Nominace Portugalska na kvalifikaci

14.03.2013, 17:46
Aktuality
Nominace Portugalska pro kvalifikační duely o postup na MS 2014 proti Izraeli a Ázerbájdžánu:

Brankáři: Rui Patricio (Sporting), Eduardo (Istanbul BB), Beto (Sevilla).
Obránci: Joao Pereira (Valencia), Bruno Alves (Zenit), Fabio Coentrao (Real Madrid), Silvio (Deportivo), Pepe (Real Madrid), Luis Neto (Zenit), Sereno (Valladolid).
Záložníci: Raul Meireles (Fenerbahce), Miguel Veloso (Dynamo Kyjev), Joao Moutinho (Porto), Custodio (Braga), Carlos Martins (Benfica), Paulo Machado (Olympiakos).
Útočníci: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Danny (Zenit), Silvestre Varela (Porto), Vieirinha (Wolfsburg), Pizzi (Deportivo), Helder Postiga (Zaragoza), Hugo Almeida (Besiktas).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A co Nani?

Reagovat
smazaný uživatel

zraněný

Reagovat
FC Porto

Custodio Nani

Reagovat
Benfica

Nani má menšie zranenie a Custódio je v pohode..

Reagovat
smazaný uživatel

sympatický tým, v poslední době s mizernými výsledky..

Reagovat
Kornovec

evropsti brazilci

Reagovat
Benfica

rozmýšľaj čo píšeš

Reagovat
Fairplay

Bez hroťáka se těžko hraje...

Reagovat
Benfica

Postiga, Almeida, Pizzi sú čo brankári??

Reagovat
Fairplay

A koukáš někdy na jejich zápasy? Já pravidelně a co nedávají ti "útočníci" případně co oni udělají pro tým.. To je největší slabina Portugalců, se podívej na jejich zápasy, často hrají prakticky o deseti a když vytvoří Nani nebo Ronaldo 1000% šanci na hroťáka, tak přestřelí o 15 metrů. Kdyby měli na hrotu nějakého spolehlivého zabijáka, který si rozumí s hrou zbytku týmu (což se o Postigovi či Almeidovi říct nedá), tak by vyhrávali pravidelně o tři góly. Oni za zápas jsou jako tým schopní vytvořit klidně 10 gólovek, ale ta efektivivta je strašná a hroťáci na tom mají lví podíl. Ale jinak se mi na jejich hru skvěle kouká, předvádí skvělé akce, jen je zakončovat brankami.

Reagovat
Benfica

Ja viem som fan už 9 rokov a vydil som za posledné 3 roky všetky zápasy + sledujem aj ligu a nie len SLB ak sa dá tak sa pozriem aj na iné. No máš pravdu, že to je najväčšia slabina, ale napr. Postiga v tejto sezóne 10 miesto v La lige... povedz kedy mal lepšiu formu?? K tomu Pizzi by mal viac gólov keby mu k tomu pomohli spoluhráči a rovnako na tom je N. Oliveira... Ďalej je schopný Éder ktorý je bohužiaľ zranený. K tomu by pohol Lima (SLB).

+ menší náhľad k mladým: Bruma, Cavaleiro a Ricardo Esgaio majú talent tento problém vyriešiť.

Na 2. stranu málo kto má zabijaka.

Reagovat
Benfica

mocný tím teším sa až im v e-F-ku ukážeme kto je Pán.

Reagovat
FC Porto FC

Hugo Viana tam není a Carlos Martins jo? to je debilita

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele