Po deseti sezónách konec. Mönchengladbach rozvázal smlouvu s Kramerem, ten to oplakal

16.08., 20:27
Aktuality
Christoph Kramer (© AFP)

Mistr světa z roku 2014 Christoph Kramer končí v Mönchengladbachu, za který nastupoval deset sezon. Vedení klubu rozvázalo s třiatřicetiletým německým záložníkem smlouvu, kterou měl do konce nadcházející sezony, do níž Borussia vstoupí sobotním pohárovým zápasem proti Aue. Kramer se pak rozloučil s fanoušky na instagramu v emotivním videu, v němž neudržel slzy.

Kramer nejprve v žertu oznámil prodloužení smlouvy, ale pak ho přemohlo dojetí. "Teď je mi hodně smutno. Loučení mi bohužel moc nejde. Rozhodl jsem se, že brečet nebudu. Ale teď to jinak nejde," uvedl fotbalista, který za tradiční klub odehrál 288 soutěžních utkání. "Tohle byl můj život. Tady jsem si připadal jako doma," konstatoval hráč, jenž strávil jednu sezonu v Leverkusenu. Jinak v nejvyšší soutěži nastupoval jen za Mönchengladbach, kde byl dosud spoluhráčem českého útočníka Tomáše Čvančary.

Jestli bude Kramer pokračovat ve fotbalové kariéře někde jinde, není jasné. Během letošního mistrovství Evropy v Německu působil jako expert televizní stanice ZDF.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Rudnevs

Dobry typek Medzicasom asi viacej vynikne v studiu ZDF s Mertesackerom a pri halovych turnajoch nez na ihrisku, cize som zvedavy, ci vobec este bude pokracovat v kariere. Boli nejake spekulacie o Schalke, ale to bol zrejme fake. Skor to vidim na nejake Turecko mozno

Reagovat
andrew96

Inteligentní, sympaťák. Weltmeister. To video je silné, ale krásné.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
dantetomas

Ale na ten jeho lobik skoro z polovice ihriska sa len tak nezabudne

Reagovat
Werkrider

jj

Reagovat
Albe90

Borec :) Zhruba od Fify 15 jsem si ho kupoval do středu zálohy a vždy odehrál na výbornou...i v dalších ročnících...Můj oblíbenec

Reagovat
Sigma Olomouc

Borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele