Pardubice získaly dalšího obránce, defenzívu vyztužil Šimek

17.06., 09:44
Aktuality

Pardubice včera ohlásily příchod Jana Kalabišky a dnes navázaly informací o angažování dalšího obránce. Barvy východočeského klubu bude hájit David Šimek, s novým zaměstnavatelem podepsal víceletý kontrakt.

"David Šimek je dalším hráčem, který se od 1. července stane kmenovým hráčem FK Pardubice. Je to vysoký střední obránce z Mladé Boleslavi. Jsem rád, že k nám přichází a rozhodně to bude posila. David má našemu týmu co nabídnout a věřím, že prokáže své zkušenosti," říká o 26letém obránci sportovní ředitel FK Pardubice Vít Zavřel.

Pardubice se o 26letého fotbalistu zajímaly už před rokem a tehdy se jim nepodařilo dotáhnout jednání do úspěšného konce. Šimek zůstal v Mladé Boleslavi a plnil roli náhradníka - během nedávno skončené sezony naskočil jenom ke dvanácti ligovým zápasům, v základní sestavě se objevil jen jednou.

"Hraju na postu středního obránce a snažím se hodně organizovat defenzivu, aby byla pevná. Mezi mé přednosti patří hlavičkové souboje, a to jak v defenzivě, tak i v ofenzivě. Myslím si, že mám co nabídnout i v rozehrávce a při vytváření útočných akcí," hlásí odchovanec Dukly Praha.

Šimek v minulosti oblékal rovněž dresy Vyšehradu, Viktorie Žižkov a Příbrami a v kabině Mladé Boleslavi působil čtyři roky. V nejvyšší soutěži do této chvíle posbíral 94 startů.

Autor: Tomáš Pavlík / fkpardubice.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Imos

Pro Pardubice dobře, že podepsali nějaký obránce pod smlouvu po třech letech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele