Postecoglou byl po porážce s Brightonem frustrovaný. Nepřijatelný druhý poločas, pronesl

Dnes, 09:04
Aktuality
Ange Postecoglou nebyl spokojený s výkonem Spurs. (© Paul Terry / Zuma Press / Profimedia)

Velmi naštvaný byl po porážce 2:3 na půdě Brightonu manažer Tottenhamu Ange Postecoglou (59). Fotbalisté Spurs totiž ve druhém poločase promrhali dvoubrankový náskok a i proto australský kouč po zápase nešetřil kritikou. "Jsem z toho frustrovaný a naprosto vyřízený," zaznělo z jeho úst na pozápasové tiskové konferenci.

Tottenham přitom zvládl první poločasu na půdě Brightonu na výbornou, když po gólech Brennana Johnsona a Jamese Maddisona vedl 2:0 a nic nenasvědčovalo tomu, že by neměl duel dotáhnout do vítězného konce.

Jenže ve druhé půli přišel kolaps londýnského klubu - mezi 48. a 66. minutou se postupně prosadili Yankuba Minteh, Georginio Rutter a Danny Welbeck, kteří pro Spurs připravili třetí porážku v letošním ročníku Premier League.

Teprve podruhé za posledních 166 zápasů se tak stalo, že Tottenham prohrál zápas, ve kterém vedl o dva a více gólů. Není se tedy co divit, že byl Postecoglou po utkání pořádné rozladěný. "Zklamání. Jsem z toho frustrovaný a naprosto vyřízený. Je to nejhorší porážka za dobu, co jsem tady. Nepřijatelný druhý poločas," nechal se slyšet Australan bezprostředně po utkání.

Statistiky zápasu. (©Opta by Stats Perform)

"Ani zdaleka nejsme tam, kde bychom měli být. Tak trochu jsme se smířili s osudem a je těžké to pochopit, protože jsme to za dobu, co jsem tady, neudělali," pokračoval Postecoglou.

Tottenham vyhrál předchozích pět zápasů ve všech soutěžích, ale způsob jejich porážky Postecogloua nenechal v klidu. Na otázku, co řekl svým hráčům po závěrečném hvizdu, bývalý šéf Celticu odpověděl: "Nemám žádnou zprávu. Je to pro nás hrozná ztráta, nejhorší, jaká může být. Většina hráčů si nyní odjíždí plnit reprezentační povinnosti. Zpracují to individuálně a já to zpracuji, až se všichni vrátí."

"Už dříve jsme prohrávali, ale je to o tom, jak reagujete, a naše reakce nebyla taková, jaká by měla být. Je to pro nás špatný den, a když je to špatný den, tak odpovědnost padá na mou hlavu," vzal na sebe svůj díl viny australský kouč.

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Autor: Livesport.cz / AFP

Komentáře (12)

Přidat komentář
elChe

Za me cajk

Reagovat
Ranoth

Proste klasicky Tottenham takto ta trofej nebude nikdy

Reagovat
PP

Toto je borec.. fakt rovný chlap. Až mě štve, že je zrovna u nich..

Reagovat
J0EL

sympatak

Reagovat
masly008

mám to stejně.přál bych mu třeba Everton až se zvedne a bude hrát o poháry

Reagovat
Golasso

Vesmír hledá rovnováhu .

Reagovat
jk

Ta druhá půle opravdu katastrofa. Psychicky sme se uplne sesypali. V prvním poločase sme ten zápas mohli určitě ukončit 4:0. A do druhé půle sme přišli jako by se Brighton měl porazit sám. Ani nikdo z těch lídrů nijak nezareagoval, klidně nějakým tvrdým zákrokem nebo jakkoli narušit ten tlak Brightonu.

Reagovat
SunFells

"Ani zdaleka nejsme tam, kde bychom měli být. Tak trochu jsme se smířili s osudem a je těžké to pochopit, protože jsme to za dobu, co jsem tady, neudělali"

Zdál se mi teda u lajny nejsmířenější.

Reagovat
jk

Jako protože tam teatrálně neskáče, neleze na hřiště nebo nesbírá balony ze hry?

Reagovat
masly008

nebo nestřídá dříve než teče možná.

Reagovat
hightower

Mě s tímhle Ange ale sere. Vidí, že se to sype a stojí tam se založenýma rukama. Kdyby je tam aspoň zjezdil nebo se snažil to nějak vyburcovat. Ta jeho filozofie, hráli jsme hovno tak jsme si nezasloužili vyhrát, je za mě moc Dušínovská. Trocha emocí od něj by mi teda nevadila, obvzlášť v těchto situacích.

Reagovat
Csaplárova past

Krásná Csaplárova past

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele