Osmnáctiletý útočník Uzun si zahraje Bundesligu, z Norimberku ho získal Frankfurt

02.07., 13:40
Aktuality
Can Uzun (© AFP)

Eintracht Frankfurt získal talentovaného tureckého útočníka Cana Uzuna. Německý klub na webu oznámil, že s osmnáctiletým hráčem podepsal pětiletou smlouvu. Podle médií za něj druholigovému Norimberku zaplatil 11 milionů eur.

Uzun je považován za jeden z největších talentů v německém fotbale. V minulé sezoně za Norimberk odehrál 32 soutěžních zápasů s bilancí 19 branek a čtyř asistencí. Z toho 16 gólů a dvě přihrávky zaznamenal v druhé lize.

Uzun se narodil v Řeznu a vyrůstal v Německu, od mládežnických kategorií však reprezentuje Turecko. Za něj už má na kontě i jeden start za první tým. Letos v březnu nastoupil v přípravě proti Maďarsku.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Rudnevs

Paráda Pre Frankfurt super posila a pre neho Frankfurt super miesto na rozvoj.

Reagovat
Breze

Reagovat
Me2win

Reagovat
Pablos

Podle jména jsem typoval, že to bude Německý odchovanec... jsem zklamán.

Reagovat
Pablos

*tipoval

Reagovat
Zelmondo

"Uzun se narodil v Řeznu a vyrůstal v Německu"

vsak je

Reagovat
Breze

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Txapeldun

Podle pravopysu a humoru typuju visokou yntelygency

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele