Nominace Bosny na kvalifikaci

01.10.2012, 18:21
Aktuality
Trenér Bosny a Hercegoviny Safet Sušić nominoval tým na duely kvalifikace o postup na MS 2014 s Řeckem a Litvou.

Brankáři: Asmir Begovič (Stoke City), Ibrahim Sehič (Mersin), Asmir Avdukič (Banja Luka).

Obránci: Ervin Zukanovič (KV Kortrijk), Emir Spahič (FC Sevilla), Toni Sunjič (Lugansk), Mensur Mujdža ( Freiburg), Ognjen Vranječ (Krasnodar).

Záložníci: Muhamed Bešič (Ferencváros), Senad Lulič (Lazio), Miralem Pjanič (AS Řím), Zvjezdan Misimovič (Dinamo Moskva), Sejad Salihovič (Hoffenheim), Adnan Zahirovič (Spartak Nalčik), Ivan Sesar (Sarajevo), Haris Medunjanin, Senijad Ibričič (oba Gaziantepspor), Muamer Svraka (Željezničar Sarajevo).

Útočníci: Vedad Ibiševič (VfB Stuttgart), Edin Džeko (Manchester City), Avdija Vršajevič (Hajduk Split), Miroslav Stevanovič (Vojvodina Novi Sad).

Autor: Petr Vaněček / profutbal.sk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovensko sa im nemôže rovnať. Majú brankára čo chytá v anglickej lige, v zálohe Misimoviča,Pjaniča a Lučiča, na a najväčšia sila je v útoku.

Reagovat
suldik

brankár a útok bez debaty...ale slovenská záloha minimálne vyrovnaná (snáď aj lepšia) + obrana určite silnejšia

Reagovat
smazaný uživatel

To ťažko, oni v každom zápase súpera tlačia, my hráme na protiútoky. My máme dobrých stopérov, ale nemáme krajných obrancov.

Reagovat
goodbay

Hm, Vršajevič byl ve Spartě, ale neprosadil se....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele