Premier League - preview 4. kola: Severolondýnské derby

14.09., 08:58, aktualizováno 15.09., 08:22
Previews
Tottenham Hotspur Stadium (© AFP)

V neděli se v anglické lize utkají dva londýnští rivalové. Na půdu Tottenhamu Hotspur dorazí v rámci 4. kola Arsenal. Zahrají si spolu také Wolves a Newcastle United.

Tottenham Hotspur - Arsenal FC

neděle 15:00

Šlágrem tohoto kola Premier League je bezpochyby severolondýnské derby na Tottenham Hotspur Stadium. V neděli odpoledne se Spurs střetnou s Arsenalem. Domácí před reprezentační přestávkou prohráli 1:2 s Newcastlem United, zatímco Gunners přišli o první body v sezoně.

Tottenhamu se v poslední době v St James' Parku nedaří, což svěřenci Angeho Postecogloua potvrdili ve třetím kole. Po prohrách 1:6 a 0:4 z minulých dvou ročníků přišlo alespoň mírné zlepšení, letos prohráli Spurs 1:2.

V první půli otevřel skóre Harvey Barnes, po změně stran sice nešťastným vlastním gólem vyrovnal Dan Burn, Newcastlu ale v závěru vrátil vedení švédský ostrostřelec Alexander Isak. Tottenham nevyužil herní převahy, ve třetím kole už podruhé v letošní sezoně ztratil body a klesl na desátou příčku.

Spurs mají po reprezentační přestávce co napravovat. Na domácím stadionu prohráli od poloviny února jen dvě soutěžní utkání, jedno z nich ale bylo právě proti rivalovi Arsenalu. Ve 35. kole minulého ročníku přitom Gunners vedli po prvním poločase už o tři branky. V závěru sice dokázal Tottenham zásluhou Romera a proměněné penalty kapitána Sona snížit, na bodový zisk to ovšem nestačilo. I kvůli této ztrátě nakonec Spurs přišli o účast v Lize mistrů, a mají tak o další motivaci proti svým nedělním soupeřům postaráno.

Svěřenci Mikela Artety před přestávkou ztratili body v ligové soutěži poprvé od poloviny dubna, na domácím stadionu sehráli vyrovnané utkání s Brightonem. Zápas ovlivnilo kontroverzní vyloučení Declana Rice, který dostal ve 49. minutě přísnou druhou žlutou kartu po potyčce s Veltmanem. Gunners si sice z první půle odnesli jednobrankové vedení, Seagulls ale dokázali využít dlouhou přesilovku a z Emirates Stadium si domů přivezli jeden bod za remízu 1:1.

Gunners tak mají po třech kolech sedm bodů a patří jim v ligové tabulce čtvrtá příčka za Manchesterem United, Liverpoolem a Brightonem. Fanoušci Arsenalu měli i přesto během reprezentační přestávky důvod k radosti, vedení klubu se totiž se domluvilo s Mikelem Artetou na nové tříleté smlouvě.

Arsenal bude na půdě Tottenhamu navazovat na dvě vítězství z posledních dvou sezon. V éře Premier League ale ještě nikdy proti Spurs ve třech venkovních zápasech v řadě nevyhrál, v neděli se navíc bude muset obejít bez kapitána.

Martin Ødegaard se totiž zranil v utkání Ligy národů proti Rakousku a minimálně tři týdny je mimo hru. K dispozici není ani vykartovaný Declan Rice, nová posila Mikel Merino či dvojice obránců Tierney, Tomiyasu. Domácím bude v neděli chybět jen útočník Richarlison.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Sarr, Bentancur; Kulusevski, Maddison, Son; Solanke

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya; White, Saliba, Gabriel, Timber; Havertz, Partey, Jorginho; Saka, Jesus, Martinelli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.66 - 2.48

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Newcastle United

neděle 17:30

Duel mezi Wolverhamptonem Wanderers a Newcastlem United v neděli večer uzavře program čtvrtého kola anglické Premier League. Svěřenci Garyho O'Neila stále čekají na první výhru v nejvyšší soutěži v této sezoně, Magpies naopak získali z prvních tří zápasů nového ročníku sedm bodů.

Před reprezentační přestávkou zajistil Wolves první bod v sezoně Jean-Ricner Bellegarde. V utkání proti Nottinghamu Forest se francouzský záložník prosadil krásnou dalekonosnou ranou a patřil mezi nejlepší hráče na hřišti. Wolverhampton však nedokázal využít herní převahu a ze City Ground si odvezl jen bod za remízu 1:1.

Tým z West Midlands trápí situace v obraně. V roce 2024 udržel na domácím stadionu jediné čisté konto, a to v únoru proti poslednímu Sheffieldu United. Newcastle navíc na Molineux skóroval v každém zápase od roku 1993. Zároveň však Wolves s Magpies doma neprohráli v posledních šesti ligových zápasech.

Svěřencům Eddieho Howea se však povedl vstup do sezony. V St. James' Parku porazili Southampton i Tottenham, postoupili přes Nottingham do dalšího kola Ligového poháru a ztratili jen na hřišti Bournemouthu (1:1).

Domácí se budou muset obejít bez zraněného tria Saša Kalajdžić, Enso Gonzalez, Boubacar Traoré. V dresu Kolumbie navíc nedohrál poslední reprezentační utkání ani stoper Yerson Mosquera a drobné šrámy si přivezli také Rayan Aït-Nouri a Mario Lemina. Debutu v základní sestavě se tak pravděpodobně dočká Brazilec André.

Newcastlu se po odpykání třízápasového trestu vrací Fabian Schär, mimo hru jsou naopak Sven Botman, kapitán Jamaal Lascelles a Lewis Miley. Do tréninkového procesu se pomalu vrací Callum Wilson s Joem Willockem.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Johnstone; Semedo, S. Bueno, Dawson, Toti; Bellegarde, Andre, Gomes, Ait-Nouri; Cunha, Hwang

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Guimaraes, Tonali, Joelinton; Barnes, Isak, Gordon

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.41 - 3.73 - 2.14

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester United

sobota 13:30

Program čtvrtého kola anglické Premier League otevře duel mezi Southamptonem a Manchesterem United. Po reprezentační přestávce budou oba dva celky chtít získat tři body, domácímu týmu patří devatenáctá pozice, Red Devils jsou se ziskem tří bodů čtrnáctí.

Southampton je s Evertonem jedním ze dvou posledních klubů, které ještě v této sezoně nezískali jediný bod, úvodní tři zápasy nové sezony prohráli s Newcastlem United, Nottinghamem Forest a Brentfordem.

Trenér Southamptonu Russell Martin, který v minulé sezoně dovedl klub k postupu z Championship přes play off, se nyní nachází pod tlakem. Podle posledních zpráv by 38letý Skot mohl přijít o své místo na lavičce Saints, pokud se výsledky jeho svěřenců do konce září nezlepší.

Po sobotním domácím střetnutí s Manchesterem United, který tuto sezonu zatím rozhodně nepůsobí přesvědčivě, budou následovat utkání s Evertonem, nově postoupivším Ipswich Townem a Bournemouthem. Pokud Southampton prohraje i s Red Devils, stane se prvním týmem v historii Premier League, který prohrál úvodní čtyři zápasy ve třech různých sezonách. S Manchesterem United ale nevyhráli od ledna 2016 v posledních 14 vzájemných zápasech v nejvyšší soutěži.

Že by ale svěřenci Erika ten Haga začali tento ročník dobře se rozhodně říct nedá. Po dvou porážkách v úvodních třech ligových zápasech se opět začíná spekulovat o možném vyhazovu nizozemského stratéga, vedení v čele se Sirem Jimem Ratcliffem mu ale, zdá se, stále důvěřuje.

Red Devils nejprve se štěstím porazili na domácím stadionu Fulham, následně ale přišla porážka 2:1 v Brightonu a v posledním zápase před reprezentační přestávkou podlehli 3:0 Liverpoolu na Old Trafford. Ten Hag bude doufat, že jeho svěřenci dokáží napravit nepovedený vstup do sezony v sobotním utkání na St Mary's Stadium, kde neprohráli od srpna 2003. Naposledy se tyto dva celky střetly v březnu 2023, kdy na Old Trafford utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Southampton se stále musí obejít bez dlouhodobě zraněného brankáře Gavina Bazunua, v brance se tedy pravděpodobně objeví nová posila Aaron Ramsdale. K dispozici pak nebude ani Kamaldeen Sulemana. Po zranění se naopak vrací Ross Stewart. Ten Hag nebude moct počítat s Rasmusem Hojlundem a Lukem Shawem. Dlouhodobě mimo hru je i Leny Yoro, Tyrell Malacia, Victor Lindelöf a Mason Mount.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale; Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens; Sugawara, Fernandes, Downes, Smallbone, Walker-Peters; Brereton Diaz, Archer

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot; Ugarte, Mainoo; Garnacho, Fernandes, Rashford; Zirkzee

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.12 - 4.13 - 1.84

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester City - Brentford FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne přivítá obhájce titulu Manchester City na Etihad Stadium svého nepříliš oblíbeného soupeře, a to londýnský Brentford. Citizens v letošní sezóně ještě neztratili ani bod, Brentford vyhrál dvě z tří úvodních utkání a patří mu šestá příčka.

Manchesteru City během reprezentační přestávky patřila průběžná první příčka v tabulce Premier League. V úvodních třech zápasech sezóny 2024/25 porazili svěřenci Pepa Guardioly Chelsea, Ipswich Town a naposledy i West Ham United. V poslední srpnový den zvítězili Citizens na London Stadium jasně 3:1 zejména díky hattricku Erlinga Haalanda, který vévodí tabulce střelců se sedmi přesnými zásahy.

Svěřenci Pepa Guardioly vyhráli posledních 12 zápasů v nejvyšší soutěži o dva a více gólů, což je rekord Premier League. Pokud vyhrají i v sobotu, podeváté v historii budou mít stoprocentní bilanci po čtyřech kolech, čímž by navýšili svůj vlastní rekord.

Na Etihad Stadium navíc drží sérií 45 zápasů bez porážky ve všech soutěžích, v nichž vstřelili 133 gólů a inkasovali pouze 32. Posledním týmem, který Citizens na jejich vlastním hřišti, však nebyl nikdo jiný než Brentford, který v listopadu 2022 slavil překvapivý ligový triumf 2:1 zásluhou Ivana Toneyho, který vstřelil obě branky londýnského celku.

Anglický reprezentační útočník ale v létě přestoupil za 40 milionů liber do saúdského týmu Al Ahli. I bez něj dokázal Brentford v posledním zápase před reprezentační přestávkou porazit nově postoupivší Southampton 3:1. Dvěma brankami se blýskl Bryan Mbeumo a do střelecké listiny se zapsal také Yoane Wissa.

Mbeumo i Wissa se trefili také při vítězství Brentfordu nad Crystal Palace v prvním kole. Zejména díky nim se Brentford nachází na šesté příčce. Svěřencům Thomase Franka se navíc podařilo s Manchesterem City vyhrát dvě z posledních čtyř vzájemných střetnutí, což je bilance o které může jen snít většina anglických týmů.

Domácím bude chybět kromě dlouhodobě zraněného Bobba také Nathan Aké, který si z reprezentační přestávky odnesl svalové zranění. Hosté pak nemohou počítat s Dasilvou, Henrym či Hickeyem.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson; Walker, Akanji, Dias, Gvardiol; Kovacic, Bernardo; Savinho, De Bruyne, Doku; Haaland

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Collins, Pinnick, Ajer; Roerslev, Damsgaard, Norgaard, Janelt, Lewis-Potter; Mbeumo, Wissa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.12 - 14.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Fulham FC - West Ham United

sobota 16:00

V sobotu odpoledne je v Craven Cottage na programu londýnské derby mezi domácím Fulhamem a West Hamem. Oba týmy před reprezentační přestávkou nevyhrály své poslední zápasy, Fulham remizoval s Ipswichem, Hammers nestačili na Manchester City.

Poté, co Fulham prohrál úvodní zápas nové sezóny Premier League s Manchesterem United 1:0, získal před reprezentační přestávkou čtyři body z následujících dvou zápasů. Cottagers na domácí půdě porazili Leicester City 2:1 a o týden později remizovali s nově postoupivším Ipswich Townem.

Bod zajistil Fulhamu rychlík Adama Traoré, když na Portman Road skóroval po úvodní brance Liama Delapa a upravil skóre na konečných 1:1. Fulham se tak na 13. místě tabulky, vyhrál pouze tři z posledních 12 zápasů Premier League. Proti West Hamu se však Cottagers daří, v minulé sezóně je dvakrát porazili, na Craven Cottage vyhráli vysoko 5:0. Hammers ale nedokázali porazit ve třech po sobě jdoucích ligových zápasech od října 1966.

Náročný vstup do sezóny zažívá nový trenér West Hamu Julen Lopetegui. V úvodních čtyřech soutěžních zápasech na lavičce londýnského celku si připsal dvě vítězství nad papírově slabšími soupeři, prohrál ale na domácím hřišti s Manchesterem City a s Aston Villou.

V posledním ligovém kole přišli o svá místa v základní sestavě oba čeští reprezentanti. Na pozici pravého obránce nastoupila namísto Vladimíra Coufala letní posila Aaron Wan-Bissaka, do záložní řady se pak nevešel reprezentační kapitán Tomáš Souček. V sestavě se pravděpodobně neobjeví ani v sobotním utkání.

Domácímu trenérovi Silvovi nebude chybět jediný hráč, Lopetegui naopak postrádá Cresswella, nejistý je také start německého útočníka Füllkruga.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Tete, Andersen, Bassey, Robinson; Berge, Pereira; Traore, Smith Rowe, Iwobi; Muniz

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Alvarez, Rodriguez; Bowen, Paqueta, Kudus; Antonio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.43 - 3.21

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Nottingham Forest

sobota 16:00

V sobotu odpoledne bude na Anfieldu k vidění utkání čtvrtého kola anglické nejvyšší soutěže, Liverpool přivítá na svém hřišti Nottingham Forest. Svěřenci Arne Slota si před reprezentační přestávkou poradili s Manchesterem United, zatímco Tricky Trees se spokojili s bodem za remízu 1:1 proti Wolverhamptonu Wanderers.

Svěřenci Arneho Slota budou chtít navázat na velmi povedený vstup do sezóny. Pod novým trenérem ještě neinkasovali jedinou branku a po třech výhrách jim patří průběžná druhá příčka za Manchesterem City. V minulém kole zazářil na Old Trafford egyptský křídelník Mohamed Salah, když rozhodl o výhře Liverpoolu 3:0 dvěma asistencemi a jednou brankou. Liverpoolská legenda ale po utkání nepříjemně překvapila fanoušky. Salah totiž prohlásil, že tato sezóna bude pravděpodobně jeho poslední v dresu Reds.

Díky jasné výhře nad družinou Erika ten Haga dosáhl Slot něčeho, co se Jürgenu Kloppovi podařilo pouze jednou za celých osm sezón na lavičce Liverpoolu, a to vyhrát úvodní tři zápasy ligové sezóny. Tento víkend by se navíc Slot mohl zapsat do historie samotné Premier League. Od roku 1992 se totiž žádnému trenérovi nepodařilo udržet čtyři čistá konta v prvních čtyřech utkáních v soutěži. Bývalý šéf Chelsea Maurizio Sarri byl pak v roce 2018 posledním koučem, který vyhrál úvodní čtyři ligové zápasy.

V dobré formě se ale nachází také Nottingham Forest. Pod Nunem Espiritem Santem získali hned pět bodů z úvodních tří utkání a Tricky Trees patří devátá příčka. Po úvodní remíze na domácí půdě s Bournemouthem dokázali porazit Southampton a před reprezentační přestávkou získali bod za remízu s nevyzpytatelným Wolverhamptonem.

Novozélandský ostrostřelec Chris Wood otevřel skóre v 10. minutě, po přesném centru Eliotta Andersona se prosadil jako obvykle hlavou. Vedení ale domácím vydrželo jen pár desítek vteřin, ve 12. minutě se krásnou dalekonosnou ránou podařilo vyrovnat záložníkovi Wolves Bellegardovi.

Další branka v utkání nepadla, a tak Nottingham Forest prodloužil svou ligovou sérii bez porážky na čtyři utkání, v posledním kole minulé sezóny si totiž Nunovi svěřenci poradili se sestupujícím Burnley. Tricky Trees zároveň vyhráli poslední tři zápasy na hřištích soupeřů. Na půdě Liverpoolu ale nevyhráli nikdy v historii Premier League.

Domácím bude v sobotu chybět Harvey Elliott. Hosté naopak nemohou počítat s Danilem.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Mac Allister, Gravenberch; Salah, Szoboszlai, Diaz; Jota

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels; Williams, Milenkovic, Murillo, Aina; Ward-Prowse, Anderson; Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi; Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.89 - 13.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Leicester City

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se v Selhurst Parku utkají Crystal Palace a Leicester City. Oba dva týmy stále v této sezóně nevyhrály, z prvních tří zápasů nového ročníku získaly pouze po jednom bodu.

Přestože Michael Olise neodolal vábení Bayernu Mnichov, další klíčoví hráči v čele s Eberechim Ezem a Marcem Guéhim zůstali v Crystal Palace. Eagles se však začátek letošní sezóny nepovedl. Po prohrách s Brentfordem a West Hamem United porazili v ligovém poháru druholigový Norwich City 4:0 a před reprezentační přestávkou jen díky brankáři Hendersonovi a krásné brance Ezeho obrali o body londýnskou Chelsea.

Díky zisku prvního bodu v Premier League se svěřenci Olviera Glasnera dokázali vymanit ze sestupových příček, s průběžným 16. místem ale nemohou být spokojeni.

Velmi podobný začátek sezóny zažívá postoupivší Leicester. Po úvodním překvapivém získání bodu proti favorizovanému Tottenhamu totiž Foxes nestačili na Fulham a Aston Villu. Mezitím se jim podařilo postoupit do dalšího kola EFL Cupu po výhře 4:0 nad Tranemere.

Tým okolo veterána Jamieho Vardyho tak zatím naplňuje nepříliš příznivé předpoklady, že bude v této sezóně bojovat o záchranu v nejvyšší soutěži. V Selhurst Parku by ale mohli získat důležité body, s Crystal Palace totiž prohráli jediné z posledních osmi ligových utkání.

Domácím může v sobotu pomoct hned několik nových posil, v závěru přestupového období přišel do Londýna například Maxence Lacroix, Trevoh Chalobah či Eddie Nketiah. Hosté naopak budou postrádat Patsona Daku a Jakuba Stolarczyka.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Chalobah, Guehi, Lacroix; Munoz, Wharton, Doucoure, Mitchell; Eze, Kamada; Mateta

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Hermansen; Justin, Vestergaard, Faes, Kristiansen; Ndidi, Winks; Fatawu, Buonanotte, Ayew; Vardy

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.04 - 5.35

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Ipswich Town

sobota 16:00

V sobotu odpoledne přivítá Brighton & Hove Albion na Amex Stadium nově postoupivší Ipswich Town. Oba týmy se potkají poprvé od února 2017, kdy na jižním pobřeží v Championship skončilo utkání remízou 1:1.

Brightonu se povedl start sezóny na výbornou. Po příchodu nového trenéra Fabiana Hürzelera získal sedm bodů z devíti možných a po třech kolech patří Seagulls třetí příčka za Manchesterem City a Liverpoolem.

V prvních dvou zápasech v nejvyšší soutěži si Seagulls poradili s Evertonem a Manchesterem United a poté zvítězili 4:0 v EFL Cupu nad Crawley Town z druhé ligy, jejich perfektní start do sezóny ale skončil na Emirates Stadium, kde před čtrnácti dny uhráli s Arsenalem remízu 1:1. Poté, co Kai Havertz poslal Gunners v prvním poločase do vedení, dostal Declan Rice pár minut po přestávce kontroverzní druhou žlutou kartu po potyčce s Joelem Veltmanem. Brighton přesilovku využil a získal bod zásluhou Joãa Pedra.

Ipswich je jedním ze šesti týmů, které v této sezóně Premier League v úvodních třech kolech nevyhrály. Tractor Boys zahájili svou sezónu v nejvyšší soutěži postupnými porážkami s Liverpoolem a Manchesterem City, poté prohráli na penalty s druholigovým Wimbledonem v EFL Cupu, ale před reprezentační přestávkou získali svůj první ligový bod za remízu 1:1 s Fulhamem.

Domácím bude v sobotu chybět duo záložníků March, Milner. Trenér McKenna naopak nebude moct využít služeb Broadheada či Donaciena.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen; Veltman, Dunk, Van Hecke, Hinshelwood; Baleba, Ayari; Adingra, Rutter, Mitoma; Welbeck

Ipswich Town - pravděpodobná sestava:
Muric; Tuanzebe, Woolfenden, Greaves, Davis; Morsy, Phillips; Clarke, Szmodics, Hutchinson; Delap

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.72 - 6.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - Everton FC

sobota 18:30

V sobotu večer se ve Villa Parku střetne Aston Villa s Evertonem. Zatímco Villans zatím vyhrála dva zápasy ze tří, Toffees jsou po další porážce v posledním kole před reprezentační přestávkou bez jediného získaného bodu poslední.

Po úvodním vítězství nad West Hamem United a domácí prohře 0:2 s Arsenalem se Aston Ville podařilo porazit v nepříliš atraktivním utkání Leicester City. Na King Power Stadium šli svěřenci Unaie Emeryho do vedení zásluhou Amadoua Onany, po hodině hry zvýšil náskok střídající Jhon Duran. Oba dva vstřelili svůj druhý gól v sezoně a díky nim si Villans zajistili druhou venkovní výhru 2:1 v sezóně.

Přestože Duran od svého příchodu do Anglie nastoupil pouze ke třem zápasům Premier League v základní sestavě, podařilo se mu v Premier League skórovat už sedmkrát. Zdá se, že Villa našla alternativu na hrot útoku za Ollieho Watkinse, který v této sezóně zatím nedal gól a nenavázal na své výkony z posledních let.

Trenér Unai Emery potřebuje široký kádr, protože jeho tým bude v této sezóně opět bojovat na čtyřech frontách, ke dvěma domácím pohárům a lize bude Aston Villa bojovat také v nové ligové fázi Ligy mistrů. Villans už příští týden čeká náročné utkání s úřadujícími mistry švýcarské Superligy, v Bernu se střetnou s Young Boys.

V sobotu budou proti Evertonu jasným papírovým favoritem. Everton nejenže ve Villa Parku prohrál čtyři z posledních pěti ligových zápasů, ale navíc v nich skóroval pouze jednou, když v srpnu 2022 si v utkání proti svému bývalému klubu vstřelil vlastní gól Lucas Digne. Posledním hráčem Toffees, který vstřelil ligový gól na půdě Aston Villy, byl před více než osmi lety Romelu Lukaku.

Spolu se Southamptonem je Everton jedním z posledních dvou týmů, které v této sezóně prohrály všechny tři dosavadní zápasy v nejvyšší soutěži a Toffees se po katastrofálním startu do sezóny ocitly na samém dně tabulky.

Po vysokých prohrách s Tottenhamem a Brightonem se Evertonu podařilo prováhat dvoubrankové vedení s Bournehmouthem. V Goodison parku přitom o dva góly domácí vedli ještě v 87. minutě. V samotném závěru ale skóroval Semenyo, Cook a Sinisterra, a tak fanouškům Evertonu zbyly jen oči pro pláč.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Bogarde, Konsa, Torres, Digne; Onana, Barkley; McGinn, Tielemans, Rogers; Watkins

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Young, Tarkowski, Keane, Mykolenko; Gueye, Iroegbunam; Harrison, Doucoure, McNeil; Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.10 - 5.32

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Chelsea FC

sobota 21:00

V sobotu večer je na programu utkání na jižním pobřeží Anglie, Bournemouth na svém stadionu přivítá londýnskou Chelsea. Blues dokázali před reprezentační přestávkou uhrát pouze bod za remízu 1:1 s Crystal Palace, zatímco Cherries se proti Evertonu podařil jeden z největších comebacků v historii soutěže.

Aktivita Chelsea na přestupovém trhu vyvolala v létě více debat než výkony svěřenců Enza Maresca na hřišti. Vzhledem k tomu, že přestupové okno je nyní až do ledna uzavřeno, může se nově jmenovaný manažer v příštích několika měsících soustředit výhradně na fotbalové záležitosti.

Sezóna Blues se zdánlivě rozjela vítězstvími nad Servette a Wolverhamptonem Wanderers. Marescovi svěřenci ale následně prohráli v odvetném utkání čtvrtého předkola Konferenční ligy a před reprezentační přestávkou ztratili body v utkání proti Crystal Palace.

Chelsea sice vedla po brance Nicolase Jacksona, po změně stran ale vyrovnal na konečných 1:1 mladičký Eberechi Eze. S jednou výhrou, jednou remízou a jednou prohrou patří Blues 11. místo. Navíc nedokázali udržet čisté konto v posledních 17 venkovních ligových zápasech od října 2023.

O poznání lepší atmosféra panuje v kádru Bornemouthu. Cherries v této sezóně ještě neprohráli a jejich fanoušci ještě dnes žasnou nad výsledkem posledního ligového zápasu. V utkání proti Evertonu v Goodison Parku sice ještě v 87. minutě prohrávali o dvě branky. Díky následné gólové smršti v podání Antoineho Semenya, Lewise Cooka a Luise Sinisterry dokázali svěřenci Andoniho Iraoly otočit průběh utkání a nakonec zvítězit 3:2.

Bournemouth se tak vyšvihl na průběžnou osmou příčku ligové tabulky před Tottenham, Manchester United či právě Chelsea. S londýnským celkem dokázali v minulé sezóně navíc na domácí půdě získat bod za bezbrankovou remízu a v další bodový zisk mohou realisticky doufat i v sobotu.

Hostům bude stále scházet kapitán Reece James, mimo hru je i mladičký Kellyman. Nejistý je také start Gusta, Lavii či Palmera. Domácí naopak nemohou počítat s Tylorem Adamsem či Enesem Ünalem.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers; Araujo, Zabarnyi, Huijsen, Kerkez; Scott, Cook; Semenyo, Kluivert, Sinisterra; Evanilson

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sanchez; Disasi, Fofana, Colwill, Cucurella; Fernandez, Caicedo; Madueke, Palmer, Felix; Jackson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.13 - 3.84 - 2.23

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
3
3
0
0
9 : 2
9
2
Liverpool FC
3
3
0
0
7 : 0
9
3
Brighton & Hove Albion
3
2
1
0
6 : 2
7
4
Arsenal FC
3
2
1
0
5 : 1
7
5
Newcastle United
3
2
1
0
4 : 2
7
6
Brentford FC
3
2
0
1
5 : 4
6
7
Aston Villa
3
2
0
1
4 : 4
6
8
AFC Bournemouth
3
1
2
0
5 : 4
5
9
Nottingham Forest
3
1
2
0
3 : 2
5
10
Tottenham Hotspur
3
1
1
1
6 : 3
4
11
Chelsea FC
3
1
1
1
7 : 5
4
12
Fulham FC
3
1
1
1
3 : 3
4
13
West Ham United
3
1
0
2
4 : 5
3
14
Manchester United
3
1
0
2
2 : 5
3
15
Leicester City
3
0
1
2
3 : 5
1
16
Crystal Palace
3
0
1
2
2 : 5
1
17
Ipswich Town
3
0
1
2
2 : 7
1
18
Wolverhampton Wanderers
3
0
1
2
3 : 9
1
19
Southampton FC
3
0
0
3
1 : 5
0
20
Everton FC
3
0
0
3
2 : 10
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (933)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Mňa nenadchol žiaden zápas

Reagovat
eder

Tak snad si Saints připíšou první letošní vítězství!

Reagovat
SunFells

ta stoperská trojice je tragédie a musí se dát Erikovi naděje zachránit si místo.

Reagovat
MystycMac

No som zvedaví či United dokáže dať gól, z bodmi nepočíta asi nikto ale strelený gól z hry by potešil...

Reagovat
r.mrazik

To je sestavicka.

Eriksen x Mainoo…Amad, Bruno, Rash-Z

Kdo tam bude bránit??!!

Reagovat
1joni

Reagovat
Sandstorm

Bránit bude Onana

Reagovat
eder

Kdo brání, nevěří svému Onanovi!

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade by meli branit vsichni

Reagovat
MystycMac

Eriksen ten bude po 15 min hotový ... nechápem čo ešte robí v United.

Reagovat
SunFells

Dibling v základu

Reagovat
TenHagIN

Že začíná Eriksen značí že Ugarte dostane poločas, kdyby nepřijel až ve čtvrtek, tak ho dá možná do základu

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Eriksen? Kdo bude bránit, to vypadá na úplný průchoďák

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Dobrý den, zdravím vás opět u ligových soutěží. Reprezentační přestávky? HNUS! Ligy jsou to, co nás dělá šťastnými! Užijte si pravý fotbal. Reprezentace = rakovina fotbalu.

Reagovat
Gunner14

Rakovina je ten systém co v tom mají, ne reprezentace národa.

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Reprezentace je přežitek. Všichni jsme jeden národ. Merkelová by ti to potvrdila.

Reagovat
Azza

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Miguel19

Zatím to vypadá, že chtějí hráči Haga odpálit. To je dobrá zoufalost...

Reagovat
Sandstorm

EtH

Reagovat
Breze

What more can he do?

Reagovat
Gunner14

Pěkně to brání United zatím moc střel na Onanu nešlo, proces

Reagovat
TenHagIN

Proti Fulhamu a poločas na Brightonu bylo vidět jak ceněný je Mount, ten presink s tím a bez něj je zoufalost

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Co to jako je? Tohle je slavná premier league? Včerejší zápas Dortmundu >>>>>>>>>>>>>>> slavný United. Zoufalost.

Reagovat
eder

To není slavná Premier League, to je pouze OneTenHag Show...

Reagovat
TenHagIN

Zirkzee

Reagovat
TenHagIN

Jestli nebudeme dávat ani takové šance tak může na lavičce sedět kdokoliv

Reagovat
SunFells

Reagovat
Sandstorm

Bruno

Reagovat
O.Giroud

Sugawara pod mi

Reagovat
mr.Silver

Dalot výkon na pokutu zatím, dobrá zoufalost

Reagovat
lajka30

Tak hrát za Trasfordem je taky výhra.

Reagovat
LaVolpe

Už jede.

Reagovat
LaVolpe

Mít tam kvalitnějšího fotbalistu než je Brereton Diaz, tak by Svatí možná i dali gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Zas nebýt Bruno kopyto, tak už prohrávaj po tom Diallově brejku

Reagovat
Gunner14

Jak je vykoupali teď Ramsdale se musí cítit jak kdyby ještě hrál za Arsenal

Reagovat
TenHagIN

Mainoo faulovaný a píská se jeho ruka

Reagovat
John Obi Mikel

Proč máš nový účet?

Reagovat
MystycMac

Mainoo to je totálny tragéd všetko zle rozohrávka prebratie lopty pozičná hra...

Reagovat
Miguel19

Mainoo už má asi 4. ztrátu. To je level Casemiro.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole, tam není nic v te hre United

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Neskutečná kvalita Hráči United schválně nechají hlavičkovat soupeře na malém vápně tak, jakoby to neudělal ani dorost v okresní soutěži a ten totálně neatakovaný netrefí ani bránu Tohle je super, takhle jsem se nezasmál naposledy ani v kině

Reagovat
Sandstorm

In Erik we trust

Reagovat
TenHagIN

je to tak, ani Řím nebyl postavený za den, všechno chce čas a bude to dobré

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
mr.Silver

Dalot

Reagovat
martin.b

Reagovat
martin.b

Onana

Reagovat
Sandstorm

Dalot MOTM

Reagovat
Hlahart

to jsou hrozní tragédi.. Dalot hraje dneska strašidelně

Reagovat
Tommy$

Totální hnůj

Reagovat
MystycMac

Dalot Dement roka načo aj tak by stoho nič nebolo...

Reagovat
TenHagIN

Tohle není penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Co na tom není penalta?

Reagovat
TenHagIN

Dalot zasáhl míč

Reagovat
Noke

Reagovat
masly008

nebylo to mimo?

Reagovat
Front hell

Taky mi přišlo

Reagovat
John Obi Mikel

Na čáře

Reagovat
O.Giroud

no skur dnu nez mimo

Reagovat
eder

Úplně jasná.

Reagovat
ACSMan

Eriku už máš výmluvu aspon

Reagovat
Breze

Dalot

Reagovat
VTID94

Reagovat
eder

Tak určitě.

Reagovat
Tommy$

Tady mate toho skvělého Dalota a ano takovej průchoďák hraje i napravo

Reagovat
Miguel19

Dalot je fakt strašnej tragéd

Reagovat
Hlahart

není

Reagovat
Swarley

ale nejhorsi je, ze z toho co tam mame je posledni rok a pul nejlepsi, to je proste směšný

Reagovat
mr.Silver

Bože

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
eder

Ten to dobře kope. Říkal...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
TenHagIN

ONANAAA

Reagovat
LaVolpe

Onana zatím držák.

Reagovat
Gunner14

To bylo hrozně kopnuto

Reagovat
Kixi Syhimour

Co to bylo za penaltu proboha

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Tak moc chceš odpálit trenéra, že vyrobis penaltu, a ani z té soupeř nedokáže dát gól Kvalitka Tak musí udělat vlastnak, jinak soupeř holt gól nedá

Reagovat
jenage

Na to by tam musel poslat Maguiera.

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Reagovat
TenHagIN

Onana už chytil za rok a půl víc penalt než De Gea za 12 let...

Reagovat
MystycMac

To áno ale za rok a pol napúšťal viac lacných gólov a spravil viac fatálnych hrubic jak De Gea za 12 let...

Reagovat
r.mrazik

Penalty mu jdou

Reagovat
Neutron

ty si neskutocne pripeceny

Reagovat
hodoňa

Co to meleš ty žebráčku? To schválně ukaž kde jsi na tom byl.

Reagovat
Freedo
Reagovat
dantetomas

Ak si z tej penalty zosraty este predtym, ako si loptu postavis na puntik, naco ju vobec kopes?

Reagovat
M0rb1D4S

Příšerně kopnutá penalta a ještě horší dorážka

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Ale teď vážně... Ten Southampton jsou neuskuteční tragedi. Ti musí být stoprocentně jisti na sestup.

Reagovat
John Obi Mikel

A je tam

Reagovat
Hlahart

poooojd mii...

Reagovat
Breze

Jedna z najhorsie kopnutych penalt chlapec vyzeral strasne vystresovane uz pred tym, ako ju kopol, ale prekvapil, cakal som, ze ani branu netrafi

Reagovat
TenHagIN

GOOOOOOOOOOOL DE LIGT!!!

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Aneb jak dojebat zápas za 2 minuty

Reagovat
EZ

Archer neprekvapil

Reagovat
martin.b

Stephens dobrá offside lajna

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Tragedi dole i nahoře. Úplně k smíchu.

Reagovat
Grahf

ale ich bijeme

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Miguel19

Hag nasranej, že trápení bude pokračovat.

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Už se chystal na zlatý padák a vratku do klidu do Ajaxu.

Reagovat
r.mrazik

De ligt a Onana super. Dalot úplně šílený.

Zbytek velký nic moc.

Reagovat
martin.b

přitom Dalot má tolik předpokladů bejt super, to by ale musel u toho fotbalu zapojovat i mozek

Reagovat
r.mrazik

Toho mladyho kluka vůbec nestíhá

Reagovat
Swarley

Zaslouzene

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Tpc, tak to je vrchol, 38' a United vzadu proti Southamptonu v šesti lidech Fakt jsem viděl lajnu 6 hráčů v obraně

Reagovat
John Obi Mikel

Hrajou na brejky dneska

Reagovat
Hlahart

Raaaash

Reagovat
masly008

Aron

Reagovat
Hlahart

Tak zatím chytá dobře, tohle se zdálo, že měl těžký a zapadlo to přesně do rohu no

Reagovat
masly008

já bral tu první šanci co Rashovi chytl.

Reagovat
Hlahart

aha, ok

Reagovat
TenHagIN

RAAAASHY konečně! Tohle ho nakopne!

Reagovat
r.mrazik

Konečně!! Tomu jsem to extra přál

Reagovat
EZ

Aka kokotina mu tam spadla

Reagovat
Freedo

dokonalá střela a přesně takhle to chtěl, ty kokotino

Reagovat
EZ

ak to presne takto chcel, tak sa nedivim ze to bol jeho 5 ligovy gol tento kalendarny rok

Reagovat
Neutron

Kopol to dobre, padlo to tam, nie je o com. Akoze nechapem o co ti ide

Reagovat
EZ

Povodne som bol frustrovany, ze Saints po dobrom uvode takto zahodili zapas. A ze to kopol dobre proste nesuhlasim, de Ligt tak zmiatol Ramsdalea ktory by to inak bez problemov chytil.

Rashfordovi prajem aby sa prebral, snad mu ten gol pomoze. Prihliadnuc na jeho kvalitu, mal by som na neho trochu vyssie naroky.

Reagovat
Neutron

Vsak to slo uplne k tyci Ramsdale nemal narok.

Ja mu prajem tiez, ale ja osobne by som mu tolko minut asi nedaval vzhladom na jeho formu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvěle zahozený zápas Saints

Reagovat
Miguel19

Marcus Rashford is back

Reagovat
Front hell

Reagovat
bbbauch

Reagovat
John Obi Mikel

Tpč

Reagovat
Swarley

Uz jsem ho chtel zjebat, konecneeeee

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Důvod proč šel Ramsdale k takovým tragedum? To mohl jít rovnou k nějakému aspirantovi do Championship a udělal by lépe, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Tragéd k tragédům

Reagovat
Ligy>Reprezentace

S takovou defenzivou by byl za trageda i Neuer ve zlatých časech

Reagovat
jk

Průměrák k tragédům.

Ale zapadl tam perfektně...

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Reagovat
Jesfey

Protože by nikdo jiný za něj ty peníze nedal a Arsenal by si ho nechal.

Reagovat
Noke

Saints se po tý neproměněný penaltě úplně rozpadli...škoda

Reagovat
Swarley

Jak se dokazes z posranyho zapasu (alespon prozatim) dostat, kdyz ti to tam pro zmenu taky nekdy pada...

Reagovat
MystycMac

United 7 striel na bránu za polčas ?

Reagovat
jenage

Pohoda, akorát nastražili Csaplára.

Reagovat
SunFells

To je fakt masakr, že jediný stoper Saints s kvalitou startovat v PL nebývá ani v nominacích.

Reagovat
Stannis Baratheon

No ten mě nasral teda ten Archer.

Reagovat
stiflerovamama

Tvl. z toho United bolia oči ...

Reagovat
TenHagIN

Teď to v klidu dohrát, třeba přidat další gól a nedojebat to a v 60 minutě minuty pro Ugarteho

Reagovat
r.mrazik

On nezapiska a dá mu kartu za zakopnuti?? Co to je debila??

Reagovat
kaaspis

čárového měl za sebou, nemohl ho vidět....kokot

Reagovat
r.mrazik

Tak hlavně hraje se dokud hlavní nepiskne.

Pomezní si tam muže dělat co chce

Reagovat
Miguel19

Však při vhazování se nepíská ne?

Reagovat
r.mrazik

Když je to jasný tak ne

Reagovat
TenHagIN

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Dvě zranění zatím. No toto trvalo.

Reagovat
Hlahart

Martinez a kdo? Chvíli jsem neviděl

Reagovat
iamek

Arab? Nevypadal utahaně a šel dolů za Harryho.

Reagovat
r.mrazik

Tak tohle měla byt červená

Reagovat
iamek

Taky je

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kaja900

Taky je

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

Minha v lese

Reagovat
TenHagIN

Jasná rudá

Reagovat
iamek

A třetí zraněny hráč . A to bylo radosti, ze během repre pauzy vše ok.

Reagovat
MystycMac

Kto vlasne ? Lisandro a ?

Reagovat
iamek

Arab a De ligt

Reagovat
r.mrazik

Mazr, de ligt a martinez se zraněním ?

Reagovat
iamek

Piskej konec sezóny.

Reagovat
r.mrazik

Třeba to nebude nic hrozného

Reagovat
iamek

To u nás neznáme. Snad budou zpět v lednu aspoň.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Wazza228

Už kulhá i Harry

Reagovat
Freedo

nemyslím si, iamek jede dezinfo

Reagovat
TenHagIN

Snad jen preventivní střídání

Reagovat
wild

Tak obranu by sme mali tam, kde kazdy rok..

Reagovat
iamek

Evans - Harry - Case - Dalot <3

Reagovat
Hlahart

Harry taky kulhá

Reagovat
iamek

Drží si trislo. Lol.

Reagovat
Neutron

Zirkzee

Reagovat
TenHagIN

Zase xG na to vyhrát 6-0

Reagovat
Miguel19

Jo? Na livesportu máte 2,2...

Reagovat
r.mrazik

Ten rozhodčí je fakt marnej

Reagovat
iamek

Rozhodčí zoufalec

Reagovat
r.mrazik

A ještě Larry

Reagovat
iamek

Btw je zraněny i Kambwala a Bailly ve Villarrealu . Ničíme ty stopery.

Reagovat
Wazza228

Varane taky.

Reagovat
Kluivert9

A Jones

Reagovat
Wazza228

Ten už ukončil kariéru.

Reagovat
Kluivert9

Ale určitě je zraněnej

Reagovat
TenHagIN

To jako 3 body musíme vykoupit 5 zraněnýma hráčema?

Reagovat
Wazza228

Teď ale Case hodně zkušeně

Reagovat
Miguel19

Ten obránce

Reagovat
iamek

Podržel lajnu

Reagovat
MystycMac

Pekna ofsajdová pasca...

Reagovat
MystycMac

Southampton istý zostup, pokiaľ im dal United 3 góly to musí byt totálne tragicky tým...

Reagovat
avicii

Naša zostava bez zmeny ale čakal som Chiesu na lavičke Forest tam majú pár nebezpečných hráčov, podľa mňa dnes už čisté konto neudržime, každopádne snad nepripustime ziadne zaváhanie a v predu nám to bude padať

Reagovat
r.mrazik

Lavička Shitty je slušný level

SUBS | Ortega Moreno, Dias, Doku, Rodrigo, Bernardo, Gvardiol, Nunes, Foden, McAtee

Reagovat
Miguel19

Obrana City šla fakt do prdele...

Reagovat
TenHagIN

Snad Brentford udrží vedení déle než Ipswich

Reagovat
LaVolpe

Obrany ManCity zůstala ještě na repre srazech?

Reagovat
LaVolpe

To zahazování tutovek bude Brentford mrzet.

Reagovat
MystycMac

Však nik nečaká žeby Brentford bral body tak čo ich bude mrzieť...

Reagovat
Bandita_Harry

Že by ich brať mohol

Reagovat
Kixi Syhimour

Tyčkaaaaa

Reagovat
Miguel19

Jemu tam tedka padne vše tvl...

Reagovat
LaVolpe

Fakt blázen.

Reagovat
Kixi Syhimour

Oliver na drogách, wtf

Reagovat
Miguel19

Geniálně Haaland. Teďka si Snoop Dogga povodil jak pejska...

Reagovat
Gunner14

Snoop hned při prvním pohledu

Reagovat
Mass

Ethan Pinnock, občanství Jamajka

Reagovat
Swarley

9 golu za 4 zapasy, no ty vole, pod na hatrick hattricku magore

Reagovat
Gunner14

Brentford mnohem lepší zatím, ale City má robota no

Reagovat
Luc-Luc

Chtělo by to už gol, šanci bylo dost...

Reagovat
FCSL
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Swarley

Reagovat
Salfovic

To je jiný kafe než ty nesmysly na livesportu

Reagovat
TenHagIN

Reagovat
Čenda

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Modřín2

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
aragorn

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Freedo

Reagovat
MystycMac

Ale páči sa i že Slot úplne odstavil Nuneza už nikto nemal naňho nervy aj keď dnes je Liverpool tragicky...

Reagovat
Greny

To toho Kovacica nevyloučí? Vždyť tam šel jak úplnej magor

Reagovat
MystycMac

červena pre city ?? ty asi dlho futbal nesleduješ

Reagovat
masly008

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kinky7

Za tohle? Normální žlutý faul.

Reagovat
Sigma Olomouc

Ve mém FM teď přestoupil z Realu do Baníku Theo Zidane

Reagovat
Kixi Syhimour

Jedna dobrá pasáž a akce Diaze, ale jinak se nedokážeme k ničemu vypracovat.

Fanoušci super

Reagovat
avicii

Mali sme dat aspoň jeden gól, šancí bolo... dnes sa mi nepáči výkon Szoboszlaia, škoda že Elliott je zranený

Reagovat
aragorn

Reagovat
JessePinkman

Nic moc zápas snad od všech proti bandě kopáčů z Nottinghamu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak bych střídal, Diaz a Jota dolů, Nunez a Gakpo do hry

Reagovat
Miguel19

Gundogan vubec nestíhá...

Reagovat
772jozef

Arnold pakuj do Realu sa prechádzať,, nulová podpora útoku nulová ani áut to nevie hodiť

Reagovat
MystycMac

Vačši problém je Maďar ten je stratený úplne všade je buď priskoro alebo neskoro prihrať nevie...

Reagovat
772jozef

Reagovat
772jozef

Maďar by mal aj vystreliť, strieľať vie a nestrieľa,, ale to dnes nikto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
MystycMac

Striedať v 59 min ... toto neznášam nech berú ohľad nato že ľudia hrajú FPL...

Reagovat
Neutron

Elanga

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt špatný, si neumí přihrát

Reagovat
Neutron

Gooool

Reagovat
Neutron

Co mi teda nici tiket ach

Reagovat
MystycMac

Drevaci jak im ho tam šupol

Reagovat
772jozef

Reagovat
EZ

Forrest si zasluzia

Reagovat
EZ

Inak teda neviem ci je TAA vyzrazne lepsi v braneni ako TAA, ale CHO ho tam vetra slusne od kedy nastupil. Dost otazny tah od Slota imo

Reagovat
EZ

*Bradley miesto toho druheho TAA

Reagovat
Neutron

Ta myslienka s TAA vyzera zaujimavo

Reagovat
MystycMac

Koľko tutoviek teraz Nunez spali ? a koľko Asisst da Lepši Holandsky Bellingham?

Reagovat
Carles Puyol 5

Jak hrál Vrtulník, že byl tak brzo střídaný? Co netrénuje dinosaurus Moyes tak jsou oba reprezentanti v prdeli

Reagovat
Salfovic

Dle očekávání.

Reagovat
Luc-Luc

To je hruza ten druhej poločas škoda, že nemužem hrát každy kolo s mrtkama

Reagovat
martin.b

Klasickej zápas po Old Trafford, dnes jsou špatní snad všichni, jen Grav se mi líbí jak to zvládá i po fyzické stránce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
772jozef

Reagovat
avicii

Reagovat
Kinky7

Flekken neskutečně dneska

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Miguel19

Tvl tak má i pech..

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
FCSL

City odečtou 20 bodů a stejně vyhrajou titul

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kdo místo Slota?

Reagovat
FCSL

Brighton to jsou taky klasici Úplně zbytečná ztráta

Reagovat
Neutron

Reagovat
LaVolpe

Maj proměnit šance.

Reagovat
fenixLFC

szoboszlai mal teraz letiet a tym by len korunoval svoj vykon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
772jozef

Všetci hrali tušku nie len Maďar

Reagovat
avicii

Dnes bol najhorší a to mal slusnu konkurenciu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
forrest

Dnes velmi dobře, pane Slote.

Reagovat
kitas

Keď za toto nedostal Szobo druhu žltú, tak potom Rice musí byť ešte pred zápasom so Spurs omilostený

Reagovat
LaVolpe

ManCity nastaveny dvě minuty.

Reagovat
Kinky7

Tak žádný zdržování nebylo, nic se neřešilo gól nepadl a střídání byla do té doby jen dvě

Reagovat
LaVolpe

By mě zajímalo, kdyby to bylo 1-1, jestli bys měl stejný názor.

Reagovat
forrest

Reagovat
Kinky7

Kdyby to bylo 1-1 tak Brentford zdržuje kde může jak to bylo vidět např v prvních 20minutach když měli rozehrávat od brány. Takhle nikdo nezdržoval a hrálo se hodně plynule.

Reagovat
LyEX

Ušetri si vrásku a na nejakého zasraného vyrývača nereaguj

Reagovat
SunFells

To musel být Haaland nasraný, že neměl víc času na třetí.

Reagovat
Salfovic

Takhle sebrat Haalandovi šanci na hattrick

Reagovat
772jozef

Toto je pre LFC typické po výhre s united prehra s kýmkoľvek aj so Slovanom by dnes prehrali

Reagovat
LyEX

Kto este nechape, preco by mal brat defenzivny zaloznik zlatu loptu (nie ten co nastriela najviac golov) tak nech si pozrie tento zapas a porovna polcasy

Reagovat
Kinky7

Rodri opět fenomenální výkon. Po tom pruchodaku v prvním poločase to bylo super

Reagovat
Neutron

Everton

Reagovat
Coutinho10

to byl faul na Onanu ne ? měl pokrytej míč

Reagovat
kitas

Veď si ho práveže vôbec dobre nepokryl a neohrabane nohou stúpil na loptu.

Reagovat
Coutinho10

mně to teda přišlo, že ten z Neil, jestli to byl on, tak ho kolenem nebo zkrátka nohou odvalolil od míče

Reagovat
kitas

To som si vôbec nevšimol. Ak to tak bolo tak beriem späť

Reagovat
Coutinho10

našel jsem ten gól: https://caulse.com/v/87947

a teď už to vidím trochu jinak než mi to přišlo prvně, nicméně úplně v závěru komentátor říká, že otázka, jestli to byl faul, takže minimálně sporný to trochu je, ale jako asi ho ten McNeil trochu do toho levýho kolene líznul a to ho rozhodilo, ikdyž k zemi šel až v momentě, kdy ztratil ten míč, takže asi nestojím si za tím na 100%, původně jsem myslel, že míč měl víc pokrytej a vlastně teda jsem asi ok s tím, že to uznal

Reagovat
Spikous

Prehrávať s Everton je na facku obrana úplne mimo

Reagovat
mr.Silver

Calvert-Lewin

Reagovat
Miguel19

Everton

Reagovat
Spikous

poďme Ollie ešte jeden

Reagovat
Spikous

Duran

Reagovat
mr.Silver

Wow, krásný gól

Reagovat
SunFells

Duran je šílenec

Reagovat
Spikous

som raz že sa nakoniec nepredal

Reagovat
772jozef

To je futbal ,nie ako tá sracka čo dnes predvádzal Liverpool bez strely na bránu

Reagovat
Modřín2

Veiga v základu? Tak na to jsem zvědavý

Reagovat
Neutron

To su neuveritelne lamy

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl uff

Reagovat
Modřín2

To je začátek

Reagovat
John Obi Mikel

Fofano

Reagovat
Modřín2

Zatím předvádí skvělé výkony

Reagovat
John Obi Mikel

Reaguji pouze na situaci kdy namazal útočníkovi

Reagovat
Modřín2

Však já taky

Reagovat
Greny

To je nástup, rozehrávka šílená ať to kopou raději za obranu vzduchem je větší šance že z toho nedostaneme gol

Reagovat
Modřín2

Palmer, přestaň rozhazovat rukama a hrej.

Reagovat
dantetomas

Pustim Chelsea, vidim Taylora a je mi jasne, ze tu bude zivo

Reagovat
John Obi Mikel

Disasi a Veiga úplně v lese zatím

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Greny

Mohl by se rozběhnout někdo jinej než Palmer??

Ten chudák je jedinej v pohybu ostatní čekají ve stoje jak curaci

A jinak jak krásně domácí dostanou rozehrávkou vždycky na Fofanu ten posune na Disasiho a smrdí to pruserem skoro každá rozehrávka to je vyloženě cileny

Reagovat
VTID94

Palmer? Tak asi pozerám iny zápas lebo Palmer sa tam len prechádza a rozhadzuje rukami

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Modřín2

Jak bych koukal na okres.

Reagovat
John Obi Mikel

Obrana hrozně hoří

Reagovat
Greny

Disasi se na to regulérně vysere, Fofana pomalej šance brankář skvělé chytí a vysere se na to Colwil a mává tam na pomezního že ofsajd a přestane hrát... To je šílený bych jim dal o přestávce do tlamy

Reagovat
Noke

Disasiho prodat už o poločase, strašnej hráč jo a kéž by jsme tam místo Veigy měli na osmičku nějakého hráče, kterej umí bránit a útočit , v zimě bude zas nějakej příchod za 70 mil

Reagovat
Modřín2

Jackson

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksone střílej!

Reagovat
Modřín2

Fofana dneska nedohraje. Disasi mu k tomu velice pomůže, aby šel ven.

Reagovat
John Obi Mikel

Ta byla přísná.

Reagovat
hitZor

Ten Bosák by měl držet hubu a začít komentovat zápas, ty jeho neustálé kecy jak je všechno v Chelsea špatně (jakoby to všichni už dávno nevěděli) se nedají poslocuhat.

Reagovat
hitZor

To se teď Taylor posral, ne? Vždyť Cucu nic neudělal a hned dostane žlutou, přitom když ho tam borec dvakrát chytnul pod krkem, tak nic

Reagovat
John Obi Mikel

Klasický plešoun

Reagovat
John Obi Mikel

Borec má očividně vsazeno na žluté karty

Reagovat
Modřín2

Super...

Reagovat
Modřín2

Ufffffff

Reagovat
John Obi Mikel

Fofano

Reagovat
JFT97

Bosak penalta se u varu zkouma at je sebejasnejsi

Reagovat
hitZor

Jako nevim, jestli by tohle měla být penalta. Sanchez vyběhl, borec před ním balon kopl k rohovému praporku a naběhl do něho

Reagovat
John Obi Mikel

Však to šlo do brány

Reagovat
Svatej

Fakt ? To mi nepřišlo teda a ne zrovna o malo

Reagovat
John Obi Mikel

Tak se možná pletu, nebo mne zmátlo, že to obránce zachraňoval

Reagovat
hitZor

No šlo to dost vedle.

Ale pointa je že to ten útočíci hráč nakopne někam a narazí do stojícího gólmana. Prakticky nehybně stát faul není, ten útočník by ten balon rozhodně nedoběhl a ohrožení brány tak bylo nulové, takže prostě nevidím jediný důvod, proč by to měla být penalta.

Reagovat
SunFells

Ještě že má Fofana víc rozumu než Deschamps

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez

Reagovat
Snatus

Ti nás neuvěřitelně fyzicky řežou. To je úplně k smíchu, že tam není žádný progres.

Reagovat
John Obi Mikel

Cook by nemusel dohrát

Reagovat
SunFells

Reagovat
Snatus

A u nás polovina obrany.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LaVolpe

No, ono je tam víc kandidátů.

Reagovat
Modřín2

To byl náš zatím nejslabší poločas.

Reagovat
$dolar$

Ono je to těžký, když hraješ bez útočníka. Jackson je naprostá parodie. Zapas co zapas úplně k hovnu.

Líbí se mi Caicedo. A tím to víceméně konci.

Reagovat
Mimalu

dobře sračkoidní výkon

Reagovat
John Obi Mikel

To je zase výkon na poblití. Obrana hoří, Veiga je v lese a Neto úplně mimo hru. Nejlepší hráč zatím Sánchez

Reagovat
Miguel19

Ty pičo, tak to je na mě moc. Jasně nejhorší výkon v sezoně.

Co tam předvádí hlavně trio Fofana, Disasi, Veiga, to je na okamžité vyhazovy. S tím absolutně nemůžeme počítat s nějakým bodem.

To je naprostý otřes.

Reagovat
Modřín2

A to má Fofana na Livesportu zatím hodnocení 7.5 tj. nejlepší v poli.

Reagovat
aragorn

Odkud to Livesport bere?

Reagovat
Greny

Silenej poločas, namyšlený primadony co se nerozebehnou, nechce se jim do soubojů nic a ještě se chovají jak banda opic, furt jen brečí u Taylora, rozhazují na sebe rukama atd

Reagovat
Svatej

Jsme ubozí, zas

Reagovat
John Obi Mikel

Jsme dneska tak ubozí, že to ani Svatýmu nestojí za analýzu

Reagovat
Svatej

kezby to bylo poprvý

Reagovat
Modřín2

Jediným příjemným okamžikem bylo vidět Kepu sedícího na tribuně.

Reagovat
Miguel19

Spíš tu jednu blondýnu za domácím vhazujícím hráčem...

Reagovat
Greny

Nechapu proč nemůže chytat, vypadá to že by to byla jediná možnost jak dát gol

Reagovat
PanAu

Na lavičce Skunk a Feliš a posles tam Sanša

Reagovat
John Obi Mikel

No, jsem na Sancha zvědavej, jestli bude horší než Neto a Mudryk

Reagovat
John Obi Mikel

Vystřel proboha

Reagovat
Swarley

Wow, Sancho se vracel dozadu, aby zaskocil za beka... Co se stalo

Reagovat
Tommy$

Taky čumím, úplně jinej hráč

Reagovat
Svatej

Na konci se na to ale vysral

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to je děr v té obraně

Reagovat
Gunner14

Jackson pěkně skočil

Reagovat
Modřín2

Dneska mě to fakt nebaví. Snad to nějak haluzácky uhrajeme na 3 body.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Gunner14

Jackson si zaslouží další smlouvu imho

Reagovat
Gunner14

jak jim to rozdává teď

Reagovat
John Obi Mikel

Plešoun si očividně vsadil na karty Jinak není možný

Reagovat
John Obi Mikel

Bosák si to taky myslí

Reagovat
Gunner14

Tak Sancho si pro ní vyloženě běžel

Reagovat
hitZor

Vyjebaná plešatá mrdka.

Reagovat
PanAu

Ježíš ten Taylor musí mít hrozne malé pero

Reagovat
Modřín2

Fiala by se měl učit u Taylora

Reagovat
Greny

Ten si nás zas vychutnává... On nepiskne ještě to vypadá že ukazuje že nic a najednou se otočí zpět piskne a ještě vytasí dvě zluty

Reagovat
hitZor

Přitom úplně stejně čisté vypíchnutí balonu jak chvílku předtím proti Jacksonovi.

Reagovat
LaVolpe

Jako faul to asi nebyl, ale zas mu tam nemůžou skákat na hlavu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ufff tyčka

Reagovat
kitas

Chelsea asi zabudla že nehrá so City. To je strašné žalostný výkon.

Reagovat
Miguel19

To je krásný, jak se úplně odpálil Nkunku

Reagovat
Greny

Proč teď nedá Kluivertovi kartu za kecy když tam na něj řve a mává že to faul není, když Jackson ji dostane

Reagovat
Modřín2

Furt jsem nějak nepochytil, kdo je u nás tvůrce hry a rozdávač míčů.

Reagovat
kitas

To ste s Marescom už dvaja

Reagovat
kitas

Taylorovi fakt preplo s tými žltými

Reagovat
John Obi Mikel

Evanilsona tam mel nechat, ten by gol nedal do zitra

Reagovat
Mihi

Sancho to slušne rozhýbal

Reagovat
Modřín2

konečně někdo

Reagovat
John Obi Mikel

Veigo vystřel

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, ty to moc neumíš

Reagovat
Modřín2

Zatím to vypadá, že neumí nic

Reagovat
John Obi Mikel

Umí dostat žlutou za oslavu gólu, který není ani jeho.

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Greny

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Tommy$

Sancho vypadá ale dobře

Reagovat
John Obi Mikel

WTF Tosin

Reagovat
Euphael

Kukurici odpustil druhou žlutou

Reagovat
hitZor

Třeba o poločase zjistil, že mu tu první dal doslova za nic, tak mu tuhle odpustil

Reagovat
John Obi Mikel

Si dal cíl dát všem žlutou, ne rozdávat červené

Reagovat
masly008

já ti napovím.Víš kdo naposledy dostal 2 žlutou za faul tělem? Ano byl to Martinelli a od té doby nikdo.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Modřín2

Nevěřím

Reagovat
hitZor

Nkunkuuuu

Reagovat
Tommy$

Sancho áčko

Reagovat
John Obi Mikel

Nkunkuuuuuuuuu

Reagovat
kitas

No ale pekne Nkunku

Reagovat
hitZor

To je debil ten Veiga Prostě to je už asi pátá úplně zbytečná žlutá v zápase

Reagovat
PanAu

Ani jsem se neradoval, stejně ještě jeden dostaneme.

Reagovat
Modřín2

Tragický Veiga by nedostal žlutou ani ze hry, protože hraje hovno, tak aspoň skočil mezi diváky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Ten dement dává zlute i za mrknuti ne?

Reagovat
kitas

Veď minimálne polovica bola oprávnená

Reagovat
PanAu

Tak 7 nebo 14 je rozdíl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Swarley

Reagovat
8lampard8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Z 15ti nic moc bilance

Reagovat
kitas

Tak stále je to iba Taylor

Reagovat
Miguel19

Ten Taylor je fakt kripel.

Reagovat
Modřín2

Sancho je skvělý dneska.

Reagovat
iamek

Sancho klasika. Jak u nás, tak hostovani v bvb. První zapas/y dělo a pak totální sesup. Snad bude pokračovat i v Chelsea takhle

Reagovat
masly008

Proč nedostal Colvill 2 žlutou?

Reagovat
hitZor

Proč nebyl písknutý zákrok na Fofanu, za který by měla být žlutá karta (protože za stejný čistý zákrok dostal zrovna Fofana žlutou)?

Reagovat
masly008

to je ale jedno že udělal chybu.Pravidla jsou jasné, protesty proti rozhodčímu žlutá.

Reagovat
hitZor

Tak prostě udělal další chybu, už jich udělal tak minimálně 10

Reagovat
masly008

to nerozporuji.

Reagovat
John Obi Mikel

Měl vsazeno na žlutý, ne na redky

Reagovat
John Obi Mikel

Si dal cíl dát všem žlutou, ne rozdávat červené

Reagovat
Greny

Protože ji úplně stejně nedal dvacet minut předtím Kluivertovi

Reagovat
dantetomas

Taylor prepisuje historicke tabulky - rozdal najviac zltych kariet v zapase PL. Je to borec

Reagovat
Modřín2

Sanchez dneska zaparkoval autobus. To tady dlouho nebylo.

Reagovat
Miguel19

Fandové Arsenalu poukazující na neudělení žluté karty po každém zakopnutém balonu nebo po kecech na sudího...

To bude sezona tady...

Reagovat
masly008

to si piš.Vám to o střed tabulky může být jedno,ale my se měříme s monstrem.

Reagovat
Miguel19

Chápu. Ale že vám to neudělování karet za kecy s rozhodčími nevadilo minulý rok. Náhoda?

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
samson192

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Reagovat
aragorn

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Kiss Me Polka!

cringe. přitom je to imo důsledek právě toho kvikotu, že to byla chyba mezinárodního významu a nejhorší rozhodnutí na světě proti fotbalu..

teď už si to rozhodčí jen tak potrestat nedovolí, aby zase někdo nebrecel, že se píská podle pravidel.

Reagovat
Edgewalker

Tvl toto už vůbec neřeším, prostě se stalo, jedeme dál.

Reagovat
Nizzie

Zvykej si.

Reagovat
John Obi Mikel

Nezasloužená výhra, dneska vyhrál horší tým. Sancho a Nkunku si řekli o minuty, Sánchéz dnes skvělý výkon. Veiga příšerný, ten měl jít dolů o poločas.

Reagovat
Greny

Absolutně nechápu jak jsme to mohli vyhrát dneska tento zápas...

Jinak jestli bude hrát Sancho tak jak dnes tak bude posila

Reagovat
jk

Arteta faces biggest challenge of managerial career with Spurs clash

Martin Ødegaard injury and Declan Rice’s suspension mean Arsenal will need fans’ support more than ever

V tom Guardianu se taky úplně posrali nebo co

Reagovat
Hlahart

Reagovat
lofin9

To si teda pekne uleteli dat biggest challenge a Spurs clash do jednej vety je slusny oxymoron

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Reagovat
jk

Taky bych jako verši výzvu viděl Aston Villu, West Ham nebo Saints

Reagovat
SunFells

Slepice uvede Aston Villu, bravo

Reagovat
jk

Drž se kontextu “výzva pro Artetu”.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Reagovat
772jozef

Čo ten Salah ešte stále mu chcú predlžovať zmluvu ?

Reagovat
SunFells

Calafiori to nestihl

Reagovat
Gunner14

A Zinchenko calf strain, klasik

Reagovat
LaVolpe

achjo

Reagovat
SunFells

To bude těžký týden, každý další z těch tří zápasů těžší a malá možnost protočit sestavu.

Reagovat
LaVolpe

Raya; White, Saliba, Gabriel, Timber; Havertz, Partey, Jorginho; Saka, Trossard, Martinelli

Reagovat
SunFells

Pěkná lavička

Reagovat
Papra

Ta je hodne přísná

Reagovat
Mastný Chobot

Uff no tak to bude zaujimave

Reagovat
lofin9

Co sa ti nepaci? ved tam mame Maldiniho s takym menom sa nebojim, ze by sme dnes prehrali

Reagovat
jk

Přemýšlím, který tým nasadil vtipnější zálohu…

Reagovat
Jesfey

Reagovat
masly008

Tak vy tam máte to nej ne? Nebo někdo chybí?

Reagovat
jk

Tak zraněný nemáme. Spíš jde o to jak je to poskládaný.

Ale tak já si od toho zápasu slibuju určitě odmakaný výkon, ale v nějaký supr výsledek moc nevěřím, zatím nám to letos moc nejde.

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

Tak snad sa obrana dobre vyspala

Reagovat
Miguel19

Tvl tu homo náušničku má Rosa už déle nebo je to nějaká novinka? To je strašný

Reagovat
Jardin

Pry sazka za spartu v lm

Reagovat
aither

Nějaká sázka za LM.

Reagovat
Miguel19

Ok, díky

Reagovat
TenHagIN

Zaplať pán Bůh za tu 2 audio stopu na Skylink live tv, včera jsem viděl kousek zapasu Chelsea a ten Bosák to se fakt nedalo

Reagovat
Nizzie

Že by to našim zápasem spravil se říct nedá. Taky schytává na FB slušnou bídu za to.

Reagovat
Gunner14

COYG

Reagovat
Golasso

Na to se nedá dívat

Reagovat
EZ

Ak sa Spurs podari rychly gol, moze to byt velmi zabavny zapas

Reagovat
masly008

že ten střed nebude dobrý jsem čekal,ale že si ani nenahrají

Reagovat
jk

Co to bylo za aut doprdele? Ještě že jim to písknul…

Reagovat
jk

Kurva a dost. Jak muže Arteta sebrat míč ze hřiště?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masly008

to prodlužování každé rozehrávky

Reagovat
mr.Silver

Sudí už zase jede bomby

Reagovat
Neutron

Solanke

Reagovat
Miguel19

Tak, a teď tu bude jízda

Reagovat
mr.Silver

Vždyť to byl naprostý joke od sudího

Reagovat
John Obi Mikel

Úplně jasná

Reagovat
masly008

Tak proč za stejnou věc nedostali Spurs?rozdíl asi 3 minuty.

Reagovat
Liveral

Spíš 30 vteřin. Gillet to asi Salibovi sečetl i za toho hráče Tottenhamu.

Reagovat
Golasso

Zrovna na tenhle zápas se nám celá záloha zranit nemusela. Takto se akorát honíme po celém hřišti za aktivnějšími slepicemi a jsme nuceni přistupovat na jejich hru. Partey je hroznej, Trossard na Odeho pozici vypadá jak blbej vtip.

Reagovat
John Obi Mikel

Saliba

Reagovat
Liveral

Vsak Tottenham udělal o přerušení dřív úplně to stejny

Reagovat
masly008

však ano.Je totáč snad Arsenal?

Reagovat
Golasso

To Žere Filet blahosklonně nechal

Reagovat
Nikikrew

Njn to som cakal, slusna sracka. Teraz Saliba opat hlupa zlta

Reagovat
kaja900

Solanke

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jsem zvědavej, jak dlouho jim tahle novinka zas vydrží

Reagovat
Miguel19

Jaká novinka? Však už se to trestá minimálně sezonu. Je vidět, že na to nejste moc zvyklý.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Sezonu jasně

Reagovat
Miguel19

No ano.

Reagovat
J0EL

No ne.

Reagovat
masly008

vždyť to nepotrestal v jednom zápase teď.Jak to ti hráči mají vědět?

Reagovat
Nizzie

Furt trestá se to minimálně sezónu, akorát že netrestá, trestá se to úplně random bez jakéhokoliv pravidlového klíče. A to je ten zásadní problém.

Reagovat
jk

Hehe snad se dívají místní fans woolwiche, co tu tvrdili jak proti nim všichni zdržují což není v jejich zájmu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Neutron

Martinelli

Reagovat
mr.Silver

Martinelli wtf

Reagovat
Lovecour42

Tvl Marti co to bylo

Reagovat
Edgewalker

Tohle dřív dával

Reagovat
O.Giroud

Martinelli wow

Reagovat
Gunner14

Martinelli

Reagovat
Golasso

Martinelli má decision making asi jako člověk, co začne fandit Tottenhamu ...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Hyrax

Reagovat
xjert02

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Trand

Martinelli

Reagovat
dantetomas

Ako by sme mu v stredu vecer povedali:”Have a shot next time, Marti”

Reagovat
dantetomas

Faul na golmana? Vazne?

Reagovat
O.Giroud

ano

Reagovat
dantetomas

Ok no, mne neprislo, ze by sa ho vobec dotkol. Ale beriem (hlavne vzhladom na minulosezonny “faul” na Alissona, nez mi to tu niekto omlati o hlavu )

Reagovat
LaVolpe

Samozřejmě

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Taky se divím, že z toho není žlutá pro Rayu, ale asi měl rozhodčí světlou chvilku

Reagovat
jk

Udělat to White tak to pustil.

Reagovat
dantetomas

Akoze len preto, ze je biely? Sudi je rasista, hajzel

Reagovat
jk

White je spíš oranžový

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

White by se mohl probrat

Reagovat
Golasso

Reagovat
John Obi Mikel

Udogy

Reagovat
Miguel19

Zatím skvělé tempo

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Neutron

Udogie

Reagovat
havrys99

Trossard

Reagovat
mr.Silver

Těch ztrát ve středu hřiště je extrémně moc

Reagovat
masly008

To je tragédie od všech 3 v tom středu.

Reagovat
Golasso

Ta naše záloha je na ručník.

Reagovat
EZ

ten Saliba je hack

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Gunner14

Trossard se posral ne

Reagovat
Nikikrew

Jorginho, este nas kapitan

Reagovat
Golasso

Má dneska nevděčnou pozici, kdyby kolem sebe neměl Parteye a Trossarda, tak věřím, že bude hrát mnohem líp

Reagovat
Nikikrew

Ved mal teraz 2 straty s cim Partey ani Trossard nemaju nic spolocne. Je uplne tragicky

Reagovat
Golasso

Ne, vůbec nemají u rozehravače vliv hráči kolem něj.

Reagovat
Nikikrew

Maju, ale to nebol ten pripad. Je pod tlakom a uz je neisty.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ta záloha je strašidelná,

Reagovat
LaVolpe

Jaká záloha?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mr.Silver

Ten sudí je hrozný

Reagovat
Gunner14

To je ten mimoň z Austrálie ne

Reagovat
masly008

tvl to byla žlutá jak prase

to dává na náhodu.

Reagovat
EZ

tym rozhdocom dobre jebe

Reagovat
bbbauch

Timber slusna Maguireovinka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lovecour42

Rasová válka !!

Reagovat
$dolar$

Dej tomu zmrdovi cervenou. To je naprosto nechutnej tym.

Reagovat
Gunner14

prý červenou, uklidni se slepičko

Reagovat
mistr129

Vicario magor

Reagovat
Miguel19

Tvl škoda že nepíská Taylor. Ten by si udělal další rekord...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ashburtongrove

Tak zatim to vypada ze se snazi vcerejsi vykon prekonat

Reagovat
dantetomas
Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
jk

Mrtki.

Reagovat
Miguel19

To je jedna karta za faul a jedna za chycení Vicaria ne?

Reagovat
EZ

hej, ale pre Vicaria

Reagovat
jk

Stačila by jedna červená pro timbera

Reagovat
Trand

Reagovat
Hlahart

Tak ono už i jen za to chycení může dostat červenou

Reagovat
O.Giroud

Vicario karta kde

Reagovat
John Obi Mikel

Dostal

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
$dolar$

Vicario zluta a Timber za tohle druhou nedostane? Naprosta pica.

Reagovat
iamek

Reagovat
LaVolpe

Timber za to dostal žlutou.

Reagovat
$dolar$

Timber dostal zlutou za ten faul na cervenou. Za to drzeni dresu Vicaria nedostal nic, to uz mel bejt venku.

Reagovat
ashburtongrove

Ty jsi slunicko

Reagovat
jk

Reagovat
Golasso

Tak Vicario po něm šel první, má tam hovno co lézt .

Reagovat
Gunner14

Vicario díra žlutá

Reagovat
VTID94

Diveboy čo tam išiel skákať do Vicaria? veď ho sfukuje vietor s trávnika nie ešte aby sa pustil doňho niekto

Reagovat
Azza

Reagovat
mr.Silver

Ja tam teda ten faul na Porra nevidím

Reagovat
masly008

protože nebyl.

Reagovat
iamek

Bez červené

Reagovat
Gunner14

Příště už jí Vicario dostane

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

*

Reagovat
masly008

to nebyl ani faul snad

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Mu sjela noha po balonu a takovej bizár kolem toho .

Reagovat
fenixLFC

timber ma stastie ze to nebolo vlani, to by dostal redku

Reagovat
vitasrp

Nedostal, tu nohu mu ani zdaleka dostatečně neprošlápl, aby tam byla oprava VARem na redku.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
xjert02

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

lol vždyť se za to “smetí po balonu” dávaly normálně červené

Reagovat
mistr129

Ale tos musel dotyčného opravdu prošlápnout, ne mu sjet po noze

Reagovat
fenixLFC

vubec

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Tak syp příklady

Reagovat
fenixLFC

gusto, jeden z dvojky macallister/jota a par dalsich

Reagovat
Golasso

Zkusím najít

Reagovat
vitasrp

Gusto prošlápl kotník o dost víc teda.

Reagovat
vitasrp

MacAllister byla špatně udělená přímá červená karta, však mu byl i zrušen trest.

Reagovat
fenixLFC

prave pozeram ze po sklze dostal redku jones proti tottenhamu (mozno som si to pomylil s tym). ale je pravda ze z ineho uhlu by bol ten zakrok timbera na redku prehnany, tam to bola jasna zlta no

Reagovat
Golasso

Gusta jsem našel a to byla teda trochu jiná situace. Hlavně Gusto tam vletěl skluzem/skokem a mířil na úroveň kotníku, ten balon tam nehrál velkou roli.

Reagovat
avicii

Skor Jonse na Spurs..

Reagovat
jk

Z Tottenhamu taky kdosi.

Reagovat
Golasso

Podle tohoto klíče asi nic nenajdu

Reagovat
Nizzie

Toto je strašně pěkné tvrzení. Napíšu úplnou pičovinu a pak to podpořím "Z toho týmu kdysi kdosi" jakože usvědčující důkaz.

Reagovat
vitasrp

Taky mi to přišlo jako mnoho povyku pro nic. Ať mu tam rychle sekne žlutou a jede se dál, nic extra zajímavýho.

Reagovat
Golasso

Reagovat
masly008

Asi tak,dělají jak kdyby mu zlomil nohu.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
samson192

Teraz sa na rozhodcu sťažovať nebudú či?

Reagovat
John Obi Mikel

Oni v tom neviděj ani faul

Reagovat
Nizzie

Faul jo, jen ne na redku joudo.

Reagovat
Nizzie

Ano, dokázal si můj point. A házet kvůli názorům dvou lidí celou skupinu do jednoho pytle? No to je takové... tonoucí se stébla chytá?

Reagovat
John Obi Mikel

Ignoruješ teď mrSilvera, Ragnara nebo Maslyho?

Reagovat
Nizzie

Masly v tom příspěvku, na který se odkazuješ není, a i kdyby byl tři, čtyři nebo pět? Co to mění? Pořád je tam převaha těch, včetně mě a i fans jiných týmů, kteří si myslí, že to faul byl, ale žlutá je ok a max.

Reagovat
$dolar$

Proc se tem svinim zase pomaha?

Reagovat
Nizzie

Taky nechápu, že má někdo tendence pomáhat kurníku.

Reagovat
r.mrazik

Bez červený? Směšný…

Reagovat
mistr129

Reagovat
mr.Silver

Wtf?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Trand

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
vitasrp

To rozhodně nebyl faul na přímou červenou kartu.

A ta mela potom, proboha, to snad k derby patří, ne? Tam prostě dostanou karty hráči, co ji ještě nemají, sudí za to jen tak nevyloučí, tak je to celou historii snad.

Reagovat
Trand

Reagovat
bakasa

Reagovat
mistr129

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
bbbauch

Reagovat
ashburtongrove

Ja nechapu co tady lidi vymysli

Reagovat
Front hell

Reagovat
pa3ce

Reagovat
r.mrazik

kdo mluvi o nejaky mele potom?

Reagovat
vitasrp

Spousta lidí tady.

Reagovat
r.mrazik

ok, ze s ni takhle reagujes na me

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Minister

Drbe?

Reagovat
Front hell

Jsi no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
lofin9

Ako dlho prosim ta sledujes futbal, ze by si za takyto bezny zakrok hned dal hraca ukamenovat?

Reagovat
r.mrazik

prosim te a cervena je odkdy kamenovani? to mas nejaky popleteny ne?

Reagovat
lofin9

Iba som hyperbolizoval uz tak tvoj prehnany prispevok o cervenej co di vyhnal do extremu, ved to bol uplne bezny zakrok bez nejakeho umyslu ho trafit

Reagovat
r.mrazik

vsak je to jedno,jestli mas umysl nebo ne,kdyz ho trefis debilne

Reagovat
Nizzie

No, ale musíš ho trefit především.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
jk

Tu jednou tvrdíš že faul a žlutá OK a teď že ho netrefil?

Reagovat
Nizzie

Souhlasím, špatně jsem se zde vyjádřil. Mělo být "No, ale musíš ho trefit debilně především."

Díky za upozornění.

Reagovat
jk

Spíš ses vyjádřil klasicky jako debil

Reagovat
Nizzie

Slušně nezvládáš. <3 Meltíku

Reagovat
jk

Jj asi proto, že si mi tu asi 70% příspěvků obrečel smajlíkem…

Reagovat
Nizzie

Ano, protože fňukáš. I to je známka toho, jak neunášíš.

Reagovat
jk

Fňukám ti v hlavě co…

Reagovat
Nizzie

Ne jen tady

Reagovat
r.mrazik

https://caulse.com/v/67472

jinak samozrejme ho trefil a cervenou klidne dostat mohl / mel, i kdyz se mu noha svezla po mici, a muzete si to tady palcovat jak chcete

Reagovat
Nizzie

Trefit ho trefil, to ano, červenou dostat mohl, pokud by rozhodčí uletěl, ale nemohl dle pravidel. To, že se mu svezla po míči je irelevantní, protože podstatné je, že ten kontakt na červenou nebyl dost intenzivní.

Btw. je zajímavé, že si mi to opalcoval taky.

Reagovat
r.mrazik

no ja souhlasim,ze ho musis trefit

a rikam,ze ho trefil

ono se to nevylucuje

a cervena by samozrejme zadny ulet nebyl, stejne jako mel smulu Rice minule s tou zlutou,tak tady mel Timber stesti

Reagovat
Nizzie

Za mě by červená nebyl úlet v případě, kdyby ho trefil úplně, takhle ho trefil minimálně a to by redka byla dle mě úlet. Ale to je fuk, stejně je nás postoj nepodstatny a jediný podstatný je ten rozhodčího.

Reagovat
r.mrazik

cerny svine stejne piskaji sracky

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ragnar Lothbrok

nebylo ani na žlutou

Reagovat
Jesfey

Žlutá jasná, měl štěstí, že ho plně nesešlápl. Ale dávat Vicariovi žlutou je úplný nesmysl v kontextu toho celého.

Reagovat
Nizzie

Tak Vicario to zbytečně eskaloval. Žlutá pro Timbera ok, to potom už zbytečné kvůli Vicariovi. Kdyby žlutou nedal, po každém zákroku by se to mlelo.

Reagovat
Neutron

Tak ani faul, okej

Reagovat
Neutron

Ale naboj to ma celkom v pohode

Reagovat
Trand

Partey dělal teď co při tom brejku?

Reagovat
Jetysko14

Vypadalo to jako kdyby bránil podle navigace

Reagovat
Trand

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Timber vypadá pořád líp. Dneska je lepší víc vidět i dopředu.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

je víc vidět*

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Neutron

Johnson

Reagovat
masly008

Tross je špatný,zase když je v základu.

Reagovat
mr.Silver

Dneska se mi naopak líbí. Špatní jsou Partey a Martinelli.

Reagovat
Edgewalker

Martinelli mi přijde že se to snaží hrozně prolomit, ale je to křeč.

Reagovat
Miguel19

Bosák toho Solankeho vidí taky všude. Bílej, černej...to je jedno

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
$dolar$

Tak ten Solanke je takovej polocernej

Reagovat
Jesfey

Reagovat
mr.Silver

Lol, dobře to rozdává

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Do píči proč to ten Trossard nedá od nohy

Reagovat
$dolar$

Ten sudi vcera koukal na Taylora? Nebo ma pod tim trikem dres Arsenalu?

Reagovat
Jetysko14

Myslim že všechny jsou naprosto v pořádku

Reagovat
Nikikrew

nie su. Vicario urcite nemal dostat

Reagovat
Jetysko14

Kdyby si Timbera nevšímal tak souhlasim,nestalo se tak a dostal ji zcela opravnene

Reagovat
Nizzie

Zbytečně to eskaloval. Dostal zaslouženě.

Reagovat
Nikikrew

To bola uplne normalna situacia pri derby? Kolkokrat sa hraci natahovali bez kariet. Emocie patria k zapasom

Reagovat
Nizzie

Jasně, ale rozhodčí to prostě chtěl udržet v mezích nějakých, aby se mu to nezvrtlo. Já netvrdím, že jsem fanoušek té žluté pro Vicaria, ale dokážu pochopit, proč to rozhodčí udělal.

Reagovat
Gunner14

ani tohle neměly být žluté viď šmudlo

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
kitas

Reagovat
Miguel19

Že by dnes nový rekord?

Reagovat
John Obi Mikel

Son si zakrývá ústa, cítím nějakou Kúdelovinu

Reagovat
O.Giroud

Asi nič rasistické

Reagovat
vitasrp

Teď tedy každý zápas Premier League bude obsahovat 10+ žlutých karet?

To bude parádní podívaná.

Reagovat
masly008

Tak krom te Salibovy(kontext že nedal před tím spurs za to stejné) byly všechny asi ok.

Tedy až na tu co mu jako spočítal ty fauly.

Reagovat
Gunner14

Teď výborně rozhodčí 2 žlutý

Reagovat
mistr129

Kromě té karty tuším pro Bentancura zatím zvládá s přehledem

Reagovat
PP

No me se ta druhá nelíbila, Vicariovi bych taky nedal. Je to kurva derby….

Reagovat
EZ

Reagovat
masly008

jj.Ta pro Vicaria byla blbost.Vždyť to k derby patří.

Reagovat
fenixLFC

mi prislo ze kulusevski dostal zltu lebo ju uz rozhodca mal v ruke tak to zobral rad radom

Reagovat
masly008

dostal za držení Jorga který byl před ním a šel na bránu.

Reagovat
Jesfey

Za mě Kulusevski asi ano, ale Bentancur ne.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Gunner14

Vicario druhá žlutá, co tam brečí

Reagovat
jk

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Kdyby zbytek našich řad byl tak kvalitní, jako obrana..

Reagovat
Ligy>Reprezentace

Další šlágr PL a další poločas 00 tahle marketingová liga je asi tak sledovatelná jako slovenská liga spiny umí jen běhat, ale udělat něco fotbalového to ne. Jak opice v džungli, jen běhat, ale nic víc Zlatá Bundesliga. Marketing league ať zdechne. Kundy jedny spinave!

Reagovat
Neutron

Aj ty by si sa mohol prestat vtierat a vypadnut tam kde niekoho mozno zaujimas, i ked…take miesto asi budes dlho hladat.

Reagovat
Gunner14

Jsme o něco nebezpečnější, bohužel Martinelli klasický špatný ve finálce. Ale nás střed + White by se mohli probrat a přestat tam tvořit Tottenhamu potencionální šance

Reagovat
Lovecour42

Rosický má jako vážně v uchu nausnici??

Reagovat
Freedo

aspoň není v gayském uchu, což bych u něj čekal

Reagovat
Neutron

Ale vyzera to, ze tam ma krizik to je potom aj jedno v ktorom uchu to mas

Reagovat
Lovecour42

Jj má tam křížek. Vypadá jak šašek.. Borec ve 40+ věku na manažerské pozici si přijde do studia s náušnice v uchu a od Tvaroha si tam ještě nechá říkat ,,pane Rosicky"

Reagovat
FCSL

Je to sázka za postup do LM

Reagovat
Lovecour42

Tak v tom případě to je ok. Už jsem se bál že je takový kokot

Reagovat
Freedo

Reagovat
PP

Saliba úžasný, za nima Timberlaka a Saka, ale ten chudák nema absolutně s kým..

Stred zálohy zcela bez souhry, ale to bylo jasne. Havertz aspoň dobry press..

Reagovat
Referee©

Hmm hmm.....a ještě za chvíli.....

https://images.app.goo.gl/zyriL2w3TYa2xCCF6

Reagovat
mr.Silver

Martinelliho miluju, ale on má momentálně nárok na pomezí lavičky a tribuny, další žalostný výkon, klidně bych tam hned dal Sterloše. Úplně to stejné platí o Thomasovi, to je fakt šílenost, co on předvádí od začátku sezóny.

Jinak je to teda o hodně lepší než jsem čekal. Věřím, že to zvládneme a odvezeme si tři body.

Sudí komik, to bude minimálně jedna červená

Reagovat
Euphael

Reagovat
jk

zápas docela očekávaný průběh, od nás mačkanda bez šanci, který proste proti organizovaným soupeřům neumíme vytvořit, ne tak proměnit. Bude čím dál větší riziko, že tam nějaký protiůtok woolwich promění, čekal bych Sterlinga. Jinak docela dobrý tempo, škoda že ho chcanky z woolwiche furt zdržují pomalou rozehrávkou.

Rozhodčí docela směšnej, chápu že nechce aby se mu to rozjelo ale třeba ta karta Dekimu nebo Bentancurovi je fakt špatnej vtip, White dá šlapák Sonovi a jede se dál…

Reagovat
Gunner14

Reagovat
bbbauch

Co zas brecis

Reagovat
jk

Dívá se na Jorginha v základu, nech ho

Reagovat
Nizzie

Bráško?

Reagovat
bbbauch

Ty musis bejt nemocnej, nebo fakt nechapu, jakej komplex te nuti sem vecne psat sracky a ublizene reagovat na uplne kazdou picovinu..

Reagovat
Nizzie

Na EF? Diskuzním fóru? Někdo si dovoluje něco psát? Otřesné. Kde reaguju ublíženě? Jen se vám z duše vysmívám. Možná přestaňte s bráškou ty píčoviny psát, a já nebudu reagovat.

Reagovat
bbbauch

… here we go again

Reagovat
Nizzie

Tak možná by ses nad tím mohl pro jednou zamyslet, co říkáš?

Reagovat
Nizzie

Btw se mi líbí ten tvůj dvojí metr. Zastáváš se borců (vás), co do nás jebou. Když reagujeme, tak jsme ublížení, když ale někdo jebe do nich (vás), tak je nemocnej nebo má komplex. To už bude taky slušná diagnóza ne?

Reagovat
bbbauch

Hele tuhle moznost rozjet a pokracovat ve srackoidni diskusi s nekym jako ty milerad odmitnu..

Reagovat
Nizzie

Ehm to fakt nebyla pobídka k diskuzi. Dokonce i ten první příspěvek, na který si reagoval, rozhodně nebyla pobídka k diskuzi.

Reagovat
masly008

ty už ty šlapáky vidíš všude ne?

Jinak Kulu to dostal správně, zatáhl Jorga za rameno když byl před ním.

Bentacour byla směšná.

Reagovat
jk

Ne? Ale tak byl začátek zápasu, derby, říkal jsem si že to bude trochu řežba. A pak kartuje úplně směšný dotyky doslova.

Navíc vy si tu stěžujete na rozhodčí furt, tak co se do mě sereš!

Reagovat
Miguel19

Snad brzy Sterling. Ten by mohl mít během pár zápasů základ.

Reagovat
Mastný Chobot

Zachranca karier

Reagovat
Mastný Chobot

Martinelli ma vytaca. Preco tam neskusi Jesusa

Reagovat
masly008

Jenže fakt dobře brání.Mě tam nesedí Tross.

Reagovat
Golasso

Beztak není zase zdravotně 100% ...

Reagovat
mr.Silver

Koukám na toho Timbera, a to kurva není ani faul, Porro tomu hrozně přidal a rozhodčí mu to sežral.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
bbbauch

Na cervenou rozhodne ne, ale zas to neprehanejte

Reagovat
Golasso

Faul jo, za žlutou ano, ale Porro tomu teda hodně přidal, to je pravda

Reagovat
O.Giroud

Je to faul

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

Ale je. Zlta, akurat sa tomu trochu pridalo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Trand

Naše záloha je hrozná, těch ztrát byla tuna, ale s tímhle složením se asi nic jiného čekat nedalo no. Martinelliho finálka pořád stejná, trochu začínám pochybovat, jestli se to u něj někdy zlomí. Jinak žlutá pro Vicaria za mě asi ne, ale jsem rád, že to derby má náboj

Reagovat
Gunner14

Sterling pár týdnů v klubu a Jesus už má dredy

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ať Arteta není posranej a dá tam Nwaneriho místo Trossarda

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner14

To proč teď nenechal výhodu??

Reagovat
EZ

tento autoritativny pristup rozhodcov robi tie zapsy iba horsimi

Reagovat
Referee©

? Tak snad mám nějakou autoritu....

Reagovat
EZ

ale nemusis byt upaty, jak stredoskolsky ucitel...

Reagovat
Miguel19

Jorginho už na takovej zápas nemá...

Reagovat
Golasso

Tak to už nemá dlouho. My ho kupovali buď jako alternativu na údržbu nebo do vhodných zápasů vedle někoho, kdo pokryje prostor (Rice). Proti běhavým slepicím se zálohou, která mu nepomůže, je v háji.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Nikikrew

Jorginho dalsia strata veduca k rohu supera. Sialenost co predvadza

Reagovat
Gunner14

Jorginho krásný vstup do druhého poločasu

Reagovat
masly008

Jorg už nestíhá.To jsou okna na jeho pozici

Reagovat
Azza

Bosák fetuje.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Dej tam Sterlinga brzo

Reagovat
masly008

Tross dolů,ten dnes namá nic.

Reagovat
Golasso

Jak to Porrovi běhá

Reagovat
masly008

tempo dost opadlo.

Reagovat
mr.Silver

Gabrieeeeeeeel <3

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Edgewalker

Yes.

Reagovat
Golasso

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Zaslouženě

Reagovat
mistr129

Joooooooo kurva

Reagovat
Trand

Gabrieeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
fenixLFC

romero

Reagovat
Gunner14

Nazdaaaaaaaaaar Gabrieeeeel

Reagovat
$dolar$

To nemuze platit, vsak ho odstrcil jednoznacne rukama.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Jesfey

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
masly008

pokud ne tak penalta od Maddisona za držení.

Reagovat
Skalda29

Minimálně dvě

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
John Obi Mikel

Může, jak vidíš

Reagovat
Hyrax

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Nizzie

Reagovat
$dolar$

Fakt jdete do pici, cela FA. Tohle neni faul?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mistr129

tohle už je hodně na sílu teda

Reagovat
Neutron

Hoci u vas neprsi a mozes ist so psom, tak od stvrtku si tu naplakal za celu rieku.

Reagovat
Nizzie

Při současných povodních by se měli rychle uklidnit plačící fans kurníku a jejich brothers.

Reagovat
Neutron

Dolar je z Plzne tam svietilo slnko

Reagovat
Nizzie

No tak je ten rozsah slz ještě větší, než jsem si myslel.

Reagovat
lofin9

Bez sledovat iny sport, napriklad sipky by ti mohli sediet tam k ziadnemu komtaktu nepride

Reagovat
Nizzie

Reagovat
EZ

romero

Reagovat
LaVolpe

Big Gabi!

Reagovat
Miguel19

Koukám Ange furt nepotřebuje trénovat bránění standardek

Reagovat
jk

Well…

Romero, Vic…

Reagovat
masly008

tohle ale bylo dobře sehrané,jen ten Romero to dost vypustil.

Reagovat
mistr129

taky mi v tom Vicario přišel docela nevinně, těžký míč pro něj

Reagovat
jk

Podle mě ný tam měl jít. Jenže on je v těhle situacích hrozné posraný, jak ho každej šikanoval při těch rozích.

Reagovat
jk

Sehrané to bylo dobře. Navíc my sme na obranné rohy fakt lopaty.

Reagovat
$dolar$

Jasny, nekdo do tebe zezadu strci obema rukama a ty mas delat co?

Reagovat
Edgewalker

Nebulet na internetu.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Jesfey

Johnson konečně dole, ale Sarr...

Reagovat
jk

Seš debil tak trp.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk

To platí i pro tebe.

Reagovat
Nizzie

<3 cením meltíku

Reagovat
Golasso

Dej tam Jesuse

Reagovat
$dolar$

Jasny a tohle je faul na Trossarda, tak to jo

Reagovat
Edgewalker

Tross je na vystřídání.

Reagovat
masly008

už dlouho

Reagovat
$dolar$

Vy jste takovy arsenalsky mrdky, ze to neni mozny. Kdybyste to aspon priznali, ze to platit nikdy nemelo. Ale ne, vy budete delat, jako ze se to nestalo. Neexistuje nic ubozejsiho, nez fans Arsenalu.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kincl

V klidu, titul bude mít beztak City, tak se nemusíš rozčilovat

Reagovat
$dolar$

A co ma Arsenal spolecnyho s titulem?

Reagovat
mistr129

Ale titul City nemá na tiketu, na rozdíl od Tottáče dneska

Reagovat
EZ

vsak ani hraci spurs neprotestovali, uz sa vydychaj

Reagovat
Neutron

Reagovat
Azza

MODS

Reagovat
Hyrax

<3

Reagovat
lofin9

Nikdy to nemalo platit mozno tak v tvojej pomylenej hlave

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nizzie

Toto je tak krásné číst.

Reagovat
mr.Silver

Gabriel tank standardkách, v tomto fakt nemá na světě konkurenci

Reagovat
mr.Silver

*tank při

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ale Martinelli tam dobře lítá hlavně dozadu, to se mu musí nechat.

Reagovat
masly008

proto hraje.dozadu je skvělý.furt tam nechápu Trosse.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nechápu, proč se ho bojí sundat nebo co no

Reagovat
Skalda29

Co tam řešil Bosák. Kdyby neuznali ten gól za faul Gabriela, co pak to dvojí držení Arsenalu kolem těla pár cm vedle. To bylo v pohodě?

Reagovat
John Obi Mikel

Řešil postrčení Gabriela, tys ho neslyšel? Sporná situace.

Reagovat
Skalda29

Vždyť se ho pořádně ani nedotkl

Reagovat
EZ

spurs velke sklamanie v druhom polcase...

Reagovat
Euphael

Jak muže byt touto dobou na hřišti stale Martinelli je fakt záhadou

Reagovat
masly008

A Tross tě nepřekvapuje?

Reagovat
Euphael

taky, ale ten me tak nesere

Reagovat
LaVolpe

Maká dozadu jak mezek.

Reagovat
masly008

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Se vsadim, že jediný Artetovo střídání bude někdy kolem 85. minuty Kiwior za někoho ofenzivního

Reagovat
masly008

nevyšlo

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To byl muj záměr nemáte zač

Reagovat
masly008

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mr.Silver

Dredaři do akce

Reagovat
Golasso

Yes, Sterling a Jesus, to bude švanda

Reagovat
Lovecour42

Sterling já tě nemůžu ani vidět

Reagovat
Nikikrew

Finalka Spurs je brutal zalostna

Reagovat
John Obi Mikel

Werner zachrání

Reagovat
John Obi Mikel

Timo Werner

Reagovat
Mastný Chobot

Sterling uz v kabine rozdal cislo na svojho dredara pozeram

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Nizzie

Tak má teď nouzi o prachy, tak asi potřebuje nějaký vedlejšák.

Reagovat
Jesfey

Ten náš zatracený neefektivní styl fotbalu. Arsenalu chybí kreativita, my se kreativní být ani nesnažíme. Držíme neustále balón, ale v těch nejméně důležitých a nebezpečných pozicí a nakonec ze zoufalství tam kopneme centr z hrozné dálky.

Reagovat
mistr129

Ale dá se na vás dobře koukat a zbavili jste se většiny úplných dementů, snad poprvé v životě je pro mě pochopitelné, že někdo fandí Tottenhamu

Reagovat
Jesfey

Jako... rozhodně je zajímavější vidět nás s míčem než bez, ale když s ním nic nevymyslíš, kdy máme xG v podstatě stejné jako ty roky předtím... Vyjma obrany za mě žádný pořádný posun v hráčích není.

Reagovat
masly008

tvl co na tom bylo sporné Bosáku?

Reagovat
masly008

vstávej Sako

Reagovat
Golasso

Reagovat
LaVolpe

Wow Nwaneri.

Reagovat
jk

Heh už jsem se lekl, že Saka nebude tentokrát po 80 minutě kulhat

Reagovat
Lovecour42

Sterling tpc

Reagovat
mr.Silver

Ten Sterlingův běh je neskutečný

Reagovat
masly008

u nás ztrácí balony nejzkušenější hráči

Reagovat
LaVolpe

Sterling už nemůže.

Reagovat
mistr129

To je ztrát tvl, ten konec vůbec nezvládáme

Reagovat
Golasso

Fuj, teď jsem se málem posral

Reagovat
KnoxXx

Werner je fakt zufaly utocnik

Reagovat
mr.Silver

Paráda

Reagovat
Edgewalker

Yes.

Reagovat
masly008

Těžký zápas.

Reagovat
mr.Silver

Ani ne, Spurs žalostný výkon

Reagovat
Gunner14

Reagovat
jk

Reagovat
Lovecour42

Hodně dulezite a vydřené 3 body

Reagovat
$dolar$

Prohrat s temahle sracema, to je na rezignaci. A ten konec uplne k smichu, kdy tam jde jeden centr za druhym, ovsem ani jeden dobrej.

Reagovat
Hachim Mastour

to by ste museli rezignovať aspon raz do roka

Reagovat
Gunner14

Však jste s námi prohráli na vašem stadionu už 3x po sobě ty sračko

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Nizzie

<3

Reagovat
Gunner14

Easy, rutinní výhra na stadionu slepiček

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
ashburtongrove

3x po sobe

Reagovat
fenixLFC

barnes

Reagovat
Rohlíček

Barnes

Reagovat
kissak

Zase obrovská dávka štěstí jako pomalu v každém zápase této sezóny.

Alespoň dobrá reakce střídáním v půlce.

Oba góly však moc pěkné.

Reagovat
jk

Tottenham attack was fine, they managed 18 entries into Arsenal’s danger zone, the most Arsenal has allowed in the last two seasons. But Spurs couldn’t turn those entries into chances. 0.7 xG is their lowest since the match against Man City in December 2023

Škoda. Ten náš útok prostě musí začít makat efektivněji. Solanke je podle Angeho asi klíč, který se do toho teprve musí dostat. Tenhle woolwich byl určitě k poražení, ze hry byli fakt marní i když jsem v to moc nedoufal, takže ta prohra mrzí dvojnásob.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele