NOMINACE POLSKA NA MS

16.05.2006, 00:01
Aktuality
Polská nominace nabízí hned několik překvapení, do týmu kouče Pawla Janase se nevešel třeba loňský vítěz Ligy mistrů Jerzy Dudek, nejlepší střelec z kvalifikace Tomasz Frankowski nebo bývalý kapitán Tomasz Klos.

Pro 33letého liverpoolského gólmana Jerzyho Dudka bude neúčast na šampionátu jistě velkým zklamáním. Doplatil však na to, že v dresu Reds vypadl ze základní sestavy a nakonec se propadl až na místo trojky. V zimě chtěl odejít, hlavně proto, aby pravidelně hrál a přesvědčil reprezentačního trenéra o svých kvalitách, ale zůstal na lavičce Liverpoolu a právě to jej stálo letenku do Německa. Místo něj se na mistrovství podívá 21letý gólman mistrovské Legie Varšava Lukasz Fabianski.

Brankáři: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (West Bromwich Albion), Lukasz Fabianski (Legia Varšava).

Defenders: Jacek Bak (Al Rayan), Mariusz Jop (FK Moskva), Michal Zewlakow (Anderlecht Brusel), Marcin Baszczynski (Wisla Krakow), Seweryn Gancarczyk (Metallist Charkov), Mariusz Lewandowski (Šachtar Doněck), Dariusz Dudka (Wisla Krakow).

Záložníci: Jacek Krzynowek (Bayer Leverkusen), Miroslaw Szymkowiak (Trabzonspor), Radoslaw Sobolewski (Wisla Krakow), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund), Kamil Kosowski (Southampton), Arkadiusz Radomski (Austria Vídeň), Sebastian Mila (Austria Vídeň), Damian Gorawski (FK Moskva), Piotr Giza (Cracovia Krakow).

Útočníci: Maciej Zurawski (Celtic Glasgow), Grzegorz Rasiak (Southampton), Pawel Brozek (Wisla Krakow), Ireneusz Jelen (Wisla Plock).

Autor: Petr Starý

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*heretic

to je ostuda nevzit nejlepsiho brankare a nejlepsiho strelce tymu...doufam ze vyhori

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš,Frankowski nedává branky už půl roku.Dudek sedí na lavce a to,že ho milánští parkrát nastřelili z něho nedělá golmana!

Reagovat
PJ

"párkrát nastřelili"

Reagovat
smazaný uživatel

Poľsko som mal rád za éry Bonieka či Dziekanowskeho, teraz to už asi nebude až taká sila. Ale fandím im..

Reagovat
HOST*jampadampa

Skupina A je jasně nejslabší z celého MS. Sestavy Ekvádoru, Kostariky a Polska jsou jedny z vůbec nejslabších na MS. Můžou jenom překvapit...

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko na MS propadne...

Reagovat
smazaný uživatel

...tam pujde Polsko nejkratší cestou z MS

Reagovat
Marv

Polsko sice propadne,ale proti takovym slabochum postoupi i tak...

Reagovat
Pharrell

proc nevzali olisadebeho??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele