Pizzi vyřadil poslední pětici hráčů, Saúdská Arábie je kompletní

04.06.2018, 09:33
Aktuality
Saúdská Arábie včera prohrála 0:3 s Peru a po utkání se od jejího týmu odpojilo pět fotbalistů. Trenér Juan Antonio Pizzi poslal domů poslední smolaře, kteří si nezahrají na letošním světovém šampionátu, když oznámil konečnou nominaci na turnaj v Rusku...

V konečném výběru překvapivě chybí záložník Nawaf Al-Abed, který se nakonec nestihl dát dokupy po dlouhotrvajícím zranění, vedle něho se brány mistrovství světa uzavřely i pro kvarteto Assaf Al-Qarni, Mohammed Jahfali, Saeed Al Mowalad, Mohammed Al-Kwikbi.

Saúdská Arábie sice postoupila na mistrovství světa, i tak několikrát vyměnila trenéra. Na podzim skončil Bert van Marwijk a jenom dva měsíce vydržel jeho nástupce Edgardo Bauza. Pizziho tým do Ruska pocestuje v roli jednoho z outsiderů, v konkurenci Uruguaye, Egypta a Ruska by byl postup ze skupiny velkým překvapením.

Nominace Saúdské Arábie:
Brankáři:
Abdullah Al-Mayouf (Al-Hilal), Yasser Al Mosailem (Al-Ahli), Mohammed Al-Owais (Al-Ahli).
Obránci: Mohammed Al-Breik (Al-Hilal), Ali Al Bulaihi (Al-Hilal), Mansoor Al-Harbi (Al-Ahli), Yasser Al-Shahrani (Al-Hilal), Motaz Hawsawi (Al-Ahli), Omar Hawsawi (Al-Nassr), Osama Hawsawi (Al-Hilal).
Záložníci: Salem Al-Dawsari (Al-Hilal), Salman Al-Faraj (Al-Hilal), Taisir Al-Jassim (Al-Ahli), Abdullah Al-Khaibari (Al-Shabab), Abdulmalek Al-Khaibri (Al-Hilal), Housain Al-Mogahwi (Al-Ahli), Yahya Al-Shehri (Al-Nassr), Hattan Bahebri (Al-Shabab), Mohamed Kanno (Al-Hilal), Abdullah Otayf (Al-Hilal).
Útočníci: Fahad Al-Muwallad (Al-Ittihad), Mohammad Al-Sahlawi (Al-Nassr), Muhannad Assiri (Al-Ahli).

Autor: Tomáš Pavlík / fourfourtwo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Jeňa

Tak teď mě naštvali Vyhodit Abeda, jediného Sauda, kteréjho znám a jejich nejlepšího hráče

Reagovat
fantomas

Bohužel nestih nabrat kondičku no. A na tu Pizzi hodně dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tři beci, ani ne osm obránců v nominaci. Whoa. Pizzi si hraje s ohněm.

Reagovat
QooBo

Keď malo ešte zopár hráčov ako aktuálne kluby uvedené španielske kluby tak to vyzeralo o čosi lepšie Aj keď si tam poriadne nikto z nich nezahral

Reagovat
Stannis Baratheon

3 hráči dohromady 4 zápasy a 82 minut

Reagovat
Kongo

Má tam Pizzi s sebou i toho šílenýho asistenta?

Reagovat
FC Porto FC

Bez Al Abeda nemá cenu jezdit ani

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele