Premier League bude vysvětlovat rozhodnutí VAR na sociálních sítích

14.08., 11:33
Aktuality
VAR (© AFP)

Anglická Premier League spustí v této sezoně nový účet na sociálních sítích, který bude v takřka reálném čase přinášet podrobnosti a vysvětlení k rozhodování VAR na všech zápasech.

Vedení soutěže tak chce odbourat frustraci ze systému videorozhodčích, která po minulém ročníku vedla na návrh Wolverhamptonu až k hlasování o jeho případném zrušení. Kluby nakonec v červnu odhlasovaly zachování technologie.

"Když není vysílání živého audia z VAR ve fotbale povoleno, bude Premier League Match Center moci předávat na sociálních sítích téměř živé informace z centra VAR během zápasu," uvedla liga v prohlášení.

Vedle zveřejňování rozhodnutí rozhodčích bude účet na sociální síti X @PLMatchCentre také poskytovat informace přímo z centra VAR a pohled odborníků s cílem zajistit transparentnost. Vysvětlení k pravidlům a další podrobnosti o rozhodování budou v případě potřeby podávat experti řídícího orgánu ligy PGMOL.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
SunFells

Well done, boys. Good process.

Reagovat
Nizzie

Check completed

Reagovat
kissak

the goal is disallowed

Reagovat
kissak

stejně fans nebudou spokojený, ale snaha se cení

Reagovat
Nizzie

Tak ono hodně záleží, jak se to bude konkrétně v praxi interpretovat. Protože pod pojmem "pohled odborníků s cílem zajistit transparentnost", to se dá se říct děje už teď a moc lidí to neuspokojí no. Ale jako jo, je to cesta ke zlepšení dle mého. Ale ta kontroverze kolem fotbalu nezmizí, protože jsou pravidla utvořená jak jsou utvořená.

Reagovat
Busby babes

podle me tam bude spis neco ve smyslu: byl to faul a proto penalta... ale treba prekvapi. kazdopadne snahu cenim.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Neon

Šáh na něj a to se nesmí.

Reagovat
Y.Cabaye

Lidi nebudou nikdy spokojený i kdybys každýmu jednomu přidělil zlatou husu, doživotní přísun svíčkový a jednu, dvě štětky / gigoly free to use.

Reagovat
kissak

Čéče v tom případě bych koketoval na hranici spokojenosti, jak se znám pak bych stejně byl nejspokojenej z neúnosnosti toho přepychu.

Reagovat
Busby babes

na tohle jsem docela zvedavej. Hlavne na to, jak fans ta vysvetleni prijmou. Tip bych mel...

Reagovat
r.mrazik

budou mit otevrene odpovedi pod tweet? hmm....spis asi ne

Reagovat
martin.b

Reagovat
Error

To bude zapas jak prumerny koncert, vsichni telefon v ruce.

Reagovat
martin.b

Paul Joyce on Zubimendi

Interestingly, two separate sources said on Tuesday that discussions on a new contract for Zubimendi & Real Sociedad were now proving problematic, with Sociedad, presumably, on the receiving end of a game of hardball.

tipl bych, že nabídka je pořád na stole Zubi

Reagovat
vladis271

Tak logicky asi vie co mu Liverpool ponuklonukoli. A Sociedad mu to dat nemoze, ale bude urcite chciet podstatne navysenie.

Reagovat
martin.b

tipl bych, že si chce hlavně vyjednat snadnější podmínky budoucího odchodu, jestli byl nalomenej letos, příští rok už bude chtít odejít

Reagovat
Taiger

!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------- FPL MONEY LEAGUE ----------------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nejprestižnější Fanta liga je tu a ty u toho nesmíš chybět! V lize je momentálně 24 hráčů, takže prize pool 24k S tím, že se klasicky všichni hlásí na poslední chvíli, podle mě 30 hráčů velmi reálných, ale imho budeme attackovat 40. Poď do toho s náma.

Vstupné je 1 000 Kč.

Účet pro zaslání: 35-9550140287/0100

CZ03 0100 0000 3595 5014 0287

__________________________________

Discord: https://discord.gg/Zmgqtgtm

Reagovat
nani92

takže fanúšikovia na štadione budú namiesto futbalu sledovať soc.siete

Reagovat
Xaviercreus

OT: Je možnost se ještě přihlásit do Fantasy Draftu? Díky

Reagovat
Coutinho10

Ahoj, už je pozdě...přihlašování probíhalo skoro 2 týdny, v PL sekci opakovaně o tom info padlo, takže kdo chtěl, tak se mohl přihlásit

pro příští sezónu doporučuju sledovat diskuze či discord, aby ti to neuteklo, případně napsat podobný příspěvek 2-3 týdne před startem 1. zápasu sezóny, protože je to potřeba mít rozdělený do lig nejpozději týden před startem, spíš dýl, aby se stihli týden před startem jednotlivé ligy založil a lidi se domluvit na termínu draftu, což taky není snadné, aby všem vyhovoval jeden termín, takže tolik jenom k vysvětlení, proč 2 dny před startem je pozdě a co udělat pro příští sezónu, aby ti to neuteklo

Reagovat
Xaviercreus

Díky za odpověď. Napadlo mě to až dnes, nic se neděje. Ať se daří

Reagovat
Coutinho10

jasný není zač, tobě taky....klasická fanta taky stojí za to

Reagovat
Busby babes

Fans Poolu planuji protesty pred prvnim zapasem.

Reagovat
fenixLFC

hysterky

Reagovat
vladis271

Aj oni uz poculi o simkovicovej?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Sigma Olomouc

Jestli to nebude fungovat tak, jako v české lize, tak proč ne.

Reagovat
Salfovic

To budou stejný kecy, jak od naší komise rozhodčích.

Reagovat
SaianSupaCrew

Chelsea are considering signing Osimhen permanently. Possible exchange with Lukaku + cash (@DiMarzio)

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

it’s always the same my friend. No changes on Osimhen. Chelsea want him, player wants permanent and doesn’t reduce his salary. Basically, zero changes. I told you, reports on deal off or Chelsea leaving the race were never confirmed at all.

Osimhen chce 300k/w a De Laurentis čeká na last minute offer od PSG.

Ten swap Lukaku, Casadei + cash na papíře nevypadá špatně, akorát fakt nemám představu, kolik si může Chelsea za Romela říct, 20?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele