Nominace Francie na Lucembursko a Španělsko

16.03.2017, 15:29
Aktuality
Nominace Francie na kvalifikační zápas o postup na MS 2018 proti Lucembursku a přátelský duel se Španělskem:

Brankáři: Hugo Lloris (Tottenham), Benoît Costil (Rennes), Alphonse Areola (PSG).
Obránci: Layvin Kurzawa (PSG), Benjamin Mendy (AS Monaco), Laurent Koscielny (Arsenal), Adil Rami (Sevilla), Samuel Umtiti (FC Barcelona), Presnel Kimpembe (PSG), Bacary Sagna (Manchester City), Djibril Sidibé (AS Monaco).
Záložníci: Blaise Matuidi (PSG), N'Golo Kanté (Chelsea FC), Adrien Rabiot (PSG), Paul Pogba (Manchester United), Dimitri Payet (Olympique Marseille), Corentin Tolisso (Olympique Lyonnais).
Útočníci: Olivier Giroud (Arsenal), Ousmane Dembele (Borussia Dortmund), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Thomas Lemar (AS Monaco), Kevin Gameiro (Atletico Madrid), Kylian Mbappé (AS Monaco), Florian Thauvin (Olympique de Marseille).

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Kostomlat

Deschamps super foto, asi mu ulítly včely

Reagovat
Kostomlat

jinak neskutečně našlápnutej kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvedavej jestli Thauvin dostane minuty alespon proti Lucembursku.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela našlápnutej útok a to tam není Lacazette.

Reagovat
smazaný uživatel

Maju z coho vyberat.

Reagovat
czech_mira

Mbappé

Reagovat
Seydou Doumbia

Mbappé, Lemar tu jsou ale Lacazette ne? Ty si kus chuja

Reagovat
smazaný uživatel

Lemar je úplně jiná pozice a jsem si jistej ze s Mbappem počítá z kridla spis. Takze oni s jeho pozici mají fakt minimum spolecnyho

Reagovat
Beči

Ten Deschamps má něco proti Lacazettemu? Že je to poslední léta jeden z nejproduktivnějších francouzských útočníků a ostrouhal na EURU a teď ho také nepovolává. Přitom by si to rozhodně zasloužil, o tom se nedá polemizovat. Nějak to absolutně nechápu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Asi tak. Opomíjení Clichyho a Nasriho v repre jsem chápal, ale Alex? Místo něj tam je dřevák Giroux a směsný Thauvin. Alex už měl mít dávno 20 startu za FR repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Thauvin je uplne jiná pozice bože .... a ja neříkám ze alex by nemel byt povolan ale on nepovolaval doteď ani gameira, od zacatku hraje na jiny druh útočníka tak nechapu co vsichni furt dokolecka mate. Jako kdybych ja byl napr trener a mel taktiku založenou celou dobu na tom ze mi v záloze hrajou 4 velký defenzivní cernosky dm a me zacal nekdo rikat proč tam misto nejakeho Nzonziho a dalších nehodim treba isca iniestu nebo davida silvu.... proste na malý technicky spanely celou dobu nehraju.... on to očividně ma tak s utocnikama. Griezmann snad ani jednou nehrál samostatného utocnika šle pokaždé takoveho podhrota k silovejsimu utocnikovi.

Reagovat
Seydou Doumbia

To že Thauvin je jiná pozice ví každý. Francie nemá koho na křídla? Thauvin v NUFC totálně nulový nevím jak u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Promin ze "ví každý" když si byl schopný rict v jedne větě ze "směsný" Thauvin je tam misto Lacazetta. Nemuze tam byt misto nej, je tam místo tragického Comana a Fekira, to ze Thauvin je velky talent se ví uz vic nez 3 roky hrál základ ve vítězných mladeznickych týmech které vyhravali trofeje v Evropě , ted vypada ze je na dobre ceste a vyspěl. Thauvin a Mbappé jsou jediní dva hráči v ligue 1 kteří maji 10+ golu a 5+ asistenci , takze vlastne zadny extrémní prekvapko na to aby se tady z neho delal traged jak delaji fanousci Lyonu a psg. Je normalni ze se mu pootevrou dvere, mozna realne stejne nenasbira ani minutu, ale bude v clairefontaine.

Reagovat
Beči

O Thauvinovi bych vůbec nemluvil, to je křídelník, a momentálně v dobré formě. Ale myslím, že Lacazette by byl na hrotu určitě prospěšnější než takový Giroud, ačkoliv proti němu jinak nic nemám, na EURU měl několik výborných, ale i horších chvilek. Ovšem i kdyby hrál na jiný systém, stále je nepochopitelné aby neustále opomíjel útočníka co dává každou sezónu 20+ gólů.

Reagovat
Seydou Doumbia

Mě se hodně líbil jak byl v Rennes Ntep. Jen je škoda že ve WfL nehraje. Co na něj říkáš?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele