Poborský nebude kandidovat na předsedu FAČR, soustředí se na práci v televizi

Dnes, 12:29
Aktuality
Karel Poborský (© AFP)

Bývalý reprezentant Karel Poborský nebude příští rok kandidovat na pozici předsedy Fotbalové asociace ČR. Na sociální síti X zároveň oznámil, že na FAČR končí jako ředitel úseku elitní mládeže a bude se soustředit na práci pro televizní stanici Canal Plus Sport.

"Ano, měním dres. Po letech strávených na FAČR u regionálních akademií přestupuji na Canal Plus Sport. Práce na FAČR mě přestala naplňovat a je čas na novou výzvu, práci v televizi. Zároveň oznamuji, že kandidovat na předsedu FAČR nebudu. Těším se na Vás u fotbalu," uvedl Poborský.

Dvaapadesátiletý vicemistr Evropy z roku 1996 před třemi lety prohrál ve volbách se současným předsedou fotbalové asociace Petrem Fouskem. Někdejší záložník Manchesteru United, Lazia Řím, Benfiky nebo obou pražských "S" spolupracuje se stanicí Canal Plus Sport, která vysílá v Česku Premier League. Během letního Eura si vyzkoušel v České televizi nejen roli experta ve studiu, ale i spolukomentátora.

Poborský je od této sezony také členem disciplinární komise Ligové fotbalové asociace, kam ho přizval nový předseda Jiří Matzner. V této funkci bude pokračovat. LFA v Česku řídí profesionální soutěže.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
fantomas10

Hm tak to je velka skoda, ale nedivim se mu, ze do te stoky nechce zabrednout, mozna pochopil, ze neni vule fotbal v cesku nekam posunout (na tech klicovych mistech)

Reagovat
Bakary3

Tak on ty stoky byl plnohodnotnou součástí

Reagovat
Front hell

Tak to Fenix jistě ocení

Reagovat
fenixLFC

Uz chodim v ciernom

Reagovat
Frank Lampard 8

To zas bude umetená cestička pro nějakého blbečka... Nakonec tam skončí Suchopárek.

Reagovat
vceradnesazitra

Vidím to na Peltu až ho omilostní a odškodní

Reagovat
Sigma Olomouc

Nebo Berbr

Reagovat
fabec1222

Asi zjistil, ze jeho nazory jsou tam vsem u prdele

Reagovat
Boris Ščerbina

Reagovat
doocetung

aby jsme se nedivili az bude jediny kandidat to koste Pesir

Reagovat
Lemond Laws

Co ten Berbr, na koho všechno podá TO a pak tam zase bude on

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele