Pardubice se chtějí navzdory rekordním posilám především zachránit

27.07.2022, 13:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
dtaire

Tady má někdo s Pardubicemi problém. V minulém textu píší o úspěšné baráži, teď zas především záchrana, i když se jasně píše o desátém místu... Achjo

Reagovat
John Obi Mikel

Tomu někomu asi nechutnal perník

Reagovat
C-M@ster

To ty posily hrajou tak špatně?

Reagovat
Axelrose

Musíš být realista.

Tohle mužstvo by mohlo hrát klidný střed, usilovat o tu prostřední skupinu, ale určitě ne útočit na první šestku.

Reagovat
Imos

Pardubicím to přeju a jejich posílení se mi líbí, věřím, že kolem 10.-11. místa budou a cením, že od jara už ve vlastním.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Týmy, který jdou do sezóny s tímto přístupem, by měli okamžitě vyházet.. a jelikož je to asi 6 týmů v lize, tak rovnou zúžit první ligu na 10 mančaftů. Každej s každým 4x bez debilní nadstavby a je to. Víc než 10 plně profesionálních týmů v týhle republice stejně brzo nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Teplice opravdu nemám obavu, že by ostatní týmy v současné lize v následujících 20 letech neměli na profesionální soutěž. Potom určitě na to do budoucna budou mít Sparta a Slavia B. A Jihlava, Karviná, Ústí nebo Opava to vždy nějak uhaluzí, takže 20 profesionálních týmů se v ČR určitě najde i do budoucna. Spíše to vidím dříve na osekání hokejových soutěží v ČR.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

S tímhle nesouhlasím. Ještě 10 let zpátky byla plně profesionální i druhá liga. Ten odpad je obrovskej a do budoucna to postihne i týmy na hraně 1. a 2. ligy. Loni hrála o postup Líšeň, což je skoro amatérskej oddíl. Takže je jasný, že ten odpad bude daleko větší. 20 profesionálních týmů nebude. Béčka nepočítej, Jihlava je na hraně krachu - to už profesionální klub není, Ústí nějak podobně, Opava a Karviná pokud do roka nepostoupí, tak budou mít velký problémy.

Reagovat
Axelrose

Škoda že nemáš v nicku místo Dembélé, debile.

To by ti sedělo víc.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

To je všechno, co řekneš k tématu? Osobní narážky? Třeba nějakej argument?

Jako jestli tě baví dívat se na souboj Pardubice - Teplice o to, kdo nedostane gól, tak gratuluju. Užij si to..

Reagovat
dtaire

Kdybys neměl v lize týmy, které chtějí hrát střed, tak můžeš zrušit celou soutěž, protože o něco hrají jen první tři a i tam je mnohdy hanebná Sparta nebo Plzeň, která se specializuje na výhry 1:0.

Reagovat
Axelrose

Osobní narážky proto, že jsem za prvé viděl tvé příspěvky pod jinými diskuzemi (např. tato: ) a tvůj příspěvek k tématu si ani jiné vyjádření nezasloužil.

A teď to vyjádření:

Tak racionálně si pojďme říct, že kdyby hrálo ligu deset týmů, tak se na to taky nebude moc dívat.

Jak krásný byl třeba zápas mezi oběma S/S, nebo Slavie s Plzní?

To jsem viděl odehrát Pce několik lepších zápasů, i když na tom kvalitativně ani finančně nejsou tak dobře.

Navíc okamžitě by to, co teď řekl Krejčí, říkala jiná čtyři mužstva, protože v ČR z dlouhodobého hlediska hrají o titul pouze tři mužstva - zbytek, ke vší úctě k MB, Liberci, Slovácku, Baníku, atd, mohou tak maximálně překvapit jednou za deset let.

A přijde mi lepší říct, že nechci do baráže, nebo té spodní skupiny, protože za ještě větší alibismus považuji to, že chce někdo "pouze" do prostřední skupiny, nebo hrát klidný střed tabulky, protože pokud jsou na tom rozpočtově dobře, měli by mít titulové(pohárové) cíle, a ne klidný střed tabulky.

Prostě si Pce vyhodnotili minulou sezonu, zvážili na co mají a v budoucnu mít budou, jaké přivedli posily a vyšlo jim z toho, že letos je pro ně lepší nevyhlašovat velké cíle.

Protože z Pardubic jsem, vím jaké tu jsou podmínky a kde zhruba se mužstvo s takovým rozpočtem může pohybovat. A jsem rád, že místo hostovaček jako loni, letos sáhli k nákupu (výměně) hráčů.

Bohužel pro fotbal, tady se peníze cpou do hokeje, nebo do koní, takže obrovská výhra je už jenom to, že se vůbec město rozhodlo ten stadion postavit a budeme "tady" mít třetí rok po sobě ligu.

Jestli ti to stačí takhle, budu rád, mám ještě práci.

PS: škoda, že nemáš uvedené oblíbené kluby, abychom se mohli pobavit o vašich sezonních představách.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Jestli chceš na něco reagovat, tak reaguj na tuto diskuzi a ne na jíné. Co to je za retarďáckej nápad? Dívat se na jiné diskuze aby jsi odpověděl na tuto? Seš normální?

Když na tom Pardubice nejsou kvalitativně a finančně tak dobře, tak přece nemusí hrát ligu? Kdo se na tu hrůzu (Bohemka, Teplice, Pardubice, Brno, Karviná atd.) má dívat?

Jinak Krejčí je trenér z pravěku, nedivím se, že se na to nedá dívat.

Stejně to takhle jednou dopadne. Takže se tady bavíme zbytečně.

Jinak oblíbené týmy? Proč bych měl mít oblíbené týmy? Mě stačí hezkej fotbal a to mám 100% záruku, že ho Pardubice celej rok neukážou, protože už od 1. kola hrajou o záchranu a o každou remízu 0:0.

Jinak oblíbené týmy zrovna u tebe je tak neskutečnej guláš, že to tady snad nemají ani místní trollové..

Reagovat
Axelrose

Jeden můj kamarád má dobý poznatek.

Když potkáš blbce, tak se s ním nikdy nehádej, on by to stejně nepochopil.

Takže jo, máš pravdu.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to nasledujici dva dny zacne skakat, clanky jak 3 tymy chteji zabojovat o titul a zbytek jak chce klidnou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický to se Spartou a jejím ultimátním cílem na titul stihnul už v předstihu. Teď teprve začal chápat, že na to potřebuje i lepší hráče, tak začal hledat posily do zálohy

Reagovat
ratusek

hrozný. Celá liga plná alibistů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele