Plzeň nehodlá s příchodem nových majitelů měnit výši rozpočtu

20.07.2023, 13:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
zorz767

Fotbal si na sebe nikdy nevydělá. Proto je hlavní otázkou, jestli jsou majitelé připraveni do toho sypat peníze. Jestli ne, tak to půjde nevyhnutelně dolů a sebelepší management to nezachrání.

Reagovat
$dolar$

Ale vydela. Jen se to musi umet.

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna Paclík na Plzni vydělal.

Reagovat
Sosi

Ja myslel, ze si Sadek nejaky minoritni podil nechal...

Reagovat
db18

25 % by furt měl mít.

Reagovat
Sosi
Reagovat
10adam

Tady ten rozpis akcionářům dává 100%

Reagovat
kilobyte

To je vlastnická struktura FCVP GmbH. Ta pak vlastní část Plzně.

Reagovat
Sosi

Tech 75%? Nebo je tam jeste nekdo?

Reagovat
db18

No... docela by mne zajímalo jak se na to tváří fanoušci Hartbergu, když na naší tiskovce víceméně řeknou, že jediná ambice je udržet ligu...

...to se zároveň nemusí do budoucna vyplatit nám, pokud se objeví možnost koupit nějaký klub v Itálii/Francii/Nizozemsku.

Reagovat
Salfovic

Tak dostat český klub do pohárů vyjde mnohem levněji než třeba italský.

Reagovat
kilobyte

Zatím mluví o mládeži a rozvoji hráčů, což je zase snazší v Itálii/Francii/Nizozemsku.

Reagovat
Tromas

No zase ten Hartberg je oproti nám z pohledu kvality klubu celkem prdel nikdy nevyhráli jejich ligu ani se nedostaly do evropských pohárů. Zatímco u nás je to z pohledu úspěchů úplně jinde. Navíc z těch lig co jsi vypsal by pro ty majitele bylo dost těžké dostat ten koupený klub na vrchol ligy jako nás a nemyslím si že by ty majitelé měli dost financí na to koupit klub hrající na špičce těch vypsaných lig.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tady se dá momentálně jenom spekulovat. Až časem se uvidí, nakolik to bude úspěšnej nákup pro Viktorku jako takovou a jestli to bude mít pozitivní nebo negativní vlivy. Faktem sice je, že ani jeden z klubů, kterej je jima vlastněnej není žádnej hegemon svý soutěže, ale může se stát leccos.

Reagovat
bartes

Celé to vypadá, že Plzeň bude sportovně vedená jako doteď. Plzeň se výkonnostně v nejbližší době neposune, zůstane za pražskými S jako 3. v pořadí. Díky novému sponzorovi bude větší stabilita. Pravděpodobně přijde vnitřní audit a budou se zbavovat předražených hráčů, které bez pohárů neutáhnou. Takže se bude řešit budoucnost hráčů jako je třeba Vlkanova, Sýkora nebo Staněk, ze kterých by ještě mohlo něco kápnout, dokud jsou prodejní. Přibudou různé hostovačky mezi kluby holdingu především díky provázanosti akademií.

Reagovat
Bex5

Jo. Anebo ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele