Ousou znovu opouští Slavii, letos zkusí štěstí v belgickém Charleroi

31.07., 17:03
Aktuality
Aiham Ousou (© AFP)

Aiham Ousou znovu opouští Slavii. 24letý obránce se z pražského klubu stěhuje do Royal Charleroi, belgický klub si zajistil i opci na trvalý přestup.

"Royal Charleroi Sporting Club s potěšením oznamuje, že se se Slavií Praha dohodl na hostování obránce Aihama Ousoua, součástí dohody je i opce na přestup," stojí v prohlášení belgického celku.

Ousou do Slavie přišel před třemi roky a za Sešívané odehrál 73 utkání. Hlavní město Česka neopouští poprvé, na podzim 2023 hostoval ve švédském Häckenu, na přelomu ledna a února si ho vypůjčil španělský Cádiz.

Autor: Tomáš Pavlík / sporting-charleroi.be

Komentáře (9)

Přidat komentář
mistr129

Tak běž běž, val val

Reagovat
Sosi

Uz je odepsanej, jo?

Reagovat
Mass

Tak zřejmě Ousou-Santos byla nejslabší stoperská dvojice, kterou kdy Trpiš dokázal ve Slavii postavit, hlavně z hlediska chybovosti.

Reagovat
KingMaster13

No.....řekl bych že Kačaraba-Ousou byla horší. Nicméně Santos se taky nepovedl.

Reagovat
mrtvej ofsajd

K+O odehráli např. podzim EKL s Fey a Herthou. A hrali oba dobře.

Reagovat
KingMaster13

Myslíš asi Union Ten první půlrok měli docela ok hlavně Ousou, kdy sem si říkal že by to mohl být ok hráč ale pak to šlo do háje. Santos co já si pamatuju tak udělal vysloveně 1 zkrat a to tenkrát proti Plzni ikdyž fatální. Často to měl ale na salámu ale neřekl bych že jako hráč byl ale vysloveně špatný jako ti 2.

Reagovat
Me2win

Santos měl zkrat ob dva zápasy.

Reagovat
Mass

No to je tak, když koukáš hlavně na statistiky a podle toho kupuješ hráče.

https://www.chanceliga.cz/statistiky-lidri?unit=1&status=0&parameter=9&club=0&game_limit=0&nationality=&age=0&position=0&order=0&order_dir=0&list_number=0&season=2022#stats

Ještě že tenkrát Slavia nekoupila i toho Condeho.

Reagovat
KingMaster13

Tak snad už tam zůstaneš Ve finále přejít do Belgické ačkoliv Charleroi co hraje mezi prostřední a spodní skupinou tak by pro něj bylo fajn.

Jako on má některé aspekty fakt dobré třeba rozehrávku, líderství, hlavičkování ale bohužel tohle vše mu kazí něco co je pro fotbal naprosto nezbytné a to je herní inteligence, kde kdybych to měl ohodnotit IQ body tak jich má tak 20, bez legrace. Blbějšího hráče, co se týče rozhodování, či spáchání nějakého naprosto zbytečného faulu za který se nechá vylejt někde na půlce soupeře atd to je prostě neuvěřitelný. A do toho ta jeho jelitovost, že místo odkopu si to kopne do vlastní brány Dík za derby kde si nás stál titul

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele