reagovat
Bandita_Harry

Dnes to bude boj musíme to ustáť! Červená karta a potom Darwin tíme !

Reagovat
jitrnica

Kde se dá prosím koupit origo dres MU s potiskem hráčů jako Giggs nebo Scholes ze sezon 06/07 nebo 07/08? Dík

Reagovat
fenixLFC

classicfootballshirts velmi pravdepodobne

Reagovat
Bayern +

Chalani pls ake používate relatívne spoľahlivé streamy na sledovanie PL?

Mám Canal sport cez Digi, ale tam je len hlavný plus Action a už fakt mám v pici si platiť za každý další, už dosť čo ma Voyo od novej sezóny zdiera z kože kvôli LM

Reagovat
Seydou Doumbia

mám t-mobile tv,tam je canal + i hovnospory s LM i top ligy...asi nej internetova tv a nemusím platit milion služeb

Reagovat
Seydou Doumbia

což ti neporadí s dotazem, ale změnit službu můžeš

Reagovat
Gunner14

https://next.soccerstreams100.io/

Tady vždycky najdeš něco

Reagovat
Bayern +

Reagovat
EZ

totalsportek

Reagovat
avicii

Tak Gapko miesto Diaza a hra Jonse miesto Szoboszlaia..to dúfam ze sa ukážu, majú šancu.. a potom Diaz a Darwin z lavičky

Reagovat
avicii

A Tsimikas miesto Roba ešte...

Reagovat
Pták Jebák

A Díaz hrát nebude?

Reagovat
Hachim Mastour

Enzo Maresca se domnívá, že Chelsea ještě není připravena bojovat s Manchesterem City a Arsenalem o titul v Premier League, a to i přes působivý vstup do sezony. "Opravdu si to myslím, prostě nejsme připraveni. Důvodem je, že City pracuje se stejným trenérem už devět let, Arsenal pět let. Pokud chcete soutěžit o velké trofeje, potřebujeme také takový čas," uvedl italský kouč.

Je pravda, že Arsenal, City a aj Liverpool je o niečo popredu oproti Chelsea. Ale tá idea, povedal by som, priam až ideológia, že je vždy správne aby roky rokúce bol v klube jeden tréner a "budoval svoj projekt" a až po nejakom čase bol úspešný je z časti toxická. Conte vyhral titul v prvom roku, tým nechcem povedať, že Maresca musí vyhrať do troch rokov ligový titul. Z futbalu sa vytratila súťaživosť. Je to o PR. Je to o "processe" "progresse" o "budovaní mladého tímu" a doplňte si tam iné buzzwords

Reagovat
forrest

Je to tak, my dali EtH krásně čas a už sklízíme ovoce...

Reagovat
Kinky7

Z fotbalu se vytratila soutěživost protože ty rozdíly jsou teď enormní oproti době před 20-30 lety. Španělsko je jasný vítěz z 3 klubů předem, v Německu vyhrál ligu za posledních 12 let jen jediný klub mimo Bayernu. V Anglii ti 80 bodů ( které dříve téměř zaručovali titul) nestačí ani na 2.flek. když vyhrál Conte ligu tak přišel do týmu který byl za prvé adeptem na titul a za druhé jeho soupeři byli v těžké přestavbě z které v následujících letech vytěžili tituly ( s vyjímkou MU)

Reagovat
kitas

Hm, tá lavička Liverpoolu vyzerá naslapana

Reagovat
Pták Jebák

Nebudou dávat zápas City na ČT Sport?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele