Premier League - preview 7. kola: Man Utd se představí ve Villa Parku

Včera, 08:32, aktualizováno dnes, 08:24
Previews
Erik ten Hag (© AFP)

Manchester United čeká další těžké utkání, tentokrát se představí na hřišti rozjeté Aston Villy a manažer Erik ten Hag si nemůže dovolit opětovné zaváhání. Chelsea bude plnit roli favorita proti Nottinghamu Forest. Tottenham poměří síly s Brightonem.

Chelsea FC - Nottingham Forest

neděle 15:00

Chelsea pod vedením Enza Marescy usiluje o šesté vítězství ve všech soutěžích v řadě, když v nedělní bitvě Premier League přivítá na Stamford Bridge Nottingham Forest.

Blues v uplynulém týdnu vyhráli v zápasech proti Brightonu a Gentu shodně 4:2, zatímco hosté minulý víkend v nejvyšší soutěži zvítězili 1:0 nad Fulhamem. Poté, co se Cole Palmer stal prvním hráčem v historii, který v Premier League vstřelil čtyři góly za jeden poločas, se Marescovi svěřenci podělili o branky při čtvrteční návštěvě Gentu v Evropské konferenční lize. Při výhře 4:2 se trefili Renato Veiga, Pedro Neto, Christopher Nkunku a Kiernan Dewsbury-Hall. Chelsea dokonale vstoupila do ligové fáze letošního ročníku evropského poháru, fanoušci Blues si mohli dovolit lehký úsměv i při prvním gólu Gentu, který zařídil syn bývalého útočníka Eidura Gudjohnsena.

Sentimentalita šla ve čtvrtek večer stranou, protože domácí dosáhli na pět vítězství v řadě, což obsahuje sérii tří triumfů v Premier League nad Bournemouthem, West Hamem United a Brightonem, která je pevně posunula do boje o Ligu mistrů. První čtyřka byla pro Chelsea v posledních letech neprobádaným územím, ale před začátkem sedmého kola byli Blues bodově překonáni pouze Liverpoolem, Arsenalem. Nastřílených 15 gólů za šest kol představuje nejlepší útočnou bilanci v letošním ročníku Premier League.

Zatímco Chelsea v posledních týdnech střílela jeden gól za druhým, Nottingham Forest byl šťastný, když vybojoval jednogólové vítězství a těsné remízy, ale tým Nuno Espírita Santa nakonec přišel o svou neporazitelnost, když narazil na Fulham. Skórovat se nepodařilo, a tak trefa Raula Jiméneze ve druhém poločase rozhodla o prohře Nottinghamu, která byla však první v sezoně a mnozí by ji jistě čekali dříve. Přestože Forest na domácí půdě proti Cottagers nevystřelil, tak se tým stále nachází na velmi dobré pozici uprostřed tabulky na 10. místě se stejným šestibodovým odstupem na 18. Crystal Palace i vedoucí Liverpool.

Hosté ale možná výjezd přivítají, jelikož z posledních patnácti možných bodů získali na venkovních stadionech třináct. V minulé sezoně faktor Stamford Bridge Forest nerozhodil, protože osamocený Anthony Elanga stačil Tricky Trees k šokujícímu vítězství 1:0. Chelsea však tuto porážku odčinila úspěchem 3:2 na City Ground a už 116 let neprohrála dva po sobě jdoucí domácí ligové zápasy proti Forest.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella - Fernandez, Caicedo - Madueke, Palmer, Sancho - Jackson.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Aina, Milenkovic, Murillo, Moreno - Ward-Prowse, Anderson - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Wood.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.79 - 6.03

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester United

neděle 15:00

Manažer Manchesteru United Erik ten Hag je pod obrovským tlakem a v nedělním utkání Premier League s Aston Villou ve Villa Parku nutně potřebuje dosáhnout pozitivního výsledku.

"Rudí ďáblové" ve čtvrtek promarnili dvougólový náskok, když se jim podařilo zachránit bod za remízu 3:3 v Evropské lize s Portem, nedlouho poté, co tým Unaie Emeryho předvedl jeden z největších dosavadních obratů v Lize mistrů, když porazil Bayern Mnichov. Villans musí mít po posledním utkání Ligy mistrů skvělou náladu, jelikož Harry Kane a spol. neměli ve středeční repríze finále Evropského poháru z roku 1982, které Villa vyhrála 1:0, odpověď na defenzivní sílu Aston Villy a svěřenci Unie Emeryho dokázali udeřit hned dvakrát. Útočník Villy Jhon Durán potřeboval ke svému úspěchu pouhých devět minut, když v situaci, kdy Manuel Neuer byl v zemi nikoho, kolumbijský hráč zvedl míč nad skvělého německého brankáře a poslal Villa Park do extáze.

Emeryho tým z poslední sedmi klání dokázal šestkrát vyhrát, i když jediným vybočením byla jeho remíza 2:2 s Ipswichem Town minulý víkend. Kdyby pátí domácí neztratili dva body na Portman Road, soupeřili by nyní s Liverpoolem o první místo. Od sezony 2008/09 ale Villans nenasbírali v nejvyšší soutěži 13 bodů z úvodních šesti zápasů. V každém z posledních čtyř zápasů Aston Villy proti Manchesteru United však Red Devils vyhráli. Scott McTominay v únoru ve Villa Parku potopil "Lvy" vítěznou trefou na 2:1. Podobný výsledek v neděli může Eriku ten Hagovi získat trochu více času. Rozdílem jediné branky přitom skončila poslední tři vzájemná klání Villans s "Rudými ďábly"

Oči sira Jima Ratcliffa budou tento víkend jistě sledovat Villa Park, kde by další trestuhodný výsledek Manchesteru United mohl potenciálně zatlouct poslední hřebík do rakve Ten Haga, jelikož výsledky Red Devils jsou stále bídné. Ve čtvrtek večer, kdy se United dostali proti Portu do dvougólového vedení, to s nizozemským manažeram vypadalo nadějně, ale Pepe a Samu Omorodion zvrátili vývoj zápasu ve prospěch portugalského giganta a hosty zachránila až pozdní hlavička Harryho Maguirea.

United podruhé za sebou vstřelili tři góly, šestigólový výsledek v Portugalsku přišel po domácím potupení 0:3 od Tottenhamu Hotspur, který svěřence Ten Haga roznesl na kopytech po vyloučení Bruna Fernandese. Manchester United nevyhrál už čtyři zápasy ve všech soutěžích v řadě a v tabulce Premier League se krčí až na 13. místě, z úvodních deseti zápasů této sezony mají Red Devils na kontě pouhá tři vítězství, což je podle mnohých forma hodná vyhazovu.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Rogers, Barkley, Tielemans, Philogene - Duran, Watkins.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Mazraoui, De Ligt, Maguire, Dalot - Eriksen, Ugarte - Garnacho, Fernandes, Rashford - Zirkzee.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.41 - 3.76 - 2.89

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur

neděle 17:30

Tottenham Hotspur se od porážky v severolondýnském derby s Arsenalem snaží prodloužit svou vítěznou sérii, když v neděli odpoledne zamíří na stadion Amex, kde se v Premier League utká s Brightonem.

Svěřenci Angeho Postecogloua se vracejí do nejvyšší soutěže po vydřeném vítězství 2:1 v Evropské lize nad Ferencvárosem, zatímco tým Fabiana Hürzelera měl týden na to, aby se vyrovnal s prohrou 2:4 od Chelsea. Nadcházející hostitelé Spurs byli v šestém hracím týdnu krátce v říši snů, když Georginio Rutter rozvlnil síť pouhých sedm minut po začátku zápasu na Stamford Bridge, ale to Francouz nevěděl, že právě uvedl do pohybu gólové choutky Colea Palmera. Ten se stal prvním hráčem Premier League v historii, který vstřelil čtyři góly v jednom poločase, a odpověď Carlose Baleby mezi jeho třetím a čtvrtým úderem jen korigovala výsledek.

Přestože byl šéf Seagulls Hürzeler v západním Londýně svědkem individuální dokonalosti, stále litoval "dárků", které jeho tým Chelsea dal, když utrpěl první porážku 31letého šéfa, po níž zůstává v tabulce devátý, jen o bod a jedno místo před nadcházejícími hosty. Když Tottenham nastoupil s obměněnou základní jedenáctkou, měl proti Ferencvárosi mnohem těžší úlohu než minulý víkend v Premier League proti Manchesteru United, ale Postecoglouův tým přežil pozdní tlak soupeře a v letošní Evropské lize si připsal dvě výhry.

Londýnský celek by nyní měl mít za úkol vybojovat šesté po sobě jdoucí vítězství Spurs napříč všemi soutěžemi a třetí úspěch v Premier League v řadě po výhrách proti Brentfordu 3:1 a Manchesteru United 3:0, ačkoli v posledním jmenovaném utkání pomohlo vyloučení Bruna Fernandese. Ještě předtím, než byl Portugalec poslán pryč ze hřiště, dával Tottenham svěřencům Erika ten Haga lekci z fotbalu na cestě k osmému místu v tabulce, protože Lilywhites se po klopýtavém startu do sezony 2024/25 pomalu plíží k evropským příčkám.

Tottenhamu se pod Postecoglouovými křídly téměř nikdy nepodařilo pravidelně získávat body mimo domov, pokud se mu však podaří zvítězit na Amex Stadium, bude to poprvé za posledních 12 měsíců, kdy na svých cestách vyhrál dva venkovní zápasy Premier League za sebou.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, Dunk, Igor, Estupinan - Enciso, Baleba, Hinshelwood - Rutter, Welbeck, Mitoma.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Kulusevski, Bentancur, Maddison - Johnson, Solanke, Werner.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 4.12 - 2.38

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC

sobota 13:30

Program sedmého kola anglické Premier League otevře v sobotu krátce po poledni duel mezi Crystal Palace a Liverpoolem. Reds ve středu prodloužili svou vítěznou sérii na pět utkání, naopak Eagles se letos trápí a v dosavadním průběhu ligové sezony ještě ani jednou nevyhráli.

Arne Slot v týdnu dosáhl něčeho, co se nepodařilo ani jednomu z jeho předchůdců na lavičce Liverpoolu. Tím, že ve středu večer jeho svěřenci dokázali v utkání ligové fáze Ligy mistrů vyhrát nad Boloňou, se Slot stal historicky prvním trenérem Reds, který vyhrál osm z prvních devíti soutěžních zápasů.

Bývalý manažer Feyenoordu sice připustil, že Liverpool neměl proti temperamentnímu italskému soupeři vše ve svých rukou, díky brankám Mac Allistera a Salaha ale získal další tři body a udělal další důležitý krok k postupu do vyřazovací fáze milionářské soutěže.

Minulý víkend se navíc Liverpool dočasně posunul na první místo tabulky Premier League, Slotovi svěřenci nyní posledních pět zápasů na hřišti soupeře, přičemž nastříleli 15 gólů. Na čele tabulky mají Slotovi svěřenci bodový náskok na dvojici Manchester City, Arsenal a v závěsu je také Chelsea a Aston Villa.

V naprosto rozdílném rozpoložení se nachází londýnský celek, hráči Crystal Palace v této sezoně ještě v ligovém utkání nevyhráli. Minulý týden dokonce prohráli na půdě Evertonu, kterému předtím patřila poslední příčka. Seagulls tak klesli na sestupové pozice. Marc Guéhi v 10. minutě otevřel skóre, následně se ale dvakrát střelecky prosadil Dwight McNeil a otočil průběh utkání, které skončilo 1:2.

Trenér Oliver Glasner ale má důvěru vedení, přeci jen v loňské sezoně dovedl Crystal Palace k pohodlné záchraně v nejvyšší soutěži a stojí za ním i fanoušci. V dubnu jeho svěřenci porazili také Liverpool překvapivě na Anfieldu 1:0.

V sobotu nebude domácím k dispozici hned pětice fotbalistů, mimo hru je Holding, Riad, Richards, Doucouré a Matheus Franca. Trenér Slot naopak nebude moct využít pouze dlouhodobě zraněného Harveyho Elliotta.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Lerma, Guehi, Lacroix; Munoz, Wharton, Kamada, Mitchell; Nketiah, Mateta, Eze

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Salah, Szoboszlai, Diaz; Jota

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.23 - 4.26 - 1.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester City - Fulham FC

sobota 16:00

V sobotu od 16:00 je na programu utkání mezi Manchesterem City a Fulhamem v rámci šestého kola anglické Premier League. Citizens se budou chtít vyhnout třetímu po sobě jdoucímu ligovému utkání bez vítězství, proti sobě ale budou mít ve formě hrající Cottagers.

Poté, co Manchester City minulý víkend podruhé za sebou remizoval v anglické nejvyšší soutěži s Newcastlem United 1:1 a klesl v lize na druhou příčku, si svěřenci Pepa Guardioly bez problému poradili v úterním utkání Ligy mistrů se Slovanem Bratislava a vyhráli vysoko 4:0.

V prvním poločase jednostranného utkání měl Manchester City 28 střeleckých pokusů, 73% držení míče a třikrát Citizens trefili brankovou konstrukci. V osmé minutě otevřel skóre navrátilec Gündogan, střelecky se následně prosadil i Foden, Haaland a mladičký McAtee, pro kterého to byl první gól v dresu anglického celku.

Manchester City čeká ale před reprezentační přestávkou čeká o poznání náročnější utkání na hřišti Fulhamu. Úřadující mistři s Cottagers vyhráli všech 16 posledních střetnutí ve všech soutěžích, což je rekordní statistika v rámci celé historie anglické fotbalové ligy. Citizens mají také šanci prodloužit svou pozoruhodnou domácí sérii bez prohry na 50 zápasů.

Fulham ale zažívá nejlepší vstup do Premier League od roku 2003, v úvodních šesti zápasech nasbíral 11 bodů a v tabulce se posunul na průběžné šesté místo, pouhé tři body za druhou příčkou. Od prohry s Manchesterem United o úvodním víkendu nové sezóny se Cottagers v nejvyšší soutěži dočkali série pěti zápasů bez porážky, přičemž poslední dva zápasy proti Newcastlu United a Nottinghamu Forest dokonce vyhráli.

Raúl Jiménez minulý víkend vstřelil svůj 50. gól v Premier League, třetí v této sezoně, a pomohl Fulhamu k těsné výhře 1:0 na hřišti Forestu.

Domácím bude v sobotu chybět kromě dlouhodobě zraněného Rodriho a mladíka Bobba také dvojice Aké, De Bruyne. Hostům nepomůže brazilský útočník Carlos Vinícius a Jorge Cuenca.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson; Walker, Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovacic; Bernardo, Foden, Grealish; Haaland

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Tete, Andersen, Bassey, Robinson; Berge, Pereira; Traore, Smith Rowe, Iwobi; Jimenez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.40 - 12.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Leicester City - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Tři remízy, tři porážky. Taková je zatím bilance Leicesteru po návratu do anglické Premier League. Dalším soupeřem je přitom tým, se kterým by se Lišky rády měřily, Bournemouth však rozhodně není snadným oříškem.

Foxes dokázali dosud o body obrat Everton, Crystal Palace a vedle toho také hned na úvod Tottenham. Na úkor severolondýnského klubu přitom sahali po úspěchu i před týdnem. S Arsenalem sice po zásazích Martinelliho a Trossarda o půli prohrávali, nicméně netradiční střelec Justin dvěma góly vyrovnal. O body připravil Leicester až smolný vlastenec Ndidiho v nastavení, vítězství domácích následně ještě pečetil Havertz.

To Cherries si zatím vedou podstatně lépe. Naprázdno vyšli jen z duelů s favority Chelsea a Liverpoolem, vítězně naopak zakončili utkání proti Evertonu a naposledy i Southamptonu. Jiného z nováčků sestřelili už v první půli, kdy se prosadili Evanilson, Ouattara a Semenyo, hosté po pauze už jen korigovali.

Ačkoliv v sestupové sezoně Leicester nezískal proti svému nadcházejícímu soupeři ani bod, povedlo se mu v letošním únoru na jeho úkor postoupit do čtvrtfinále FA Cupu. Nyní však Steva Coopera trápí četnější marodka, chybět mu budou Choudhury, Daka, Opoku, Stolarczyk i Vestergaard, zatímco hosté by měli postrádat pouze Adamse.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hermansen - Justin, Faes, Okoli, Kristiansen - Winks, Skipp - Buonanotte, Ndidi, Mavididi - Vardy

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Kepa - Smith, Zabarnyj, Senesi, Kerkez - Christie, Cook - Semenyo, Tavernier, Ouattara - Evanilson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.65 - 3.83 - 2.03

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

West Ham United - Ipswich Town

sobota 16:00

Nováčci z Ipswich Townu budou chtít v sobotu využít trápení londýnského West Hamu. Oba týmy se střetnou poprvé od ledna 2012, kdy Tractor Boys v Championship zvítězili na domácím hřišti nad Hammers 5:1.

West Ham nasbíral z úvodních šesti zápasů Premier League pouhých pět bodů a v tabulce se krčí na 14. místě, jen dva body nad sestupovým pásmem a šest bodů za první šestkou. Hammers mají proti sobotnímu soupeři z Ipswiche slušnou bilanci, neboť z předchozích devíti střetnutí v Premier League prohráli pouze jedno.

Na nového trenéra West Hamu Julena Lopeteguiho, který vyhrál jen dva z úvodních osmi zápasů ve všech soutěžích, ale začíná být vyvíjen tlak. V posledních týdnu utrpěl West Ham porážky s Chelsea (3:0) a Liverpoolem (5:1), s nímž prohrál v EFL Cupu, a minulý víkend pak zajistil Hammers bod za remízu 1:1 na hřišti Brentfordu Tomáš Souček. Český reprezentační kapitán si pod novým trenérem, zdá se, opět vybojoval místo v základní sestavě, naopak Vladimír Coufal vysedává především na lavičce náhradníků.

Ipswich se poprvé po 22 letech účastní nejvyšší soutěže a v posledních týdnech začal postupně stoupat ligovou tabulkou. Poslední čtyři ligová utkání totiž svěřenci trenéra McKenny remizovali, o body obrali například Brighton či Aston Villu. Ipswich se nachází na 15. místě tabulky, nicméně stále čeká na své první vítězství v sezoně.

V sobotním utkání pravděpodobně nenastoupí v dresu West Hamu německý útočník Niklas Füllkrug, hostům naopak bude chybět Švéd Jens Cajuste, kterého trápí koleno. Nejistý je také start Harryho Clarkea a Nathana Broadheada, kteří se nedávno vrátili do tréninku po zraněních.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Alvarez; Bowen, Souček, Paqueta, Kudus; Antonio

Ipswich Town - pravděpodobná sestava:
Muric; Tuanzebe, O'Shea, Greaves, Davis; Morsy, Phillips; Ogbene, Hutchinson, Szmodics; Delap

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.89 - 4.00

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Brentford FC - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

Horší než všichni tři nováčci i jiné trápící se týmy je zatím Wolverhampton. Ten by na sedmý pokus už rád zapsal premiérové vítězství a odlepil se ode dna, Brentford ovšem rozhodně není lehkým soupeřem.

S Bees se los pro úvod ročníku vůbec nemazlil a schytali už tři z pěti nejlepších celků uplynulého ročníku, přičemž se všemi prohráli. Naopak se jim ale dařilo proti papírově slabším celkům, když si vyšlápli na Crystal Palace i Southampton a naposledy remizovali s West Hamem. Opírají se přitom o skvělé vstupy do utkání, ve všech třech posledních zápasech vstřelili gól hned v první minutě.

Zato Wolves nemají dobré ani vstupy, ani další fáze zápasu. Byť nutno podotknout, že jejich uplynulý program byl snad ještě náročnější. Tři účastníci Ligy mistrů, k tomu Chelsea a Newcastle, není pak divu, že už mají na kontě pět porážek. Ta poslední byla přitom nevynucená, s Liverpoolem se jim dokonce povedlo srovnat, nakonec ovšem těsně padli.

Obě mužstva trápí četné marodky, domácí tak jistě vítají návraty Norgaarda se Schadem, hosté se zase mohou těšit na Buena.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - van den Berg, Collins, Pinnock, Ajer - Damsgaard, Norgaard, Janelt, Lewis-Potter - Mbeumo, Carvalho

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Semedo, Bueno, Toti, Ait Nouri - Lemina, André, Gomes - Cunha, Larsen, Bellegarde

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.73 - 3.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Southampton FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se na Emirates Stadium střetne Arsenal se Southamptonem. Domácí fotbalisté ještě v letošní sezoně v Premier League neprohráli a daří se jim také na evropské scéně, naopak Saints mají po šesti kolech na svém kontě jediný bod a patří jim 19. příčka.

Svěřenci Mikela Artety si v týdnu připsali na své konto další důležitou výhru. Na domácí půdě s přehledem porazili francouzského mistra, hráči Paris-Saint Germain si na Emirates Stadium nevytvořil jedinou stoprocentní brankovou příležitost a kvůli dvěma chybám brankáře Gianluigiho Donnarummy si z Londýna odvezli jen prohru 0:2. Italský brankář nejprve nedosáhl na centr Leandra Trossarda a umožnil Kaiu Havertzovi potvrdit jeho střeleckou formu, a následně jej překvapil z přímého kopu Bukayo Saka.

Arsenal tak dokráčel ke svému třetímu domácímu vítězství v řadě. Gunners před dvěma týdny nejprve porazili v ligovém poháru druholigový Bolton a minulý víkend pak v dramatickém utkání přestříleli Leicester City a v tabulce se posunuli na průběžnou třetí příčku, a to se ztrátou jediného bodu na první Liverpool. Zároveň také Arsenal neprohrál soutěžní utkání od poloviny dubna, kdy nestačili ve čtvrtfinále na německý Bayern Mnichov. V sobotu navíc mohou svěřenci Mikela Artety dosáhnout historického milníku, pokud porazí trápící se Southampton, stanou se po Manchesteru United teprve druhým týmem v historii Premier League, který zvítězil ve 400 ligových zápasech.

A Southampton v současném rozpoložení rozhodně nevypadá na konkurenceschopného protivníka. Minulý týden v zápase proti rivalům z Bournemouthu prohrávali Saints už ve 39. minutě o tři branky a přestože Taylor Harwood-Bellis na začátku druhé půle snížil, tak se žádný velkolepý obrat nekonal.

Southampton v nejvyšší anglické soutěži vyhrál naposledy v březnu 2023, kdy na domácím hřišti porazili Leicester City. V letošní sezoně je na tom po šesti kolech hůře pouze Wolverhampton Wanderers, nicméně trenér Russell Martin má stále podporu vedení a jeho odvolání údajně v nejbližší budoucnosti nehrozí.

Proti Arsenalu se ale Saints v poslední době daří, z posledních tří vzájemných střetnutí získali pět bodů a s Gunners neprohráli od prosince 2021.

V sobotu bude Artetovi chybět kvarteto důležitých hráčů, mimo hru je kromě kapitána Ødegaarda také Tierney, Tomiyasu a Zinčenko. Southamptonu nepomůže brankář Bazunu a křídelník Sulemana.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya; Calafiori, Saliba, Gabriel, Kiwior; Havertz, Partey, Rice; Saka, Trossard, Martinelli

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale; Sugawara, Harwood-Bellis, Bednarek, Taylor; Downes, Aribo, Lallana; Fernandes; Dibling, Brereton Diaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.00 - 18.80

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Everton FC - Newcastle United

sobota 18:30

Everton se bude v sobotu snažit navázat na první vítězství v letošní sezóně Premier League, v Goodison Parku přivítá nevyzpytatelný Newcastle United. Toffees minulý týden porazili Crystal Palace a vyšvihli se z posledního místa na průběžnou 16. pozici.

Po velmi nepovedeném začátku sezony, kdy Everton nevyhrál jediný z úvodních pěti utkání, spadl minulý týden trenéru Seanu Dycheovi kámen ze srdce. Ve velmi špatném rozpoložení sice Toffees odehráli první poločas a zaslouženě s Crystal Palce prohrával 1:0, po změně stran ale dvěma brankami v rychlém sledu otočil průběh utkání Dwight McNeil a zajistil první vítězství klubu v sezoně. Everton navíc vyhrál utkání, ve kterém prohrával, poprvé od října 2022.

V minulém ročníku nastartovalo Everton dubnové vítězství s Burnley v Goodison Parku. Ve zbylých pěti domácích zápasech dokázali Toffees pětkrát vyhrát s čistým kontem a na poslední chvíli se zachránili v anglické nejvyšší soutěži. Fanoušci Evertonu doufají v podobný efekt i tentokrát.

Zápas proti Newcastlu ale rozhodně nebude jednoduchý. Svěřenci Eddieho Howea zažívají nejlepší vstup do sezony za posledních deset let, v lize jim patří sedmá příčka a na první Liverpool ztrácí Magpies pouhé čtyři body. V tomto ročníku klopýtli pouze v Craven Cottage, kde prohráli s ve formě hrajícím Fulhamem 3:1, minulý týden pak dokázali o body obrat úřadující mistry z Manchesteru City a v úterý postoupili do dalšího kola ligového poháru, když na svém hřišti porazili zásluhou švýcarského stopera Fabiana Schära Wimbledon 1:0.

Evertonu se v minulém kole navrátil po poranění třísel nadějný stoper Jarrad Branthwaite a nastoupil do svého prvního soutěžního utkání od poloviny května. V týdnu si ale přivodil další svalové zranění a jeho start v sobotním utkání je nejistý. Mimo hru je také zkušený Seamus Coleman a útočné duo Chermiti, Armando Broja.

Velkou marodku má také Newcastle, trenér Howe nebude moct využít služeb kapitána Lascellese či stopera Botmana. Nenastoupí ani klíčový švédský útočník Alexander Isak.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Young, Tarkowski, Keane, Mykolenko; Mangala, Doucoure; Harrison, McNeil, Ndiaye; Calvert-Lewin

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope; Trippier, Schar, Burn, Hall; Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton; Murphy, Gordon, Barnes

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.79 - 3.80 - 1.99

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
6
5
0
1
12 : 2
15
2
Manchester City
6
4
2
0
14 : 6
14
3
Arsenal FC
6
4
2
0
12 : 5
14
4
Chelsea FC
6
4
1
1
15 : 7
13
5
Aston Villa
6
4
1
1
12 : 9
13
6
Fulham FC
6
3
2
1
8 : 5
11
7
Newcastle United
6
3
2
1
8 : 7
11
8
Tottenham Hotspur
6
3
1
2
11 : 5
10
9
Brighton & Hove Albion
6
2
3
1
10 : 8
9
10
Nottingham Forest
6
2
3
1
6 : 5
9
11
AFC Bournemouth
6
2
2
2
8 : 9
8
12
Brentford FC
6
2
1
3
8 : 9
7
13
Manchester United
6
2
1
3
5 : 8
7
14
West Ham United
6
1
2
3
6 : 10
5
15
Ipswich Town
6
0
4
2
5 : 10
4
16
Everton FC
6
1
1
4
7 : 15
4
17
Leicester City
6
0
3
3
8 : 12
3
18
Crystal Palace
6
0
3
3
5 : 9
3
19
Southampton FC
6
0
1
5
3 : 12
1
20
Wolverhampton Wanderers
6
0
1
5
6 : 16
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (620)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Diaz teda bude hrát? Nebude místo něj Gakpáč?

Reagovat
avicii

Ťažko povedať...

Reagovat
Seydou Doumbia

Slot neříkal na tiskovce? On vůbec nemyslí na hráče fantasy to je hnus

Reagovat
avicii

Nevidel som tlačovku ale to by asi aj tak neprezradil takto dopredu..

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný, co mu je po nějakých lidech co hrají hry pro děti, proč by prozrazoval soupeři s čím do zápasu půjde

Reagovat
Pták Jebák

Nevim, Liverpool ho potřebuje

Reagovat
avicii

Dnes čakám veľké komplikácie proti CP aj keď nehrajú teraz dobre, doma sú skoro vždy veľmi nepríjemný..pred tým programom po repre pauze by bolo neprijemne stratiť body každopádne

Reagovat
Seydou Doumbia

CP se už musí konečně chytit, začátek sezony se jím nepovedl, ale dá se počítat že dřív nebo později se Ezečko, Matkateta a další proberou, tým mají celkem kvalitní. Skoro až mě svrbí ruka na 1 kolo vyndat Mohameda Salata a dát tam Palmera.

Reagovat
kitas

A Palmer si zmenu mena nezaslúži?

Reagovat
Pták Jebák

Reagovat
Seydou Doumbia

Jemu říkám Papakouli Palmer, ale jinak nevím jak bych Palmera měnil, maximálně Palma

Reagovat
Bandita_Harry

Dnes to bude boj musíme to ustáť! Červená karta a potom Darwin tíme !

Reagovat
jitrnica

Kde se dá prosím koupit origo dres MU s potiskem hráčů jako Giggs nebo Scholes ze sezon 06/07 nebo 07/08? Dík

Reagovat
fenixLFC

classicfootballshirts velmi pravdepodobne

Reagovat
TheGun

Vinted

Reagovat
Bayern +

Chalani pls ake používate relatívne spoľahlivé streamy na sledovanie PL?

Mám Canal sport cez Digi, ale tam je len hlavný plus Action a už fakt mám v pici si platiť za každý další, už dosť čo ma Voyo od novej sezóny zdiera z kože kvôli LM

Reagovat
Seydou Doumbia

mám t-mobile tv,tam je canal + i hovnospory s LM i top ligy...asi nej internetova tv a nemusím platit milion služeb

Reagovat
Seydou Doumbia

což ti neporadí s dotazem, ale změnit službu můžeš

Reagovat
Bayern +

Canalsporty tam idu všetky? Lebo ak iba hlavný a Action, tak sa mi to neoplatí menit. Novasporty mám aj teraz, Bayern a tie väčšie zápasy i tak dávajú hlavne na 3 a 4, no a 5 a 6 som si zaplatil iba teraz kvôli Slovanu i tak okrem Bayernu a WHU už prakticky nepozerám nič.

Reagovat
Seydou Doumbia

jdou tam všechny právě

Reagovat
Gunner14

https://next.soccerstreams100.io/

Tady vždycky najdeš něco

Reagovat
Bayern +

Reagovat
EZ

totalsportek

Reagovat
avicii

Tak Gapko miesto Diaza a hra Jonse miesto Szoboszlaia..to dúfam ze sa ukážu, majú šancu.. a potom Diaz a Darwin z lavičky

Reagovat
avicii

A Tsimikas miesto Roba ešte...

Reagovat
Pták Jebák

A Díaz hrát nebude?

Reagovat
Hachim Mastour

Enzo Maresca se domnívá, že Chelsea ještě není připravena bojovat s Manchesterem City a Arsenalem o titul v Premier League, a to i přes působivý vstup do sezony. "Opravdu si to myslím, prostě nejsme připraveni. Důvodem je, že City pracuje se stejným trenérem už devět let, Arsenal pět let. Pokud chcete soutěžit o velké trofeje, potřebujeme také takový čas," uvedl italský kouč.

Je pravda, že Arsenal, City a aj Liverpool je o niečo popredu oproti Chelsea. Ale tá idea, povedal by som, priam až ideológia, že je vždy správne aby roky rokúce bol v klube jeden tréner a "budoval svoj projekt" a až po nejakom čase bol úspešný je z časti toxická. Conte vyhral titul v prvom roku, tým nechcem povedať, že Maresca musí vyhrať do troch rokov ligový titul. Z futbalu sa vytratila súťaživosť. Je to o PR. Je to o "processe" "progresse" o "budovaní mladého tímu" a doplňte si tam iné buzzwords

Reagovat
forrest

Je to tak, my dali EtH krásně čas a už sklízíme ovoce...

Reagovat
Kinky7

Z fotbalu se vytratila soutěživost protože ty rozdíly jsou teď enormní oproti době před 20-30 lety. Španělsko je jasný vítěz z 3 klubů předem, v Německu vyhrál ligu za posledních 12 let jen jediný klub mimo Bayernu. V Anglii ti 80 bodů ( které dříve téměř zaručovali titul) nestačí ani na 2.flek. když vyhrál Conte ligu tak přišel do týmu který byl za prvé adeptem na titul a za druhé jeho soupeři byli v těžké přestavbě z které v následujících letech vytěžili tituly ( s vyjímkou MU)

Reagovat
vitasrp

Contemu stačilo udělat na titul 86+ bodů, to je přesně ten obrovský rozdíl oproti současnému stavu, kdy potřebuješ k 95 bodům třeba. V současnosti by třeba udělal takovouhle sezónu, ale byl by “jenom” druhý.

Plus to byl tým, co ob sezónu vyhrál titul, zkušenej, připravenej vyhrávat, kterej se nemusel nějak dotvářet. To je o dost odlišný oproti současnýmu stavu, kdy je ten tým pořád jeden z nejmladších v Premier League.

Reagovat
Kinky7

Reagovat
Eichel

Reagovat
Hachim Mastour

Ale kupovat mladých hráčov a "budovat projekt" je volba nie povibnost

Reagovat
vitasrp

To je určitě pravda, ale tu cestu nastavil klub, nikoliv Maresca.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hachim Mastour

Je mi jasné za akých okolností Conte vyhral titul

Reagovat
EZ

Conte vyhral titul v prvom roku, ale rok na to skoncil 5. a vyhodili ho, ze...

Horska draha pod trenermi ako Conte je minulost. Top level management je buducnost. Proste, kym roztocis to koleso, chvilu to trva ale so zotrvacnostou ho potom len tak nezastavis. Tie reci o sutazivosti su len tvoje domienky. Sutazivost je praveze daleko vyssia.

Reagovat
Hachim Mastour

To ako skoncil bolo do velkej miery dane vymenou Costa - Morata

Reagovat
kitas

Hm, tá lavička Liverpoolu vyzerá naslapana

Reagovat
Bandita_Harry

Joo, sme machri

Reagovat
Pták Jebák

Nebudou dávat zápas City na ČT Sport?

Reagovat
fenixLFC

akoze verejnopravna televizia bude vysielat PL?

Reagovat
Pták Jebák

No když vysílala loňskou LM...

Reagovat
fenixLFC

lebo prava na zapasy LM funguje a stoja rovnako ako prava PL

Reagovat
masly008

A nemysle Sparta- city?

Reagovat
fenixLFC

preco by to potom pchal do PL v den ked hra city a ohladom zapasu co sa hra za necele tri tyzdne?

Reagovat
masly008

Mě se ptej. Snad není tak neznalý aby nevěděl že se PL na ČT nikdy nevysílala.

Reagovat
Pták Jebák

Sparty - City ne, LM na ČT Sport nevysílaj, myslel jsem PL Ale chci se zeptat, jestli budou vysílat venkovní zápasy Slavie v EL, na internetu jsem našel, že EL vysílaj

Reagovat
Pták Jebák

Reagovat
eder

Ve veřejnoprávní televizi není místo pro city...

Reagovat
Pták Jebák

No protože je tam místo jenom pro kraviny a ne pro fotbal

Reagovat
fenixLFC

jotaaaaaaaaaaaa

Reagovat
martin.b

Takhle to má vypadat, žádný předržování míče

Reagovat
avicii

Reagovat
Gunner14

Obrana Palace

Reagovat
kitas

Hrozne bránenie pri prvom góle. Na druhú stranu Nketiah si to trestuhodne nepostrazil

Reagovat
Gunner14

Tak tam celý tým Palace je úplně mimo, tam není od nich nic

Reagovat
Whitemedia

Klasik Chalobah.

Reagovat
Gunner14

On a Guehi úplný nezájem

Reagovat
kitas

Jota má neviditeľný plášť či čo ?

Reagovat
avicii

Ako ta prevaha na lopte je enormna, chcelo by to ale viac šancí, môžu sa chytiť na jednej šanci...

Reagovat
EZ

pramalo sanci a dost slaby servis pre Jotu

Reagovat
Nikikrew

Partey RB

Reagovat
Gunner14

+ Sterling a Jesus základ, konečně protáčíme

Reagovat
Gunner14

Palace potřebuje změnu a borec tam dá Hughesa. Ten tam dlouho nevydrží

Reagovat
eder

Chtělo by to rychle přidat pojistku, začíná to smrdět...

Reagovat
mistr129

co se jako Lerma diví?

Reagovat
fenixLFC

tvl dohravat zapas s jarosom

Reagovat
Registrujisejenproto

A co jako

Reagovat
Euphael

co se stalo Alisnovi?

Reagovat
mistr129

sval

Reagovat
Gunner14

Dostal na hovno přihrávku od Trenta a musel to odkopnout. Hamstring, šel hned k zemi a byl nasranej

Reagovat
vitasrp

Ne, zranil se už při tom odkopu předtím, kdy uklouzl. Pak když už couval do branky, tak kulhal.

Reagovat
Gunner14

Jaj no Trent si vyslechne v kabině, tak či tak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Ty si veľký mysliteľ

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Registrujisejenproto

Posledni dobou byva hodne zraneny, ted to bude zase tak na mesic. Se nedivim ze koupili v lete Mamrda

Reagovat
vladis271

On je trocha IP na brankara. Nie je to katastrofa ak mas solidnu dvojku. Ale je fakt, ze par zapasov v sezone vynecha

Reagovat
oli9

Reagovat
ondris

V príprave vyzeral dobre.

Reagovat
oli9

V čem je problém, vždyť ten kluk je jako trojka víc než dobrý.

Reagovat
fenixLFC

nechces dohravat zapas s trojkou

Reagovat
oli9

Ten kluk je spolehlivý a od toho tam je. lepší než půlka dvojek v PL.. Jen není Angličan no

Reagovat
Neutron

A na toto si prisiel ako?

Reagovat
Front hell

Chytá za Liverpool Adrian tady byl taky jednu dobu nejlepší dvojka na ostrovech

Reagovat
Neutron

To bola druha moznost, ktoru som zvazoval, prva bola to, ze je z Ceska

Reagovat
fenixLFC

tej by som veril viac

Reagovat
Bandita_Harry

Je to Čech mal by si ho hajpovat snami predsa

Reagovat
Front hell

Rád vám to přenechám

Reagovat
Bandita_Harry

Pán je nad vecou

Reagovat
Front hell

To né, akorát nepotřebuji stříkat z hráče na základě jeho klubové příslušnosti nebo národnosti

Reagovat
Bandita_Harry

To sa musíš strašné nudiť

Reagovat
Front hell

Rodina, práce, koníčky. Třeba taky jednou poznáš..

Reagovat
Greny

Viděl jsi ho v minulé sezoně v Rakousku?? Nejlepší brankář ligy za me

Reagovat
Neutron

Ja som sa pytal ako dospel k nazoru, ze je lepsi ako polovicka dvojek v lige. Nic viac.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a on ti odpovídá.

Reagovat
oli9

Protože jsem ho viděl minulou sezónu. Kde byl naprosto spolehlivý a navíc pořád prostor k zlepšování. Proto jsem nečekal že zůstane v LFC jako trojka.. A pokud se podíváš například na druhé golmany Southamptoni, Ipswitche, Fulkhamu, Bretfordu nebo Evertonu atd tak mi přijdou úrovni úplně stejně..

Reagovat
Neutron

Okej uvidime, kolko dostane cuchnut pri zraneni Alissona.

Reagovat
oli9

Neříkám, že je nějaká extratridu tolik prostoru ještě nedostal ale myslím si že kluby jako lfc, arsenal, city, Chelsea a tyhle předni.. Mají kolikrát všechny 3 golmany lepší kdez nějaké kluby dvojky ale je to logické... Nadruhou stranu kolik talentovaných golmanu které měli pomalu od 17 let v akademii, piplalinje X let dostalo šanci v tom klubu.. Tyhle kluby si koupí vždy hotovou jedničku světové třídy a je to logické

Reagovat
Kily

Jinak budeš psát, až se zraní i Kelleher a Jaroš v říjnu vychytá Chelsea, Lipsko a Arsenal

Reagovat
eder

Reagovat
fenixLFC

to by bolo sice super ale furt radsej budem tie zapasy hrat s jednotkou nez s trojkou

Reagovat
eder

Ten se teď chopí šance a nechá zapomenout na tankistu v Premier League...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Free_player

Its Jaroš time !

Reagovat
Gunner14

Trent na kámoše

Reagovat
Kixi Syhimour

Jaroš v brance

Reagovat
O.Giroud

tak to RIP ked tam neni kelleher

Reagovat
Kinky7

mela to byt pentle nebo ne?

Reagovat
Registrujisejenproto

VAR: “No sustained holding and no impact on the play”

..no nevim, prislo mi to hrana a klidne to mohl pisknout

Reagovat
Kinky7

jato nevidel - jen jsem cetl na bbc ze to mela byt pentle ale to neznamena ani prd

Reagovat
vitasrp

Na Gravenbercha čistý, když je to jasný zatažení a taxativní žlutá karta? Ten sudí je zase ožralej nebo co?

Reagovat
fenixLFC

tie suboje piska neskutocne nahodne. na zaciatku piskol jonesovi doslova kazdy jeden suboj v ktorom sa hrac CP hodil na zem, potom tam pustil niekolko jasnych faulov na nas a teraz zacal pustat fauly gravenbercha

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
masly008

Čau. Prosím tě, někdo na Gunners.cz hledá na tebe kontakt mohl by jsi mu ho tam dát?

Chce sehnat lístky na Arsenal.

Reagovat
vitasrp

Čau čau, ať mi napíše na vitasrp@centrum.cz a můžeme to pořešit. Jestli bys mu teda prosím tuhle informaci předal. Díky.

Reagovat
Gunner14

To bylo hrozný řešení od Palace, 3 na 1

Reagovat
Kejza

S tím Alissonovym zdravím začíná dávat Mamardashvili větší a větší smysl

Reagovat
RadekVonCZE

Vítězslav Jaroš

Reagovat
Luc-Luc

Jaroš super

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kejza

Zlatý tři body.. druhej poločas docela mdlej

Reagovat
EZ

Eze inak teda to zakoncenie ma mizerne tuto sezonu

Reagovat
Gunner14

Nic moc Liverpool, Palace výkon hodný na sestup

Reagovat
O.Giroud

ten Nketiah ich dobre zničil

Reagovat
fenixLFC

nase jedine stastie ze sa glasner rozhodol hrat cely zapas v desiatich no

Reagovat
aragorn

Stačilo aby Jota proměnil aspoň půlku svých velkých šancí a bylo to úplně na klid. Takto jsme jim zbytečně v druhé půli dali šanci na body.

Reagovat
Pták Jebák

Však Palace taky sestoupí

Reagovat
LaVolpe

Zajímavá sestava teda. jen bych dal nalevo Kiwiora a napravo Calafioriho.

Reagovat
eder

Utrpěli jsme vítězství. Bylo by nanejvýš smutné ztratit body se soupeřem, kterého jako jediného dokázal letos porazit i Everton...

Reagovat
Lovecour42

Ty zmatky Sotonu se už měly potrestat

Reagovat
Kinky7

napodobne akorat misto sotonu si tam dej chalupare

Reagovat
Golasso

Ta předfinálka je hrozná, ale už jsme se posunuli k zakončení aspoň

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ticho jak v knihovně ty vole

Reagovat
vitasrp

Ten Southampton zatím působí jak tým ze třetí ligy.

Reagovat
nomio

To co je zas za penaltu, do hajzlu

Reagovat
fenixLFC

si zas rozhodca vybral suboj a rozhodol sa ho pisknut ale ste "iba" wolves tak nikto nebude kvicat ked proti vam pravidelne robia rozhodcovia chyby

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Přece nebudou fňukat ne?

Reagovat
fenixLFC

tvl nikto vas nespomenul ale hned si sa musel ozvat

Reagovat
Nizzie

A proč bych se jako ozývat neměl? Proč mi vykáš? Ty poslední dobou jedeš slušný nesmysly.

Navíc jak zmiňuje Golasso, když se řeší rozhodčí, tak jsi první hysterka s obratem "nefňukej" apod. tak je tvoje nabádání kolegy k "fňukání" dost k smíchu no.

Reagovat
fenixLFC

zas si totalne mimo ale to nie je nic nove

Reagovat
Nizzie

V čem jsem mimo? Že nejsi první hysterka při jakékoliv negativní reakci na rozhodčí? Nebo to děláš jen u Arsenalu, protože máš takový mindráček?

Reagovat
fenixLFC

yup, zas si mimo. nevadi

Reagovat
Nizzie

Skvělá odpověď hodná osoby zahnané do kouta. Díky za ty dary.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Když nadávám, že jsou rozhodčí v PL dementi, co przní celou ligu, tak býváš mezi prvníma, co se přijdou vysmát

Reagovat
masly008

bavit se s tímhle ňoumou

Reagovat
fenixLFC

tak to sa mylis ja suhlasim s tym ze rozhodcovia su tragicki, ved to tu pisem uz x rokov. ja sa vzdy smejem tomu ako sa cast z vas snazi tvrdit ze je to prosti vam kampan, ze sa to nikomu inemu nedeje alebo tym tvojim napadom ze hraci ako saka by mali byt rozhodcami viac chraneni atd. alebo sa smejem ked placete kvoli vyrokom ktore su fakticki spravne

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Tomu snad ani sám nevěříš

Reagovat
fenixLFC

whatever, stopro to zas vies lepsie jak ja

Reagovat
Golasso

To není zas tak těžký

Reagovat
Nizzie

To každý

Reagovat
jk

Tyhle hysaterický výlevy tu ale většinou jedete když máte pocit, že vás někdo poškodil…

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Tak sorry no, že čumím hlavně na svůj oblíbený tým . Měl bys to taky někdy zkusit

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Však právě čumí

Reagovat
jk

Čum na co chceš. Ale nerámuj to tak, jako by ses tu bil za celou PL.

Reagovat
Nizzie

Nápodobně

Reagovat
Golasso

Ty fakt nejseš schopen cokoliv vyargumentovat, aniž bys překroutil to, co říkám a o čem se bavíme

Reagovat
jk

Skvělá odpověď hodná osoby zahnané do kouta. Díky za ty dary.

Reagovat
Golasso

Není zač. S tebou je to jak házet hrách na zeď od kurníku a dneska na to nemám náladu.

Reagovat
jk

Uff díky. Aspoň dneska si ušetříme tu vaši demagogickou omáčku

Reagovat
Nizzie

jk a argument.. slušný oxymoron

Reagovat
jk

Řekl trouba co dokáže komunikovat jen obrázky

Reagovat
Nizzie

Don't cry don't cry don't cry.

Reagovat
jk

Milé jak se furt na křeč snažíš do všech s kým nesouhlasíš projektovat ty vaše trapnosti

Reagovat
nomio

Asi tak, no

Reagovat
masly008

Za menší faul dostal Bruno redku.

Reagovat
Nizzie

No ale nesprávně. Což potvrdili, když mu ji odvolali.

Reagovat
masly008

však jo, ale tady málem nedal ani žlutou.

Reagovat
Nizzie

Ale dostal ji, víc bych to neřešil.

Reagovat
masly008

já to psal ještě než mu ji dal.trvalo to dost dlouho.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Bruno redku dostat neměl no, tam byl zas dement rozhodčí a alibisti u VAR

Reagovat
Kinky7

Reagovat
masly008

děláš jak kdyby jsi měl strach že nedáte 3 body

Reagovat
Kinky7

uprimne kdyz na to koukam tak mam

Reagovat
Pták Jebák

Vždyť jste vyhráli

Reagovat
Kinky7

Akanji Lewis uplne mimo co to k sakru bylo?

Reagovat
Lovecour42

V Brentfordu dnes bez brankářů?

Reagovat
Miguel19

Jimenez

Opět se ukazuje, jak obrana City šla neuvěřitelně dolu...

Reagovat
Kinky7

no Rodri no fun. Se ukazuje jak moc to Rodri koordinuje a jak moc chybi

Reagovat
Nizzie

... zraněním Rodriho.

Předpokládám si to myslel takto že?

Reagovat
Miguel19

Jako ano, Rodri v tom hraje roli, ale stejně mi přijde, že šla dolu i když je tam Rodri. Však to je každý zápas, kdy ti obránci mají totální kiksy...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nizzie

Mě se to nezdálo kdo ví jak mimořádné to množství chyb při způsobu hry.

Reagovat
Kinky7

kiksy se stanou ale ten chaos co je tam ted ne

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masly008

Na brenfordu pěkná přestřelka

Reagovat
PhilipS

Paqueta je hrozneš šašo. Strašně z formy a ty jeho divadýlka mě dost serou.

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Nizzie

To, že nevedeme už tak 3:0 je na pokuty tvle.

Reagovat
masly008

Tak že by jsme měli nějaké tutovky?

Reagovat
Nizzie

No z těch situaci co jsme měli turovky být měli minimálně. Sterling šel sám na gólmana defacto a jen zakopl o čáru nebo co. Po rohu tam měl hlavu Gabriel a zavaru ve vápně bylo víc.

Reagovat
PhilipS

Souček hraje skvěle. Nejlepší hráč WH.

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
mr.Silver

To je zatím fakt bída

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Být to někdo lepší, tak si zas dneska koledujem o zbytečnou ztrátu už jenom tou sestavou Doufam, že si nebudem koledovat i tak teda..

Reagovat
ashburtongrove

Tak prave kvuli tomu proti komu se hraje tak takova je sestava

Reagovat
Ragnar Lothbrok

No to už tady právě bylo a aby se nám to nevymstilo.

Reagovat
masly008

Jesus

Reagovat
Kinky7

Akanji Lewis dolu. Stones Savinho na plac

Reagovat
DieFohlenBMG

Nemůžeš doma neporazit tým, za který hraje Kalvín Phillips

Reagovat
PhilipS

To by bylo na okamžitý odvolání no

Reagovat
mr.Silver

Jesus zase všechno řeší hrozně debilně, Saka by tam šel sám na brankáře

Reagovat
guestikor

Jako Jesus se Sakou by to taky mohli dávat pd nohy rychleji a nepřidržovat to

Reagovat
Gunner14

Jesus neskutečný

Reagovat
masly008

Jinak, jak se plive na Martinelliho že nehraje nic tak Sterling je na tom ještě hůře.Jestli to nebude spíše systémem než hráči.

Reagovat
Euphael

to není špatný point ...na druhou stranu u Sterlinga je to asi pochopitelné, když hraje poprvé v základu

Reagovat
masly008

ale on už je dá se říct 3 hráč kterému to tam jako nejde.

Reagovat
Euphael

jj, proto cenim tu myšlenku

Reagovat
masly008

Reagovat
Greny

Sterling zas prý skákal ve vápně pro penaltu

Reagovat
Nizzie

Zakopl o čáru no.

Reagovat
Golasso

Já už jsem to párkrát psal, že nám chybí LCM a Martinelli na to trpí. Mohl by mu pomoct Merino. Na druhou stranu on fakt spoustu situací fakt řeší blbě kvůli tomu, že má hlavu dole a zamotává sám sebe.

Reagovat
guestikor

Reagovat
Miguel19

Snoop Dogg fíkus

Reagovat
Gunner14

Trossard a Martinelli co nejdřív na hřiště.

Reagovat
masly008

Nwaneri prosím

Reagovat
Gunner14

ten by mohl taky

Reagovat
Rohlíček

Trossard musi co nejdriv na plac

Reagovat
Nikikrew

Ta lava strana je o nicom, Sterling viac na zemi ako nebezpecny. Navyse Saka zdvojovany, to musime hrat cez stred /kolme prihravky alebo strela ako Partey na konci. Jesus nic moc opat.

Mam tusaka, ze to rozhodne kto iny ako Trossard. Raya moze ist na pivo a pozerat z telky

Reagovat
guestikor

Partey je tam za Sakou celkem zbytečný. Nevím, jak fit je Tomiyasu, ale tak aspoň od 60. by tam tu lajnu mohl odjezdit.

Stáhl bych Jesuse, na hrot Havertz a do zálohy Trossard/Nwaneri

Reagovat
Kinky7

uf

Reagovat
masly008

Reagovat
Pták Jebák

Tvl Ty jseš fakt kokot

Reagovat
Kinky7

no je videt ze jsi ten zapas nevidel

Reagovat
Pták Jebák

A jakej zápas? Jestli hrál Man City tak jsem blbej, protože jsem na to nečuměl, jinak PL moc nesleduju

Reagovat
Kinky7

city fulham. btw. Fulham mel asi tak 2x tolik golovek co my

Reagovat
Pták Jebák

Reagovat
mr.Silver

Bože

Reagovat
Edgewalker

Samozřejmě

Reagovat
Nizzie

Sterling vole...

Reagovat
Golasso

Achjo tam jsou všichni jak po kalbě dneska

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Lovecour42

Primo

Reagovat
Gunner14

vystřídat půlku týmu nejlíp

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co jsem řikal..

Reagovat
guestikor

Zaslouženě. Však hrajou, jak pod sedativy

Reagovat
Lovecour42

Sterling jak já tě nesnáším

Reagovat
Front hell

Úplně zbytečný hráč

Reagovat
Gunner14

Sterling minutu s tím balónem stůj furt

Reagovat
Lovecour42

Jessus a Sterling okamžitě dolu

Reagovat
mr.Silver

Havertz láska

Reagovat
Nizzie

<3

Reagovat
masly008

Saka , Kai

Reagovat
Lovecour42

King Kai

Reagovat
Golasso

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai taková jeba

Reagovat
Front hell

Kai

Reagovat
Edgewalker

Super, a teď úplně nejvíc do nich!!

Reagovat
Trand

60 million down the drain

Reagovat
mr.Silver

Jesus

Reagovat
mr.Silver

Má štěstí, že to byl offside

Reagovat
Nizzie

No taky si to mohl pohlídat

Reagovat
masly008

hrůzostrašný

Reagovat
Edgewalker

Jesus z ofsajdu zkušeně nedal gól, aby byl roh

Reagovat
Gunner14

Havertz na pána Jesuse už nechci vidět v základu na hrotu, tam má být Kai. Jesus ať tam hraje v pohárech

Reagovat
Nizzie

Jo Jesus LM

Reagovat
Gunner14

Tam mu to padá aspoň

Reagovat
Trand

Jesus wtf

Reagovat
Pták Jebák

Ten trénuje Al Hilal a ne Arsenal

Reagovat
masly008

dobrá střídání

Reagovat
Lovecour42

Tross rozhodne

Reagovat
masly008

a konečně to má náboj a tempo

Reagovat
Nizzie

Fakt díky bohu že ten Havertz je tak k hovnu hráč

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je ale těžká sracka teď to rozhodnutí rozhodčího. kvůli tomu, že neodmaval jasný ofsajd, kterému předcházel jasný faul na raheema, ihned, tak jsme ztratili míč a jejich bek byl ušetřen jasné kartě..

Reagovat
masly008

zase jsme získali roh

Reagovat
Kiss Me Polka!

no neziskali, oni měli rozehrávku. on nakonec zvedl praporek

Reagovat
masly008

aha tak hold chyba hlavního.

Reagovat
Miguel19

Saka už by taky mohl dát gól, když jsem ho narval do fanty...

Reagovat
DieFohlenBMG

Já martinelli

Reagovat
TheGun

Tak jste HAPPY oba ne?

Reagovat
Lovecour42

Co to zkousi Soton za rozehrávku na krátko trošku sebereflexe to chce hoši

Reagovat
Lovecour42

Jaký centr Sakaaa

Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kitas

Reagovat
Golasso

Yeeeeeeeeees Martinelli

Reagovat
Gunner14

Saka letos zničí rekord asistencí v PL

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Kiss Me Polka!

martinelli je definitivně zpět a bukayo jede sebrat rekord henrymu

Reagovat
Edgewalker

Krása

Reagovat
Front hell

Yessssssssss

Reagovat
Lovecour42

Raya dobře postavil týče dnes

Reagovat
masly008

by byl faul snad

Reagovat
Lovecour42

V PL? Nikdy nevíš

Reagovat
kitas

Reagovat
Golasso

Ufff ... dostat z tohoto gól, tak mě asi škrábne

Reagovat
masly008

Cala už dozadu moc nestíhá

Reagovat
Edgewalker

Vzadu to máme dneska nějaké divoké

Reagovat
Miguel19

Doku dobrej projektil..

Reagovat
Kinky7

jak se stocila jeste

Reagovat
Kejza

Gól z ničeho pro City.. škoda. Fulham měl na to je obrat.

Reagovat
Kinky7

uznavam ze mel

Reagovat
guestikor

Pres Calafioriho to dozadu celkem chodí a není to poprvé

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
masly008

Merino neviditelný

Reagovat
Kiss Me Polka!

zatim jsou ta camea od něj dost rozpacita

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Euphael

Jak chtěl teď Gabriel po tom mailu na Onuachu chňapnout balon ale rychle si to rozmyslel

Reagovat
Euphael

faulu*

Reagovat
Golasso

radši

Reagovat
masly008

bosáku ty jelito když někoho odnesu o metr zpátky tak to za zmínku stojí.

Reagovat
Kinky7

jak muze byt utocnik na penalte sam???

Reagovat
Edgewalker

Saka

Reagovat
Front hell

Saka

Reagovat
Lovecour42

Saka si zasloužil za dnešek

Reagovat
Gunner14

Saka FC

Reagovat
Kiss Me Polka!

saka ale ten šlapák nevypadal pěkně. to vlastně ale nejde ani nijak trestat co

Reagovat
Nikikrew

Pekne nam to Saints ulahcili

Reagovat
Kinky7

btw, Bernardo dostal kartu za zahozeni mice

Reagovat
Ondiis

Na onlajnech žádnou ŽK nemá

Reagovat
Ondiis

Na livesportu zase jo, tak ti budu věřit

Reagovat
Nizzie

Vedete?

Reagovat
Gunner14

A Ederson žlutá, tady někdo zdržoval

Reagovat
Kinky7

Chtěl rozehrávat o ca 4-5m dál. A ignoroval rozhodčího že se má vrátit. Tak ji k němu dostal aj Guardiola

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Takže zdržoval

Reagovat
vitasrp

Taková penalta přes VAR. To je dobrý kolo štěstí, tohle se otočí v 1 ze 100 případů, naprosto geniální.

Sudí tím jednomu týmu přihrají skoro jistý gól, přitom to nemá pravidla, směrnice, je to komplet random, to nevymyslíš.

Reagovat
kissak

To znamená, že to pecka nebyla?

Reagovat
vitasrp

To znamená, že je naprosto ujetý, aby tohle VAR otáčel na penaltu, když je laťka nastavena tak, že se tohle neobrací.

Znamená to, že když by to písknul hlavní sudí, fajn, obránce mu dal tu možnost. Ale když to hlavní nepískl, tak ať se do toho sakra VAR nesere, když v dalších 99 případech to taky nechávají být s tím, že to držení například nemělo vliv na hru (jako v této situaci) nebo použijí tu směrnici, že držení a strkání ve vápně je hlavně v kompetenci hlavního sudího.

Pak je to totální kočkopes, jednou to rozhodne zápas a v dalších 99 případech se to nechá být, tak to je za mě wtf. A opakuju, daleko menší wtf by za mě bylo, kdyby to písknul hlavní - tak tu nekonzistenci chápu daleko víc. Ale u toho videa, kdy na to ti sudí mají čas a prostor. Pro mě pak těžko pochopitelný.

Reagovat
kissak

Myslel jsem, že VAR je tam právě proto, aby také posuzoval nebo zadal podnět sudímu jenž takovou situaci nevidí.

Držení Tonaliho hru ovlivnilo neboť mu byl zamezen náběh na centrovaný míč.

To, že rozhodčí na hřišti a nebo za VARem v tomto nejsou konzistentní je věc jiná, ale v tomto ohledu došlo k jasnému porušení pravidel.

Reagovat
vitasrp

Tam nebyl žádný centrovaný míč, však to byla střela úplně do háje. Takže ovlivnění hry samozřejmě nula nic.

Faul to samozřejmě byl, to se nedá popřít a to ani nechci. Jen nerozumím té jejich laťce, kdy se držení opravuje a kdy ne (respektive kdy má a kdy be) a totálně mě to irituje.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Miguel19

To je šílenej zápas..

Reagovat
VTID94

Úplne normal penalta. Ťahanie za dres je úplne bežné a tolerované viac menej. Ale Tarkowski ho tam o*ebal o zem ako v oktagone

Reagovat
kissak

přesně tak v tomto ohledu nevidím jasnější pecku a ještě se diví jak magor.

Reagovat
martin.b

Matthijs de Ligt: "In my career, I've never had a manager for longer than one and a half seasons".

"So this is something that I hope I can have now that I have a trainer or a manager who stays longer with me as a player", told Sky Sports.

Reagovat
SunFells

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Busby babes

jajx ale ma v tomhle fakt obri smulu teda.

Reagovat
supporter

Nebo ty obrany, kterych byl soucasti, sli vzdy do kopru

Reagovat
Busby babes

coz neni vubec pravda, ne?

Reagovat
avicii

Reagovat
Mastný Chobot

verme, ze sa mu to splni

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mimalu

Chelsea XI v Nottingham Forest — Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, Cucurella; Caicedo, Fernandez; Madueke, Nkunku, Sancho; Jackson

Subs: Jorgensen, Disasi, Tosin, Veiga, Lavia, Neto, Mudryk, Felix, Nkunku

Asi bez Palmera...

Reagovat
blade115

Však tam máš 2x Nkunkua Palmer normálně hraje v základu.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Svatej

Hraje, stejna sestava jak vždycky. V Aplikaci meli chybu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
zasranej malíř

Jaktože hraje Bruno?

Reagovat
kissak

Mufani uspěli s odvoláním.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
MUTD_B4TM4N

ta nesmyslná červená byla anulovaná. ale jestli to bude pro tým výhoda, to zrovna si jistej nejsem

Reagovat
zasranej malíř

Aha, to jsem nepostřehl..

Reagovat
Kluivert9

Aby dneska mohl přidat další redku a nepřišel o sérii...

Reagovat
Seydou Doumbia

Onana-Dalot-Evans-Magír-Nesser-Eriksen-Mainoo-Garnacho-Bruno-Rash-Hojlund

hrozná sestava, snad je AV pošetří

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

to je silena sestava. zaloha bez DM a stoperska dvojice... ehm. ETH ne hloupy, on odvazny.

Reagovat
Grahf

akože to je nejaká rozlúčková zostava, alebo čo? evans+maguire

Reagovat
Seydou Doumbia

jak přišli proti portu tak jejich obraná formace vyhrála svou část zápasů 1:0, to je v lize na jasný základ

Reagovat
Seydou Doumbia

a já zrovna vyndal wotkinse ze sestavy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
martin.b

no Villa teda taky není v úplným topu, absence Onany bude dost znát, přes Cashe to bude průchoďák, z lavky to oživí jen Duran, od Buendiu se toho zatím asi moc čekat nedá. Dnes tipuju neprohru United, možná i výhru

Reagovat
Seydou Doumbia

AV je pořád lépe fungující tým jak united, čekám 2:2

Reagovat
martin.b

to jistě jsou, ale chybí jim dnes důležití hráči, kromě Onany i McGinn a Ramsey, United to dnes zavřou, budou hrát z bloku na breaky a já jim věřím, nevím proč

Reagovat
Busby babes

zavrou... nemame na hristi ani jedno DM

Reagovat
Seydou Doumbia

zavřou = všichni do vápna a čekat, něco jako slovan se city

Reagovat
martin.b

jakože z bloku pod míčem dokáže tým zahrát jen s DM ? řekl bych, že tam prostě naházel hráče, o kterých si myslí, že to odjezdí na 100% a to dnes upřednostnil před nějakou herní filozofií.

Reagovat
Busby babes

to taky nerikam. ale jinak ano, DM tomuhle dost pomaha. Tak uvidime za 2 hodiny no.

Reagovat
martin.b

asi jsem jen skeptickej k těmhle obvious závěrům před zápasem no, možná i kvůli loňské sezoně, kde jsme tady i na twitteru nad váma vedli o 5 golů v poločase už ve středu 4 dny před zápasem

Reagovat
Busby babes

jako Onana jim bude chybet, ale pokud budem hrat jako v poslednich 3 zapasech, tak nam daj bura.

Reagovat
avicii

Erika to už nebaví a rozhodol sa pre harakiri ?

Reagovat
Seydou Doumbia

horší sestavu jsem v lize dlouho neviděl

Reagovat
Swarley

Rozlučková

Reagovat
masina_LFC

Bojuj Erik!

Reagovat
I am Mancunian

Prekvapivé, že náhradníci z top tímov sa u nás nechytili

Reagovat
Busby babes

skoda, ze to je uplna picovina

Reagovat
Pithivier

Ano, jsou to top hraci a hrajou vyborne

Reagovat
Busby babes

ano, presne to jsem rekl. schopnost cist je tu fakt uzasna.

Jinak nahradnik z top klubu je Mazraoui a ten zatim patri k lepsim hracum a je v zakladu.

Ugarte hral 22 zapasu v lize v zakladu. ale ok, dejme tomu. a u nas je par tydnu a zatim se pomalu dava do kadru.

De Ligt nebyl nahradnik.

Reagovat
Pithivier

Proc jste teda 14ti?

Reagovat
Busby babes

protoze jsme prohrali 3 zapasy.

Reagovat
bbbauch

Abys mohl prznit cislovky

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Kluivert9

Sezóna 24-25 a v základu United dvojka Maguire - Evans, neskutečný

Reagovat
avicii

Reagovat
Hlahart

Co to je za sestavu? To musí být fakt rozlučka ne?

Reagovat
Swarley

Reagovat
martin.b

OFFICIAL: German Federation inform that Kai Havertz will be out of the upcoming games against Bosnia and the Netherlands with knee problem.

He will be assessed by #AFC staff in the next days and won’t travel with the national team.

Dark arts

Reagovat
masly008

když může Mbappe tak může i Kai.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Tak pojďme na to, začíná pravidelná nedělní dávka srandy s United 4:0 ft.

Reagovat
sensei25

Ako je mozne ze je Bruno v zostave ked dostal s Tottenhamom cervenu?

Reagovat
bbbauch

Protoze ta cervena byla picovina

Reagovat
masly008

nahoře to máš vysvětlené.

Mimochodem to byla vlastně červená kterou si rozhodčí obhájí psali někteří a co? Neobhájil.

Reagovat
Busby babes

nase protekce od dob SAFa prece

Reagovat
masly008

kdyb jste měli protekci ještě tak dostane 3 zápasy stopku.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Tak zrovna tady je ale naprosto ok že mu jo zrušili a ještě by si měli naliskat, že ji vůbec dostal.

Reagovat
Busby babes

ja vim.

Reagovat
Busby babes

jen mi prislo vtipny, ze to nekdo nevi, proc muze hrat, kdyz se to tu dost resilo. ale tak ok, ne kazdej to sleduje denne.

Reagovat
masly008

tady jde vidět že jsi se spletl.Tvrdil jsi že účka každý řeší a hle

Reagovat
wild

Evans - Maguire v zaklade. Oktober 2024. Heh.

Je to velky risk, ale moze to byt aj zisk. (Hoci si myslim, ze ten Hag to uz ma spocitane).

Na druhej strane, Martinez - De Ligt nie je ziadna slava. Uz tri krat dostali tuto sezonu trojku. Obzvlast posledne 2 zapasy boli katastrofa

Reagovat
Busby babes

coz z velke casti nebyla uplne jejich vina ale. prakticky hrajem bez krajnich beku a ti dva stoperi tam musi pokryt hrozne moc.

tak sand to dneska bdue lepsi.

Reagovat
wild

Chyba len Shaw. Pravych bekov mame k dispozicii. Tak ci onak, dnes hraju rovnaki krajni beci, takze uvidime

Reagovat
Busby babes

Nemysleno ze nejsou na hristi. ale ze jsou tak vysoko, ze v obrane chybi

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Spolukomentátor Karel Poborský, Canal plus sport 6.10.2024 v 14:59: Doufejme, že to dneska dopadne pro United dobře.

Nestranný expert a komentátor Karel na scéně. Dno Canal plus dosáhlo svého dna. Příště tam můžou rovnou dát jako komentátora Hoška, až bude hrát Tottenham.

Reagovat
Busby babes

a proc by mel byt komentator nestrannej? zvlast teda kdo by to Poborskemu veril?

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Protože nehraje český narodak, ale je to klubový fotbal.

Reagovat
Swarley

A vsak v samotne PL to mas s Garym nebo Carrou taky, nic neobvykleho

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Nemusí se ale opičit pořád po Anglii a Sky Sports.

Reagovat
hodoňa

Se z toho poser třeba.

Reagovat
Jardin

Reagovat
MUTD_B4TM4N

to je taková ta směšná česká představa o tom, jak se dělá reportéřina a žurnalistika obecně - hlavně se tvářit strašně nestranně, nemít na nic žádný názor a dělat to všechno zadarmo, protože jinak je to prostě cinklý

Reagovat
Busby babes

Budu se opakovat: proc by mel byt nestrannej?

Reagovat
martin.b

Reagovat
fenixLFC

tam nie je problem ci je alebo nie je nestranny, ale ze je naprosto tragicky

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Reagovat
Unai

Reagovat
Busby babes

Reagovat
10

teď říkal, že to naštěstí dobře dopadlo, když Villa nedala šanci...slyším ho poprvé a docela mě to překvapilo

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Chová se, jak kdyby komentoval pro United TV. A té televizi to evidentně nevadí. Jsen zvědavý, jak se to líbí fanouškům Villy u tv.

Reagovat
vodka

tak je to exhráč MU, mi přiznané fandění u spolukomentátorů moc nevadí teda..

Reagovat
Londoner

nevím proč by to někomu mělo vadit.

Reagovat
10

protože nefandíš Ville

Reagovat
10

já se právě chtěl zeptat, jestli to je takto schválně a TV to chce...tomu bych se nedivil, když vezmu v potaz počet fanoušků United

Reagovat
Busby babes

Snad to tech 5 lidi prezije

Reagovat
Seydou Doumbia

naopak když ne že fandíš ale nefandíš united tak si přeješ mu to nandat tohle přece nikoho nemůže srát i když dnes je pussy doba

Reagovat
MystycMac

Eriksen v hlave seno...

Reagovat
masly008

to je tempo

Reagovat
vitasrp

Druhá situace 1 na 1, kdy se Madueke dostal do vápna, znovu řešeno střelou, tentokráte nesmyslnou.

S tím zakončováním se musí zastavit, jinak z té sestavy pomaže, protože ty situace řeší hloupě.

Reagovat
MystycMac

To su problémy ...United s takými vecami problém nemajú ty sa do vápna nedostavajú.

Reagovat
masly008

Teď se Ceicedo divil jako proč?

Reagovat
hitZor

Třeba proto, že dostal žlutou hned za první faul, přitom v první minutě ten šlapák na lýtko Enza byl bez karty.

Reagovat
masly008

já viděl jen ten jeho a ten byl na jasnou žlutou

Reagovat
vitasrp

Prostě klasicky nechtěl kartu za faul na kartu, to je standard.

Reagovat
masly008

Reagovat
MystycMac

Rovnaka situacia Barkley bez karty

Reagovat
Mato178178

Reagovat
I am Mancunian

Onana uzasna rozihravka

Reagovat
MystycMac

Watkins bez karty ?

Reagovat
Csaplárova past

To je teda zážitek poslouchat jak ženská komentuje fotbal

Reagovat
I am Mancunian

Bruno musí mat 0% uspesnost prihrávok, to je katastrofa

Reagovat
vitasrp

Dneska mě teda ta dvojka Palmer - Madueke sere. Řešte ty situace rychleji a kvalitněji, teďka mu to tam Palmer mohl dát daleko rychleji do výhodnější pozice.

Reagovat
MUTD_B4TM4N

pěkná sestava pohlavárů na bidýlku... tomu se říká "hrát pod drobnohledem"

Reagovat
MystycMac

Ville odpustil 4 karty a United za každý faul karta to je šialenstvo

Reagovat
LaVolpe

Děláš, jak kdyby rozhodčí v PL byli konzistentní.

Reagovat
Csaplárova past

To ne, ale když hraješ totální sračku, tak zoufale doufáš, že pomůže aspoň ten rozhodčí ...

Reagovat
MystycMac

ved Villa nehrá až tak zle prečo by im pomáhal...

Reagovat
Csaplárova past

To byla narážka na vaši sezónu a tvůj "pláč"

Reagovat
MystycMac

Ja neplačem pre United ten tým nato nemá a čim nižšie skonči tým lepšie a myslím že aj každému fan United je to v podstate ukradnuté ale tak že nepíska rovinu je jasne každému.

Reagovat
MystycMac

keď davam za všetko tak každému keď nedávam za nič tak nikomu ...

Reagovat
LaVolpe

Howard Webb má jinou ideologii. Bohužel.

Reagovat
Spikous

čo čakáš od rozhodcov v PL? dnes nejako záhadou Ville tie karty nedáva aj keď nejaké 2 mali určite byť

Reagovat
MystycMac

Keď raz ten siamsky buk nastaví meter že za všetko ťahanie šľapák lakeť karta tak nech dava každému nie len hosťom ...

Reagovat
vodka

by mě zajímalo, jak je možné, že zrovna na stoperech s Evansem a Maguirem jsme schopni konečně hrát v kompaktním vysokém bloku

Reagovat
Mato178178

ETH masterclass

Reagovat
Busby babes

Vsak tohle neni moc o stoperech. Dneksa by tam vypadali dobre i Martinez a de ligt. Jsme kompatni

Reagovat
vodka

no částečně je, protože i to základní postavení je od nich vyšší. ale jo, presing taky není tak vysoký, protože villa tu svoji zadní lajnu taky tlačí velmi rychle nahoru.

Reagovat
Busby babes

no, vypada to, ze moji teorii budem moci overit v druhe puli v praxi.

Reagovat
Busby babes

Ten metr rozhodciho je celkem smesnej. Ty karty

Reagovat
O.Giroud

veď im dávaj karty za tie reči, načo sa potom takéto pravidlo zaviedlo keď to má fakt každý rozhodca v paži

Reagovat
MystycMac

Čakal som že Villa ich roztrha ale to je tragédia z ich strany a ešte aj karty im nedáva.

Reagovat
Modřín2

V druhé půli to rozhodneme. Hlavně to nesmíme hrát všechno přes Madueka a gól padne.

Reagovat
vitasrp

Rozhodně to není zlý, kde jsme se oproti Pochettinovi rozhodně zlepšili, tak je to zakládání útoků a úvodní přechod z obrany do zálohy, kde máme najednou jasný plán a jasný varianty, jak tu hru posouvat víc dopředu.

Ta hra nemá špatný tempo, byly tam moc pěkný kombinační věci a po ztrátě míče nejsme roztahaní, takže dokážeme soupeře rychle blokovat a nepouštíme ho do rychlých brejků.

Kde je to samozřejmě trošku horší, tak je hra ve vápně, kde tam prostě nemáme velkou fyzickou sílu, což bude problém, když soupeře zatlačíme do vápna a najednou není, kudy kam - centrovat se nám ale nechce, protože tam nemáme moc hráče, kteří by tam mohli udělat chaos. V tomhle si myslím, že dost pocítíme, že se nám nepodařilo sehnat ten profil fyzicky nařachaného útočníka, což by se zejména v té poslední fázi utkání dost hodilo.

I tak tam ale byly situace, které se daly řešit lépe, Madueke tam několikrát suprově pronikl do vápna, ale nezvolil optimální řešení - když to optimální řešení zvolil, hned z toho byla největší šance poločasu. Plus celkově on a Palmer si tam dokáží vytvořit dost prostoru, ale někdy by měli méně vymýšlet a zvolit to jednoduchý řešení rychleji, protože párkrát se tam docela zbytečně zabila zajímavá situace.

Pokud bude stav 0:0 déle a déle, tak pak očekávám, že Maresca začne řešit levou stranu - ta není špatná, Sancho je opět solidní, nicméně při přesunech hry tam má jako podporu Enza do meziprostoru, což není úplně ideální. Protože to není hráč, který by si užíval, když musí dělat náběh k brankový čáře, případně když tam prostě musí řešit jakýkoliv náběhy do sprintu. Tam bych se nedivil, kdyby se pak i změnilo rozestavení, Caicedo na kartě šel dolů, místo něj Lavia jako osamocený holding midfielder a začali bychom třeba hrát i s ofenzivním krajním bekem. Uvidíme.

Reagovat
masly008

Mě přijde že u vás může zakončovat jen Palmer.Několikrát tam mohl zakončit jak Madeuke tak hlavně Sancho ale vždy to jen posunuli na střed.

Jinak nějvětší šanci vám spíše připravil ten stoper, ale i tak dost štěstí pro forrest když to tam šlo od tyče.

Ale kolem té 16 máte super pohyb jen to zakončení není.

Reagovat
vitasrp

Madueke tam měl snad tři zakončení, akorát minimálně dvě byly z nesmyslných pozic. Zrovna u něj nějaká neochota střílet fakt nehrozí.

U Sancha, do finálky tolik nejde, ale v kombinaci a mezihře je dost solidní.

Reagovat
Busby babes

ach jo. zase zranenej stoper. Snad to bude to lytko. prislo mi z toho, jak se pohyboval, ze by to teda mohlo byt i nejake vazy v koleni...

Reagovat
TheTopFootbaler

No nevypadalo to dobře, to bude minimálně měsíc out i kdyby to byl sval. Což snad bude, nejspíš tam nějak zaškobrtnul při tom bránění přímáku

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To jsem nevěděl, že Maguire je vaše ikona.

Reagovat
Salfovic

To si piš

Reagovat
TheTopFootbaler

Jak jsme hráli zatím? Zapnul jsem v 35. a viděl jsem jenom hnusnou bramboračku a Villans simulující jako prime Pepe, nechápu že nemají kartu

Reagovat
Busby babes

vicemene takhle. Dobre branime, nedelame picoviny zatim. ale je to vicemene nuda, par naznaku a strel z hranice vapna na obou stranach. Rodgers a Rash meli nejake strely i ve vapne.

Reagovat
TheTopFootbaler

Díky

Reagovat
MystycMac

Cely zápas od oboch tragédia + karty dostavajú len United a AV všetko odpustene...

Reagovat
Busby babes

Jinak od nas rozhodne zlepseni proti predchozim zapasum, jsme kompaktni, nedavam Ville moc prostoru. v tom je to dobry. samo, dopredu to zatim drhne, ale par naznaku tam bylo, ale krachlo to na predfinalce nebo finalce.

Reagovat
supporter

Villa hrozne slaba, ale ta hra dopredu pod ten Hagem je proste predvidatelna. Tam, pokud to ze strany neurve Rashford nebo Garnacho, tak gol nedame. Ocekavam, ze Villa bude ve druhem polocase lepsi. Zadne tempo, zadny one-two, TEN HAG OUT!

Reagovat
Busby babes

tak ono Villa nema moc kudy, diky tomu jak hrajem.

Reagovat
supporter

Tech mezer bylo ve stredu zase dost , ale Villa byla fakt slaba. Pokud budou hrat kombinace rychleji, tak ten stred zase vyradi. Neverim nam

Reagovat
Miguel19

Jackson dnes mimo hru. Tam je dnes prostor pro Nkunkua.

Reagovat
Busby babes

Lindelof na plac? tvl to je opakovani posledniho zapasu OGS a proste se v satne zeptal, jestli chce jeste nekdo hrat, ne?

Reagovat
Mato178178

Nasa 3 hraje vkuse asi ho chce trochu posetrit

Reagovat
Busby babes

snad se Mazraoui nezranil

Reagovat
Seydou Doumbia

Diego Carlos sympaták

Reagovat
vitasrp

Tak jsme zase prohráli zápas kvůli standardní situaci... neuvěřitelná klasika, fakt.

Reagovat
Pepesma

ještě 40 minut

Reagovat
Deywid

Netrénuje nás Poche, takže stále je šanca že to obratime

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Error

och, tyto situace uz zname

Reagovat
Miguel19

Ty pičo ze standardky z půle hřiště...

Reagovat
Pepesma

pěkně se to otevřelo (ne že bych to nezapnul dvě minuty před gólem)

Reagovat
Spikous

Villa to na ten Manchester jednoducho nevie dlhodobo

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Modřín2

Okamžitě stáhnout Enza. Felix do hry.

Reagovat
Miguel19

N O N I !!!

Konečně

Reagovat
Modřín2

Pěkně

Reagovat
Modřín2

*

Reagovat
Pepesma

Reagovat
MystycMac

Pride Duran a ich zostrely

Reagovat
Pepesma

Chelsea by se mohla naučit útočit trochu víc přímočaře do tak otevřený obrany

Reagovat
Miguel19

Ty krávo ty rohy od Enza

Reagovat
hitZor

Reagovat
masly008

možná tam někdo chybí na první

Reagovat
Modřín2

Enzo by už neměl rozehrávat rohy. To je síla...

Reagovat
Spikous

už to vidím ako dnes Antony rozhodne zápas

Reagovat
MystycMac

len v koho prospech...

Reagovat
Spikous

ja ti hovorím že vyhrajete 1:0 gólom Antonyho ...Villa to jednoducho na Manchester nevie

Reagovat
Miguel19

Střídej šmarjá..

Reagovat
vitasrp

Tohle je ruka ty krávo jo? Víc u těla být ale nemohla, ne?

Reagovat
hitZor

Sem názoru, že kdyby za to nebyla penalta (a za tuhle by určitě nebyla), tak by se to nemělo pískat nikde.

Reagovat
masly008

co s tou rukou jako měl dělat?

Reagovat
Busby babes

z pohldu komentatoru by me asi vic sralo to, jak okecava to stazeni Garnacha. stahne ho za dres a ruku a on: proste spadl.

Reagovat
Pepesma

přesně, typek tak trochu stáhne Palmera na zem a komentátorka na to: "just slipped"

Reagovat
Miguel19

Co tam zase Jackson předvádí?

Reagovat
Error

Vysvetluje vsem, ze by mel jit Nkunku misto nej

Reagovat
Miguel19

Skvěle Palmer, zase karta za idiocii.

Reagovat
Error

Kurva ale hrajte uz, 6 minut v prdeli

Reagovat
vitasrp

Proč se nehraje deset minut ty písku už? Co tam ten kavanagh dělá?

Reagovat
I am Mancunian

Na základe čoho hra Antony miesto Amada?

Reagovat
Swarley

Rozluckovy zapas pod ETH

Reagovat
I am Mancunian

Tak nech si zoberie aj toho psychosa Antonyho so sebou

Reagovat
TheTopFootbaler

Co tam Zirkzee do hajzlu vymejšlel?

Reagovat
vitasrp

69:20 bylo přerušení, 75:30 se začalo hrát... Slušný.

Reagovat
PanAu

A 3 minutky bude nastavení

Reagovat
Salfovic

Co se těch 6 minut dělo ?

Reagovat
masly008

zranil se Gibbs a po ošetření hned střídal a čekalo se na to stídání + to tam kecama za žlutou ještě prodloužil Palmer.

Reagovat
Modřín2

Prowse

Reagovat
Miguel19

Prowse

Reagovat
masly008

Prowes

Taková kokotina

Reagovat
Pepesma

Ward-Prowse

Reagovat
hitZor

Není to už podruhé, co si WP nechal dát na SB úplně dementní druhou žlutou?

Reagovat
vitasrp

Nn, za Saints dostal přímou červenou přes VAR.

Reagovat
hitZor

Reagovat
vitasrp

Tak ale teď prosím ofenzivní změny, Maresca čekal a teď má k dispozici všechno z lavičky, tak může vymýšlet.

Reagovat
martin.b

Zirkzeeho start v Manchester je teda taky jeden velkej průser

Reagovat
I am Mancunian

Aspoň hrava, na rozdiel od vysnenej posily Ugarteho

Reagovat
martin.b

tak u Ugarteho aspoň Hag indikoval, že měl defakto mrtvý léto a bude trvat, než bude na PL ready, u Zirkzeeho končí skoro každá akce, to je fakt strašný

Reagovat
avicii

Až na ten prvý zápas vyzerá veľmi slabo. .

Reagovat
masly008

Ale ta červená je stržení platu.To je demence jak prase.Vždyť za ním byli furt 3 hráči

Reagovat
Miguel19

Hlavně dnešní Jackson byl zakopl...

Reagovat
vitasrp

Si to neuvědomíš v tu chvíli, prostě zpanikaříš.

Reagovat
masly008

jak neuvědomíš? To jako že je mentál?

Reagovat
vitasrp

Tyvole, hrál si někdy sport? Udělal si něco někdy reflexivně? Prostě upadneš, zpanikaříš, v setině se nějak rozhodneš a uděláš kravinu.

Reagovat
masly008

no právě že hrál a tohle se mi fakt nestalo.Ale je možné že jsem u toho i přemýšlel.

Reagovat
Modřín2

Snad přidají aspoň 10min. To zdržování od Forrestu ji šílené.

Reagovat
vitasrp

No, nastavení by mělo být minimálně 8 minut, těším se, kolik tam sudí vykouzlí.

Reagovat
hitZor

Tipuju, že tak 5-6.

Reagovat
O.Giroud

Potešený?

Reagovat
vitasrp

Tak psal jsem to ještě před dalším zdržením, žejo.

Reagovat
Salfovic

Tak nakonec bylo skoro dvojnásobné.

Reagovat
vitasrp

Jj, protože tam byla ještě další přerušení

Reagovat
Error

To uz je na nastaveni 10+, jsem zvedavy jaka bude skutecnost

Reagovat
masly008

dá 8.takové něco mezi

Reagovat
Pepesma

Reagovat
fenixLFC

tvl antony sa vyserie na akykolvek nabeh v brejku a namiesto toho to doplna evans

Reagovat
Londoner

Reagovat
I am Mancunian

On je neskutočná sracka

Reagovat
Error

Odneste to hovno

Reagovat
Modřín2

Gólman teď 5minut proleží

Reagovat
vitasrp

Teď se dalších 5 minut nebude hrát.

Reagovat
masly008

to držování je mor fotbalu.

Reagovat
Modřín2

Škodaaáaaaaaaaa

Reagovat
dantetomas

To je cosi hrozneho vo Villa Parku. To vyzera, ako keby si borci dali vsetci spolocne pred zapasom Sunday Dinner, zaliali to Carlingom a teraz na ihrisku treba hrat opatrne, aby sa neposrali alebo nepogrcali, lebo maju tazke zaludky

Reagovat
vitasrp

Tohle strčení je jako za sudího v pohodě jo?

Reagovat
hitZor

Bylo tam i podkopnutí zároveň Ale žlutá za to byla, takže asi v pohodě.

Reagovat
vitasrp

Ten čůrák dá kartu Cucurellovi... No já mám dost.

Reagovat
masly008

za to řvaní na 4 rozhodčího nebo to měl přejít?

Reagovat
vitasrp

Když by mě někdo takhle hodil do člověka, tka řvu taky tvle.

Reagovat
masly008

podrazil ho a dostal za to žlutou, co více by jsi po rozhodčím chtěl?

To že tam z mětru řve na rozhodčího prostě na žlutou je.

Reagovat
vitasrp

Jj, určitě.

Reagovat
masly008

Tak za co myslíš že mu ji dal?

Reagovat
vitasrp

Je mi jasný, že mu ji dal za tohle, ale to je teda fakt taková krávovina. Frajera hodil do trenéra, tak začal křičet na rozhodčí, ať s tím něco dělaj. Je to dost nebezpečná věc, lidi na to reagujou. Karta pro Colwilla je jasná, ale tohle je fakt kokotina zbytečná.

Reagovat
masly008

ale tak mu za to přece dal kartu.Nebo myslíš že měl dát červenou?To asi ne.Takže celkem dobře vyřešeno, to že Cucu je debil a nechá se takhle odpálit na pool za to ten rozhodčí nemůže ne?

Reagovat
vitasrp

Ale Cucu není debil tyvole, říkám, když mě někdo hodí z metru do trenéra, tak taky vylítnu a zařvu - něco s tím dělejte, kurva. Nemusí bejt ty rozhodčí zase chcanky a za poměrně pochopitelnou věc dávat kartu. Za dissent to chápu, ale to jsou trochu jiný situace.

Reagovat
masly008

jako jo to já bych nemě problém kdyby chápali emoce,ale letos zvlášť vy víte že se za to karty dávají něco jako my za posouvání míčů.Sami jste psali někdo že nechápate proč si na to nedávají pozor.

Reagovat
Miguel19

Cucurella karta

Reagovat
Modřín2

Kukuřice dostal kartu jako za co? Že sejmul Marescu? Nebo za kecy na 4. sudího?

Reagovat
masly008

za to řvaní na rozhodčího dle mě.

Reagovat
vitasrp

On vykartoval Cucurellu na Liveprool jo? Za nic? to je geniální..

Reagovat
masly008

hm.13 minut? To by fans chelsea měli brát ne?

Reagovat
Modřín2

odpovídající

Reagovat
masly008

čekal jsem do 10 takže čumím

Reagovat
Error

CMOOOOOOOOON

Reagovat
Modřín2

Omg

Reagovat
Euphael

to je parádní nastaveni na Chelsea

Reagovat
martin.b

jestli by to nezvládl bez vysílačky ? no tyvole

Reagovat
Error

Tolik rohu a uplne k nicemu

Reagovat
Hlahart

Ten Poborský je fakt katastrofa.

Reagovat
masly008

pičo golmani

Reagovat
fenixLFC

ten poborsky je strasna pica urcite by to zvladli bez vysielaciek lebo sa to tak robilo kedysi keby nastal nejaky problem tak by ako prvy prskal ze bola medzi rozhodcami zla komunikacia a zapas je neregulerny. a najma by som si teda pozrel ako by kricali do londyna keby sa riesilo nieco s varom

Reagovat
Euphael

co říkal s vysilackama ?

Reagovat
Hlahart

že to měl rozhodčí dohrát bez nich

Reagovat
Euphael

lol

Reagovat
fenixLFC

proste klasicke boomerske reci tak typicke pre poborskeho nieco s tym ze si mysli ze by ten zaver zapasu zvladli aj bez nich. par minut predtym vravel ze to urcite nie je problem pretoze dlhe roky sa rozhodcovia dorozumievali bez technickych prostriedkov. uplne odingoroval to co vravel hlavny komentator ze by mohol byt problem sa dorozumievat s VARom v londyne a otazna by bola aj pripadna regularnost zapasu.

Reagovat
Hlahart

Tak bylo vidět, že Lukač (?) už to neviděl a snažil se tu kokotinu dát na pravou míru, ale Karel to nepřijal bohužel

Reagovat
Euphael

Lukac je dobry komentator, ale jde na sem videt, ze fandi utd.

Reagovat
fenixLFC

ale to tam bolo viackrat ze pvoedal totalnu blbost a lukac to daval na pravu mieru. najviac som sa smail ked tam poborsky splietal nejake nezmysly o martinezovi ako ma skvelu fazonu atd aby ho luakc doplnil ze este neudrzal ciste konto a mal na zaciatku sezony jednu z najhorsich uspesnosti v lige (to ze potom lukac povedal ze to ma martinez v hlave zrovnane zamlcim )

Reagovat
Euphael

Poborsky je precenovany jako komentator, sory. Na EURU vynikal mezi Kobylíky nebo Vlasky ale na pl to jde videt.

Reagovat
fenixLFC

mne teda neprislo ani ze by medzi nimi vynikal

Reagovat
Hlahart

On je fakt hroznej i projevem. Kdyby tohle předvedal Svitková, tak ji ukamenujou (a to to taky není žádný zázrak)

Reagovat
fenixLFC

ja toho kripla neznasam este viac jak bosaka a to uz davno pred eurom. je proste fascinujuce ze niekto kto robi celu sezonu PL tak o tej lige nevie vobec nic, vyslovene si vymysla "fakty" atd. a ludia mu to zeru lebo vyzera ako nejaky profesor. k hre ti nic navyse nepovie a ked zacne hovorit tak chces aby drzal hubu. neskutocne neschopny material na komentatora

Reagovat
MystycMac

on dal Kartu Ville

Reagovat
Miguel19

Ten Fofana je fakt koště tvl.

Reagovat
Modřín2

Oni jsou fakt idioti. Furt budou faulovat.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mithro

najhorsi mozny vysledok, mom sudi

Reagovat
Error

Fofana taky vykartovany

Reagovat
Modřín2

Ta obrana je naprostá tragédie

Reagovat
fenixLFC

takze chelsea proti nam bez cucurellu a fofanu?

Reagovat
Deywid

Vykartovany Fofana je skôr vyhoda

Reagovat
fenixLFC

ved prave

Reagovat
Modřín2

No spíš je to dobře. Jsou s Enzem to nejhorší na hřišti.

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Forrest hraje špičkově. To je aspoň tým, ne jak United.

Reagovat
Gunner14

Chelsea

Reagovat
Pepesma

Reagovat
SledujuPráciTrenérů

Spíš zatleskej Forrest.

Reagovat
masly008

Chelsea ještě ráda za bod na konci

Reagovat
avicii

To bola nuda, na konci som už prepinal na Chelsea, tam ten zaver bol celkom divočina dobre výsledky tak ci tak, snáď Erik nedostane padáka

Reagovat
Salfovic

Tak bod na AV je rozhodně úspěch

Reagovat
hodoňa

Neděkujem, vypadněte. Vážně, toho bylo dost…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele