Plzeň popřela, že by měla na stole od FC Turín nabídku na Hranáče

14.08., 12:30, aktualizováno 14.08., 18:21
Aktuality
Robin Hranáč (© Viktoria Plzeň)

Viktoria Plzeň nepotvrdila spekulace některých italských médií, podle kterých o jednu z opor týmu obránce Robina Hranáče usiluje FC Turín. Mluvčí Západočechů Václav Hanzlík na tiskové konferenci před čtvrteční odvetou 3. předkola Evropské ligy proti Kryvbasu Kryvyj Rih řekl, že klub nemá na čtyřiadvacetiletého českého reprezentanta na stole žádnou nabídku.

Podle italských médií se o Hranáče zajímá hned několik tamních klubů. Deník Tuttosport tvrdí, že FC Turín za středního obránce nabízí pět milionů eur (126 milionů korun). O Hranáče údajně usiluje i jiný z účastníků Serie A Udine.

"Za klub můžeme říct, že oficiálně neregistrujeme žádnou aktuální nabídku, která by u nás přistála na Robina Hranáče," řekl Hanzlík. "V čistě teoretické rovině, kdyby něco takového nastalo, tak já to beru z toho sportovního hlediska - bylo by to obrovské oslabení pro mužstvo," doplnil trenér Viktorie Miroslav Koubek.

Hranáč se vloni v létě vrátil do Plzně z hostování v Pardubicích a ihned se zařadil mezi největší opory západočeského mužstva. Viktoria s ním v březnu prodloužila smlouvu, a to do roku 2027. Hranáč se dostal i do reprezentačního "áčka", za které zatím odehrál šest utkání. Na letním mistrovství Evropy byl ve všech třech duelech v základní sestavě.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
Damis

Yoro pryč, Hranáč dovnitř. Styl..

Reagovat
pawels

Yoro v Turíně nikdy nehrál, co vím

Reagovat
Moshe Dajan

A pak že se na Euru nikdo neprodal.

Reagovat
$dolar$

No.. tady to asi taky neni o penezich, nedovedu si predstavit, kdo by ho mohl uprostred ty trojky nahradit. Paluska je spis misto Dweha doprava, Hejda by asi hral, ale nema na to rychlostne, Sene je nervozni, musi se vyhrat. Ze by dostal sanci Mika? Ale toho si pripravujem spis nalevo misto Jemelky.

Reagovat
Martin9719

No zrekapituloval jsi to dobře. V tuhle chvíli bez něj nemá obrana lídra. Mluvit by se o tom dalo např. po postupu do pohárů - kdybychom uvažovali čistě ekonomicky, ale sportovní stránka je věc druhá.

Reagovat
KingMaster13

No jo už se nás bojí a chtějí posilovat

Reagovat
Grupma

Jeden stoper z Čech nevyšel, zkusíme dalšího

Reagovat
Salfovic

Viděl bych to tak na 8 mil + 20 % z dalšího prodeje.

Reagovat
pawels

Souhlas, ta cena by se měla pohybovat určitě okolo 10m

Reagovat
Y.Cabaye

Ty zahraniční kluby si fakt myslí, že nás tu obalamutí s pár milionama. Je potřeba je naučit, že naše top týmy nejsou žádnej sekáč u Marušky.

Reagovat
Nieuwendyk

Sekáč u Marušky. Dřív to byl bordel

Reagovat
ratusek

Znalec? Nebo jen z doslechu?

Reagovat
Nieuwendyk

Mám to od kamaráda

Reagovat
Petr325

Jako vždy

Reagovat
$dolar$

Reagovat
pistacik11

Viem, že Chorváti chodia za iné peniaze, aj keď nemajú také výsledky v pohároch, ale akú pridanú hodnotu majú hráči z vašej ligy, aby mali za nich platiť viac?

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Simas92

Nechapu vubec proc to v tech novinach rozebiraji kdyz pak pisou o 5ti milionech

To je jak kdyby psali ze Banik ma zajem o Birmancevice za milion euro. Jaky to ma smysl o tom psat kdyz hodnota hrace je uplne jinde?

Reagovat
Losinho

Protože to zvednou o 3 mega a Plzeň po tom skočí. U Sparty by museli aspoň o 9. A na to by Baník neměl, Francouzi/Taliáni jo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele