Nominace Kolumbie na kvalifikaci o MS 2018

27.08.2016, 23:38
Aktuality
Trenér José Pekerman oznámil svůj 26členný výběr pro nadcházející kvalifikační zápasy s Venezuelou a Brazílií. V nominaci kvůli zranění schází kanonýr Radamel Falcao, jiné hvězdy však nechybějí. Díky výkonům při vítězném tažení Pohárem osvoboditelů se debutu za národní tým může dočkat 25letý Orlando Berrio z Atlétika Nacional...

Brankáři: David Gonzalez (Independiente Medellin), David Ospina (Arsenal), Robinson Zapata (Santa Fe).

Obránci: Santiago Arias (PSV Eindhoven), Eder Alvarez Balanta (Basilej), Farid Diaz (Atlético Nacional), Frank Fabra (Boca Juniors), Stefan Medina (Pachuca), Jeison Murillo (Inter), Oscar Murillo (Pachuca), Davinson Sanchez (Ajax).

Záložníci: Wilmar Barrios (Boca Juniors), Edwin Cardona (Monterrey), Guillermo Celis (Benfica), Juan Cuadrado (Chelsea), Sebastian Perez (Boca Juniors), James Rodriguez (Real Madrid), Carlos Sanchez (Fiorentina), Daniel Torres (Alaves), Macnelly Torres (Atlético Nacional).

Útočníci: Carlos Bacca (AC Milán), Orlando Berrio (Atlético Nacional), Teófilo Gutierrez (Rosario Central), Roger Martinez (Jiangsu Suning), Marlos Moreno (Deportivo La Coruňa), Luis Fernando Muriel (Sampdoria).

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jackson martinez nic?

Reagovat
smazaný uživatel

asi sa mu v Cine prestalo darit

Reagovat
smazaný uživatel

coze? ty vole ja mel za to ze je porad v atleticu akorat zranenej. takovej borec a v cine...

Reagovat
smazaný uživatel

Išiel do Číny, lebo nezvládal ako sám povedal "pracovnú morálku" Chola. No proste sa mu nepáčil herný štýl a tak radšej zvolil ľahšie zarobené prachy. Judáš to je.

Reagovat
smazaný uživatel

aha. no zase chapu ze atletico a simeone pro nej byli trochu moc ale vzdyt mohl jit v evrope prakticky kamkoliv kdyz nepocitam kluby top 8. verim ze i v arsenalu by zaujal. bral sem ho jako sympataka ale timle u me docela klesnul. to samy alex teixeira.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to proste nemal, normálny hráč by to skúsil niekde v horšom klube v Španielsku (mám na mysli Espanyol, Betis Sevilla a pod.) a nepôjde do číny. taký hráči aj u mňa výrazne klesajú.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele