Plzeňští v dalším šlágru ligové nadstavby přivítají Spartu

06.05.2022, 20:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Možná se to bude zdát divné, ale asi začínám mít dojem, že už by to měla Plzeň letos dotáhnout a nám bude líp sedět druhej flek...

Reagovat
Martin9719

To bude hodně záležet v pravděpodobnosti na tom, zda ztratíte někde body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad je jasný, že když zbytek vyhrajete, tak jste mistři, ne?

Reagovat
Martin9719

Samozřejmě ale to by jsme museli vše vyhrát, čemuž zase tolik nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu zase já věřím. Sice se mi ten váš fotbal moc nelíbí, na začátku pod Vrbou to bylo úplně jiný kafe, ale musím uznat, že ta plzeňská týmovost a buldočí tah na vítězství - i když teda jen 1:0 - je obdivuhodný.

Reagovat
Martin9719

Buldočí tah na vítězství to byl spíš právě pod Vrbou, protože to nám nestačilo vyhrát třeba ani 2:0 ale chtěli jsme soupeře dorazit. Teď je to tak že můžeme vyhrávat vyšším rozdílem, ale vzhledem k tomu že neproměňujeme šance tak plno výher vzniklo tímhle způsobem. Teď si všichni stěžují na naši defenzivu, kterou jsme třeba pod Gulou neměli a ofenziva v pohárech stála taky za úplný hovno. Defenziva je základ úspěchu, ale samozřejmě tým musí dát i nějaký gól.

Reagovat
Axelrose

To jo, ale vy ten jeden gol prostě vždycky nějak dáte .

To se o Slavii v poslední době říct nedá.

Dost bude záležet na tom, jak se k tomu postaví Sparta - pořád hraje jak s námi, tak s vámi, a i když to je v oblasti teorie, pořád nějakou šanci má.

Každopádně, konečně to má teď alespoň nějaký náboj .

I když se na to nedá pořádně koukat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele